♨️ اجرای پروژه رمزریال چه خطری دارد؟
👈 سوال پرتکرار؛
در صورتی که مسئولین ما قصد خیانت به کشور را نداشته باشند، چه خطری از اجرای پروژه رمزریال کشور را تهدید میکند؟
👈 پاسخ؛
💢 سابقه اجرایی پروژه رمزریال؛
🔹 این پروژه با استفاده از فناوری منبع باز «هایپر لجر فابریک» (Hyperledger Fabric)، که توسط شرکت IBM آمریکا تهیه شده، توسعه داده شده است. هایپرلجرفابریک (HLF) کدی است که توسط بنیاد لینوکس میزبانی میشود. (لینک)
🔸 شرکت IBM و کلیه کمپانیهای بزرگ آمریکایی، تابع سیاستهای کلی این کشور هستند و صرفنظر از اینکه سهامداران عمده این شرکت و اعضای هیأتمدیره آن، یهودی و جزء اساتید یا تحصیلکردههای دانشگاههای حیفای اسرائیل هستند(لینک)، بدیهی است که خطیمشی کلان شرکت کاملاً بر اساس سیاستهای کلان و استعماری آمریکا، تعیین شده و به کشورهای دیگر خدمات دهند.
💢 خطرات احتمالی؛
1⃣ هنگامی که کل سیستم بانکداری را از شرکتی دریافت میکنیم که وابستگی کامل به لابیهای صهیونیستی دارد، یعنی مسئولین ما نرمافزار سیستم بانکداری خود را از یک شرکت با هویت و ماهیت آمریکایی_یهودی اخذ نموده است!
ممکن است گفته شود که سیستمهای فعلی بانکی ما هم از غرب خریداری شده است، لیکن نرمافزار سیستمهای فعلی بانکی ما تکنولوژی حداقل سه دهه قبل (بلکه بیشتر) اروپاست و قطعا قابلیتهایی که در نرمافزار جدید وجود دارد، در نرمافزار و سیستمهای مربوط به تکنولوژی سهدهه یا چهاردهه قبل وجود ندارد.
2⃣ نظام بانکی فعلی بر روی شبکه اینترنت داخلی فعالیت میکند و از امنیت نسبی برخوردار است، اما در رمزریال شبکه پرداخت بر روی اینترنت جهانی قرار میگیرد که از امنیت بسیار پایینی برخوردار است.
با توجه به تجربههای متعدد گذشته در هک و نفوذ به شبکه اینترنت در کشور و شبکه های داخلی نهادها و مجموعه ها از جمله ویروس استاکس نت در صنعت هستهای، هک سیستم جایگاههای پمپ بنزین، حمله به پیام رسانهای داخلی صدا و سیما و ... از یک طرف و وابستگی شدید سیستم بانکی کشور بعد از اجرای پروژه رمزریال به یک شرکت غربی _ یهودی از طرف دیگر، احتمال نفوذ و اختلال در شبکه پول هوشمند کاملا وجود دارد!
3⃣ اگر نرمافزار ارائه شده توسط این شرکت، بالاترین امنیت را در جهان داشته باشد (که ندارد)، باز هم ما نمی توانیم از آن استفاده کنیم، چون IBM ممکن است یک نسخه کاستومایز شده به ما ارائه کرده و بک دورهایی (back door) را برای حملات آتی در آن تعبیه کرده باشد.
4⃣ شرکت تولید کننده این نرم افزار میتواند آن را بگونهای طراحی نماید که در لحظه لحظه استفاده از آن، علاوه بر بانک مرکزی، ادمین دیگری در شرکت IBM نیز تمام تراکنشات مالی را رویت نماید! بدون آنکه بانک مرکزی متوجه حضور ادمین دیگر در سیستم باشد!
5⃣ با توجه به بند فوق، بعد از اجرای این پروژه، تمام تراکنشات مالی و بانکی کشور برای دشمنان شفاف خواهد شد. دقیقا علت کاهش فشار بینالمللی بر روی کشورمان برای پیوستن به FATF در سالیان اخیر، قوت گرفتن اجرای پروژه رمزریال بوده است!
ممکن است ادعا شود چون رمزریال مبتنی بر بلاکچین است، بنابراین تراکنشها قابل رصد نخواهد بود! در حالی که چنین ادعایی تنها یک فریب از سوی طراحان بلاکچین است. در فضای دیجیتال هیچ چیز غیر قابل رصدی وجود ندارد! شاید رصد تراکنشهای انجام شده در بستر بلاکچین برای یک هکر دشوار باشد، اما برای سازندگان بستر بلاکچین، اصلا دشوار نبوده و کاملا قادر هستند آن را رصد کنند.
6⃣ خطرات این پروژه به شفاف شدن تراکنشات مالی ختم نمیشود، زیرا برای تهیه کننده نرمافزار سیستم، بسیار آسان و سهل خواهد بود که سیستم را بهگونهای طراحی نماید که در هر لحظهای که اراده کند، در شبکه اختلال ایجاد نماید. حتی احتمال off نمودن شبکه در یک زمان حساس (مانند زمان اغتشاشات به جهت عصبیتر کردن مردم) کاملا وجود دارد!
👈 این قابلیتها در دنیای IT اصلا موضوع عجیب و پیچیدهای نیست.
💢 در اینکه هم اکنون در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با غرب هستیم، شکی نیست. در همین بحبوحه جنگ، رئیس بانک مرکزی از یکی از اتاق فکرهای جنگ اقتصادی دشمن یعنی صندوق بین المللی پول، تقاضای کمک فنی میکند تا نرم افزار حساسترین پروژه مالی کشور را تامین کند! (لینک)
مانند آنکه که در زمان جنگ تحمیلی، ایران برای پیشرفت صنایع نظامی و موشکی خود از وزارت دفاع عراق، تقاضای کمک فنی کند!!! همینقدر عجیب!!!
@dadshahr_iranian
🔺 این یک خبر است، نه تحلیل!
👈 این روزها تقابل میان اقتصاددانان اسلامی و لیبرال بالا گرفته و اغلب مردم، به علت ناآشنایی با موضوع، توان صحتسنجی این نظرات را ندارند. اما شاید بتوان از طریق قاعده علمی «تعرف الامور باضدادها»، نظری را برگزید.
💢 قبلاً در مورد سند «همکاری نحوه اجرای اهداف توسعه پایدار (سند 2030)» که میان نماینده دولت ایران و سازمان ملل امضا شده، صحبت کردیم. یکی از زمینههای این سند همکاری، «تابآوری اقتصادی» است.
🔹 اما تابآوری در مقابل چه چیزی؟
صفحه ۲۶ این سند به صراحت بیان میکند که مردم ایران در سال ۲۰۲۷ ، میبایست از سیستم اقتصادی مقاوم در مقابل «شوک اقتصادی» برخوردار باشند!
حداقل تجربه ۵ سال گذشته اقتصادی نشان میدهد، شوکهای اقتصادی به علت تفکر حاکم بر تیم اقتصادی دولتی موسوم به «تفکر لیبرال»، صرفاً به علت همسانسازی قیمت ریالی اجناس با قیمت دلار ایجاد شده است.
🔸 چرا شوک اقتصادی؟
نحوه نگارش سند به گونهای است که گویی شوکهای اقتصادی، مفروض ذهنی سازمان ملل است و گویی به صورت عادی میبایست هر چند وقت یک بار، این شوکها وارد گردد!
👈 ایراد کار کجاست؟
در مذموم بودن سند 2030 و خسارتبار بودن راهکارهایی که در راستای آن پیشنهاد میشود، شکی نیست. اما چرا سازمان ملل، شوک اقتصادی را جزءلاینفک اقتصاد ایران میداند و به جای اینکه برای رفع این شوک های اقتصادی راهکار بدهد، برای تابآوری در مقابل آن راهکار میدهد؟
💢 بنابراین هنگامی که سازمان ملل در راستای اجرای سند 2030 ،ترجیح میدهد کشور دچار شوک های اقتصادی گردد، باید به اصل این نظر بدبین شد.
@dadshahr_iranian
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
https://virasty.com/MahdiAsgari133/1682755591158544679
🔸ویراستی مهدی عسگری:
وقتی منافع جریان سرمایهداری و اقتصاد نئولیبرال به خطر میافتد...
#دلارزدایی
#ثروتهای_بادآورده
@mahdiasgari133
ریال دیجیتال (رمزریال).pdf
2.26M
♨️ جزوه ریال دیجیتال (رمزریال)
👈 یکی از آسیبهایی که در جلسات با مسئولین و یا نخبگان در مورد توضیح رمزریال با آن مواجه بودهایم، پراکنده بودن مطالب، نبود ارجاع و رفرنس و ... بوده است.
همیشه مخاطب، مطالبه جزوهای مینماید که مطالب را به صورت تجمیعی بیان نماید.
🔹 همین آسیب ما را بر آن داشت که تمام موضوعات مربوط به رمزریال را در سه بخش؛ مقدمه، ارتباط رمزریال با #سند2030 و خطرات اجرای رمزریال جمعآوری نماییم.
🔸 ان شاءالله ارائه این جزوه به مسئولین و نخبگان جامعه باعث آگاهسازی آنان در مورد #رمزریال گردد.
💢 لطفاً تا حد ممکن منتشر نمایید.
پ.ن. 1؛ اگر با مطالعه این مختصر، به نکته یا ایرادی برخوردید، حتما منتقل بفرمایید تا در ویرایشهای بعدی اصلاح شود.
پ.ن. 2؛ از تمام اساتید و پژوهشگرانی که ما را در تهیه این مجموعه تنها نگذاشتند و با راهنماییهای خود، به غنیتر شدن آن کمک نمودند، سپاسگزاریم!
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تا 2030
🔰حمید سوری، اپیدمیولوژیست و عضو (احتمالاً سابق) کمیتهء علمی ستاد کرونا، در مصاحبهای رسماً اعلام کرد که وزارت بهداشت، آمار کرونا را محرمانه میداند!
سوال:
❓چرا این آمار محرمانه است؟
❓مگر چه چیزی در پس این اعداد و ارقام هست که باید تا این حد مخفیکاری صورت بگیرد؟
❓وزارت بهداشت در حال پنهان کردن چه حقایقی است؟
#شفافیت_ستاد_کرونا
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ قدر کدام اعتراض را بدانیم؟
👈 سخنان اخیر رهبری در خصوص اعتراضات کارگری نکات مهمی داشت؛
۱. اعتراضات کارگری همراهی با دشمن نداشت.
۲. هدف اعتراضات به حق بود.
۳. اعتراضات، کمک به دولت و نظام است.
💢 خیلی هم خوب! اما چند نکته؛
🔹 وقتی این اعتراضات مورد تایید بوده است، پس چه کسی با آنها برخورد کرده است؟ چرا با کسانی که به ناحق با معترضین برخورد کردند، هیچگونه برخوردی نمیشود؟
🔸 اصل ۲۷ قانون اساسی، تنها مانع برگزاری اعتراضات را «مخل بودن با مبانی اسلام» و «حمل سلاح» دانسته است. پس به حق بودن یا به حق نبودن هدف اعتراضات از نظر مسئولین، به هیچ وجه مانع برگزاری اعتراض نیست!
🔹 میشود دقیقا یک نفر توضیح دهد اعتراضات کارگری با اعتراضات علیه واکسیناسیون اجباری چه تفاوتی داشته که یکی مورد تایید است و دیگری نه؟
🔸 معترضین به واکسیناسیون اجباری، با دشمن همراهی کردند؟ دشمن از این اعتراض، سوءاستفاده کرد؟ معترضین خلاف قانون اقدامی کردند؟
👈 کِی قرار است این تناقضات حل شود؟
@dadshahr_iranian
دادشهر | حمزه شکریان
🔺پاسخ به یک شبهه؛ آیا تجمعات بدون مجوز، غیرقانونی است؟ 🔻پاسخ؛ قطعا خیر! برگزاری تجمعات اصلا نیاز به
مجدداً و با دقت ملاحظه فرمایید
🔺 بهمنماه سال گذشته بود که در مورد موقوفه گوهرشادآغا و تخلفات آقای علمالهدی در این موقوفه مطالبی رو در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام مطرح کرده بودم.
🔹 البته در اون تاریخ این کانال رو تشکیل نداده بودم و سابقه مطالب در صفحات متعلق به بنده در سایر پیامرسانها موجوده.
🔸 منتها برای رفع ابهام، چند پیام اصلی در این مورد رو فعلا منتشر میکنم.
🔻🔻🔻
🔺 برای توضیح نحوه عملکرد آقای علمالهدی در این موقوفه ابتدائاً نیازمند توضیح در مورد موقوفه و نحوه تعیین تولیت هستیم.
در صفحه اینستاگرامم، توضیحاتی در مورد اصل موقوفه دادهام که خواندش بیفایده نیست.
ا👇👇👇
صفحه اینستاگرام بنده
@dadshahr_iranian