مدینه فاضله دامغان
گوهر خیر اندیش ؛ جلوه ای دیگر از تحفه های شاهنشاهی سینما و تلویزیون ایران حالا بعد ۴۰ سال از انقلاب
سلبریتی ها توهین به پیامبر را ندیدند
حوزه/ حجت الاسلام حکیمی فر مدیر مدرسه علمیه امام صادق (علیه السلام) بیجار: سلبریتی ها برای هر چیزی، صدها مطلب منتشر می کنند، ولی درباره توهین غربی ها نسبت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) سکوت کردند
#سلبریتی #ایران
🏴 دامغان انقلابی 🏴
📷 حوزه/ دیدار مدیران مدارس علمیه شهرستان #دامغان با آیت الله نعیم آبادی
به گزارش خبرگزاری حوزه از #دامغان، حجج اسلام آقایان مظهری، عبیری، رسولی نژاد و میرزاخانی مدیران و معاون مدارس علمیه شهر # دامغان و حجت الاسلام پریمی (از مرکز قم) با حضور در بیت آیت الله آقای غلامعلی نعیم آبادی در روستای نعیم آباد #دامغان، با رئیس بنیاد بین المللی احیای فرهنگ خمس و عضو سابق مجلس خبرگان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار حجت الاسلام مظهری، مدیر مدرسه علمیه عالی مطلب خان #دامغان گزارشی از وضعیت مدارس و طلاب شهرستان و همچنین تشکیل حلقه های علمی مباحثه پرمحتوا و سنگین بین علمای طراز اول #دامغان ارائه کرد.
آیت الله نعیم آبادی نماینده سابق ولی فقیه در هرمزگان نیز با تقدیر و تشکر از حضور مدیران، بر استفاده از کتب تفسیری در مباحث علمی تاکید کرد.
رئیس بنیاد بین المللی احیای فرهنگ خمس با اشاره به شیوع کرونا، خواستار رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم شد.
خبرنگار: محمد مهدی کاشفی
🏴 دامغان انقلابی 🏴
📹 تصویری از حضور آیت الله حاج سید محمود ترابی در مراسم تودیع و معارفه فرمانداری دامغان
💌 پیام تبریک منتسب به معظم له:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهدی بندرآبادی
انتخاب حضرتعالی را به عنوان فرماندار جدید شهرستان دامغان تبریک عرض می نمایم.
فرصت خدمت به مردم دامغان که سالهاست مهد مردمانی مومن و انقلابی و ولایت مدار می باشد، توفیقی الهی است که شامل حال شما شده است و تعداد شهدا و ایثارگران آن در دفاع مقدس و دفاع از حرم، گواه بر این حقیقت است.
لذا امید است با بکارگیری نیروهای مومن، کارآمد، جوان و بومی در زیر مجموعه خود، همچنین ارتباط دائم و صمیمی با مردم و حفظ وحدت و همدلی از این فرصت طلایی، توشه ای شایان برای آخرت خود فراهم نمایید.
برای شما آرزوی توفیق روز افزون انجام خدمت صالحانه و صادقانه را جهت توسعه و پیشرفت دامغان در تمامی عرصه ها از خداوند منان مسئلت دارم.
سید محمود ترابی
۲۴ محرم الحرام ۱۴۴۲
روابط عمومی فرمانداری شهرستان دامغان
مدینه فاضله دامغان
📸 تصویری از بندر آبادی، فردی که گمانه ها درباره فرمانداری وی بر شهرستان #دامغان قوی شده است. خصوصا پ
🔴 آقای سید امیر تقوی، ضمن عرض تبریک و دعا برای توفیقات فراوان و همچنین آرزوی خدمت رسانی به محضر فرماندار جدید شهرستان #دامغان آقای مهدی بندرآبادی، چندی پیش مطلب انتقادی برادرانه ای را نیز خدمت نماینده محترم مردم #دامغان آقای علی اکبر علیزاده فرستادند که اکنون آن را تنها جهت ثبت، بارگذاری می نماییم.
🏴 دامغان انقلابی 🏴
مدینه فاضله دامغان
📸 تصویری از بندر آبادی، فردی که گمانه ها درباره فرمانداری وی بر شهرستان #دامغان قوی شده است. خصوصا پ
[در پاسخ به سید امیر تقوی]
ضمن تبریک مجدد انتصاب جناب آقای بندرآبادی فرماندار جدید شهرستان دامغان و دعا برای موفقیت و سربلندی در مسوولیت سخت خدمت رسانی به مردم صددروازه کهن، مطلب نقدی دیگر صرفا برای ثبت در کانال گذاشته میشود، چراکه میدانیم اکنون زمان این مطالب نیست...
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر علیزاده برمی
نماینده محترم مردم دامغان
با عرض سلام و تسلیت ایام سوگواری ماه محرم و صفر و نیز تسلیت درگذشت مرحومه ام الشهید، والده گرانقدرتان و آرزوی حصول سلامتی برای حضرتعالی؛
در موضوع فرماندار جدید شهرستان دامغان که مسوولیتشان آغاز شده به حضور جنابعالی مطالبی را میرسانیم:
علاوه بر حساسیت و نقد مهمی که جناب آقای سید امیر تقوی درباره بازه فرمانداری جناب آقای بندرآبادی در شاهرود یادآور شدند، و فارغ از خط و جناح سیاسی آقای بندر آبادی که قاعدتا با دولت همراه است و طبق معرفی نامه های موجود، عضو حزب اعتدال و توسعه آقایان روحانی و نوبخت می باشد (و البته در نگاه رهبری معظم قطعا کارآمدی و شایستگی مهم است نه حزب چپ و راست)
اما سوای موارد بسیار مهم فوق، ذکر این نکات نیز قابل توجه است:
_جابه جایی و نصب فرماندار در یکسال آخر دولت عوارضی دارد ازجمله اهم آن: عدم ثبات مدیریتی در سطح یک شهرستان، طول زمان در شناخت مسائل و مشکلات، و امکان تغییر زودهنگام و از بین رفتن هماهنگی بوجود آمده و... است.
_در زمان حاج آقای حسن بیکی شنیدیم که آقای آشناگر استاندار قصد انتصاب آقای بندرآبادی را داشتند و نماینده سابق دامغان، مانع بودند.
_جنابعالی که در مقابل نطق وزیر امور خارجه چنان نطقی قرائت نمودید، در امر مهم و خطیر فرمانداری شهرستان نیز همان انتظار را به نوبه و در جای خود از وزیر کشور داشتیم ...(که بدلیل گذشتن تاریخ، از گذاشتن این قسمت متن در کانال صرف نظر میکنیم)
_یکی از رسانه ها از قول شما نوشت: «یکی از خصوصیات فرد جدید این است که نامبرده با روحانیت ارتباط خوبی دارد»
در این مورد به استحضار شما میرسانیم، برخی از نیروهای مذهبی، عناصر ولایی، بعضی رزمندگان و تعدادی از علمای دامغانی قم و... نسبت به این انتصاب ابهاماتی داشتند که قطعا با هم اندیشی می تواند رفع شود و آن وقت همگی به نحو احسن به فرماندار جدید کمک می نمایند، کما اینکه اکنون نیز چنین خواهد بود و همه متحدیم...
اما دو مطلب مهم با موضوعی دیگر:
_تنی چند از دوستان در مجموعه مدینه فاضله دامغان، مدتی است که قصد دیدار با جنابعالی و بیان مسائلی مهم (ازجمله در موضوع فرمانداری) را داشتند که از سوی دفترتان ناهماهنگی صورت گرفت و بعد نیز با ایام کسالت شما مواجه شد. از مجموعه ها و افراد دیگر نیز این عدم موفقیت در ملاقات حضرتعالی را شنیدیم که ان شاءالله الرحمن سهل گردد.
_مسئله مهم دیگر اینکه؛ طرح «پارلمان محلی داخل شهرستان» و تشکیل کمیته های تخصصی در زمینه های مختلف با فعالیت و رویکرد کارشناسی "مشورتی" و "کمک اجرایی" ، از ایده های خوب نماینده قبل بود که فرصت اجرای کامل آن به وجود نیامد. لذا تحق این امر که با حضور نخبگان و متخصصین شهرستان، به منزله بازوی گسترده مشورتی نماینده و مسوولین در امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و... می باشد و نیز در امر قانونگذاری می تواند کمک شایانی کند، امری مفید در همه امور است.
با عرض پوزش فراوان و آرزوی توفیق برای حضرت آقای بندر آبادی فرماندار محترم و شما نماینده گرامی شهرستان
سید مهدی شمسی پور
کانال دامغان انقلابی
مدینه فاضله دامغان
📹 #گزیده_تصاویر ⬛️ روضه با صفا و معنوی صبح های #دامغان 📌 با نظم خاص ضد کرونایی و با حضور عالم مرد
مقام منیع تولیت حسینیه باعظمت حضرت ابوالفضل علیه السلام در ده ها سال اخیر را؛
مجتهد مردمی این دیار آیت الله آقای حاج سید محمود حسینی ترابی (مدظله) دارا بوده اند
حدود ایام ابتدای محرم امسال در این رابطه اخباری شنیدیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امسال که توفیق زیارت و راهپیمایی اربعین از ما سلب شده است باید تلاش کنیم که هزینه هایی را که در طول سال برای این سفر معنوی جمع کرده ایم در راه درست هزینه کنیم این روزها که افراد زیادی از وضعیت اقتصادی موجود جامعه و گرانی های لجام گسیخته و همچنین بیماری کرونا با مشکلات زیادی روبرو بودهاند، شایسته است این مبالغ جمع شده صرف راه اهل بیت علیهم السلام شود و چه بهتر آنکه هر مسافر اربعین هزینه سفر خود را به یک خانواده نیازمند که در اطراف خود می شناسد بدهد تا در راه و مسیر درست که همان راه اهل بیت است هزینه شود.
لذا پیشنهاد میکنم #پویش_هر_مسافر_اربعین_یک_خانواده_نیازمند راه بیفتد و همه کسانی که تاکنون در سال های گذشته توفیق زیارت و سفر راهپیمایی اربعين را داشتهاند امسال هم با #مواسات و #کمک_مومنانه در این راه قدم برداریم.
باشد که مورد رضای خداوند متعال قرار بگیرد
در این راستا #پویش_مردمی_مواسات در دامغان آماده است #کمک_مومنانه زائران حسینی را جمع و به خانواده های نیازمند برساند.
#سید_امیر_تقوی
شماره کارت:
➖6037998128423893
➖6037997598467067
شماره حساب: 0113543099009
شبا:
IR520170000000113543099009
🏴🚩 🚩🏴
May 11
مدینه فاضله دامغان
♠️اول ماه صفر الحزن♠️ 🏴بیان نحوست ماه صفر و راه رفع آن 🚩آگاه باش كه اين ماه معروف به نحوست و بد يم
♠️اول ماه صفر الحزن♠️
🏴بیان نحوست ماه صفر و راه رفع آن
🚩آگاه باش كه اين ماه معروف به نحوست و بد يمنى است و براى رفع نحوست و بد يمنى چيزى بهتر از صدقه دادن و خواندن دعاها و استعاذات وارده نيست و اگر كسى بخواهد از بلاهاى نازله اين ماه، محفوظ بماند، چنان كه محدّث فيض و غير او فرموده اند، هر روز ده مرته بخواند:
♣️يا شَدِيدَ الْقُوَى وَ يَا شَدِيدَ الْمِحَالِ يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِكَ جَمِيعُ خَلْقِكَ فَاكْفِنِي شَرَّ خَلْقِكَ يَا مُحْسِنُ يَا مُجْمِلُ يَا مُنْعِمُ يَا مُفْضِلُ يَا لا إِلَهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
♣️ترجمه:اى سخت نيرو، و سخت كيفر، اى عزيز، اى عزيز، اى عزيز، همه آفريدگانت در برابر عظمت خوار گشته، مرا از شهر آفريدگانت كفايت كن، اى نيكوكار، اى زيباكار، اى نعمت بخش، اى افزون كن، اى كه معبودى جز تو نيست، منزّهى تو، من از ستمكارانم، پس دعايش را مستجاب كرديم، و او را [اشاره به رهايى حضرت يونس از دل ماهى] از اندوه نجات داديم، و اينچنين مؤمنان را نجات ميدهيم، درود خدا بر محمّد و خاندان پاك و پاكيزه اش.
🀄️وقایع اول صفر:
♦️در سال سى و هفتم جنگ صفين درگرفت.
♦️همچنین در اين روز در سال شصت و يكم به قولى سر مبارك حضرت سيّد الشهداء عليه السّلام را وارد دمشق كردند، و بنى اميّه آن روز را عيد قرار دادند، و آن روزى است كه در ان غصّه ها تازه مى شود.
كانت مآتم بالعراق تعدها أموية بالشام من أعيادها
در عراق ماتم هايى بود كه آن را بحساب آوردند بنى اميّه در شام از عيدهاى خود
📗منبع : کتاب شریف مفاتیح الجنان محدث کبیر حاج شیخ عباس قمی(رض)
👇🏻کانال ما👇🏻
🏴 مدینه فاضله دامغان 🏴
مدینه فاضله دامغان
🙌🏻 دعای هر روز ماه صفر 🔹 ثقةالمحدثین حاج شیخ عباس قمی(رض) می نویسد: آگاه باش كه اين ماه معروف به نح
🙌🏻 دعای هر روز ماه صفر
🔹 ثقةالمحدثین حاج شیخ عباس قمی(رض) می نویسد: آگاه باش كه اين ماه معروف به نحوست و بد يمنى است و براى رفع نحوست و بد يمنى چيزى بهتر از صدقه دادن و خواندن دعاها و استعاذات وارده نيست و اگر كسى بخواهد از بلاهاى نازله اين ماه، محفوظ بماند، چنانكه محدّث فيض و غير او فرموده اند، هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند.
📸 (عکس را باز کنید)
♠️ دامغان انقلابی ♠️
🚩 ألسَّلامُ عَلى مَنِ الاِْجابَـةُ تَحْتَ قُـبَّـتِهِ
📽 #گزارش_تصویری شب های دهه سوم محرم الحرام ۱۴۴۲ با سخنرانی حضرت حجت الاسلام و المسلمین استاد فوادیان و با نوای ذاکر اهل بیت برادر علیوردی در #مسجد_جامع_دامغان
🌹 برای علو درجات شهید والامقام مجد صلواتی هدیه بفرمایید.
🖥 واحد رسانه ای مسجد جامع دامغان
🏴 دامغان انقلابی 🏴
وزارت ارشاد آمارهای ادعایی مهدی نصیری، روحانی زاده دامغانی (فرزند آیت الله گلمحمد نصیری) درباره حجاب را تکذیب کرد
🔹مهدی نصیری در یک برنامه با استناد به نظرسنجی وزارت ارشاد مدعی شد که ۷۰درصد مردم ایران به مسئله حجاب اعتقادی ندارند.
🔹وزارت ارشاد بلافاصله این آمارها را تکذیب کرد. پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت ارشاد نوشت: اظهارنظر مهدی نصیری با یافتههای پیمایش وزارت ارشاد در مورد حجاب ناهمخوان است.
🔸در نظرسنجی کشوری سال ۹۴ وزارت ارشاد از مردم سوال شده «تا چه اندازه با این جمله که: همه خانمها باید حجاب داشته باشند حتی اگر به آن اعتقاد نداشته باشند، موافق یا مخالف هستید؟ ۵۳.۱ درصد موافق بوده و ۲۲.۲ درصد مخالف. ۲۴.۸ درصد نیز گزینه نه موافق نه مخالف را انتخاب کرده اند.
🔸در دو استان نامبرده مهدی نصیری یعنی قم و خراسان جنوبی نیز درصد موافقان از مخالفان بیشتر است.
🏴 دامغان انقلابی 🏴
مدینه فاضله دامغان
🍃 رهبر معظم انقلاب روز پنجشنبه، ۲۱ فروردینماه مصادف با نیمه شعبان، سالروز ولادت قائم آل محمد(عجل ال
🔸 حضرت آيت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي به مناسبت هفته دفاع مقدس فردا سخنراني خواهند کرد.
📺 اين مراسم به طور زنده از سيما پخش مي شود.
مدینه فاضله دامغان
🕐🕛 ساعت رسمی کشور در ساعت ۲۴ یک فروردین، یک ساعت به جلو کشیده شد ✌️🏻 دامغان انقلابی ✌️🏻
⏲ ساعت رسمی کشور امشب در ساعت ۰۰:۰۰ (۲۴) بامداد ۳۱ شهریور، يک ساعت به عقب کشیده شده و به ساعت "۲۳" سی ام شهریور مبدل خواهد گشت که این روند تا ۱ فروردین بعدی ادامه دارد.
♠️ دامغان انقلابی ♠️
🔸#اینفوگرافیک| آشنایی با بیماری آنفلوانزا جدید
🔸نایب رئیس انجمن داروسازان: سهم هر داروخانه ۱۰ واکسن آنفلوآنزا است!
🔹در حال حاضر ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در کشور وجود دارد که حتی برای کادر داروخانه ها هم کافی نیست.
🔹عرضه واکسن با تاخیر مواجه شده. قیمت واکسن برای عرضه عمومی حدود ۴۲ هزار تومان تخمین زده شده اما درصورت واردات با ارز نیمایی، بیش ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.
مدینه فاضله دامغان
🔸 حضرت آيت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي به مناسبت هفته دفاع مقدس فردا سخنراني خواهند کرد.
مشروح سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس _ ۳۱/شهریور/۹۹ _ بخش اول
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در ارتباط تصویری با مراسم تکریم و تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، با اشاره به پیروزی درخشان و واضح ملت ایران در دفاع مقدس گفتند: این واقعیت، نتیجهی رهبری و فرماندهی شگفتانگیز امام خمینی، حضور همهجانبهی قشرهای مختلف مردم و اقدامات و ابتکارات عقلایی مدافعان اسلام و انقلاب در این حماسهی تاریخی بود که باید مراقب تلاش دشمنان در تحریف واقعیات این قطعه از هویت برجستهی ایرانیان باشیم.
رهبر انقلاب همچنین با ابراز تأسف شدید از جان باختن روزانه حدود ۱۵۰ نفر بر اثر کرونا، مردم را به رعایت کامل و مستمر دستورالعملهای بهداشتی فراخواندند.
فرمانده کل قوا، تکریم و تجلیل از پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس را وظیفهی حتمیِ ملی و توصیهی مؤکد اسلام خواندند و افزودند: برای درک عظمت کار این عزیزان و همرزمان شهیدشان باید عظمت میدان دفاع مقدس و چرایی و چگونگی این قطعهی مهم از تاریخ ایران را بخوبی درک و فهم کرد.
ایشان صدام جاهطلب را تنها ابزاری در دست قدرتهای بزرگ بویژه آمریکا برشمردند و افزودند: طرفهای اصلی نبرد با ملت ایران یعنی «آمریکای ضربهخورده از انقلاب اسلامی، قدرتهای نگران از ظهور یک هویت جدید اسلامی-ایرانی در منطقه، ناتو و کشورهای اروپای غربی و شرقی»، صدام را به حمله تحریک کردند تا نظام و انقلاب اسلامی را در هم بکوبند.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به انتشار اسناد توافقهای آمریکا و صدام قبل از آغاز جنگ، افزودند: در طول سالهای جنگ نیز کمکهای نظامی، اطلاعاتی و مالی غرب و شرق به رژیم بعثی از طریق امارات، کویت، عربستان و دیگر مسیرها ادامه داشت.
رهبر انقلاب، علاوه بر تحریک دشمنان، اوضاع داخلی ایران را نیز در تشجیع صدام به حمله، مؤثر دانستند و افزودند: وضع نامناسب ارتش از لحاظ امکانات و فرماندهی در سال آغاز جنگ، نوپدید بودن سپاه و کمبود شدید امکانات دفاعی، واقعیاتی بود که دشمن از آنها اطلاع داشت و همین مسائل نیز آن را به آغاز جنگ، بیشتر تحریک کرد.
حضرت آیتالله خامنهای پس از تشریح چگونگی آغاز جنگ تحمیلی هشتساله به بررسی مستند عوامل و نکات مهم دفاع جانانه و پیروزمندانهی ملت ایران در مقابل دشمنان پرداختند.
ایشان در این زمینه، رهبری و فرماندهی امام خمینی (رحمهالله) را از آغاز تا پایان دفاع مقدس بسیار حساس و شگفتانگیز برشمردند و افزودند: امام از همان آغاز، ابعاد و حجم واقعی کارزار را شناخت و با درایتی اعجابانگیز اعلام کرد که این جنگ، نبرد دو کشور همسایه نیست بلکه دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران در پشت صدام در مقابل نظام اسلامی صفآرایی کردهاند.
رهبر انقلاب، آوردن ملت به صحنهی دفاع مقدس را تشخیص حیاتی امام راحل عظیمالشأن دانستند و افزودند: امام با درک عمیق خود، مانند اصل انقلاب، ملت را به وسط میدان کارزار همهجانبه آورد، چرا که فهمید صِرف حضور نیروهای مسلح نمیتواند مسئله را حل کند.
ایشان، شخصیت بینظیر، نفوذ معنوی، صداقت و معصومیت در بیان حقایق و واقعیات و نگاه تیزبین را از دیگر ویژگیهای فرماندهی امام در هشت سال دفاع مقدس برشمردند و افزودند: امام با قاطعیتی فوقالعاده و بینظیر، فرمان میداد و کارها را بهپیش میبرد، که تأکید بر شکست حصر آبادان و آزادسازی خرمشهر و سوسنگرد از نمونههای این قاطعیت عجیب است.
ایشان موضعگیریهای هوشمندانه به اقتضای شرایط مختلف جنگ را از دیگر ویژگیهای امام خواندند و با ذکر نمونههایی افزودند: دادن روحیه به ملت و تحقیر دشمن در هنگام لازم، جلوگیری از آفت مخرّب غرور در پیروزیها و دلگرمی دادن و تفقد رزمندگان در مواقع مورد نیاز، از جمله روشهایی بود که این پدر مهربان و مدیر معنوی، آگاه و مسلط بر میدان، بهکار میگرفت و دفاع مقدس را هدایت میکرد.
رهبر انقلاب با ابراز تأسف از غفلتی که در نوشتهها و مباحث مربوط به دفاع مقدس دربارهی نقش امام خمینی وجود دارد، افزودند: باید در این زمینه کار جدی و گسترده انجام شود.
ایشان سپس با تأکید بر مراقبت از تلاش دشمن برای تحریف واقعیات دفاع مقدس، به بیان نکاتی دربارهی ابعاد شگرف و عظیم این پدیده پرداختند.
۹۹/۶/۳۱
🏴🚩 دامغان انقلابی 🚩🏴
🔰 خطر تحریف دفاع مقدس جدی است / هشدار چندباره رهبر انقلاب طی سالهای اخیر درباره "تحریف" خط امام، آرمان های انقلاب، دفاع مقدس و... در ابعاد مختلف عملکردی، بینشی، گفتاری، تاریخی و...
🔻 آیت الله خامنه ای در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس: ما کِی میتوانیم اهمیت و عظمت رزمندگان را درست تشخیص بدهیم؟ آن وقتی عظمت کار معلوم میشود که عظمت عرصه و میدان را بتوانیم تشخیص بدهیم؛ عظمت میدان یعنی تعریف دفاع مقدس. من در چند جمله کوتاه چرایی و چگونگی دفاع مقدس را امروز شرح میدهم. البته اینها مطالبی است که بارها گفتیم و گفتند لکن باید تکرار کنیم. باید آنچه را که حقیقت است گفت؛ تحریف امر جدی و خطر بزرگی است و دست تحریف وجود دارد. ۹۹/۶/۳۱
⚠️ #خط_تحریف #تحریف #تحریف_انقلاب #تحریف_امام #تحریف_تاریخ #تاریخ_سازی #یحرفون_الکلم_عن_مواضعه
🏴🚩 دامغان انقلابی 🏴🚩
مدینه فاضله دامغان
🔸 حضرت آيت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي به مناسبت هفته دفاع مقدس فردا سخنراني خواهند کرد.
مشروح سخنرانی تلویزیونی آیت الله خامنه ای در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس _ ۳۱/شهریور/۹۹ _ بخش دوم
«پیروزی درخشان و روشن ملت ایران در جنگ تحمیلی» نخستین نکتهای بود که حضرت آیتالله خامنهای به آن اشاره کردند و گفتند: هدف دشمن از بهراه انداختن جنگ، ساقط کردن نظام اسلامی، سلطهی مجدد بر ایران و تجزیهی کشور بود اما یک وجب از خاک ایران را نتوانستند اشغال کنند و یک قدم هم نتوانستند جمهوری اسلامی و ملت ایران را به عقب برانند.
ایشان با اشاره به شکستهای مداوم ایران در جنگهای یکی دو قرن اخیر در دورهی قاجار و در دورهی پهلوی و تحقیر سران ایران در آن دوران، افزودند: ملت ایران در دفاع مقدس توانست در مقابل قدرتهای شرق و غرب و کشورهای وابسته به آنها بِایستد و با سربلندی پیروز شود و بر همین اساس، این دفاع پیروزمندانه، بخشی از هویت ملی ایران است.
رهبر انقلاب اسلامی در نکتهی بعدی، دفاع مقدس را از ابتدا تا انتها یکی از «عقلانیترین و مدبرانهترین حرکات ملت ایران» برشمردند و گفتند: برخیها تلاش دارند تا با استناد به خطایی که در یک جمعی صورت گرفته، دفاع مقدس را به بیتدبیری متهم کنند، درحالیکه این دفاع از همان شروع کار یعنی همکاری ارتش و سپاه و انتخاب تاکتیکهای مبتکرانه و شجاعانه و انجام اقدامات بزرگ و شگفتآور در عملیاتها تا پایان جنگ و قبول قطعنامه، همه مبتنی بر عقلانیت و تدبیر بود.
«شکل گرفتن یک مدل جدید از حضور مردمی و بروز استعدادها در دفاع مقدس» سومین نکتهای بود که حضرت آیتالله خامنهای به آن اشاره کردند و افزودند: این مدل بینظیر و بیسابقه در جهان بهگونهای بود که هر فردی اعم از رزمندهی چهاردهساله تا پیرمرد هفتادساله یا دختر دانشآموز دبستانی و بانوان محترم در پشت جبهه یا پزشک و جراح و کشاورز و کارمند و دانشجو و شاعر و انواع قشرها و صنوف مختلف، هریک جایگاه خود را در این شبکهی عظیم مردمی پیدا میکردند و مشغول دفاع و خدمت میشدند.
ایشان خاطرنشان کردند: در این مدل گستردهی حضور مردمی، استعدادهای مهمی ظهور مییافت و بهعنوان مثال یک جوان روستایی از کرمان تبدیل به حاج قاسم سلیمانی شد، یا یک افسر جوان تبدیل به فرماندهای مجرب و توانا همچون شهید صیاد شیرازی و شهید بابایی شد، و یا از یک روزنامهنگار داوطلب در کوران حوادث جبهه، نابغهی اطلاعاتی مثل شهید باقری ساخته شد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: امروز هم اگر همت شود و نگاه صحیح به مسائل و مردم وجود داشته باشد، میتوان از این مدل بینظیر استفاده کرد. البته بحث جنگ با بحث اقتصاد متفاوت است ولی صاحبان فکر میتوانند در بررسیها و پژوهشهای خود، این مدل را بهعنوان ابزار اقتدار ملی در نظر بگیرند.
حضرت آیتالله خامنهای نقشآفرینی مردم و گروههای مختلف در پشت جبهه را بخش دیگری از این مدل عظیم مردمی دانستند و گفتند: کمکهای مالی مردمی، آذوقهرسانی به جبههها، رسیدگی به مجروحان، بدرقه و تشییع باشکوه شهیدان در شهرها، حمایتهای فرهنگی تبلیغاتی و مقابله با عملیات روانی دشمن، پذیرایی و اسکان جنگزدگان در شهرها، و مقاومت مردم در شهرهایی که آماج حملات موشکی رژیم بعث بودند، نمونههایی از این نقشآفرینیها هستند.
ایشان بروز عالیترین فضایل اخلاقی و معنوی و تعالی روحی در میان رزمندگان را یکی از فصلهای درخشان کتاب قطور دفاع مقدس برشمردند و افزودند: شرححالهایی که از برخی رزمندگان نوشته شده، وصیتنامهی شهدا، فضایل اخلاقی همچون صدق و صفا، اخلاص، تواضع، خدمت به دیگران، ایثار، فداکاری، سحرخیزیها و عبادتهای عارفانه، بیاعتنایی به زیورهای دنیوی و رفتارها و حالات مادران در اعزام جوانان خود به جبهه و استقبال از فرزندان شهیدشان، همه به برکت اسلام و ایمان عمیق دینی بود که در دوران دفاع مقدس تجلی و بروز یافت.
«سرمایهسازی دفاع مقدس برای کشور» نکتهی بعدی بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند: یکی از این سرمایهسازیهای ارزشمند «امنیت» است که به برکت دفاع مقدس بهدست آمده زیرا دفاع ملت ایران نشان داد که هزینهی تعرض و تجاوز به کشور بسیار بالا است و هر متجاوزی با پاسخ کوبنده مواجه میشود، بنابراین متجاوز قبل از هر اقدامی تأمل خواهد کرد و آن را بهصرفه نخواهد دانست.
ایشان «روحیهی خودباوری» و «حرکت به سمت نوآوریهای فنی و علمی» را یکی دیگر از سرمایههای دوران دفاع مقدس دانستند و افزودند: در همان دوران و هنگامی که شهرهای ایران هدف موشکهای دشمن بود و هیچ کشوری به ما موشک و تجهیزات نمیداد، شهید طهرانیمقدم و دوستان وی، صنایع موشکی را پایهگذاری کردند و توانایی کنونی موشکی، نتیجهی همان روحیهی خودباوری و حرکت علمی آن زمان است.
۹۹/۶/۳۱
🏴🚩 دامغان انقلابی 🏴🚩
مدینه فاضله دامغان
🔸 حضرت آيت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي به مناسبت هفته دفاع مقدس فردا سخنراني خواهند کرد.
شرح بیانات رهبر معظم انقلاب در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس _ ۳۱/شهریور/۹۹ _ بخش سوم و آخر
رهبر انقلاب اسلامی، جرئت انجام کارهای بظاهر نشدنی و ارتقای سرمایهی انسانی کشور را از جمله سرمایههای دوران دفاع مقدس برشمردند و گفتند: یک نمونه از سرمایههای انسانی دوران دفاع مقدس، شهید سلیمانی بود که در عرصهی منطقه و دیپلماسی، اقدامات شگفتآوری انجام میداد و هنوز ملت ایران از گسترهی فعالیتهای این شهید عزیز اطلاع کافی ندارد.
حضرت آیتالله خامنهای «آشنایی بیشتر ملت ایران با ذات و واقعیت تمدن غرب» را از دیگر نکات هشت سال دفاع مقدس دانستند و افزودند: در تاریخ معاصر ایران، عناد و خباثت دولتهای غربی در حق ملت ایران چندبار آشکار شده اما این دولتها با حمایت کامل از حکومت فاسد، ضدبشری و دیکتاتوری صدام، ادعاهای حقوق بشری و انسانی خود را عملاً لگدمال کردند و ماهیت خود را بروز دادند، که این شناخت عمیق خیلی مهم است و باید در همهی تصمیمات ما نقش داشته باشد.
ایشان «بروز تواناییها و ظرفیتهای ملت ایران برای جهانیان» را از دیگر نکات تأملبرانگیز دفاع مقدس برشمردند و افزودند: دفاع مقدس در اوج حملات رسانهای دشمنان ایران، خود به یک «رسانهی رسا و صدای بلند» تبدیل شد و با نشان دادن شجاعت، وحدت، همت و مقاومت ملی ایرانیان، برای این ملت در جهان ارزش و وجهه درست کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس را تابلویی عظیم و درخشان در پیش روی ملت ایران خواندند و افزودند: جنگ پدیدهای سهمگین و خشن است اما با وجود همهی مشکلات و ضایعات آن، دفاع مقدس برای ملت ایران برکات، بشارتها، پیشرفتها و طراوتهایی به ارمغان آورد.
حضرت آیتالله خامنهای ادبیات جهاد در قرآن را بشارتآمیز و در نفی ترس و اندوه دانستند و گفتند: نظیر همین ادبیات دربارهی مقاومت وجود دارد و قرآن تأکید میکند اگر استقامت کنید، ترس و اندوه که دو آفت بزرگ برای یک ملت است، از شما برداشته خواهد شد.
ایشان کارهای انجامشده در خصوص دفاع مقدس را باارزش اما کم دانستند و خاطرنشان کردند: هرچه از زمان دفاع مقدس دورتر میشویم باید به معرفت آن نزدیکتر شویم، چرا که دستهای تحریفگر در کمین هستند.
رهبر انقلاب اسلامی، ادبیات دفاع مقدس را به سرچشمهای جوشان تشبیه کردند و با تأکید بر تولید متون فاخر ادبی بهعنوان منابع غنی برای خلق آثار هنری و همچنین لزوم شخصیتپردازی از شهیدان و رزمندگان جنگ، گفتند: موضوع یادوارههای دفاع مقدس نیز مسئلهی مهم دیگری است که از ایجاد فاصلهی نسلی در مقولهی جهاد و مقاومت جلوگیری میکند.
حضرت آیتالله خامنهای، مدافعان حرم را نمونهای درخشان از تداوم برکات دفاع مقدس و استمرار روحیهی جهاد در نسل جدید برشمردند و افزودند: حضور همزمان رزمندگانی از ملّیتهای مختلفِ ایرانی، سوری، عراقی، لبنانی و افغانستانی در صف واحد از حقایق و پدیدههای حیرتانگیز زمان ما است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنانشان با تقدیر از تلاشهای فداکارانه و دائمی کادر درمان و مسئولان در مقابله با کرونا، از فوت روزانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ نفر از هموطنان در اثر کرونا ابراز تأسف کردند و افزودند: علاج این واقعهی تأسفبار به دست خود مردم و در گروی رعایت اصول بهداشتی مثل فاصلهگذاری، استفاده از ماسک و شستن دستها است.
حضرت آیتالله خامنهای در خصوص مسئلهی اربعین نیز گفتند: ملت ایران عاشق امام حسین و زیارت اربعین هستند اما قضیهی راهپیمایی اربعین صرفاً متوقف به صلاحدید مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا است که تاکنون با انجام آن مخالفت کردهاند، بنابراین همه باید تابع و تسلیم باشند.
ایشان با انتقاد از حضور برخی افراد در مرزها برای اظهار ارادت به امام حسین (علیهالسلام)، گفتند: اظهار ارادت باید از منازل انجام شود همچنانکه در روز اربعین چند زیارت وارد است و مردم میتوانند با خواندن آنها، به پیشگاه حضرت سیدالشهدا (علیهالسلام) شکوه کنند که ما آرزوی حضور داشتیم اما با این وضع مقدور نشد؛ تا انشاءالله آن حضرت عنایت و کمکی بفرمایند.
پیش از سخنان فرمانده کل قوا، سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان گزارشی از برنامهها و فعالیتهای انجامشده در زمینهی حفظ و ترویج فرهنگ، آثار و ارزشهای دفاع مقدس گفت: وظیفهی ما است که آن دوران زرین و نقطهی نورانی در کشور را زنده نگه داریم و با پاسداری از آن اجازه ندهیم دوران سراسر افتخار دفاع مقدس، تحریف و بهفراموشی سپرده شود.
۹۹/۶/۳۱
🚩🏴 دامغان انقلابی 🏴🚩
سایت آیت الله خامنه ای نوشت:
تحلیلِ منطقِ عقلانی تصمیم امام خمینی(ره) در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از منظر رهبر انقلاب؛
ابتکار عملِ درخشان
یکی از نکات بیانات رهبر انقلاب اسلامی در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس دربارهی موضوع «پذیرشِ قطعنامهی ۵۹۸» از سوی حضرت امام خمینی(ره) بود. ایشان با اشاره به حرکتِ عقلانی ملت ایران در دفاع مقدس، تصریح کردند: «دفاع مقدّس یکی از عقلانیترین حوادث ملّت ایران بود... حتّی قبول قطعنامه هم در پایان کار، در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به «نوشیدن جام زهر»، این هم مدبّرانه بود. در آن مقطع، این کار، کار مدبّرانهای بود، باید انجام میگرفت. اگر مدبّرانه نبود، اگر عاقلانه نبود، امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدیم که چه دارد میگذرد؛ کار، بسیار عاقلانه بود.»
اما آیا این بحث حضرت آیتالله خامنهای دربارهی پذیرش قطعنامهی ۵۹۸ موضع جدیدی از سوی ایشان محسوب میشود؟ عقلانیتِ حاکم بر این تصمیم چه بود؟
با مراجعه به بیانات پیشین ایشان روشن میگردد که این بحث، نه تنها موضع جدیدی نیست بلکه پیش از این بهصورت تفصیلیافتهتری از سوی ایشان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. از جمله اینکه رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴ خردادماه ۱۳۷۵ و در جمع زائران مرقد امام خمینی (ره) این مسئله را مورد بحث قرار دادند. نکتهی کلیدی اینکه حضرت آیتالله خامنهای از اساس و مبنا، نظریهی پذیرشِ قطعنامه «تحت فشار» یا به دلیل «تهدیدات و هجوم دشمن» را رد کرده و منطقِ چنین کُنشی از سوی رهبر فقید انقلاب اسلامی را «فهرست مشکلاتِ اقتصادی کشور» دانسته بودند: «قطعنامه را هم که امام قبول کرد، بهخاطر فشارها نبود. قبول قطعنامه از طرف امام، به خاطر فهرست مشکلاتی بود که مسؤولین آن روزِ امورِ اقتصادی کشورْ مقابلِ رویِ او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمیکِشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه، ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود؛ به خاطر هجوم دشمن نبود؛ به خاطر تهدید امریکا نبود؛ بهخاطر این نبود که امریکا ممکن است در امر جنگ دخالت کند. چون امریکا، قبل از آن هم در امر جنگ دخالت میکرد. وانگهی؛ اگر همهی دنیا در امر جنگ دخالت میکردند، امام رضواناللَّه علیه، کسی نبود که رو برگرداند. بر نمیگشت! آن، یک مسألهی داخلی بود.» ۱۳۷۵/۰۳/۱۴
همچنین رهبر انقلاب در سخنرانیهای دیگری «منطق و پشتوانهی عقلانی» این تصمیم را تبیین کردهاند. از جمله یازدهم فروردین ۱۳۶۸ و در خطبههای نمازجمعه این تصمیم امام(ره) را در چارچوب قاعدهی «مصلحت» مطرح کردند: «امام عزیزمان آن وقتی که مصلحت دانست قطعنامه را قبول کرد.» ۱۳۶۸/۰۱/۱۱ و در جای دیگری این «ابتکارِ عمل جمهوری اسلامی» را موجب دستیابی به نتایج و ثمرات درخشانی دانستند: «قبول قطعنامهی ۵۹۸ از سوی جمهوری اسلامی و رهبر عظیمالشّأن فقید آن، توطئهی وسیع دشمن را بار دیگر با هدایت الهی به خود او برگرداند و دشمن را که تحت شعار صلحطلبی، به هر جنایتی دست میزد، خلع شعار کرد. شاید مشیت الهی بر این بود که با قبول قطعنامه، حقانیت جمهوری اسلامی بیش از پیش در جهان آشکار شود و ملت ایران به هدفهای اساسی خود در سطح بینالمللی نزدیکتر گردد... با این ابتکار جمهوری اسلامی، دشمن در دو راهی شکست قرار گرفت... حکام سبکسر عراق که در طول جنگ عملاً نشان دادهاند از تشخیص مصالح عاجزند، این بار نیز زیانبارترین راه را گزیدند؛ یعنی ابتدا با حمله به ایران و ندیده گرفتن شعارهای خود در قبول قطعنامه، بیاعتباری سخن و عمل خود را به دیرباورترین اشخاص هم ثابت کردند.» ۱۳۶۸/۰۶/۳۰ و البته ملت ایران پس از قبول قطعنامه و هنگامی که دشمن بعثی خیالِ فرصتطلبی داشت در امتداد تصمیم و خط امام(ره) بهشکلی مجاهدتآمیز و چشمگیر در جبههها حضور پیدا کردند: «بعد از قضیهی قبول قطعنامه، که دشمن فرصت طلبی میکرد و میخواست از موقعیت سوءاستفاده کند، ناگهان شما دیدید آنچنان جبههها پر شد که در طول جنگ، کمتر سابقه داشت، یا هیچ سابقه نداشت. بعد از قطعنامه، اینگونه شد. قطعنامه را که قبول کردیم، عراق حمله کرد. مردم دیدند دشمن نارو میزند و فرصت طلبی میکند. ناگهان، همه احساس مسؤولیت کردند.» ۱۳۷۲/۰۶/۲۹
و اینچنین بود که در عرصهی میدانی نیز معادله به سود ایران اسلامی رقم خورد: «[ارتش رژیم بعث] با حضور بینظیر رزمندگان در جبهه، مجبور به عقبنشینی در بخش عظیمی از مرزها شدند.» ۱۳۶۸/۰۶/۳۰
نویسنده: آقای مهران کریمی
🏴🚩 دامغان انقلابی 🏴🚩