💝 چند تحفه و عمل آسان و کوتاه برای ساعات پایانی ماه مبارک رجب
➕ هدیه ای از امام صادق
⌚️ انجام هرکدام دقایقی بیشتر وقت انورتان را نمیگیرد؛ از دست ندهید
🌴 اول: اگر كسى قدرت بر روزه ماه رجب را ندارد، هر روز اين تسبيحات را صد(۱۰۰) بار بخواند، تا ثواب روزه ماه رجب را دريابد: سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِيلِ، سُبْحَانَ مَنْ لا يَنْبَغِي التَّسْبِيحُ إِلّا لَهُ، سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ، سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ
🏝 دوم: از پيامبر روايت شده؛ هركه در ماه رجب صد(۱۰۰) مرتبه بگويد: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلَهَ إِلّا هُوَ، وَحْدَهُ لا شَرِيكَ لَهُ، وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ.
و آن را با صدقه به انجام رساند، حق تعالى پايان كارش را ختم به رحمت و آمرزش كند، و هركه چهارصد(۴۰۰) مرتبه بگويد، ثواب شهادت صد شهيد را براى او بنويسد.
🌴 سوم: نيز از آن حضرت روايت شده؛ هركه در ماه رجب هزار(۱۰۰۰) مرتبه بگويد: لاٰ إِلَهَ إِلّا اللَّهُ خداى عزّتمند پرشكوه صد هزار كار نيك براى او ثبت كند، و برايش صد شهر در بهشت بنا كند.
🏝 چهارم: روايت شده، هركه در ماه رجب به هنگام صبح، هفتاد(۷۰) مرتبه و در زمان پسين (شامگاه) هم هفتاد(۷۰) مرتبه بگويد: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ و چون به پايان رساند، دست ها را بلند كند و بگويد: أللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي وَ تُبْ عَلَيَّ پس اگر در ماه رجب از دنيا برود، خدا از او خشنود باشد و به بركت ماه رجب، آتش دوزخ با او تماس نگيرد.
🌴 پنجم: در همه اين ماه هزار مرتبه بگويد: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِيعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ
تا خداى مهربان او را بيامرزد.
🏝 ششم: سيّد ابن طاووس در كتاب «اقبال» از حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله براى خواندن سوره «قل هو اللّه احد» در ماه رجب ده هزار مرتبه، يا هزار مرتبه، يا صد(۱۰۰) مرتبه فضيلت بسيار نقل كرده است.
🌴 هفتم: از پيامبر صلى اللّه عليه و آله روايت شده: هركه در يك شب از ماه رجب، در دو ركعت نماز صد(۱۰۰) مرتبه «سوره توحيد» بخواند مانند كسي است كه در راه خدا صد سال روزه گرفته و حق تعالى براى اين عمل صد قصر در بهشت به او مرحمت فرمايد، هر قصرى در جوار پيامبرى از پيامبران عليهم السّلام.
🏝 هشتم: نيز از آن حضرت روايت شده: هركه در يك شب از شب هاى رجب ده ركعت نماز بجاى آورد به اين ترتيب كه در هر ركعت سوره «حمد» و يك(۱) بار «قل يا ايّها الكافرون» و سه(۳) بار «سوره توحيد» را بخواند حق تعالى هر گناهى كه پيش از آن مرتكب شده بيامرزد، تا آخر حديث.
🌴 نهم: علامه مجلسى در كتاب «زاد المعاد» فرموده: از حضرت امير المؤمنين عليه السلام روايت شده: حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله فرمود: هركه در هر شب و هر روز ماه هاى رجب، شعبان و رمضان، هر يك از «حمد» و «آية الكرسى» و «قل يا ايّها الكافرون» و «قل هو اللّه احد» و «قل اعوذ بربّ الفلق» و «قل اعوذ بربّ النّاس» را سه(۳) مرتبه قرائت كند و سه(۳) مرتبه بگويد: سُبْحَانَ اللَّهِ، وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ، وَ لا إِلَهَ إِلّا اللَّهُ، وَ اللَّهُ أَكْبَرُ، وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ و سه(۳) مرتبه بگويد: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و سه(۳) مرتبه: اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ و چهارصد(۴۰۰) مرتبه: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ خداى تعالى گناهانش را بيامرزد، هرچند به عدد قطره هاى باران و برگ درختان و كف روى آب درياها باشد، تا آخر حديث.
🎁 هدیه ای از امام صادق علیه السلام در آخر ماه رجب
📜 ابن بابويه به سند معتبر از سالم روايت نموده كه گفت: در اواخر ماه رجب كه چند روزى از آن مانده بود به خدمت امام صادق عليه السّلام رفتم، چون نظر مبارك آن حضرت بر من افتاد، فرمود: آيا در اين ماه روزه گرفته اى؟ گفتم: نه به خدا اى پسر رسول خدا، فرمود: آنقدر ثواب از تو فوت شده كه اندازه آن را جز خدا كسى نمي داند، به يقين اين ماهى است كه خدا آن را بر ماه هاى ديگر فضيلت داده و احترام آن را عظيم نموده و گرامى داشتن روزه داران اين ماه را بر خود واجب كرده! ! گفتم: يابن رسول اللّه، اگر در باقيمانده اين ماه روزه بدارم آيا به بخشى از ثواب روزه داران آن نايل مي شوم؟ فرمود: اى سالم هركه يك روز از آخر اين ماه را روزه بدارد، خدا او را از سختى سكرات مرگ و از هراس پس از مرگ و از عذاب قبر ايمن مي كند، و هركه دو روز آخر اين ماه را روزه بدارد، به آسانى از صراط مي گذرد و هركه سه روز آخر اين ماه را روزه بدارد از وحشت بزرگ روز قيامت و از سختي ها و هول هاى آن روز ايمن مى شود و برات آزادى از آتش دوزخ را به او عطا مى كنند.
📖 منبع: کتاب شریف مفاتیح الجنان محدث کبیر آیت الله حاج شیخ عباس قمّی (قدس سره)
👏🏻 التماس دعا
🌻🌺 دامغان انقلابی
مدینه فاضله دامغان
🌙 اعمال شب اوّل ماه مبارک شعبان المعظم: 💠 در كتاب «اقبال» نمازهاى بسيار ذكر شده، از جمله دوازده رك
🌴 اعمال مشترکه ماه مبارک شعبان المعظم 🌴
🏝 اوّل: هر روز هفتاد مرتبه بگويد: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ
🏝 دوم: هر روز هفتاد مرتبه بخواند: أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلَهَ إِلا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ.
در بعضى روايات «الحىّ القيّوم» پيش از «الرّحمن الرّحيم» است، و عمل به هر دو خوب است.
و از روايات استفاده مى شود، كه بهترين دعاها و ذكرها در اين ماه استغفار است، و هركه در هر روز اين ماه هفتاد مرتبه استغفار كند، مانند اين است كه در ماه هاى ديگر هفتاد هزار مرتبه استغفار بجا آورد.
🏝 سوّم: در اين ماه صدقه بدهد، گرچه نصب دانه خرما باشد، تا حق تعالى بدن او را بر آتش دوزخ حرام كند.
از امام صادق عليه السّلام روايت شده: كه از وجود مبارك ايشان درباره فضيلت روزه رجب سؤال كردند؟ فرمود: چرا از روزّ شعبان غافل هستيد؟ راوى عرض كرد يابن رسول اللّه كسى كه يكروز از شعبان را روزه بدارد، چه ثوابى دارد؟ فرمود: به خدا سوگند بهشت پاداش آن است.
عرض كرد يابن رسول اللّه بهترين اعمال در اين ماه چيست؟ فرمود: صدقه و استغفار، هركه در ماه شعبان صدقه دهد حق تعالى آن را رشد و نموّ دهد همان گونه كه يكى از شما بچّه شترش را رشد مى دهد، تا آن كه در قيامت درحالي كه به اندازه كوه احد شده باشد به صاحبش بازگردد.
🏝 چهارم: در تمام اين ماه هزار مرتبه بگويد:لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ لا نَعْبُدُ إِلا إِيَّاهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ.
اين ذكر پاداش بسيارى دارد، از جمله اينكه در نامه عملش عبادت هزار ساله بنويسند.
🏝 پنجم: در هر پنجشنبه، اين ماه دو ركعت نماز بجا آورد در هر ركعت پس از سوره «حمد» صد مرتبه سور «قل هو اللّه احد» خوانده و بعد از سلام نماز صد مرتبه صلوات بفرستد، تا حق تعالى هر حاجتي كه در دين و دنيا دارد روا كند و نيز روزه هر پنجشنبه اين ماه فضيلت بسيار دارد.
روايت شده: كه در هر پنجشنبه ماه شعبان آسمان ها را زينت مى كنند، پس ملائكه عرض مي كنند، خدايا! روزه داران اين روز را بيامرز، و دعاى آنان را اجابت فرما.
در خبر نبوى است هركه روز دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه بدارد، حق تعالى بيست حاجت از حوائج دنيا و بيست حاجت از حوايج آخرت او را برآورد.
🏝 ششم: در اين ماه بسيار صلوات فرستد.
🏝 هفتم: صلوات شعبانیه؛ در هر روز شعبان در وقت زوال [وقت ظهر شرعى] و در شب نيمه آن، صلواتی را كه از حضرت زين العابدين عليه السّلام روايت شده بخواند.
🏝 هشتم: مناجات شعبانیه؛ اين مناجات را كه از ابن خالويه روايت شده بخواند. به گفته او اين مناجات حضرت امير المؤمنين عليه السّلام و امامان پس از اوست، كه در ماه شعبان مي خواندند.
اين رازونياز از مناجات هاى جليل القدر أَئِمة (ع) بوده، و مشتمل بر مضامين بسيار بلندى است، و هرگاه كه حضور قلبى باشد خواندن آن مناسب است.
📚 برگرفته ازکتاب شریف مفاتیح الجنان اثر ثقةالمحدثین مرحوم حاج شیخ عباس قمی رضوان الله علیه
👇🏻👇🏻 دنبال کنید در: تلگرام - اینستاگرام - ایتا - سروش - واتس آپ و روبیکا 👇🏻👇🏻
🌴 مدینه فاضله و دامغان انقلابی 🌴
مدینه فاضله دامغان
📷 اعمال مشترکه ماه شعبان در یک نگاه 🌼 بفرستید در صبح و مساء و در تمامی ساعات ماه رسول الله، درود بر
📷 اعمال مشترکه ماه شعبان در یک نگاه
🌼 بفرستید در صبح و مساء و در تمامی ساعات ماه رسول الله، درود بر آن پیامبر رحمت و خاندان مطهرش 🌼
🌺 اللّٰهُمَّ صَلّٖ عَلْیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم 🌺
🌴 دامغان انقلابی 🌴
مدینه فاضله دامغان
🕊 درباره فطرس بخوانیم و بدانیم 🕊 فُطْرُس فرشتهای راندهشده از درگاه الهی است که بنا بر نقل روایات،
🕊 درباره فطرس بخوانیم و بدانیم 🕊
فُطْرُس فرشتهای راندهشده از درگاه الهی است که بنا بر نقل روایات، به هنگام ولادت امام حسین(ع) بال و پر خود را به قنداقه ایشان مالید و مورد بخشش خداوند قرار گرفت. از وی با القاب «عَتیقُ الحُسَین» و «صَلصائیل» نیز یاد شدهاست.
شرح داستان
شیخ صدوق در کتاب امالی در حدیثی از امام صادق(ع) نقل میکند:[یادداشت ۱] فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفهاش سُستی کرد، بالهایش شکسته و به جزیرهای در زمین تبعید شد. وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند او از علت نزول آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. جبرئیل نزد پیامبر(ع) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فطرس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بالهایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیهاش بازگرداند.
وظیفه سلامرسانی
فطرس پس از بهبودی و عروج به آسمان به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و میگوید به جبران این شفاعت، زیارت هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهندهای را به امام حسین(ع) برساند.[۱]
سایر نامها
عتیق الحسین
در برخی روایات از فطرس به نام «عَتیقُ الحسین» یعنی آزاد شده حسین یاد شده است.[۲] گویا این لقب را خودش گذاشته است زیرا در دعایی میگوید:
«مَنْ مِثْلی وَ اَنا عَتیقُ الْحُسَینِ وَ اَبوهُ عَلِی بْنُ اَبیطالبٍ(ع) وَ اُمُّهُ فاطمةُ وَ جَدُّهُ رسول الله صلّی اللّه علیه و آله و سلّم.»[۳] (ترجمه: چه کسی مثل من است، من آزاد شده حسینیم، حسینی که پدرش علی بن ابیطالب و مادرش فاطمه و پدربزرگش رسول خداست.)
در روایتی از ابن عباس، فطرس در بین فرشتگان به مولی الحسین شناخته میشود.[۴]
صلصائیل
مطابق بعضی از روایات، نام این فرشته «صَلْصائیل» بود.[۵] در این گزارش، پیامبر(ص) در دعا برای شفای وی از این نام یاد میکند:
«اَللّهُمَّ اِنّی أسْألُکَ بِحَقِّ ابْنی الْحُسَینِ اَنْ تَغْفِرَ لِصَلْصائیلَ خَطیئَتَهُ وَ تَجْبُرَ کَسْرَ جَناحَهُ وَ تَرُدَّهُ اِلی مَقامِهِ مَعَ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ» (ترجمه: خدایا! به حقّ پسرم حسین(ع) از درگاهت میخواهم که گناه صلصائیل را بخشیده و بال و پرش را سلامت بخشی و او را به مقام (نخستینش) به فرشتگان مقرّب بازگردانی.[۶])
فطرس در دعا
داستان فطرس از شهرت زیادی برخودار است و کتابهای دعا مانند مفاتیح الجنان در دعای روز سوم شعبان از وی یاد کرده و آوردهاند: «وَ عَاذَ فُطْرُسَ بِمَهْدِهِ فَنَحْنُ عَائِذُونَ بِقَبْرِهِ مِنْ بَعْدِهِ نَشْهَدُ تُرْبَتَهُ وَ نَنْتَظِرُ أَوْبَتَهُ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِین».
برتری امامان بر فرشتگان
علامه مجلسی در بحار الانوار بابی با عنوان «برتری پیامبر(ص) و اهل بیت بر فرشتگان» آورده و یکی از دلایل این برتری را داستان فطرس دانسته است.[۷]بعضی نافرمانی فطرس را عدم قبول ولایت حضرت علی(ع) دانستهاند.[۸]
عصمت فرشتگان
علامه طباطبایی تکلیف فرشتگان را تکوینی میداند نه تشریعی. بنا بر گفتۀ وی، در این قبیل تکالیف تمرد معنا ندارد.[۱۱] مرتضی مطهری بین فرشتگان تفکیک قائل شده و بعضی از آنان را زمینی میدانسته که تکلیف پذیرند.[۱۲] آیت الله جوادی آملی نیز با پذیرفتن این نظریه، احتمال میدهد فطرس
فطرس در اشعار
علی بن حمّاد یکی از شعرای قرن چهارم است، وی مرثیه گوی اهل بیت بوده و در شعری که در عزای امام حسین(ع) سروده نام فطرس را آورده است.
فیک من لاذ فطرس فترقّیبجناحی رضی و کان حسیرا[۱۶]
آیتی بیرجندی نیز گفته:
فُطْرُس سلام ما را برسان چون که بگذریبر تربت مطهّر سلطان کربلااین چند بیت تحفه مور است و «آیتی»کآورده است نزد سلیمان کربلا[۱۷]
پانویس
۱ ↑ ابن قولویه، کامل الزیارات، ۱۳۵۶ش، ص۶۶.
۲↑ مسعودی، اثبات الوصیة، ۱۴۲۶ق، ص۱۶۴؛ طبری، دلائل الإمامة، ۱۴۱۳ق، ص۱۹۰
۳↑ الحسینی المدنی، تحفة الأزهار، ۱۳۷۸ش، ج۲، ص۳۲
۴↑ همان، ج۲، ص۳۲
۵↑ خصیبی، الهدایة الکبری، ۱۴۱۹ق، ص۴۴۱؛ قمی، الأنوار البهیة، ۱۳۸۰ش، ص۱۴۳
۶↑ مجلسی، بحار الأنوار، ۱۴۰۳ق، ج۴۳، ص۲۵۹؛ قمی، الأنوار البهیة، ۱۳۸۰ش، ص۱۴۳
۷↑ همان، ج۱۰۸، ص۳۷۶.
۸↑ صفار، بصائر الدرجات فی فضائل آل محمد صلی الله علیهم، ۱۴۰۴ق، ج۱، ص۶۸.
۹↑ جوادی آملی، پرسش و پاسخها در محضر آیت الله جوادی آملی، ۱۳۸۵ش، ج۲، ص۸۸
۱۰↑ قرشی، قاموس قرآن، ۱۴۱۲ق، ج۶، ص۲۸۳.
۱۱↑ طباطبائی، المیزان، ۱۳۷۴ش، ج۱۹، ص۵۶۲
۱۲↑ مطهری، مجموعه آثار، ۱۳۵۸ش، ج۴، ص۲۸۰
۱۳↑ جوادی آملی، پرسش و پاسخها در محضر آیت الله جوادی آملی، ۱۳۸۵ش، ج۲، ص۸۸ -۷۸
۱۴↑ طیب، اطیب القرآن ج۱، ص۵۱۱
۱۵↑ مطهری، مجموعه آثار، ۱۳۵۸ش، ج۱۷، ص۵۶۴
۱۶↑ دانشنامۀ شعر عاشورایی، محمد زاده،ج۱، ص:۱۸۵
۱۷↑ همان،ج۲، ص ۱۱۳۱
مدینه فاضله دامغان
🌙 فضیلت ماه شعبان 🌒 ماه شعبان ، ماه عبادت و بندگي ، ماه استغفار و دعا ، و توجه به خداي متعال است .
🌙 فضیلت ماه شعبان
🌒 ماه شعبان ، ماه عبادت و بندگي ، ماه استغفار و دعا ، و توجه به خداي متعال است .
🌓 در اين ماه ميلاد فرخنده سه امام معصوم قرار دارد.
🌕 شب نيمه شعبان كه بعد از شب قدر پر فضيلت ترين شب سال است، در اين ماه است.
🛐 از جمله اعمالي كه فضيلت زيادي در ماه شعبان دارد ، روزه اين ماه است؛ بخصوص:
👈 سه روز اول
👈 روزهاي سيزدهم تا پانزدهم
👈 و سه روز آخر ماه
👈 و نيز روزهاي پنج شنبه ماه شعبان
📿 عمل ديگري كه در اين ماه وارد است، صلوات واستغفار است.
🤲🏻 و مناجات شعبانيه كه يكي از زيباترين و پرمعناترين گنجينه هاي مناجات با خداست در ماه شعبان براي اهل دعا و عبادت مغتنم است.
🎙 برگرفته از بیانات آیت الله العظمی وحید خراسانی
◽️ #کلام_فقیه #فضیلت_شعبان
☀️🌟 دامغان انقلابی 🌟☀️
🖐🏻 السَّلامُ عَلیٰ مَن عاٰذَ فُطْرُسَ بِمَهدِه ✋🏻
💐 حق کرده ظهور تا حسین آمده است
💐 آیات جهاد با حسین آمده است
💐 فطرس به امید عفو بر درگه او
💐 با ذکر حسین، با حسین آمده است
🌺 دومین سالروز میلاد با سعادت آقا امام حسین علیه السلام در سال 99 و روز پاسدار بر تمام شیعیان، مسلمانان و آزادگان جهان مبارک باد. 🌺
🍃🌼 دامغان انقلابی 🍃🌼
مدینه فاضله دامغان
🌴 اعمال روز سوم شعبان 🌴 🌼 روز بسیار مبارکى است، شیخ طوسى در کتاب «مصباح» فرموده است: در این روز حضر
🌴 اعمال روز سوم شعبان 🌴
🌼 روز بسیار مبارکى است، شیخ طوسى در کتاب «مصباح» فرموده است: در این روز حضرت حسین بن على علیهما السّلام متولّد شد، و در چنین روزى توقیع [دست نوشت] شریف به سوى قاسم بن علاء همدانى وکیل حضرت امام حسن عسکرى علیه السّلام بیرون آمد که: مولایمان امام حسین علیه السّلام در روز پنجشنبه سوم شعبان متولّد شد، پس آن روز را روزه بگیر، و این دعا را بخوان:
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِّ الْمَوْلُودِ فِي هَذَا الْيَوْمِ الْمَوْعُودِ بِشَهَادَتِهِ قَبْلَ اسْتِهْلالِهِ وَ وِلادَتِهِ بَكَتْهُ السَّمَاءُ وَ مَنْ فِيهَا وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ عَلَيْهَا وَ لَمَّا يَطَأْ [يُطَأْ] لابَتَيْهَا قَتِيلِ الْعَبْرَةِ وَ سَيِّدِ الْأُسْرَةِ الْمَمْدُودِ بِالنُّصْرَةِ يَوْمَ الْكَرَّةِ الْمُعَوَّضِ مِنْ قَتْلِهِ أَنَّ الْأَئِمَّةَ مِنْ نَسْلِهِ وَ الشِّفَاءَ فِي تُرْبَتِهِ وَ الْفَوْزَ مَعَهُ فِي أَوْبَتِهِ وَ الْأَوْصِيَاءَ مِنْ عِتْرَتِهِ بَعْدَ قَائِمِهِمْ وَ غَيْبَتِهِ حَتَّى يُدْرِكُوا الْأَوْتَارَ وَ يَثْأَرُوا الثَّارَ وَ يُرْضُوا الْجَبَّارَ وَ يَكُونُوا خَيْرَ أَنْصَارٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَعَ اخْتِلافِ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ اللَّهُمَّ فَبِحَقِّهِمْ إِلَيْكَ أَتَوَسَّلُ وَ أَسْأَلُ سُؤَالَ مُقْتَرِفٍ مُعْتَرِفٍ مُسِي ءٍ إِلَى نَفْسِهِ مِمَّا فَرَّطَ فِي يَوْمِهِ وَ أَمْسِهِ يَسْأَلُكَ الْعِصْمَةَ إِلَى مَحَلِّ رَمْسِهِ ،اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ وَ احْشُرْنَا فِي زُمْرَتِهِ وَ بَوِّئْنَا مَعَهُ دَارَ الْكَرَامَةِ وَ مَحَلَّ الْإِقَامَةِ اللَّهُمَّ وَ كَمَا أَكْرَمْتَنَا بِمَعْرِفَتِهِ فَأَكْرِمْنَا بِزُلْفَتِهِ وَ ارْزُقْنَا مُرَافَقَتَهُ وَ سَابِقَتَهُ وَ اجْعَلْنَا مِمَّنْ يُسَلِّمُ لِأَمْرِهِ وَ يُكْثِرُ الصَّلاةَ عَلَيْهِ عِنْدَ ذِكْرِهِ وَ عَلَى جَمِيعِ أَوْصِيَائِهِ وَ أَهْلِ أَصْفِيَائِهِ الْمَمْدُودِينَ مِنْكَ بِالْعَدَدِ الاثْنَيْ عَشَرَ النُّجُومِ الزُّهَرِ وَ الْحُجَجِ عَلَى جَمِيعِ الْبَشَرِ اللَّهُمَّ وَ هَبْ لَنَا فِي هَذَا الْيَوْمِ خَيْرَ مَوْهِبَةٍ وَ أَنْجِحْ لَنَا فِيهِ كُلَّ طَلِبَةٍ كَمَا وَهَبْتَ الْحُسَيْنَ لِمُحَمَّدٍ جَدِّهِ وَ عَاذَ فُطْرُسُ بِمَهْدِهِ فَنَحْنُ عَائِذُونَ بِقَبْرِهِ مِنْ بَعْدِهِ نَشْهَدُ تُرْبَتَهُ وَ نَنْتَظِرُ أَوْبَتَهُ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ.
🌥 بعد از این دعا، میخوانى دعاى امام حسین علیه السّلام را، و این اخرین دعاى آن حضرت است در روزى که دشمنانش فزونى گرفتند، یعنى روز عاشورا:
اللَّهُمَّ أَنْتَ مُتَعَالِي الْمَكَانِ عَظِيمُ الْجَبَرُوتِ شَدِيدُ الْمِحَالِ غَنِيٌّ عَنِ الْخَلائِقِ عَرِيضُ الْكِبْرِيَاءِ قَادِرٌ عَلَى مَا تَشَاءُ قَرِيبُ الرَّحْمَةِ صَادِقُ الْوَعْدِ سَابِغُ النِّعْمَةِ حَسَنُ الْبَلاءِ قَرِيبٌ إِذَا دُعِيتَ مُحِيطٌ بِمَا خَلَقْتَ قَابِلُ التَّوْبَةِ لِمَنْ تَابَ إِلَيْكَ قَادِرٌ عَلَى مَا أَرَدْتَ وَ مُدْرِكٌ مَا طَلَبْتَ وَ شَكُورٌ إِذَا شُكِرْتَ وَ ذَكُورٌ إِذَا ذُكِرْتَ أَدْعُوكَ مُحْتَاجا وَ أَرْغَبُ إِلَيْكَ فَقِيرا وَ أَفْزَعُ إِلَيْكَ خَائِفا وَ أَبْكِي إِلَيْكَ مَكْرُوبا وَ أَسْتَعِينُ بِكَ ضَعِيفا وَ أَتَوَكَّلُ عَلَيْكَ كَافِيا احْكُمْ بَيْنَنَا وَ بَيْنَ قَوْمِنَا [بِالْحَقِ ] فَإِنَّهُمْ غَرُّونَا وَ خَدَعُونَا وَ خَذَلُونَا وَ غَدَرُوا بِنَا وَ قَتَلُونَا وَ نَحْنُ عِتْرَةُ نَبِيِّكَ وَ وَلَدُ [وُلْدُ] حَبِيبِكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ الَّذِي اصْطَفَيْتَهُ بِالرِّسَالَةِ وَ ائْتَمَنْتَهُ عَلَى وَحْيِكَ فَاجْعَلْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا فَرَجا وَ مَخْرَجا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ .
🍂 ابن عیّاش گفت: از حسین بن على بن سفیان بزوفرى شنیدم، که میگفت: امام صادق علیه السّلام این دعا را، در این روز میخواند و نیز فرمود این دعا از دعاهاى روز سوم شعبان، روز ولادت امام حسین علیه السّلام است.
📚 مفاتیح الجنان محدث قمی (رضوان الله علیه)
🌴🌾🏝 کانال دامغان انقلابی 🏝🌾🌴
مدینه فاضله دامغان
📷 #طرح_دامغان_انقلابی 🍂 آخرین دعای امام حسین(علیه السلام) در پایان روز عاشورا که در سوم شعبان وارد
📖 ترجمه دعای امام حسین علیه السلام در پایان روز عاشورا
🙌🏻 «خدایا تو بلندمرتبه و بزرگ جبروتى و در عذاب بس سخت گیری، از آفریدگان بى نیازى، کبریایی ات فراگیر است، بر هرچه میخواهى توانایى، رحمتت به بندگان نزدیک است، وعده ات راست، نعمتت کامل، و آزمونت نیکوست،
هنگامیکه خوانده شوى بسیار نزدیکى، به آنچه آفریدى احاطه دارى، براى آن که توبه کند پذیراى توبه اى، بر هرچه اراده کنى توانایى، و آنچه را بجویى به دست آورى، هرگاه سپاس شوى، سپاس پذیرى، و هرگاه یاد شوى یاد کنى،
از سر نیاز تو را میخوانم، و با احتیاج به سوى تو میل میکنم، و بیمناک به جانب تو پناه مى آورم و غمگین به درگاهت گریه میکنم، و در کمال ناتوانى از تو کمک میخواهم، و براى کفایت امورم بر تو توکّل مى نمایم،
👏🏻 بین ما و بین قوم ما [به حق] داورى کن که آنان ما را فریفتند، و به ما نیرنگ زدند و از یارى ما دست کشیدند، و با ما بى وفایى نمودند و ما را کشتند، و حال آنکه ما عترت پیامبر تو، و فرزند محبوب تو محمّد بن عبد اللّه هستیم، آن که او را به رسالت برگزیدى، و بر وحى خود امین قرار دادى،
در کار ما گشایش و راه رهایى از مشکل قرار ده، به مهرت اى مهربان ترین مهربانان...»
مدینه فاضله دامغان
بسم الله الرحمن الرحیم الَّذینَ تَتَوَفَّاهُمُ المَلائِكَةُ طَيِّبینَ يَقولونَ سَلامٌ عَلَيكُم اُدخ
⬛️ حضرت آیت الله حاج سید محمد علی حسینی علوی گرگانی (رحِمَهُ الله) یکی دیگر از مراجع عظام تقلید نیز به علت ایست قلبی به ملکوت اعلی پیوست
۱۳۱۸_۱۴۰۰ 🔲
🚩 مدینه فاضله و دامغان انقلابی🚩