بخشی از پیام آیت الله العظمی جوادی آملی به معلمان، مدیران و دانش آموزان:
«عزيزان! راهی كه امام راحل (قدس سرّه) ترسيم كرده و طی نمودند، طريقی كه مقام معظم رهبری تبيين كرده و می پيمايند، مسيری كه مراجع عظام و علمای بزرگ و مسئولان كارآمد ارائه كرده و بر آن قيام و اقدام می نمايند، می تواند الگوی كاملی باشد تا همگان در اين خط حركت كنيم و شاهد مقصود را در پايان اين صراط مستقيم زيارت نماييم.»
سروش هدایت (مجموعه پیام ها) ج۱ ص۱۲۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
"علما، ورثه انبيا و مرسلين(عليهم السلام)اند.
همان گونه كه خود انبيا و مرسلين درجاتی دارند، فقها و علما(أيدهم الله و رضوان الله علی ماضيهم) نيز درجات و مراتبی دارند، چنان كه در ميان آنها هم فاضل حضور دارد و هم افضل.هر هزار سال شايد ذات اقدس الهی بخواهد، فقيهی چون حضرت امام خمينی(قدسسره) ظهور كند."
منبع:کتاب بنیان مرصوص امام خمینی (ره) در بیان و بنان/صفحه ۲۰۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
پاداش مهرورزی به یتیم:
رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: هركس دست خود را از روی مهربانی بر سر یتیمی بكشد خدا در برابر هر تار مویی كه دستش بر آن بگذرد، برایش نیكی می نویسد و اگر او را گریان یافتی با لطف و مدارا، آرامش كن.
... مَنْ مَسَحَ یدَهُ عَلَی رَأْسِ یتِیمٍ تَرَحُّماً لَهُ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ شَعْرَةٍ مَرَّتْ عَلَیهِ یدُهُ حَسَنَةً وَ إِنْ وَجَدْتَهُ بَاكِیاً فَسَكِّتْهُ بِلُطْفٍ وَ رِفْقٍ./بحار الانوار، ج۷۹، ص۸۰
همچنین فرمود: ای علی! هركس از روی رحمت دستش را بر سر یتیمی بكشد، خدای والا در برابر هر تار مویش در قیامت نوری به وی عطا كند.
یا عَلِىُّ! مَنْ مَسَحَ یدَهُ عَلَی رَأْسِ یتِیمٍ تَرَحُّماً لَهُ أَعْطَاهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِكُلِّ شَعْرَةٍ نُوراً یوْمَ الْقِیامَةِ./الفقیه، ج۴، ص۳۷۲
مفاتیح الحیاة ص ۴۰۷
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بعثه آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی به همراه جمعی از مسئولین سازمان حج و اوقاف، با حضور در بعثه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی ضمن بازدید از بعثه معظم له، درباره مسائل و امور فرهنگی حج با نمایندگان ایشان به تبادل نظر پرداختند. 🔹 ایشان در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از همکاری بعثه با سازمان، رهنمود های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی برای سازمان و عوامل حج را راهگشا دانسته و برای سلامتی و طول عمر ایشان دعا نمود. در این دیدار مسئولان بعثه آیت الله العظمی جوادی آملی، گزارشی از فعالیت های این دفتر در جهت ارتباط هر چه بهتر و کامل تر با حجاج بیت الله الحرام ارائه نمودند. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #اخبار_بعثه #گزارش_تصویری 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله جوادی آملی .mp3
722.1K
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«داغ جانسوز رحلت امام خمینی ره»
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«بزرگداشت چهارده خرداد، نشانِ وفاداری اين ملت بزرگوار نسبت به امام و افكار امام و راه و رسم امام است. اين تکریم باشكوه، نشانه حضور مردم در صحنه ايثار و نثار و نظام اسلامی است.
پانزده خرداد بيانگر حضور همه مردم، مخصوصاً فداكاران ورامين و شهرهای ديگر است كه اين همه شهدا را به قرآن و عترت اهداء كردند و ذات اقدس الهی خون اينها را هرگز هدر نخواهد داد و خونبهای اينها يعنی انتقامگيرنده خون شهدا، خود خدای سبحان است كه به لطف الهی، انقلاب اسلامی را به پيروزی رساند، جمهوری اسلامی را مستقر كرد.»
خطبه های نماز جمعه ۸۳/٣/١۵
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
پرمحتوا بودن اعلاميّه ها وسخنرانيهای حضرت امام راحل(قدسسره) بر اثر استمداد از خطبه های پرشور سالار شهيدان(سلام الله علیه) بود. وقتی ايشان اين جمله را در متن اعلاميّه[۱]
آورده بود: «إنّی لا أری الموتَ إلاّ سعادةً و لاالحياةَ مع الظّالمين إلاّ بَرَماً»[۲] ، يكباره حوزه و دانشگاه تجديد حيات كردند.
وقتی سخنان حضرت امام راحل(قدسسره) با سخنان سالار شهيدان كربلا(سلام الله علیه) آميخته می شد، با (نَفَختُ فيهِ مِن رُوحی)[۳]
هماهنگ بود و هنگامی كه سخن زمينی او به پيام آسمانی اصل پيوند می خورد، اثر می كرد.
چون حضرت امام راحل بيش از ديگران، هم مبدأ فاعلی اين نهضت را و هم غايی اين قيام را بررسی كرد، پس از پيروزی انقلاب اسلامی مكرّر توصيه می فرمود كه نام كربلا و ياد حضرت حسين بن علی(سلام الله علیهما) را احيا كنيد و در مراسم سوگ سالار شهيدان(سلام الله علیه) اشك بريزيد و وقتی كه مدّاح اهل بيت(سلام الله علیهم) نام سالار شهيدان كربلا را می بُرد، تمام بدن ايشان می لرزيد، چون خود را شاگرد اين مكتب حس می كرد و قيام خود را محصول اين نهضت می يافت.
پس شروع انقلاب اسلامی، دوام آن، محورهای اصلی پيامهای رهبر انقلاب، وصيّتها و سفارش های بنيانگذار جمهوری اسلامی بعد از پيروزی انقلاب، در جريان نهضت جهانی سالار شهيدان (سلام الله علیه) خلاصه می شد.
[۱]صحیفه نور ج۱ ص۷۸
[۲]تحف العقول ص۲۴۵
[۳]سوره حجر آیه ۲۹
منبع:کتاب بنیان مرصوص امام خمینی (ره) در بیان و بنان/صفحه ۲۱۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
#حدیث_روز
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
«... وَ مَنْ أَکرَمَ عَالِماً فَقَدْ أَکرَمَنِی وَ مَنْ أَکرَمَنِی فَقَدْ أَکرَمَ اللَّهَ وَ مَنْ أَکرَمَ اللَّهَ فَمَصِیرُهُ إِلَی الْجَنَّة.»
جامع الاخبار ص۳۸
«هر کس عالمی را گرامی بدارد، مرا گرامی داشته است و هر کس مرا گرامی بدارد خدا را گرامی داشته و هر کس خدا را گرامی بدارد، پایان کارش بهشت است.»
مفاتیح الحیاة ص ۳۵۲
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
22.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«امام امت(رضوان الله تعالی علیه) بین معقول و منقول و مشهود جمع سالم کرد، بین علم و عمل جمع سالم کرد، بین اندیشه و انگیزه جمع سالم کرد. آنچه را میفهمید درست میفهمید آنچه را عمل میکرد درست عمل میکرد؛ نه علمش از عمل معزول بود و نه عملش از علم. جامع بین علم و عمل بود به جمع سالم، جامع بین عقل و نقل و شهود بود به جمع سالم، جامع بین سیاست و درایت و مدیریت و فقاهت بود به جمع سالم، لذا _ به لطف الهی_ نقصی در برنامه های علمی و در برنامه های عملی این بزرگمرد الهی دیده نشد.»
خرداد ١۴۰۱
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
💠
دحو الارض🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در صفحه ۲۶۱ کتاب «صهبای حج» در این باره می نویسند: «کعبه اوّلین معبد مردمی و عبادتگاه توده انسان ها در روی زمین است: «إنّ أول بیت وضع للناس للذی ببکة...» که تعیین محل و نقشه ساختن آن به رهنمود و دستور خدای سبحان بود: «وإذ بوّأنا لإبراهیم مکان البیت...». 🔹 بنابراین، کعبه اوّلین معبدی (نه اوّلین خانه) است که در روی زمین ساخته شد. گرچه بر اساس #دحو_الأرض گفته شده: «مکان کعبه اولین زمینی بود که از زیر آب بیرون آمد» ، لیکن استفاده این معنا که «اوّلین خانه ساخته شده کعبه است» از آیه، مشکل به نظر می رسد؛ زیرا اولیّت آن را مقید کرده که برای عبادت بوده است. البته آیه شریفه «إن أول بیت وضع للناس... »، معنای مزبور را نفی نیز نمی کند، زیرا قیودی همچون وصف، همانطور که اطلاق ندارد مفهوم نیز ندارد، مگر اینکه جمله مشتمل بر وصف، در مقام تحدید باشد. در این باره و در استفسار از آیه شریفه مزبور، از امیرالمؤمنین (علیه السلام) تصریح به اینکه قبل از بنای کعبه، خانه وجود داشته، نقل شده است.». 🔹 از امیرالمومنین ـ علیه السلام ـ روایت شده است که فرمودند: «نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست و پنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.»... . ↙️ مطالعه کامل: https://news.esra.ir/fa/w/300637 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #در_محضر_استاد #دحو_الارض 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli