🔶 به خانه #علمای_شیعه بریم.. قرن به قرن ببینیم چه کرده اند..
من ابن قولویه هستم.. باز هم یک عالم قمی.. موسس حوزه علمیه کاظمین 😊
صاحب یکی از کتب حدیث درباره #زیارت
من شاگرد شیخ کلینی و استاد شیخ مفید هستم.. چه سفرها کردم تا احادیث پیامبر و اهلبیت برای شما حفظ شود🌸
#سفر #علمای_تشیع #شیعه #تشیع #عالم #فقیه #ایران #روایت #حدیث #تاریخ_تشیع #تاریخ_اسلام #اسلام #اهلبیت #کتاب #کتاب_خوب #قم #کاظمین #ابن_قولویه #آخوند #حوزه_علمیه #اهالی_قم
-•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
@daneshgahevelyat
💠💠💠
◀️ غدیر و مهدویت
⬅️قسمت 1⃣ از 5⃣
⭕️واقعه غدير:
✍... بی شك، در طول تاريخ، مناسك و مراسمی به عظمت و كيفيت حج محمدی(ص) سال دهم هجرت انجام نپذيرفته است؛ حجی كه برای آخرين بار، اشرف مخلوقات و فخر كائنات، خاتم الانبياء(ص) برپا كننده آن بود و خيل مشتاقان حضرتش كه شمار آنان به بيش از يكصد هزار تن می رسيد، گرداگرد شمع وجود پيامبرشان از هر ديار و منطقه ای، پس از طواف خانه دوست، قصد مراجعت داشتند..
💥ناگاه جبرئيل آمد، با سه پيام:
👈″ای پيامبر! آنچه به تو دستور داده شده ابلاغ كن″
👈"اگر دستور الهی را ابلاغ نكنی، گويا رسالتت كامل نيست"؛
👈"خداوند تو را از شر بدخواهان حفظ می كند″.[1]
⚠️با آنكه محمد(ص) بارها و بارها، قبل از اين هم مسأله ولايت و جانشينی پس از خود را مطرح كرده بود، باز دستور داد همگان در وادی «غديرخم»[2] گرداگرد او جمع شوند؛ سبقت گيران برگردند و عقب ماندگان پيش آيند. از بار شتران برايش منبری سازند و همه آماده شنيدن كلام وحی از زبان آخرين فرستاده خداوند باشند. امر آنچنان مهم و دقيق است كه ترس از نپذيرفتن مردم و غوغای سوداگران و نيز گرمای هوا و مشكلات ديگر، در مقابلش هيچ است...
📚پی نوشت:
[1]- مائده/67، آيه «ابلاغ».
[2]- «غدير خم» سرزمينی است كه به جهت وجود آب و چند درخت كهنسال، محل استراحت كاروانيانی بود كه از آنجا مسيرشان به سمت مدينه، مصر، عراق و نجد جدا می شد.
🖨منبع: ویژه نامه الکترونیکی
"غدیر و مهدویت"
🖊مرکز تخصصی مهدویت
#غدیر
@daneshgahevelyat
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی بهشت است
برای آنهاییکه
عاشقانه عشق میورزند
بےپروا محبت میکنند
و کمتر از دیگران انتظار دارند
خـدایـا
قلب دوستانم را جایگاه عشق
و زندگیشان را بهشت گردان
امروز سه شنبه 5 مرداد🥰
🔅#امام_هادی علیه السلام:
✍️ من رَضِيَ عَن نَفسِهِ كَثُرَ السّاخِطونَ عَلَيهِ
🔴 آن كه از خودش راضى شود، ناراضيان از او فراوان شوند.
📚 بحارالانوار، جلد ۶۹، صفحه ۳۱۶
#حدیث_روز
ذکر روز سه شنبه: صد مرتبه یا ارحم الراحمین
@daneshgahevelyat
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
#حقوق_مردم_بر_حکومت چیست؟
ایجاد حکومت عدل و حمایت از حقوق مستضعف، از ویژگی های حکومت مطلوب است. در اندیشه سیاسی امام علی علیه السلام، حکومت، امین و حافظ منافع و حقوق مردم است.
📌حق انتخاب
از دیدگاه حضرت علی علیه السلام، لازمه حق داشتن مردم در حکومت و برگزیدن حاکمان، حق انتخاب حکومت و حاکم است. آن حضرت با اشاره به این حق می فرماید: «ای مردم! همانا حکومت متعلق به شماست و دیگران در آن حق ندارند؛ مگر کسانی که شما حکومت را به آنان واگذار کنید.»
📌حق نظارت و انتقاد
امام علی علیه السلام در این باره می فرماید: «ای مردم! از گفتار حق و مشورت عادلانه دریغ نکنید؛ زیرا من از خطا مصون نیستم؛ مگر اینکه خداوند یاری ام کند.»
در مکتب علوی، آگاهی از امور کشور، حق مردم است و روشن ساختن افکار عمومی و پاسخ به پرسش ها و شبهات مردم، وظیفه حاکم شمرده می شود.
حضرت در کلامی دیگر از مردم می خواهد بر اعمال حاکمان و نمایندگانش، مانند ابن عباس که شخصیتی علمی و مفسر قرآن بود، نظارت کنند و در صورت دیدن خلاف، آن حضرت را آگاه سازند. امیر مومنان علی علیه السلام، از نقد و اندرز مردم استقبال می کرد و از مردم می خواست برای رشد حکومت، نصیحت های خود را پیوسته و آشکار و پنهان به گوش آن حضرت برسانند.
📌پرهیز از خشونت
حضرت علی علیه السلام مصلحت حکومت را خودداری از ستمگری می دانست. در نامه حکومتی اش به مالک اشتر چنین هشدار می دهد:
«همواره دادگستر باش و از خشونت بپرهیز؛ چرا که خشونت، مردم را به گریز از کشور و جلای وطن می کشاند و ستم، مردم را به شمشیر فرا می خواند.»
📌عدالت و حمایت از طبقه مستضعف
ایجاد حکومت عدل و حمایت از حقوق مستضعف، از ویژگی های حکومت مطلوب است. در اندیشه سیاسی امام علی علیه السلام، حکومت، امین و حافظ منافع و حقوق مردم است. آن حضرت در این باره می فرماید:
«حق شهروندان بر حاکم این است که بدانی آنان که رعیت و زیردست تو قرار گرفتند، به علت ضعف آنها و قدرت توست. پس باید با آنان عادلانه رفتار کنی»
امام علی علیه السلام، خود را به توزیع عادلانه ثروت ملی و غنائم ملزم می داند، و به یکی از فرماندارانش چنین دستور می دهد: «عدالت پیشه کن و از کج روی، بی انصافی، ستم و اعمال فشار بپرهیز؛ زیرا بی انصافی، موجب آوارگی [فرار مغزها] و ستم و خشونت، سبب برخورد با شمشیر [رویارویی فیزیکی حکومت و مردم] می شود.»
امیرمومنان علی علیه السلام، به نقل از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، جامعه ای را که در آن حق ضعیف به آسانی از ستمگر ستانده شود، جامعه پاک و مقدس می خواند. آن حضرت در منشور حکومتی اش درباره مستضعفان، به ویژه یتیمان و سال خوردگان سفارش می کند و از مالک می خواهد بخشی از بیت المال را به آنان اختصاص دهد و نگذارد حکومت و قدرت، وی را از رسیدگی به امورشان باز دارد.
📌رفتار انسانی با مردم
از حقوق مسلّم مردم، رفتار نیک و گشاده رویی حاکم است. حضرت علی علیه السلام با اشاره به حقوق مردم در نوع رفتار حاکم با مردم می فرماید: «همانا از حقوق مردم در برابر حاکم این است که حاکم، برای همت و فضلی که بدان نایل شده است، رفتارش را با مردم تغییر ندهد و با افزونی نعمت های الهی، نزدیکی و عطوفتش را با برادران دینی اش بیشتر کند. ای مالک! مهربانی، رحمت و محبت به مردم را در قلبت جای ده! مبادا برای آنان مانند جانوری درنده باشی و خوردن حقوقشان را غنیمت شماری؛ زیرا آنان دو دسته اند: یا برادر دینی تو هستند یا در آفرینش همانندت به شمار می آیند.»
حضرت در کلامی از مردم می خواهد بر اعمال حاکمان و نمایندگانش، مانند ابن عباس که شخصیتی علمی و مفسر قرآن بود، نظارت کنند و در صورت دیدن خلاف، آن حضرت را آگاه سازند.
از دیگر حقوق مردم آن است که حاکم، امکان گفت وگوی مستقیم با مردم را فراهم کند.
امیرمومنان علی علیه السلام در این باره می فرماید: «در ارتباط با مردم، جز زبانت نماینده ای و جز چهره ات، مانع و فاصله ای نداشته باش! مبادا مانع دیدار نیازمندی با خود شوی!»
📌آگاهی از امور کشور، حق مردم است
در مکتب علوی، آگاهی از امور کشور، حق مردم است و روشن ساختن افکار عمومی و پاسخ به پرسش ها و شبهات مردم، وظیفه حاکم شمرده می شود. حکومت و دولتمردان، همواره در معرض انواع شایعه ها و اتهام ها قرار دارند. این آفت در حکومت های دینی به تهدید اصل حکومت و خدشه دار ساختن قداست دین می انجامد. آگاه ساختن مردم، این خطر را از میان می برد و شایعه سازان و دشمنان دین را ناکام می سازد. امیرمومنان علی علیه السلام در این باره می فرماید:
«اگر شهروندان به تو گمان ستمگری بردند، عذر و بی گناهی خود را آشکار و ثابت کن و شایعات را با ارائه دلیل، روشن و نابود ساز.»
منابع:
- نهج البلاغه، خطبه ١٩٢، ٢١٢، ٢٠٧، ٣٤. نامه ٥٣. ٥٠. ٦٧.
- وسائل الشیعه، ج ١١، ص ١٣٤.
- اصول کافی، ج ١، قصار ٤٦٨.
╔═.🍃.════╗
@daneshgahevelyat
╚════.🍃.═╝
🔶 به خانه #علمای_شیعه بریم.. قرن به قرن ببینیم چه کرده اند..
من #شیخ_مفید هستم.. مبتکر علم کلام.. من حدیث و استدلال را با هم جمع کردم 😊
در خانه ام و در تختگاه خلفای عباسی از عقاید شیعه با منطق و روایات دفاع میکردم🌸
امام زمان(عج) به من عنایت داشتند و مرا #مفید خواندند..
#سفر #علمای_تشیع #شیعه #تشیع #عالم #فقیه #ایران #روایت #حدیث #تاریخ_تشیع #تاریخ_اسلام #اسلام #اهلبیت #کتاب #کتاب_خوب #آخوند #حوزه_علمیه #کلام #عقل #عقلانیت #فقه #مجتهد #کاظمین #عباسیان #آل_بویه #امام_زمان #مناظره
تابحال به خانه این علما رفته ایم: ابن بابویه، شیخ صدوق، شیخ کلینی، ابن قولویه، شیخ مفید..
-•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
@daneshgahevelyat
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 نماهنگ# غدیر
🎞موضوع:میگن غدیر تمام شد ورفت!
🎙سخنران:محمد رضا هاشمی
@daneshgahevelyat
▪️امروز ۵ مرداد، سالروز عملیات مرصاد
کبراهای هوانیروز قاتل منافقین در تنگه چهار زِبَر
🔹عملیات خیانت بار منافقین موسوم به «فروغ جاویدان» که با شعار «از مهران تا تهران» طی سه روز آرزوی منافقین بود که با عملیات مرصاد به کابوس تبدیل شد.
🔹عملیات مرصاد، پاتک نیروهای هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به عملیات فروغ جاویدان به فرماندهی «شهید صیاد شیرازی» بود.
🔹عملیات مرصاد یا عملیات فروغ جاویدان نام نبردی است که توسط سازمان مجاهدین خلق طرحریزی شد و میان جمهوری اسلامی ایران و سازمان مجاهدین خلق در اواخر جنگ ایران و عراق، در سال ۱۳۶۷ درگرفت. فرماندهی نیروهای ایرانی در این عملیات بر عهده صیاد شیرازی و فرماندهی مجاهدین خلق در این ماجرا مسعود رجوی بود. پس از چند روز درگیری در نهایت نیروهای ارتش ایران بر سازمان مجاهدین خلق پیروز شدند. تعداد زیادی در این نبرد کشته شدند.
@daneshgahevelyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ هالیوود و اشارهٔ مستقیم و واضح به شستشوی مغزی و
کنترل ذهن افراد از طریق رسانه..
╔═.🍃.════╗
@daneshgahevelyat
╚════.🍃.═╝