❌ نتیجه زن زندگی هرزگی و اجرای #سند۲۰۳۰یونسکو!
برهوت تیوی
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
#جامعه_خوکی
#تمدن_نکبت
🔰 پروین زمانی: به عنوان یک ایرانی باید حذف ایران از #کمیسیون_زن را جشن بگیریم.
زیرا شعار #زن_زندگی_آزادی به وضوح در این عکس نشان داده شده و به نظر میرسد توسط دشمنان ما (برخی فرقههای فمینیستی) در سازمانملل حمایت میشود. هدف آنها تغییر رژیم با هدف قرار دادن ارزشهای زنان است.
🇵🇹 غارت وحشیانه گینه
🔻 پرتغالیها نخستین بار در نیمه اول قرن پانزدهم میلادی و با هدف یافتن برده به گینه بیسائو قدم گذاشتند.
🔻 دهها هزار گینهای به بردگی گرفته شدند تا اقتصاد مزارع پنبه و مواد مورد نیاز جهت رنگرزی پارچههای تولیدی توسعه داده شود. بدین منظور، بردهها در قالب گروه به یکدیگر بسته میشدند و از طریق دریا به سایر مستعمرات و یا به کشورهای غیر آفریقایی منتقل میشدند.
🔻 مزارع بزرگ کوبا و شمالشرقی برزیل، یکی از مقاصد بردههای گینهای بود.
🔻 سرانجام، پس از چهار قرن بردهداری در گینه، در اواخر ۱۸۷۰، پرتغالیها سبک استعماری خود را از بردهداری به کار اجباری و تحمیلی با حقوق ناچیز تغییر دادند. در این مدت، گروههای مردمی بومی نیز به مخالفت با استعمارگری پرتغال بر میخاستند. اما با کشتار و اقدامات تنبیهی شدید مواجه میشدند.
🔻 تا اینکه در طول جنگ جهانی دوم، بسیاری از کشورهای آفریقایی، تجارب نظامی و سیاسی کسب کردند و پس از تشکیل جنبشهای آزادیخواه مردمی، به تدریج به استقلال دست یافتند. گینه بیسائو نیز یکی از این کشورها بود. استقلال کامل گینه، در تاریخ دهم سپتامبر ۱۹۷۴ به رسمیت شناخته شد.
💠 منبع:
🌐 https://www.britannica.com/place/Guinea-Bissau/History
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
🔴🇫🇷 بیست هزار قربانی در «جهنم روی زمین»
🔺 استعمارگران #فرانسوی برای مجازات ویتنامیها در ۱۸۶۲ زندان کن دائو را ساختند. پس از فرار فرانسویها، آمریکاییها از این زندان استفاده میکردند. سرانجام در ۱۹۷۵ و با فرار زندانبانها فعالیت این زندان به پایان رسید.
❌ صدها هزار #ویتنامی و #کامبوجی به جرم استقلال خواهی، اسارت در این زندان را تجربه کردند و بیست هزار نفر از آنها جان خود را از دست دادند. شرایط زندگی و شکنجهها به گونهای بود که به این زندان لقب «جهنم روی زمین» داده بودند.
🔻 امروزه این زندان تبدیل به موزه شده است و بخشی از این جنایات را در معرض نمایش گذاشته است.
🌐 https://thediplomat.com/2018/03/con-dao-vietnams-prison-paradise/
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
📛🇬🇧 ایجاد اردوگاههای وحشت و مرگ در کنیا
▪️ گولاگ بریتانیا قسمت اول رونمایی
🔻 "کارولین الکینز" مورخ و استاد دانشگاه هاروارد پرده از جنایات هولناک انگلیس در کنیا برداشت. وی بعد از انتشار کتاب "گولاگ بریتانیا" مورد شکایت انگلیس به جرم نشر اکاذیب قرار گرفت و پس از ارائه شواهد و مدارک تبرئه شد و از دادگاه اجازه بررسی اسناد مخفی شدهی دولت را دریافت کرد. اسنادی که عمق جنایات انگلیس را فاش کرد.
🔻 اسناد نشان میداد انگلیسیها زنان و کودکان کیکویو (بزرگترین قوم کنیا) را به خاطر ترس از شورش مردانشان، از حدود ۸۰۰ روستای محصور در سراسر حومه شهر، جمع و بازداشت کرده بودند.
‼️ مردم در اردوگاهها، دهکدهها و دیگر پاسگاههای کیکویو، به شدت از کار اجباری، بیماری، گرسنگی رنج میبردند و مورد شکنجه، تجاوز جنسی و قتل قرار میگرفتند.
‼️ «بریتانیا با بازداشت تقریباً کل جمعیت ۱.۵ میلیون نفری کیکویو و انواع شکنجههای جسمی و روانی بر روی مردان، زنان و کودکان، اقتدار استعماری خود را احیا کرد .»
🔻 پس از نزدیک به یک دهه تحقیق، "الکیز" توانست یک اردوگاه مرگبار برای از بین بردن مردم کیکویو را کشف کند که جنایتکاران انگليسي در آنجا دهها هزار کشته بر جای گذاشته بودند.
🌐 https://www.theguardian.com/news/2016/aug/18/uncovering-truth-british-empire-caroline-elkins-mau-mau
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر