معرفی نرم افزار مرقوم، مجموعه آثار آیت الله العظمی جوادی آملی
این مجموعه شامل ۲۲۹ جلد کتاب در موضوعهای تفسیر قرآن کریم، فقه و اصول، تحریر نهجالبلاغه، علوم عقلی، خانواده و زن، حکومت اسلامی و مباحث اجتماعی است، که توسط مرکز نشر اسرا منتشر شده است.
از جمله امکانات این نرم افزار امکان حاشیه نویسی، مدیریت حاشیهها، یادداشتبرداری، ذخیرهسازی یادداشت در فضای ابری و موتور جستوجوی متن قدرتمند را میتوان نام برد. همچنین مشخصات کتاب با پاورقیها و عنوانبندی در این نرم افزار به صورت استاندارد و همانند کتاب چاپی پیادهسازی شده است.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام صادق سلام الله علیه فرمودند:
«ای عبدالملک! هرگز زیارت امام حسین علیه السلام را ترک مکن و بلکه اصحاب و یارانت را به این مسئله توصیه و امر کن، خداوند در سایه زیارت حسین علیه السلام عمر تو را طولانی و رزقت را فراوان می کند و حیات و ممات تو را با سعادت قرین می گرداند و تو را در زمره سعادتمندان محسوب میکند»
کوثر اربعین صفحه ۱۰۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
معرفی کتاب "سروش هدایت"
(مجموعه پیام های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی)
از برترين آثار حضرت آيت الله العظمی جوادی آملی (حفظه الله)، آثار مكتوب ايشان است. استاد در طول ساليان متمادی، به رغم محدوديت فرصت، برای پاسخگويی به نيازهای علمی و فرهنگی جامعه، در پيامهای كتبی به گونهای رساتر و ماندگارتر، سعی در اجابت دعوت علاقهمندان و ارادتمندان به معارف قرآنی و روايی در مناسبتهای مختلف و فرصتهای گوناگون داشتند. مجموعۀ «سروش هدايت» ضمن طبقه بندی موضوعی پيامهای كتبی حضرت استاد، در موضوعات: معارف قرآنی و اسلامی، عترت، بزرگان شيعه، جهاد و اجتهاد، هنر دينی، احيای سنتهای الهی و... اين آثار قلمی استاد را در اختيار طبقات علمی و فرهنگی جامعه قرار میدهد.»
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیام آیت الله العظمی جوادی آملی به هفتمین کنگره اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (سلام الله علیهم)
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام صادق سلام الله علیه می فرماید:
سجود ، نهایت بندگی از ناحیه بنی آدم به شمار میرود.
کتاب رازهای نماز صفحه ۱۳۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«فرمود شما عاقل باش به دنبال عقل برو نه راه كسی را ببند نه بيراهه برو، نه سفيهانه زندگی كن، نه از سفه كسی سود ببر, نه جاهلانه زندگی كن، نه از جهل كسي سود ببرد«العقل، العقل، العقل»، فرمود: شما عاقلانه زندگی كن، من به شما بشارت ميدهم. اين بيان نورانی پيغمبر است فرمود: ممكن است انسان ده بار بيفتد؛ ولي بالأخره خدا او را حفظ ميكند «مَن عثَر»؛ «عثر» يعنی لغزش، اگر كسی لغزيد او را يك بار حفظ ميكند، دو بار حفظ ميكند اگر كسی عاقل و موحِّد بود، خدا هرگز نميگذارد آبروی او برود. شارحان اين حديث گفتند يك وقت است كه كودكی از دست پدر يا مادر ميافتد؛ ولي به دامن او ميافتد نه جای ديگر، اگر يك وقت دست پدر از كودك جدا شد دست كودك به دامن پدر است، اينطور نيست كه كودك از دامن پدر و مادر رها شود به درّه بيفتد، اينطور نيست.»
درس اخلاق ۹۳/١٠/۴
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام صادق سلام الله علیه فرمودند:
«هر کس حسین علیه السلام را زيارت کند، در حالی که عارف به حق وی باشد و او را امام خود برگزیند، خداوند گناهانش را می آمرزد.»
کوثر اربعین صفحه ۹۹
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احکام_شرعی
💠چرم های طبیعی وارداتی که شک داریم از حیوان ذبح شده است یا نه، آیا نجس می باشد؟
🎥پاسخ حجت الاسلام و المسلمین زین العابدین نماینده دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
در زيارت اربعين سالار شهيدان(عليهالسلام) ميخوانيم كه حسين بن علي(عليهماالسلام) خون جگرش را براي همين دو مطلب بذل كرد: و بذل مهجته فيك ليستنقذ عبادك من الجهالة و حيرة الضّلالة؛ يعني حسين بن علي(عليهالسلام) كه عالم ربّاني اين امت است چنين دريافت كه در آن مقطع تاريخي با سخنراني و نوشتن نميتواند با جهل و ظلم مبارزه كند و فقط با خون جگر بايد مردم را هدايت كند، از اينرو خون قلب خود را داد تا مردم عالم عادل شوند.
کتاب روابط بين الملل در اسلام - صفحه ۱۲۸
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
رسول خدا (صلی الله عليه و آله و سلم) فرمودند:
«ظُهوركم ثقيلة منْ أوْزاركم فخفّفوا عنها بطول سُجُودكم» پُشتهای شما از بار گناه سنگين شده است. آنها را با سجده های طولانی سبك كنيد.»
حكمت عبادات - صفحه ۱۰۷
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
❇️ آیت الله العظمی جوادی آملی: حوزه نباید نهال فروشی کند!
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار حجت الاسلام و المسلمین فرحانی، دبیر سیاستگذاری همایش یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم:🔻
◻️ تاریخ حوزه را میتوان به سه بخش تقسیم کرد، دوره اول حوزه همان دوره ممنوعیت منبر و لباس روحانیت بود. خروجی آن هم امثال مرحوم خوانساری و مرحوم اراکی و امام راحل بود و با اینکه آن زمان ضعیف ترین دوره حوزه بود، افراد و شخصیتهای و بزرگان زیادی از آن برخاستند.
◻️ دوره دوم دوره زعامت آیت الله بروجردی بود که در آن دوره ایشان ابتکاراتی از قبیل فقه مقارن و طبقات الرجال و.. را به ارمغان آوردند.
◻️ دوره سوم حوزه، زمان #انقلاب است که مدیران حوزه باید از این دوره محافظت کنند، درست است که حوزه برای نظام کارهای بزرگی مثل تدوین قانون اساسی را انجام داد که یک کار علمی و ارزشمند بود، اما نباید طلاب با استعداد جذب مراکز غیرحوزوی شوند، حوزه نباید نهال فروشی کند، طلاب خوش استعداد که میتوانند علمای برجسته بشوند نباید جذب جاهای دیگر مثل قضاوت و امثال آن شوند، چون اینها آیندگان حوزه هستند و این امور هدر دادن طلاب و نهال فروشی است!
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
از امام صادق (عليه السلام) نقل شده كه فرمود: «إذا صليت صلاة فريضةٍ فصلّها لوقتها صلاة مودّعٍ يخاف أن لا يعود إليها أبداً... » وقتی نماز ميخوانيد، مانند كسی نماز بخوانيد كه ميخواهد نماز را وداع كند؛ ممكن است اجل مهلت ندهد به نماز بعدی برسی!
حكمت عبادات - صفحه ۱۰۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli