ای کاش رئیس جمهور به نخست وزیر کودتایی و البته انگلیسی پاکستان یادآور میشد که شترسواری دولا دولا نمیشود؛ اینکه از یک سمت ارتش پاکستان و دستگاه اطلاعاتی امنیتی وابسته به ارتش این کشور به حامی اصلی گروهکهای تروریستی ضد ایرانی تبدیل شده و از سوی دیگر پاکستان انتظار دارد که ایران به این کشور کمک کند!! متاسفانه در طول چند دهه گذشته طرف پاکستانی هیچگاه یک شریک صادق و سالم برای ایران نبوده و همواره رفتارهای ضد و نقیضی داشته است. سرویس امنیتی وابسته به ارتش پاکستان نه تنها به گروهکهای تروریستی ضد ایرانی پناه میدهد بلکه آنها را آموزش داده، مسلح کرده و حتی برایشان اهداف مختلفی در ایران جهت خرابکاری و ترور تعیین و تعریف میکند. در ماجرای عبدالحمیدحرام لقمه و خائن هم سرویس امنیتی پاکستان نقش مستقیم دارد. طرف پاکستانی باید بداند که اگر فکر میکند میتواند با خرابکاری در استان سیستان و بلوچستان فعلی مانع از توسعه بندر چابهار و ایجاد خط ریلی چابهار به سرخس گردد، اشتباه میکند. ایران نیز این توانمندی را دارد که مانع از توسعه بندر گواتر گردد حتی اگر دوستان چینی ایران آنجا سرمایه گذاری کنند.
خبر سوریه
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
۱۲ سال محور عربی، غربی، ترکی و عبری دست به دست هم دادند و بیش از ۸۵ کشور را در قالب گروه متوهم دوستان سوریه گرد آوردند، صدها میلیارد دلار هزینه کردند، صدها هزار نفر از مردم سوریه را قتل عام کرده و میلیونها نفر از آنها را آواره نمودند تا حکومت سوریه را سرنگون و بشار اسد را از قدرت برکنار کرده تا شاید گزینه خودشان روزی روزگاری اینجا، مقابل دوربینها در قاب تصویر قرار بگیرد. اما اراده حضرت دوست در مرحله نخست، اراده ملت سوریه در جایگاه بعد، وجود رئیس جمهوری که میدانست باید برای استقلال کشورش بجنگد و در نهایت دوستانی مانند ایران، حزب الله، مقاومت عراق و البته روسیه دست به دست هم دادند تا این رویای دشمنان محور مقاومت عملی نگردد. آقای اسد امروز اینگونه قبراق و خندان در نشست سران کشورهای عضو اتحادیه عرب در جده عکس یادگاری میگیرد. این تصویری از پیروزی قطعی و نهایی محور مقاومت با وجود هزینههای زیاد در برابر فتنه ویرانگری بود که میخواستند از دل آن خاورمیانه جدیدی بیرون آورند که رژیم صهیونیستی همه کاره منطقه باشد و آمریکا نیز به عنوان ارباب این منطقه برای خودش پادشاهی کند، اما ایران اجازه نداد
خبر سوریه
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر بیشه گمان مبر که خالیست...
چه استعدادهایی که دیده نشد و نابود شد
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
.
سکوت رفیق طالبان در برابر تشنگی مردم سیستان و بلوچستان!
مردم سیستان و بلوچستان تشنه اند اما رفیق فابریک طالبان سکوت کرده است!
شما چطور دغدغه ی مردم را دارید اما در مقابل این کارشکنی سکوت کرده اید؟!
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
بهترین پاسخ به طالبان چه خواهد بود
پس از تهدید رئیسی و پاسخ و بیانیه ی هیات حاکمه موقت افغانستان دو فرض وجود دارد یا طالبان تهدید ایران را جدی گرفته و حق آبه ی ایران را میدهد و یا نمیدهد که در این صورت بعضی از دوستان حرفهای میزنند که آدم تعجب میکند مثلا گفته میشود سد را میشکنیم فلان حمله ی نظامی را انجام میدهیم اما بنظر ما راه مقابله، با تیمورِ لنگانِ روزگار راه نظامی نیست چرا که جنگ #ایران با #طالبان مانند جنگ عربستان با یمن است یعنی افغانستان بمانند یمن چیزی برای از دست دادن ندارد
و علاوه بر این نیروهای ایدئولوژیکی مثل طالبان ترسی از فرسایشی کردن جنگها ندارند پس ظاهرا راه حل نظامی نخواهد بود.
برداشت نگارنده این است با توجه به اینکه اقتصادِ نداشته یِ افغانستان، از پاکستان، هند و ایران میگذرد میتوان چنین اقدام کرد که اولا تجارت خود را با طالبان به صفر برسانیم همچنین راه ارتباطی و تجارت هند با افغانستان را که از ایران میگذرد، قطع کنیم میماند پاکستان که اتفاقا بعد از عمران خان شدیدا به مقابله با این گروهک برخواسته و با ایران هم سو است
اما تیر آخر باید بازگشت ۷ میلیون پناهنده و مهاجر افغانی و گسیل آنها به سمت طالبان باشد تا هیات حاکمه همانجا تریاک بکشند و ناس بخورند و از آب سد نوش جان کنند و دوباره ناس بخورند و...
پ ن پ: اینها آب را میخوان برای افزایش کشت ناس و تریاک تا با منجنیق بفرستند توی خاک ایران.
#هُدِسا
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
.
«گذر عربستان سعودی از مشکلسازی به دیپلماسی»
زمانی که سودان هفتهها پیش وارد جنگ داخلی شد، عربستان سعودی کشتیهای خود را برای انتقال غیرنظامیانی که به دلیل ترس از امنیت خود و خانواده هایشان، مایل به ترک این کشور بودند، به آن سوی دریای سرخ فرستاد.
تصاویر منتشره از روند تخلیه اتباع خارجی از سودان توسط عربستان به موضوعی گسترده در شبکههای اجتماعی انگلیس و آمریکا تبدیل شد و میانجیگری وزیرخارجه ریاض درامرمشارکت آتشبس نیز وجهه پادشاهی سعودی کمک کرده ودر سطح منطقه شهرت پیدا کرده بود
عربستان سعودی از سال ۲۰۱۵ که تلاشهایی برای دستیابی به سلاح هستهای تحت رهبری «محمد بن سلمان» در آن زمان انجام میداد، رویکردی تهاجمی را در پیش گرفت؛ رهبری که در آن زمان وزیر دفاع بود و بعدها ولیعهد این کشور شد. عربستان در آن مقطع زمانی، علاوه بر تلاشهای هستهای، سیاستهای تند دیگری هم اتحاذ کرده بود؛ برای حل بحران یمن به رویکرد صرفاً نظامی علیه حوثیها روی آورد، رهبری چند کشور عربی منطقه را در محاصره علیه قطر برعهده گرفت و «سعد الحریری»، نخستوزیر سابق لبنان را برای مدت کوتاهی بازداشت کرد.
نقطه اوج انتقادات از بنسلمان، به عنوان کسی که حالا پادشاهی سعودی سعی دارد دوباره چهره خود را تغییر دهد؛ هدفی که با تحولات اقتصادی مثل افزایش قیمت نفت، همزمان و تقویت شده و موجب گردیده تا این کشور اعتماد بیشتری به اقتصادش داشته باشد.
عربستان با مداخله بین دو طرف درگیری در سودان، موقعیت خود را در صحنه دیپلماسی بینالمللی تقویت کرده است؛ در عین حالی که از ساختار اقتصادی خود در داخل هم با پروژههای بزرگ حمایت میکند. این کشور همچنین با اعلام احیای روابط دیپلماتیک خود با دشمن همیشگی منطقهای خود، ایران و در نهایت تلاش برای احیای روابط عربی با نظام سوریه که ریاض در گذشته از آن حمایت کرده بود، ناظران عرصه جهانی و تحلیلگران منطقه را شگفتزده کرد.
بنسلمان از لحظاتی لذت میبرد که روندهای اقتصادی جهان دوباره شتاب گرفته است و قدرتهای بزرگ به دنبال ارتباطات هستند؛ در همین شرایط او در حال تغییر شکل سیاست خارجی عربستان با تعیین خط مشی و اولویتهای ژئوپلیتیکی جدید است.
که برخی از تحلیلگران منطقه و ناظران تحولات بینالمللی این سوال را مطرح میکنند که آیا بنسلمان به رویکرد جدید خود در روابط خارجی ادامه خواهد داد یا در آینده، به همان رویکردی که در سالهای اول قدرت گرفتن خود اتخاذ کرده بود، گذر سیاست خارجی ریاض از مخالفت به دوستی با کشورهای منطقه، نشانگر تغییر راهبرد سعودی نسبت به متحدان آمریکایی-صهیونیستی است و ولیعهد عربستان، با حل پروندههای منطقهای به دنبال رهبری بر جهان عرب است.
✍سیدحسینی
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
خودداری شمشیربازان عراقی از ديدار با صهيونيستها
تیم ملی شمشيربازى عراق با خودداری از دیدار با تیم رژیم صهیونیستی، از مسابقات انفرادی مسابقات جام جهانی شمشیربازی انصراف داد.
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
ژست عجیب نخستوزیر کانادا در کنار مقام کرهای!
عکسی عجیب از نخستوزیر کانادا که با پاهای باز در کنار رئیس مجمع ملی کرهجنوبی ایستاده جنجالی شده است.
این عکس قبل از آغاز نشست گروه هفت در هیروشیما گرفته شده است.
ترودو قبل از سفر به ژاپن برای گرامیداشت شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک با کرهجنوبی به سئول سفر کرده است.
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
.
نکاتی پیرامون دلار زدایی در کشور...
علی محمدی
اساسا تحریم ها علیه مردم ایران باعث شده است تا شبکه تسویه دولت ایران دچار اختلال شود. در این بین، تا هنگامی که تجارت خارجی کشورمان از یک شبکه پرداخت رسمی محروم باشد، از یک سو مردم ما متحمل هزینه های زیاد هستند و از سوی دیگر، دولت عملا نمیتواند نظارت صددرصدی بر جریان منابع و مصارف ارزی کشور اعمال نماید.
همین دلیل سبب می گردد، در برهههای زمانی مختلف ،به دلیل افزایش تقاضای ارز برای تامین مالی واردات یا رشد تقاضای سفته بازی، افزایش نرخ ارز و در نتیجه نزول ارزش پول ملی حاصل شود.
لذا دولت باید از دو مسیر خارجی ( دلارزدایی) و داخلی( ممانعت از دلاریزه شدن اقتصاد) ، تغییرات اساسی در سیاست های ارزی خود اعمال نماید.
اجرای قانون پیمان سپاری ارزی می تواند بخش زیادی از این معضل را مرتفع سازد. اما این قانون یک درمان است و باید از همان مقصد تجارت، پیشگیری از نشتی ارز در کشور حاصل شود.
این به معنای ورود به مختصات دلار زدایی از اقتصاد است. دلارزدایی از اقتصاد، تنها به معنای کاهش وابستگی به دلار نیست بلکه باید، وابسته سازی اقتصاد به ارزهای دیگر مثل درهم و یورو نیز در دستور کار باشد. در واقع هیچ ارزی نباید درصد بسیار زیادی از سبد ارزی کشور را به خود اختصاص دهد.
راهبرد اساسی در این خصوص تنوع در تجارت خارجه و گسترش شبکه تسویه کشور است. از این منظر ضروری است تا یک سبد ارزی متشکل از ارزهای ملی مهمترین شرکای اقتصادی کشور تشکیل شود. در این سبد ارزی، وزن ارز هر کشور باید مطابق با میزان تجارت آن کشور با ایران تعیین شود.
زیرساختهای فنی لازم برای نیل به این هدف در اقدامات زیر خلاصه می شود:
1⃣پرهیز از وابسته سازی تجارت کشور و مبادله کالاهای راهبردی از مبدا چند کشور خاص یا افزایش درجه باز تجاری.
2⃣گسترش همکاری های بانکی با بانکهای فعال در کشورهای هدف از طریق انعقاد قرارداد کارگزاری و افتتاح حساب به ارزهای ملی؛
3⃣ توسعه پیمان های پولی دو و چند جانبه.
4⃣ اتصال شبکه شتاب ایران به شبکه پرداخت کارتی کشورها یا استفاده از کیف پولهای الکترونیک برای گسترش معاملات خرد.
نکته مهم اینکه، هم عرض با دلار زدایی باید یک گام اساسی نیز در کشور برداشته شود ، و ان چیزی نیست جز ممانعت از دلاریزه شدن اقتصاد در کشور. کلیات این موضع که در نظریات برخی اساتید عنوان می شود و نحوه نرخ گذاری نهاده های اولیه تولید را به چالش می کشد، پذیرفتی است ولکن در نحوه اجرای آن نیازمند کار کارشناسی و برآوردهای دقیق می باشد. در هر صورت باید از مبنا قرار گرفتن دلار در نرخ گذاری ها در بازار پرهیز شود.
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
رهبر انقلاب:
در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجاعی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد.
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
📢 همه باید بینوایان بخوانند
✍ روایت بازدید سه ساعته رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🔹 در غرفه سوم و بازدید از نشر هرمس هم موضوعی که بحث را گُل انداخت، رمان بود. مدیر نشر اولین اثری که به آقا معرفی کرد ترجمه جدید «بینوایان» ویکتور هوگو بود. احتمالا از علاقه رهبر انقلاب به هوگو مطلع بود که در ادامه بعضی عناوین دیگر جناب هوگو را معرفی کرد. آقا هم موضوع را ادامه دادند؛ رو به حلقه افراد نزدیک خود کردند و گفتند: «یک کتاب خوبی دارد ویکتور هوگو [به نام] داستان یک جنایت! آن هم خیلی خوب است.» اینجا هم یاد موضع بعضی مدعیان افتادم در نگاه منفی به رمان و طرد آن. احتمالاً برایشان جالب باشد که یک فقیه و مرجع تقلید چنین نگاهی به رمان دارد.
🔹 جالبتر اینکه همین فقیه و مرجع تقلید، یک نویسنده خارجی را «حکیم» توصیف کنند به همان معنایی که مسلمانان واژه حکیم را معنادار میکنند و دوباره جالبتر اینکه همین فقیه و مرجع تقلید این صحبتها را در دیدار با دستاندکاران برگزاری هفته «دفاع مقدس» بیان کرده باشند: « ویکتورهوگو یک حکیم است. ویکتور هوگو یک نویسندهی معمولی نیست. واقعاً به همان معنایی که ما مسلمانان «حکیم» را استعمال میکنیم و بهکار میبریم، یک حکیم است و بهترین حرفهایش را در «بینوایان» زده است. «بینوایان» هم یک کتاب حکمت است و به اعتقاد من، همه باید «بینوایان» را بخوانند.» ۱۳۷۲/۰۶/۲۹ همه باید بینوایان را بخوانیم.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52829
#لبیک_یا_خامنهای
#مرگ_بر_آمریکا
#جانم_فدای_ایران
___
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan