▪️نقل خاطره سیدحسن نصرالله از جلسه با رهبری در «ابتدای» جنگ سوریه
یک سال و نیم پس از آغاز بحران سوریه یعنی در حدود سال ۲۰۱۲ یا ۲۰۱۳ بود که «ملک عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه وقت عربستان، نماینده ویژهای را از سوی خود به نزد بشار اسد فرستاد.
سعودی این پیغام را برای اسد ارسال کرده بود که اگر وی از محور مقاومت خارج شود و روابط خود را با ایران قطع کند، جنگ علیه سوریه متوقف خواهد شد، مسئلهی گروههای تکفیری حل خواهد شد و اسد تا ابد به عنوان رئیسجمهور به رسمیت شناخته میشود. عربستان سعودی به اسد گفت: آمادهایم تا صدها میلیارد دلار برای بازسازی سوریه بپردازیم. بنابراین، هدف کاملاً با مطالبات ملتها در بهار عربی متفاوت بود.
حکام کشورهای مختلف با بشار اسد تماس گرفتند و وعدههای مختلفی را اعم از مالی و سیاسی به وی دادند و حتی بقای وی در قدرت را نیز تضمین کردند، اما او در نهایت این وعدهها و پیشنهادات را نپذیرفت.
هدف، سلب موقعیت تاریخی سوریه، سلب حقوق آن و بیرون راندن آن از محور مقاومت بود تا زمینه برای نابودی مسئلهی فلسطین، تثبیت هیمنهی آمریکا در عراق و به انزوا راندن ایران و محاصره آن فراهم شود.
فهم و درک ما از نبرد سوریه از روز اول اینچنین بود. برخی از مسئولان آمریکایی و معارضان سوری میگفتند که اگر ما بر سوریه مسلط شویم، بیدرنگ وارد لبنان خواهیم شد تا کار حزبالله را تمام کنیم. برخی دیگر نیز میگفتند به عراق میرویم. بنابراین، مسئله فقط سوریه نبود.
و قرار بود پس از اتمام کار در سوریه، نبرد را به لبنان و عراق و ایران میکشانند.
«دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا اذعان میکند که اوباما، کلینتون و سازمان «سیا» تروریستهای داعش را ایجاد کردند و آنها را به سوریه آوردند.
برخی طرفداران آقای احمدی نژاد، که از ایشان هم داغ تر شدند مبنی بر چرایی دخالت ایران در فتنه شام، با این سخنان و اعتراف ترامپ را چه میکنند؟
گزینهی ابتدایی ما، گزینهی مذاکره بود و راهکار سیاسی در اولویت قرار داشت. دولت سوریه، برادران ما در ایران و همچنین خودمان در حزبالله تماسهای متعددی را با معارضان سوری برقرار کردیم و آنها را به مذاکره برای تحقق راهکار سیاسی دعوت کردیم اما معارضان، مذاکره و گفتگوی سیاسی را قویاً رد کردند و معتقد بودند که دولت سوریه ظرف دو یا سه ماه سقوط میکند
من به دیدار السید القائد آیتالله خامنه ای رفتم و دادهها و برداشت خود درخصوص سوریه و تحولات آن را برای ایشان تشریح کردم و استدلالهای خودم را مطرح کردم. دیدم که دیدگاه و نظر ایشان دربارهی سوریه و تحولات آن بسیار واضحتر، شفافتر و عمیقتر از دیدگاه و نظر ما است. مواضع ایشان در قبال سوریه و تحولات آن از همان روز اول مشخص بود. ایشان گفتند: «این یک توطئه و نقشه برای سرنگونی سوریه است و هدف آن، سوریه و جایگاه این کشور در مسئلهی فلسطین و محور مقاومت است. همچنین هدف آن، ایران است، زیرا آنها پس از اتمام کار در سوریه، نبرد را به لبنان و عراق و ایران میکشانند». این اتفاقی است که افتاد. آنها به لبنان آمدند و بخشی از البقاع را اشغال کردند و اگر میتوانستند، نقاط بیشتری را اشغال میکردند. اما ما و ارتش لبنان در مقابلشان ایستادیم و آنها را در مناطق کوهستانی محاصره کردیم.
شما دیدید در عراق، تروریستهای تکفیری خیلی سریع از شرق فرات در سوریه به عراق انتقال داده شدند و در یک بازهی زمانی بسیار کوتاه بر استان «الانبار» مسلط شدند. این استان تقریباً یکچهارم مساحت عراق یا بیشتر آن را در بر میگیرد. آنها همچنین بر موصل، صلاحالدین و دیگر مناطق مسلط شدند و به ۲۰ کیلومتری شهر کربلا و ۴۰ کیلومتری شهر بغداد رسیدن
این بدان معناست که ما آنچه را که حضرت السید القائد در روز اول حوادث سوریه گفتند، بعینه در طول سالهای گذشته مشاهده کردیم. اینجا بود که علت موضع قاطعانهی السید القائد مبنیبر ایستادن در کنار سوریه مشخص شد.
▪️منبع:
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43519
⭕️ تحلیل «سیاسی» چرایی حضور نظامی ایران و محور شیعی در «فتنه شام» قبل از ظهور
✍️ مصطفی امیری
▪️اگر قرار است، سوریه در اختیار «سفیانی» قرار گیرد، چرا ایران وارد جنگی شد که پایان آن، مشخص است؟
▪️از دو بُعد «سیاسی- حدیثی»، میتوان به قضیه نگریست؟
✅ جنگ سوریه، قبل از اعتراضات مردمی، برنامهریزی شده بود
▪️سابق بر این، شبکه «ایران اینترنشنال» فایل صوتی آقای ظریف را به صورت اختصاصی و برای اولین بار منتشر کرد[1] که به انتقاد از شهید سلیمانی و سیاستهای ایران در سوریه نیز پرداخته است.
▪️در آن زمان، ضروری گردید، بعد از صحبتهای وزیر خارجه دولت حسن روحانی و نیز قبلتر از آن، انتقاد برخی «حامیان» آقای احمدینژاد از دلیل و چرایی حضور نظامی ایران در جنگ سوریه، ابعاد این موضوع بررسی شود.
▪️البته بررسی ابعاد جامع دیدگاه حامیان آقای احمدی نژاد، نیازمند نوشتاری مستقل است[2] اما انتشار «فایل صوتی» ظریف و انتقاد از سیاست ایران در جنگ سوریه موجب سوءاستفاده دشمن شد. مایک پومپئو: «ترور سلیمانی کار درستی بود، از ظریف بپرسید»[3]
✅ سال 2011-2012: آغاز فتنه شام
▪️بهتر است به سالها قبل برگردیم. اکنون اوایل فتنه شام و بحران سوریه است. تظاهرات مردمی که ابتدا فقط در جنوب سوریه (درعا) شکل گرفته، بتدریج در حال گسترش به سایر مناطق این کشور است.
▪️ایستگاه «بهار عربی» از تونس و مصر سرانجام به سوریه رسید. اما داستان کاملا فرق داشت. سادهانگارانه و «بلاهت سیاسی» است که فتنه شام را در حد تظاهرات مردمی تقلیل دهیم بلکه جنگ سوریه از سالها پیش طراحی شده بود و در سال 2012 وارد مرحله اجرایی گردید[4]
▪️بحران سوریه، هرچند در ابتدا با تظاهرات مردمی استارت زده شد اما با طراحی پیچیده- امنیتی- نظامی مثلث «غربی، عبری، عربی» صحنهگردان اصلی فتنه شام با چاشنی حضور تروریستهای چند ملیتی- تکفیری داعش و القاعده از سراسر دنیا، کاملا واضح بود که دیگر مردم نبودند[5]
▪️فرض کنیم در ایران، نخبگان سیاسی، دانشگاهی و نظامی کشور درباره بحران جنگ سوریه تشکیل جلسه میدهند. استراتژیستها و آیندهپژوهان نیز دعوت شدند. جلسه بسیار مهم در شورای عالی امنیت ملی از طرف رئیس جمهور وقت، تشکیل میشود. وی محورهای بحث را بیان میکند:
1. آیا جنگ سوریه، فقط تظاهرات مردمی است یا در آینده بیم آن میرود با فتنه پیچیده طراحی شده از سوی مثلث «غربی، عبری، عربی» روبرو شویم؟
2. به نظر شما، فتنه شام تا چند سال به طول خواهند انجامید؟
3. در صورت عدم مداخله ایران، مسیر مواصلاتی محور مقاومت شیعی از «کربلا تا قدس» به چه سرنوشتی دچار خواهد شد؟
4. در ادامه رئیس شورای عالی امنیت ملی، خطاب به حاضرین بیان میکند: اکنون وقت درنگ نیست و باید سریع تصمیم گرفت. کدام انتخاب بهتر است: بیطرف باشیم یا حمایت مستشاری و مداخله نظامی در بحران سوریه؟
5. البته بیم آن میرود اگر از حکومت سوریه حمایت نشود، مقصد بعدی فتنه طراحی شده از سوی مثلث «غربی، عبری، عربی» با هدایت تروریستهای تکفیری، عراق باشد و حتی این بحران به مرزهای ایران نیز سرایت کند.
▪️بعد از گفتگوها و بیان نظرات موافق و مخالف، سرانجام مجموعه «اتاق فکر انقلاب»، تصمیم به حضور مستشاری در فتنه شام -البته با دعوت دولت سوریه- برای مقابله با فتنه غربیها اتخاذ میشود. اما آیا تصمیم درستی بود؟
✅ سال 2021: ده سال بعد از فتنه شام
▪️گذشت زمان، صحیح بودن این تصمیم سرنوشتساز را آشکار ساخت و بحران سوریه که با ورود تروریستهای چندملیتی از سراسر دنیا و طراحی محور «غربی، عبری، عربی» به بحران منطقهای و جهانی تبدیل شده بود، اما صحنه فتنه شام بعد از گذشت دهسال بعد از ورود «محور مقاومت شیعی» بر همگان روشن و آشکار شده است و «عیار» دیدگاه موافقین و مخالفین نیز مشخص شده است.
▪️مراکز مقدسه شیعی در سوریه و عراق حفظ شد (فراموش نشود که داعش تا چند کیلومتری حرم امام حسین و کربلا رسیده بود)؛ البته برخی، بیان میکنند حرم حضرت زینب در سوریه نیست بلکه در کشور مصر است اما همین افراد اگر غیرت دینی دارند، میپذیرند که مراقد مقدسه شیعی در سوریه، اگر «حرم» نیست، قطعا «حریم» اهلبیت است و به خوبی میدانند که دشمنان درصدد دستیابی به حریم اهلبیت و تخریب آن، بسیار تلاش کردند کما اینکه بارگاه «منتسب» به دختر امام علی را در سوریه با خاک یکسان کردند[6]
▪️با تصمیم درست سیدحسن نصرالله، امنیت شیعیان منطقه شام از خطر داعش و سلفیهای تکفیری در امان ماند.
▪️با تشکیل حشدالشعبی و بسیج مردمی عراق، ضلعی دیگر از محور مقاومت در جغرافیای ظهور شکل گرفت.
▪️ایران به مرزهای فلسطین، نزدیکتر شد و اسرائیل در آینده نزدیک، به مرز فروپاشی خواهد رسید[7]
▪️و البته، نقل خاطره سیدحسن نصرالله از جلسه با رهبری در ابتدای جنگ سوریه و پیشگویی ایشان، بسیار شنیدنی است (۸)
🔴حسین اکبری عجیب ترین سفیر تاریخ بشریت است!!
🔻زمانیکه سفیر ایران در بوسنی بود یوگوسلاوی سقوط کرد و متلاشی شد و در ماموریت اش به عنوان سفیر در لیبی شاهد سقوط سرهنگ قذافی بود ودر آخرین ماموریت کاری به عنوان سفیر در سوریه خاندان بشار اسد بعد از ۵۵ سال سقوط کرد.
👈اسرائیل سفیر نمیخواد اینو بفرستم اونجا؟!
#مهم #حتما_بخوانید
🔷آیه شریفهای که در بنر اطلاعرسانی سخنرانی رهبر معظم انقلاب نوشته شده:
«اِنَّ اللّهَ بالِغُ اَمرِه»
«قطعا خداوند کارِ خود را محقق میسازد.»
سوره طلاق آیه ۳
👈 #امام_خامنهای، امروز ساعت ۱۱ سخنرانی مهمی را درخصوص حوادث اخیر منطقه، به ویژه سوریه، ایراد خواهند کرد.
#آخرالزمان #فتنه
#حوادث_سوریه #فتنه_شام #جنگ_قرقیسا #سفیانی
#خروج_سفیانی
#حوادث_عراق #شیصبانی
#هرج_الروم
#آتش_آذربایجان #جنگ_آذربایجان
#یمانی #خروج_یمانی
#ظهور
#نابودی_اسرائیل
🆔 https://eitaa.com/daiiani
🆔 https://virasty.com/dayyani
🆔 https://t.me/ourpresident
🌐ourpresident.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یکی از شهروندان سوری که تحت تاثیر جو رسانهای قرار نگرفته و متوجه شده چه بلایی سرشون اومده، میگه ؛
بشار اسد سوریه را حفظ کرد و بنیامیه آن را طی یک شبانه روز به اسرائیل فروخت، ما اکنون بیوطن هستیم!
⚡️هدف بعدی ارمنستان، ایران، گرجستان و ولادیکوفکاس خواهد بود
حزب "کشور ملی همه ارامنه" بیانیهای منتشر کرده که در آن آمده است:
"اگر ما به این مسیر ادامه دهیم، روزی تروریستهای بینالمللی را در نزدیکی ایروان خواهیم دید. سوریه برای ما کشوری دوست بود که کم و بیش در برابر تروریستهایی که توسط ترکیه و غرب پرورش یافته بودند، مقاومت میکرد. میتوان گفت که تروریستها در سوریه نابود میشدند و به همین دلیل به این سمت نمیآمدند.
حالا که سوریه عملاً دیگر وجود ندارد و تحت اشغال است، هدف بعدی در منطقه، ارمنستان، ایران، گرجستان و ولادیکاوکاز خواهند بود.
صدها هزار تروریست اجیر شده ای که چیزی جز قتل و غارت بلد نیستند، امروز بیکار ماندهاند و مطمئنم که ترکیه و برخی کشورهای غربی حتماً تلاش خواهند کرد از آنها در تمامی نقاط بحرانزده که امروز وجود دارد، استفاده کنند.
تروریستها اعلام کردهاند که: «بعد از سوریه میرویم تا قفقاز را پاکسازی کنیم». این وضعیت تهدیدی جدی برای امنیت کشور ماست و هرچه زودتر باید نتیجهگیری کرده و اقدامات فعالی انجام دهیم تا بتوانیم به بهترین شکل برای مقابله با تهدیدات آینده آماده شویم و از پیامدهای آن جلوگیری کنیم. همچنین باید توجه داشت که فؤاد اوکتای، رئیس کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه، در باکو اعلام کرده که باز شدن "کریدور زنگزور" شرط مهمی برای معاهده صلح است و آنکارا "از درخواست باکو برای تغییر قانون اساسی ارمنستان حمایت کرده و به آن میپیوندد".
چالشهای جدید نیازمند تاکتیکهای جدید هستند که نادیده گرفتن آنها به معنای قرار گرفتن در وضعیت مشابه قرهباغ است. باید سریعاً اقداماتی انجام دهیم تا امنیت هممیهنان ساکن سوریه را تضمین کنیم و در صورت لزوم، امکان بازگشت آنها به ارمنستان را فراهم سازیم. ما واقعاً وقت نداریم و هر دقیقه برای کشور و ملت ما ارزشمند است. هر دقیقه ارزشمند است و اگر کسی هنوز فکر میکند که "هیچ اتفاقی نخواهد افتاد"، آنها از واقعیت امروز ما خبری ندارند...".
https://hraparak.am/post/95f7a80ddf24be54d63c23f38f7dbb21
آیندهی درخشانی که برای مردم سوریه بعد از اسد توصیف میشد همین امروز است. خوب نگاه کنید این همان آینده ای است که به شما تعارف میکنند.
اسرائیل نه تنها پایگاه های نظامی و توان جنگی سوریه و زیرساختها را هدف قرار میدهد بلکه امروز چند تن از نخبگان و دانشمندان سوری و افراد تاثیر گذار را نیز ترور کرده.
-پروفسور زهرا الحمصية : دانشمند سوری در زمینه زیستشناسی
-ترور یک عالِم دینی در دمشق
-ترور دکتر حمدی اسماعیل ندی: دانشمند برجسته شیمی آلی در منزلش در دمشق
اسرائیل پس از سقوط عراق در سال ۲۰۰۵ ۳۷۰ ترور در عراق علیه شخصیت های موثر و دانشمندان علوم پایه و هسته ای انجام داد.
33٪ در زمینه مهندسی
۱۴ ٪ کشاورزی
۱۳٪ فیزیک
10٪ شیمی
7٪ زیست شناسی
7٪ جغرافیا و زمین شناسی
آن ابله هایی که فکر میکنند که امریکا و اسرائیل منجی آنهاست و آنها تنها با حکومت کار دارند امروز سوریه را ببینند، بشار اسد سقوط کرده، اما هیچ زیرساخت نظامی و هیچ قدرتی برای مردم باقی نمانده و مزدوران حاکم شده کمترین اعتراضی به اسرائیل نمیکنند و نه تنها امروزشان ویران شده بلکه دانشمندانشان مرتب ترور میشوند که آینده ای هم نداشته باشند.
آنوقت در گوش ابلهان میخوانند که اینها بروند همه دانشمندان باز میگردند و کشورتان را آباد میکنند، غافل از اینکه انها نه با حکومت و مردم بلکه با قدرت کشورها و اراده و رشدشان در ستیز هستند.
و این مرام و منش و روش غربی ها و صهیونیست هاست.
اراده ات را تحمیل کن و قدرتت را افزایش بده و دیگران را از قدرت تهی کن تا ابژهی تام شما باشند همچون یک شیء بی اراده . ارباب بدون برده ارباب نیست.
چشمانتان را باز کنید و سوریه را ببینید، بشار نیست اما کشتی و پایگاه و هواپیما و مراکز نظامی و انبار تسلیحات و کارخانه و زیرساخت و دانشمند برایشان باقی نگذاشته اند اما تا دلت بخواهد وحشی های داعشی برایشان فرستاده اند.
وحشی هایی که به حملات اسرائیل در زمان حاکمیتشان اعتراضی نمیکنند اما مردم را قتل عام میکنند.
با عراق هم همین کار را کردند و با لیبی و هرکس که سر خم کند و فکر کند که این دژخیمان ناجی اند.
🔴 اینکه جولانی بجای کاخ ریاست جمهوری سر از مسجد اموی درآورد برای اهلش معانی بسیاری دارد‼️
استاد #رائفی_پور