🌹شهید نواب صفوی: #آرزو دارم که #حکومت_اسلامی تشکیل شود، و آن زمان #بزرگترین_افتخارم این است که #رفتگر خیابانهایش باشم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس قوه قضائیه: مردم برای نظام و کشور سنگ تمام گذاشتهاند، ما و همه مسئولین باید تمام تلاشمان را به کار بگیریم که خدمت رسانی بهتری به مردم داشته باشیم
🔹امروز مردم به خدمترسانی نیاز دارند و ما مسئولین باید نهایت تلاش خودمان را برای خدمترسانی بهتر به مردم در این شرایط بکار بگیریم.
🔴توجیه سئول به اتهامزنیِ رئیسجمهورش علیه ایران
🔹یک مسئول در وزارت خارجه کرهجنوبی: اظهارات یول حین تشویق نظامیان سئول و برای توضیح وضعیت امنیتی پیچیده منطقه بیان شده. دولت کره تمایل دارد روابط دوجانبه دوستانه با ایران را بیش از پیش توسعه دهد.
🔸رئیس جمهور کره جنوبی شامگاه دوشنبه طی سخنرانی برای نظامیان کشورش در امارات گفته: «امنیت کشور برادر ما امنیت ماست. دشمن امارات، تهدیدآمیزترین کشور یعنی ایران است و دشمن ما کره شمالی است. ما با امارات در وضعیت مشابهی قرار داریم».
🔴سردار قاآنی در محل شهادت فرماندهان پیروزی حضور یافت
🔹سردار اسماعیل قاآنی در سفر به بغداد در محل شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و یاران آنها در مسیر فرودگاه بین المللی بغداد توسط تروریستهای آمریکایی حاضر شد.
🔹سردار قاآنی همچنین به منظور تسلیت، در مراسم یادبود درگذشت همسر آیت الله شهید سید محمد باقر حکیم حضور یافت.
خاطرات_رهبر_انقلاب_از_شهید_نواب.mp3
4.1M
ا🌠☫﷽☫🌠ا
🎵 اولین جرقه های انقلابی را شهید نواب صفوی در دل ما روشن کرد
دیدن نواب، مثل دیدن یک فیلم پرهیجان بود! ۶۳/۱۰/۲۲
🔹خاطرات جالب رهبرانقلاب از شهید #نواب_صفوی سرباز واقعی
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔽
بعضیها عجیب خوبند .
یادشان که میافتی روحت جانی دوباره میگیرد.
یادشان که میافتی بیاراده لبخند
به لبانت مینشیند
حتی وقتی که از کنارت رفتهاند میمانند ؛ لبخندشان …
تصویرشان صدایشان …
حرفهایشان …
همه را پیشت امانت میگذارند و
تو میمانی و یاد و آرزوی دیدار دوباره آنها
💬 #تحلیل_و_تبیین | با یک درصد جمعیت دنیا، دو درصد علم جهان را تولید میکنیم
🔺 گفتگو با دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره بررسی تحولات علم و دانشگاه پس از انقلاب اسلامی
🔹 روزگاری در این کشور، حدود ۲۷ دانشگاه و مرکز علمی وجود داشت. در سال ۵۷ و زمانی که انقلاب پیروز شد، این دانشگاهها ۱۷۰ هزار دانشجو را میتوانست در خود جای بدهد و ۴۰ درصد دانشجو هم در خارج وجود داشت؛ حدود ۴ هزار عضو هیئتعلمی فعال بودند. امروز حتی با موج کاهش جمعیتی که در دهه اخیر با آن مواجه بودیم، چیزی حدود ۲۵۰ دانشگاه بزرگ و جامع در کشور داریم.
🔹 انقلاب ۱۷۰ هزار دانشجو تحویل گرفت، امروز ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاهها در حال تحصیل هستند. تا ۷ – ۸ سال اخیر، حدود چهار میلیون دانشجو داشتیم اما بهتدریج تعداد آنها کاهش یافت. امروز با طراحی و دقتی که صورت گرفته است ۱۰۰ هزار عضو هیئتعلمی داریم. این آمارها همه نشان از حرکت پرشتاب علمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی دارد.
🔹 حرکت صعودی حضور زنان در دانشگاه در بعد از انقلاب هم با قبل از انقلاب قابلمقایسه نیست. پیش از انقلاب ۱۵ درصد از اعضای هیئتعلمی دانشگاهها در اختیار زنان بود اما اکنون ۳۰ درصد اعضای هیئتعلمی خانمها هستند. در کشور ما زنان حاضر و فعال در حوزههای فرهنگی، علمی و اجتماعی بسیار بیشتر از کشورهایی است که مدعی دموکراسی و دفاع از حقوق زنان هستند. نیمی از جامعه دانشجویی داخل را زنان تشکیل میدهند.
🔹 سه یا چهار سال پیش، دانشگاه استنفورد گزارشی را با عنوان «کمیت، کیفیت و فساد در علم ایران» درباره علم و تولید علم در ایران منتشر کرد که البته یک پروژه سیاسی بود. با این حال در این گزارش آمده بود ایران در سال ۱۹۹۷ در تولید علم ۱۰۰۰ مقاله داشته است تا سال ۲۰۱۸ به ۵۰ هزار مقاله رسیده یعنی ۵۰ برابر شده است، با بررسی این مقالهها متوجه شدیم که حدود ۷۲ درصد مقالات منتشرشده در ژورنالها و مجلات بینالمللی معتبر هستند.
🔹 رهبر انقلاب سال ۷۹ در دانشگاه امیرکبیر در جمع دانشجویان فرمودند جنبش نرمافزاری و تولید علم در کشور شکل بگیرد. بعد خود ایشان این مسئله را پایش و پیگیری کردند. بعد از آن موجی در جریان علم کشور به وجود آمد و در جستجوی آن برآمدند که نهضت نرمافزاری چیست و ویژگیهای آن چیست و چگونه میتوان آن را محقق کرد، دانشگاه چه نقش محوری میتواند در این نهضت ایفا کند. بعد از مدتی ایشان فرمودند اکنون کشور باید دارای نقشه جامع علمی باشد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51614