هدایت شده از ستاد احیاء امر به معروف کرمانشاه
تشکر دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر و معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان از زحمات فراجا در اجرای طرح نور
#کرمانشاه
📌 ما را در ایتا دنبال کنید؛
📡 @setad_abm_kermanshah
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه
دولت، ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب را از خودش آغاز کرد
استاندار کرمانشاه در شورای اداری استان:
⭕️ ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند/ کرمانشاهیها از دیرباز به رعایت عفاف و داشتن حیا و غیرتمندی معروف بوده اند/ مطالبه مردم در زمینه ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب نباید بر زمین بماند/ تمام دستگاههای مسئول در این زمینه موظف به اجرای وظایف قانونی خود هستند/ آموزش، تبیین و اقناع سازی محور کار است
🔹محمدطیب صحرایی در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه با اشاره با موضوع مهم عفاف و حجاب گفت: عفاف و حجاب در قرآن و سنت معصومین(ع)، آرمانهای انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و همچنین در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و نیز سیاستهای کلی فرهنگی و فرهنگ و آداب ملی، جایگاه رفیعی دارد.
وی فرهنگ حیا، عفاف و غیرتمندی در کشور و به ویژه استان کرمانشاه را دارای ریشههای بسیار کهن و اصیل دانست و گفت: ملت ایران و کرمانشاهیها در طول تاریخ نشان دادهاند که اهمیت ویژهای برای حیا و عفاف مردان و زنان خود قائل هستند هم اکنون نیز پایبندی به این فرهنگ اصیل به عنوان یک مطالبه عمومی در بین اقشار مختلف مطرح است بنابراین کم توجهی به این فرهنگ ملی، دینی و قانونی در برخی محیطهای اداری و سازمانی پذیرفتنی نیست و تمام مدیران دستگاهها موظفند که در این زمینه با جدیت نسبت به اجرای وظایف خود مراقبت کنند.
دکتر صحرایی در ادامه به اصول و مبانی که انتظار است بدنه اجرایی استان در برنامه ریزیهای حوزه عفاف و حجاب به صورت هماهنگ مورد توجه قرار دهند، اشاره کرد و گفت که دستگاه ها و نهاد فرهنگی مختلف استان در این زمینه مسؤولیت و وظیفه قانونی دارند و ضرورت دارد که در اجرای آن کوشا و جدی باشند.
استاندار کرمانشاه در ادامه عنوان کرد: تحکیم ارزشهای اخلاقی، امر تربیتی حوزه خانواده، تبیین دائمی فلسفه حجاب، نگاه ویژه به نقش و مسؤولیت مردان، نقش موثر در ایجاد هویت فرهنگی و ملی مستقل، مبارزه و مقابله با ریشهها و زمینههای اجتماعی و اقتصادی و معرفی اسوهها و الگوها در جامعه از جمله اصول و مبانی روشهای اجرایی در موضوع گسترش فرهنگ عفاف و حجاب است و پیگیری و اجرای آنها یک وظیفه قانونی و قطعی مسؤولان در راستای مطالبه مردم میباشد.
به گفته وی، تمام ارگان های دولتی موظف هستند نسبت به رعایت شؤون اسلامی و قانون در محیط سازمان از طرف کارکنان و همچنین ارباب رجوع را در دستور کار خود قرار دهند. در صورت عدم تحقق این موضوع عواقب آن معطوف به مدیر و بالاترین مسؤول سازمان خواهد بود.
استاندار کرمانشاه در این زمینه همفکری و هماهنگی میان مدیران استانی در راستای اجرای وظایف را مهم توصیف و اضافه کرد: اقدامات اصلی و دارای اولویت سازمانی مانند هماهنگی برای برگزاری دورههای آموزشی و تبلیغی با طراحی چیدمان سازمانی و تاکید و نظارت بر پوشش مناسب کارکنان مرد و زن در این زمینه مهم هستند.
استاندار کرمانشاه ممنوعیت قانونی داشتن منشی غیر همجنس را از نمونه مثالهای این حوزه برشمرد که لازم است مدیران به آن عمل کنند.
تاکید بر پشتیبانی محتوایی، تامین و اعزام اساتید و مبلغان مورد نیاز برای سازمانها و اماکن خاص و سطح شهر و شناسایی و آموزش کنشگران عرصه عفاف و حجاب از دیگر ضرورتهای قانونی ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب است که مورد اشاره دکتر صحرایی قرار گرفت.
وی در ادامه بر ضرورت همفکری هماهنگی و اقدام اصناف و مشاغل خصوصی تاکید کرد و گفت: در فضای عمومی جامعه لازم است که آموزش و گفتگو در محیطهای مختلف مورد توجه قرار گیرد و محور کار بر اقناع سازی و تبیین باشد اما در عین حال با اندک افرادی که به شرع و قانون به صورت آشکارا بیاعتنایی و بر برهنگی و قبح شکنی اصرار دارند برخورد قانونی ضروری است.
📆 چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ماه / ۱۴۰۳
#ستاد_عفاف_و_حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 گرون ترین بغل تاریخ به این میگن ...
39.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان دکتر محمد طیب صحرایی رئیس ستاد عفاف و حجاب استان کرمانشاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا