🍃🌼🍃🍃🍃
ما
#ولایتفقیه را
آنطور شناختیم که اگر بگوید؛
نفس نکش ، نمیکشیم و میمیریم .
#شهیدمجیدرمضان
🍃🌼🍃🍃🍃
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
💲💰💲💰💲💰💲
🔴 دوقطبی دلار- ضددلار در جهان شکل گرفت.
راشاتودی: سال گذشته میلادی آبستن حوادثی بود که به صورتی اجتنابناپذیر فضای ژئوپلیتیک جهان را به دو قطب تقسیم کرد: قطب اول کشورهایی بودند که همچنان استفاده از دلار به عنوان یک ابزار مالی بینالمللی ادامه دادند و گروه دوم شامل کشورهایی است که در حال پشت کردن به دلار هستند.
مناقشات بینالمللی که در پی اعمال تحریمهای اقتصادی و همچنین به راه انداختن جنگ تجاری توسط واشنگتن، شکل گرفتهاند کشورهای حاضر در این مناقشات را مجبور کرده است تا به دنبال نظام پرداخت جایگزین به دور از دلار بروند.
در سال ۲۰۱۸ کشورهای مختلفی روند حذف دلار از مبادلات تجاری خود را کلید زدند و اقداماتی را در از بین بردن وابستگی خود به این ارز انجام داده و هر کدام دلایل خاص خود را در اتخاذ این رویکرد داشتهاند.
#اقتصادی
#بین_المللی
#دلار
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
چین
روند کنونی جنگ تجاری بین چین و آمریکا در کنار تحریمهای اعمال شده توسط واشنگتن علیه روسیه به عنوان بزرگترین شریک تجاری این کشور آسیایی باعث شده است که مقامات پکن سیاستهایی را در راستای از بین بردن وابستگی خود به دلار اتخاذ کنند.
پکن در این حوزه سیاست نرمی را در پیش گرفته و دولت این کشور این سیاستها را بدون سر و صدا و حاشیه در پیش گرفته است.
چین در راستای فاصله گرفتن از دلار، به جای اقدام مستقیم در حذف این ارز از مبادلات خود، به سمت بینالمللی کردن یوآن، ارز ملی این کشور، رفته است.
چین طی سالهای اخیر توانسته است یوآن را در کنار دلار، ین، یورو و پوند در سبد حق برداشت مخصوص صندوق بینالمللی پول، جای دهد.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
هند
هند ششمین اقتصاد بزرگ جهان است و این کشور یکی از بزرگترین وارد کنندگان کالا در جامعه بینالملل محسوب میشود.
اصلاً عجیب نیست که هند به طور مستقیم تحت تأثیر بسیاری از مناقشات ژئوپلیتیک بینالمللی قرار میگیرد و تحریمهای اعمال شده علیه شرکای تجاری این کشور هندیها را نیز به شکل قابل توجهی تحت تأثیر قرار میدهد.
اوایل سال جاری به دلیل تحریمهای اعمال شده توسط آمریکا علیه روسیه، هندیها پول واردات سامانه پدافند هوایی S400 از مسکو را به روپیه پرداخت کردند.
هندیها همچنین مجبور شدند تا در پرداخت پول نفت ایران و به دلیل تحریمهای آمریکا مجدداً به استفاده از روپیه روی بیآورند.
با توجه به اینکه هندیها از نظر برابری قدرت خرید سومین کشور جهان محسوب میشوند چنین اقداماتی میتواند به شکل قابل توجهی سلطه دلار در بازار جهانی را به چالش بکشند.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
ترکیه
اوایل سال جاری رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه از برنامه خود برای پایان دادن به سلطه دلار بر تجارت این کشور خبر داد.
دولت ترکیه قصد دارد از طریق گسترش مبادلات غیردلاری خود با شرکای بینالمللی به این هدف برسد.
رئیسجمهور ترکیه اعلام کرده است که آنکارا در حال برنامهریزی برای انجام مبادلات تجاری با چین، روسیه و اوکراین به ارزهای ملی است.
ترکیه همچنین در حال مذاکره برای حذف دلار از مبادلات تجاری با ایران است.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
ایران
بازگشت ایران به بازارهای جهانی پس از برجام خیلی طول نکشید و دونالد ترامپ با ورود به کاخ سفید، آمریکا را از این توافق خارج کرد.
کشور نفتی ایران هم اکنون مجدداً تحت شدیدترین تحریمهای آمریکا قرار گرفته و از طرف دیگر آمریکا تهدید کرده هر کشوری که با ایران همکاری کند را جریمه خواهد کرد.
تحریمهای آمریکا ایران را مجبور کرده است تا به دنبال مکانیزمهای پرداخت به غیر از دلار در فروش نفت خود برود.
ایران با هند توافق فروش نفت به روپیه را امضا کرده و هم اکنون در حال مذاکره با طرفهای عراقی است.
ایران و عراق میخواهند از دینار عراق در مبادلات تجارت خود استفاده کنند تا به دلیل تحریمهای بانکی وابستگی خود به دلار را کاهش دهند.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
📚📚📝📝📚📚📝📝
چرا جوانان ما باید فکر کنند ، فرانسه از ایران بهتر است؟
انتقاد به عدم نشر سفرنامههای اصولی با روایت درست از دیار فرنگ و کشورهای خارجی
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
روسیه
ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه گفته است که آمریکا یک اشتباه بزرگ استراتژیک مرتکب میشود چرا که در حال از بین بردن اعتماد به دلار در جهان است.
پوتین تا کنون حرفی درباره محدود کردن مبادلات دلاری و یا ممنوع شدن استفاده از دلار در مبادلات تجاری این کشور نزده است. با این حال آنتونسیلوآنوف وزیر اقتصاد روسیه اوایل سال جاری اعلام کرد که روسیه باید اوراق قرضه دولتی وزارتخرانهداری آمریکا تحت تملک خود را به داراییهای ایمنتر و بهتر نظیر روبل، یورو و یا فلزات گرانبها تبدیل کند.
این کشور به سویفت، ویزاکارت و مسترکارت، روسیه یک نظام پرداخت ملی جایگزین سویفت به نام SPFS کرده و MIR را نیز جایگزین ویزاکارت و مسترکارتکرده است.
روسیه توانسته است تا حدودی استفاده از دلار در صادرات خود را کاهش داده و با امضای توافقاتسوآپ ارزی با برخی کشورها نظیر هند، چین و ایران به سمت استفاده از ارزهای ملی به جای دلار برود.
روسیه اخیراً پیشنهاد داده است که در مبادلات تجاری خود با اتحادیه اروپا به جای دلار از یورو استفاده شود.
در حالی که زمانی روسیه یکی از ۱۰ کشور با بیشترین اوراق قرضه دولتی وزارت خزانهداری آمریکا بود این کشور تقریباً تمام این دارایی خود را نیز حراج کرده که بخش قابل توجهی از این اقدام در سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاده است.
روسیه از منابع حاصل از فروش اوراق قرضه دولتی آمریکا برای افزایش ذخیره ارز خارجی و همچنین واردات بیشتر طلا برای تقویت روبل استفاده کرده است.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
❎تجلیل از عناصر درباری جاسوسان آمریکا در گروه هنر و تجربه❎
مؤسسه هنر و تجربه که بابودجه دولتی تأسیس و اداره میشود، با تولید و نمایش فیلمهایی مستند درباره برخی عناصر درباری رژیم شاه و وابستگان اطلاعاتی سفارتهای آمریکا وانگلیس به تجلیل از شاخصترین عوامل خائن به فرهنگ و هنر این سرزمین پرداخت.
مجموعه فیلمهای به اصطلاح مستند تحت عنوان «چهرههای ایرانی»، در ۹ قسمت توسط مؤسسه هنر و تجربه تولید شده و از دوم آبان ماه جاری در سالنهای سینمای گروه موسوم به هنر و تجربه در سراسر کشور به نمایش گذارده شد. از جمله این فیلمها میتوان به نمونههای زیراشاره کرد:
- فیلم «همایون» درباره همایون صنعتیزاده، وابسته اطلاعاتی سفارت انگلیس، نماینده مؤسسه آمریکایی فرانکلین، عامل اطلاعاتی سفارت آمریکا در دوران شاه و از وابستگان دربار که پس از انقلاب اسلامی به جرم جاسوسی برای بیگانه و ترویج فرهنگ آمریکایی در کشور به زندان و مصادره اموالمحکوم شد.
-فیلم «در جستوجوی صبح» درباره عبدالرحیم جعفری، عضو کلوپهای ماسونی روتاری و از سرسپردگان دربار پهلوی که با پول و هزینه رژیم شاه به برپایی مؤسسات انتشاراتی جهت تخریب فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج فرهنگ آریامهری پرداخت و پس از انقلاب در دادگاه محکوم شناخته شد.
-فیلم «مکتب سقاخانهای به روایت پرویز تناولی» درباره پرویز تناولی از دیگر عناصر درباری دوران پهلوی که در دهه ۱۳۴۰ توسط اداره اطلاعات آمریکا در این کشور آموزش دید و سپس برای تخریب هنر اصیل ایرانی اسلامی به ایران آمد و ضمن ساختن مجسمههایی از شاه و پسرش، به استحاله هنرهای سنتی و دینی ایران پرداخت.
- فیلم «یکی بود، یکی نبود» درباره توران میرهادی، از فارغالتحصیلان مدارس آلیانس (اتحادیه جهانی اسرائیلیت) که به همراه عناصر بهایی همچون «لیلی ایمن»، نهادی به نام شورای کتاب کودک را برای تأثیرگذاری برذهن کودکان ایرانی و اجرای پروژه استعماری دین زدایی در سطح جامعه در دوران شاه بنیان گذارد.
- فیلم «سلطان بیتاج و تخت بخارا» درباره علی دهباشی، از اصلیترین عوامل تجلیل و برگزاری مراسم بزرگداشت عوامل فراماسون و وابستگان دربارشاه و همچنین جاسوسان بیگانه.
🔹🔹🔹🔹🔹
فیلمهای یاد شده به دنبال موجی تولید شدند که از دو سال پیش برای تطهیر و مطرح کردن عناصر به اصطلاح فرهنگی و هنری شاهنشاهی در کشور به راه افتاد و زمانی به عنوان برگزاری نمایشگاه و جشن تولد و بزرگداشت شکل گرفت که در این زمینه موسساتی همچون خانه هنرمندان و شهرداری و مانند آن حضور فعال داشتند و حالا با هزینه و از کیسه بیتالمال فیلمهای تحریف گرایانه درباره این عناصر روسیاه و تباهی آفرین در فرهنگ و هنر این مرز و بوم ساخته و به نمایش عمومی درآمده است!
🔹🔹🔹🔹🔹
لازم به ذکر است که طاغوت گرایی و هدر دادن بیتالمال توسط مؤسسه هنر و تجربه (که سالهاست بودجههای میلیاردی را صرف تولید سیاه مشقهای ضعیف و مسئله دار کرده) به همین موارد ختم نشده و روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه نیز مراسم جشنی برای سالگرد تولد بهرام بیضایی، کارگردان فراری از وطن که اینک از طریق افراد معلومالحالی همچون عباس میلانی و مؤسسه صهیونیستی هوور در آمریکا مشغول کار است، در خانه هنرمندان برگزار کرد.
#بیت_المال
#سینما
#فرهنگی
#آلیانس
#فراماسون
#نفوذ
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat