✅به دنبال حضور هفته گذشته وزیر ارتباطات در مجلس، جریان غرب زده جنجالی به راه انداخت که مجلس یازدهم به دنبال فیلتر اینستاگرام است و البته یکی از نمایندگان نیز سخنی در این رابطه گفته بود. فارغ از اینکه مجلس چنین هدفی دارد یا خیر، برخی از رسانه ها و شخصیت های جبهه انقلاب در مواجهه با هجمه غرب گرایان مواضع ناصوابی اتخاذ کردند. در این زمینه نکاتی وجود دارد:
1⃣جریان غرب گرا سالها است این تفکر که فیلترینگ سیاستی غلط است و همواره با شکست مواجه شده را در بوق و کرنا کرده و متاسفانه در ذهن نیروهای انقلاب نیز رسوخ کرده است. در حالی که فیلترینگ به عنوان یک اقدام سلبی، علاوه بر آنکه مبانی محکم و غیرقابل خدشه دینی دارد، بارها به عنوان یک سیاست راهبردی، مورد تصریح و تاکید امامین انقلاب قرار گرفته است.
2⃣برادر عزیزی که بر صندلی مجلس نشسته اید اگر پروژه فیلترینگ تلگرام شکست خورد نه به دلیل غلط بودن این سیاست که به دلیل سنگ اندازی کسانی است که از سفره تلگرام به منافع سیاسی و اقتصادی می رسند!
3⃣جناب خبرگزاری انقلابی که سطح مطالبه گری و پیگیری نمایندگان مجلس را اقتصاد و معیشت نه موضوعات دست چندمی چون فضای مجازی معرفی کرده اید! مستحضر باشید رهبری عزیز اولویت مجلس را اقتصاد و فرهنگ معرفی فرمودند و مگر کسی شک دارد که اینستاگرام بزرگترین معضل فرهنگی امروز کشور است؟!
4⃣وظیفه مسئول انقلابی نخست آشنایی با مبانی سکانداران کشتی انقلاب یعنی حضرت امام و مقام معظم رهبری و سپس دفاع از تصمیمات اصولی نظام در مقابله با معضلات فرهنگی است. همچنین رسانه انقلابی وظیفه دارد مبانی انقلاب اسلامی را تبیین کند نه اینکه همگی تحت تاثیر القائات جریان غربگدا در پازل آنها بازی کنند.
5⃣فیلترینگ یک قاعده عقلی است، یعنی نپذیرفتن کالای غیر استاندارد. وقتی سازمان استاندارد کالایی را تایید نمی کند، در حقیقت آن را فیلتر می کند. همه انسان ها در زندگی روزمره خود، از این قاعده عقلی استفاده می کنند و صدها مثال دارد که طرح آنها در حوصله این نوشتار نیست. فیلترینگ از جمله سیاست های ثابت تمامی کشورها است که در حوزه های مختلف اقتصاد، بهداشت، حمل و نقل و... و از جمله فضای مجازی، همواره از آن استفاده می کنند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✍ ترور، از ۷ تیر ۶۰، تا امروز
#ترور هم مانند سایر پدیدهها متحول شده است. ترور فیزیکی مطهری، بهشتی و بقیه یاران انقلاب، هم آنها را به شهید و الگو تبدیل کرد و هم موجب ترویج اندیشههای آنها شد. قاتلین این شهدا هم منفور و مغضوب ملت شدند. اما ترورهای این ایام دردناکتر است:
شأن و شخصیت صاحبان اندیشه انقلابی، توسط خودیهای جاهل و نفوذیهای به ظاهر خودی، هدف ترور واقع میشود و قربانیان ترور، منزوی شده و به حاشیه رانده میشوند و فکر و بیان آنها بایکوت میشود و در نتیجه جامعه از ذهن و زبان اصحاب تفکر انقلاب اسلامی محروم میگردد و جامعه برای رفع نیاز خود به متفکران قلابی و سخنوران سطحی روی میآورد و به تدریج اندیشه انقلابی، مهجور و حذف میگردد.⚠️⚠️❗️
❗️ خاطرات و اتفاقات دهه ۶۰ دوباره دارد احیا میشود و منافقین آن روزها، مدعیان این روزها شده اند⁉️
#موسوی_خوئینی_ها
#قوه_قضائیه
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وقایع_آخرالزمان
👤 آیا سفیانی نماد است یا حقیقت؟
💥 سمبلیک و نماد دانستن سفیانی با روایات متعددی سازگاری ندارد!
✔️ در برخی روایات، نام سفیانی و نَسَبش ذکر شده و در برخی روایات حتی از وضعیت ظاهری و جسمانی او سخن به میان آمده است، در برخی روایات به دین او و یا به مکان و زمان قیامش اشاره شده، و در برخی روایات نیز از حمله او به عراق، مدینه و مکه گفته شده و یا از کشته شدنش ...
👈 کنایه گرفتن تمامی این روایات، مورد
تایید بزرگان نیست؛ لذا باید سفیانی را یک انسان بدانیم، نه واژه ای سمبلیک و نمادین!
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🚨خروج سفیانی قطعی ست
☑️ در اینکه سفیانی از نشانه های حتمی ظهور است تردیدی وجود ندارد. عالمان بزرگی همچون آیت الله صافی گلپایگانی و آیت الله محمد صدر، خروج سفیانی در آخرالزمان را به دلیل وجود روایات فراوان پذیرفته اند.
👈 مثلا در حدیث معتبری آمده:
«ابوحمزه ثمالی از امام صادق علیه السلام می پرسد: پدرتان پیوسته می فرمودند: قیام سفیانی از امور حتمی است. امام فرمودند: آری، همین طور است...»
📚منتخب الاثر، ج۳، ص۸۸
📘تاریخ الغیبه الکبری، ص۵۱۹
📗کمال الدین، ب۵۷، ح۱۴
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🌺سبک زندگی قرآنی:🌺
🍂مراقب چیزهایی که می شنوید باشید.🍂
🔶وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُواً أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ.
(لقمان/۶)
🔶و برخى از مردم، خريدار سخنان بيهوده و سرگرم كننده اند، تا بى هيچ علمى، ديگران را از راه خدا گمراه كنند و آن را به مسخره گيرند؛ آنان برايشان عذابى خوار كننده است.
💥یکی از مهمترین عوامل گمراه کننده، گويندگان و خوانندگانى اند كه مردم را سرگرم كرده و آنان را از حقّ و حقيقت باز مى دارند.
🍁سرمايه گذارى براى مبارزه و تهاجم فرهنگى عليه حقّ، سابقه اى طولانى دارد.
و دشمن از راه سخنان باطل، و موسیقی های لهوی، مردم را به گمراهی می کشانَد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#نوجوان
#تربیت_دینی_نوجوان
🔹در تربیت_دینی نوجوان دقت داشته باشید که او میخواهد بر اساس تفکر و دلایل منطقی مسائل را بررسی و قبول کند؛
🔸شک های مذهبی از همین سنین آغاز میشود:شک در اعتقادات دینی حاکم بر خانواده, در تعلیمات مذهبی، حقانیت و ...
🔹او میخواهد با دلایل منطقی همه اینها را قبول یا رد کند و از طرفی میترسد که این شک را با دیگران مطرح کند که مبادا او را به بی قیدی و بی دینی متهم کنند،این موضوع باعث ماندن او در شک ها و بی پاسخ رها شدن و تبدیل به یک مشکل بزرگ در دوران جوانی او خواهد شد.
🔸باید بکوشید با استفاده از منابع صحیح و دلایل منطقی این شک ها را برطرف کنید و توقع نداشته باشید چون شما این مسائل را قبول دارید، او هم مثل شما فکر کند...
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 #سرخط_تحلیلے| نامه نگاری دانای ناداننما ‼️
🔻 دیروز موسویخوئینیها از اعضای شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز و دادستان اوایل انقلاب نامهای به رهبر معظم انقلاب نوشته و از بیاعتمادی مردم به نظام ابراز نگرانی کرده و بهگونهای مسئولیت این وضعیت(!!) را متوجه مسئولان عالی دانسته است. البته نوشتن نامه به مسئولان نظام اسلامی نهتنها مذموم نیست، بلکه از باب «نصیحهالائمهالمسلمین» توصیه نیز شده است؛ اما چگونگی این توصیه اینکه آیا مبتنی بر مشاهده و زدودن دردی است یا بر اساس عقدهگشایی سیاسی صورت میگیرد، بسیار مهم است.
🔻 #سرخط_تحلیلے:
1⃣ شاید شخصیت موسویخوئینیها برای نسل چهارم انقلاب شناخته شده نباشد؛ وی از انقلابیون دوآتشه با تفکر چپ و از بانیان اصلی تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام بود که امروز بسیاری از رفقای حزبی و سیاسیاش بهشدت به این امر- که البته هنوز هم مورد تائید انقلابیون است- اعتراض دارند و ریشه اصلی بدبختیهای کشور را در آن میبینند. لذا برای کسانی که هم رهبری معظم انقلاب را میشناسند و هم موسویخوئینیها، و تغییر شیفت و گردش سیاسیاش از چپ به راست لیبرالسرمایهداری را، و هم کموبیش با سیر تحولات اجتماعی و سیاسی ایران در طی چهار دهه گذشته آشنا هستند، خیلی نامهنگاری آقای موسویخوئینیها و آدرس غلط دادن وی در ارتباط با ریشهیابی مشکلات امروز برایشان شگفتآور نیست.
2⃣ موسوی خوئینیها در مدت بیش از سه دهه حاکمیت تفکر اصلاحات و اعتدال، در تاروپود اقتصاد و فرهنگ و سیاست این کشور مسئولیت داشته است. باید گفت؛ آقای خوئینیها! وضعیت امروز محصول و معلول نگاه سیاسی شما و دوستانتان است که اگر نبود مدیریت امامگونه رهبری، امروز خبری از اینهمه دستاورد در حوزههایی چون نفوذ منطقهای، توانمندیهای موشکی، هستهای و صدها رهاورد نگاه ناب انقلابی دیگر نبود. البته به فضل الهی و همت انقلابیون متخصص و دلسوز کشور، با واقعیتهای امیدبخشی که پیشرو هست، از آزمون سخت وضعیت کنونی نیز سربلند بیرون میآید و بهزودی امور را برمدار مدیریت انقلابی و خدمت بیمنت به مردم درمیآورد.
3⃣ به نظر میرسد یک جریان سیاسی به سبب شکستهای متعدد در مناصب تقنینی و اجرایی گذشته، درصدد پاک کردن صورتمسئله پاسخگویی به رویکردها و عملکردهای گذشته است. بازیگران این جریان درصدد حاشیه سازی با پیشنهاد مذاکره مجدد یا فرافکنی مسئولیتها و انداختن مشکلات به دوش بخش انتصابی نظام و تبرئه و تطهیر خود از مسئولیتها هستند. این رویه همیشگی آنهاست که هیچگاه مسئولیت کارهایش را بر عهده نگرفته اند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
«غربباوری» و «مرعوبیت» ویژگی تقی زادههاست
🔸ویژگی اصلی تقیزاده یا جریانی که او به عنوان نمادش معرفی شده، این است که «غربباور» است و نسبت به غرب «مرعوب» است. تقیزاده در سال ۱۳۰۶ دو مقاله مینویسد و طی آن یک دستورعمل برای تحولات گسترده در ایران را مطرح میکند که میگوید طی ۱۵ سال باید این اتفاقات در ایران بیفتد. یا در قیاس با همین سند ۲۰۳۰ که توسط تقیزادههای جدید مطرح شده، آن موقع مدّ نظر تقیزاده این بود که طی ۱۵ سال در حوزهی آموزشی، اجتماعی، عمومی، فرهنگی و ... تغییراتی در ایران صورت بگیرد.
🔹آن تفکر تقریباً ۵۰ سال در ایران حاکم بود و ایران را به هیچ جایگاهی در دنیا نرساند. ما در دورهی پهلوی نه حرفی در عرصهی تولید علم داشتیم و نه توانستیم بر اساس مصالح خودمان نوع پیشرفت را در کشورمان تعریف کنیم.
🔸تقیزادههای جدید و امروزی درواقع شکل نوین و احیاشدهی تفکرات میرزا ملکم خان و تقیزاده هستند. در آن مقطع ایران را قابل پیشرفت و توسعه بر اساس تفکر ملی و بومی نمیدانستند و معتقد بودند که ما باید در نظام بینالملل ادغام شویم. در این ادغام شما عملاً هویت ملی خودتان را از دست میدادید.
#تقی_زادها
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد