«کربلا طریق الاقصی» شعار اربعین 1403 شد
رئیس کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین گفت: با تایید و هماهنگی مسئولان ایرانی و عراقی، شعار اربعین 1446 قمری و 1403 شمسی «کربلا طریق الاقصی» انتخاب و نامگذاری شد.
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
پرتاب نخستین انسان ایرانی به فضا تا 5 سال آینده
رئیس سازمان فضایی گفت: زیست فضایی از سال گذشته احیا شد و کپسول زیستی با قابلیت جرمی 5٠٠ کیلوگرم پرتاب شد و عملیات انجام داد.
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
#شفّاف_و_متواضعانه
دوستی میگفت صبح زود بخاطر کار اداری وارد اداره مربوطه شدم سالن اداره #شلوغ بود و کار ارباب رجوع کُند پیش میرفت دو سه ساعتی داخل صف بودم صدای زمزمه اعتراض از داخل صف کم و بیش به گوشم میخورد با خود گفتم خدا به خیر کند اگر همین جور پیش برود صدای #اعتراض مردم بلند خواهد شد در همین لحظه درب اتاق مدیر باز شد آقای #مدیر آمد و رفت بالای یک صندلی ایستاد و بدون مقدّمه و با لحنی متواضعانه گفت: "من خاک کف پای همه شما هستم، من شرمنده شما شدم، سیستم کامپیوتر اداره امروز مشکل پیدا کرده و از صبح زود، سخت پیگیرم تا #شرمنده شما مردم عزیز نشوم از همه شما عذرخواهی میکنم و از همه شما میخواهم بخاطر کوتاهی امروز #حلالم کنید! ..." به طرز عجیبی جوّ سالن تغییر کرد و کم و بیش، آرامش را در چهره مردم میدیدم دیگر کسی اعتراض جدّی نمیکرد ...
چه خوب است در زندگی مشترک نیز سیستم شفّاف سازی و همسرداری متواضعانه رعایت شود و در مواقعی که حس میکنید همسرتان از فضای زندگی #کلافه و یا دلخور است متواضعانه و بدون قیافهی حق به جانب بگویید: "اگر کم و کاستی در زندگی وجود دارد مرا #حلال کن اگر در انجام وظایفم کوتاهی میبینی شرمندهات هستم."
ذکر #متواضعانهی کمکاری خود نسبت به انجام وظایف همسرداری و بیان شفّافانهی تلاشهای #پنهان شما که از چشم همسرتان پوشیده مانده است #فرمول خوبی برای آرام کردن، امیدبخشی و تعدیل توقّعات و گلایههای همسر است.
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
پلیس خاطی بازداشت شد
مامور پلیسی که زنی را با ضرب و شتم سوار خودروی پلیس کرد، از کار معلق و بازداشت شد.
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- وای عالیییی بود!😂
حتما ببینید و منتشر کنید 😂
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
♻️خواب نمای ایتا
🔰پیامرسان ها برای کشورهای دنیا درحیطه امور راهبردی و در زمره امنیت ملی آنان محسوب میشوند. از اینرو حرف اصلی این یادداشت به معنای ناديده گرفتن نقش سرنوشتساز این بسترها و سکوها نیست. همچنین سکوی ایتا از حیث فنی و جذابیت، بهترین یا یکی از بهترین پیامرسان های بومی به حساب میآید.
🔰ماجرا اما این است که به دلائل مشخص(که جای بحثش اینجا نیست)بدنه ارزشی و حزباللهی جامعه از حیث فکری و ذهنی در ایتا محبوس شده و راه اتصال آنان به سکوهای خارجی و محتواهای آن منقطع شده است. نتیجه این وضعیت آن شده که این جمعیت مؤمن و حزباللهی، عملا اطلاع چندانی از عمق دشمنیهای دشمنان ملت ایران ندارد و بالطبع درکی صحیح نسبت به فضای فکری و سیاسی مخالف و معاند و برنامههای آنان پیدا نمیکند.
🔰پیامد حضور در ایتا و مهمتر از آن حاکم شدن سلبریتی های کم مایه سیاسی و بیبهره از اخلاق بر آن، سبب شده تا مباحثه، منازعه، غیریت سازی و آخرسر قطببندی و تخریب در درون جریان انقلابی روی دهد. روزگاری همین بدنه انقلابی در صفحه تلگرام خود آمد نیوز، مملکته و رادیو گیلان و...را میدید و میدید که چگونه جریان رسانهای خطرناک ضدانقلاب و دشمنان، در این کانالها و مشابه آن، بیرحمانه انقلاب و ایران اسلامی را مورد تاخت و تازِ جنگ شناختی خود قرار میدهند؛ آن روز تصور او از دشمن این بود.
🔰امروز اما غیریت و تنفر و دشمنی در بین صفوف حزباللهی ها ایجاد شده و آنها دشمن اصلی را فراموش کرده و خودشان یقه همدیگر را گرفته و شوربختانه رها هم نمیکنند. کافیست کمی جستجو کرده و ایتا و کانالها و گروههای آن را تحلیل محتوا کنیم تا دریابیم چه بر سر جامعه مؤمن انقلابی که باید با عقلانیت و واقعبینی کار انقلاب اسلامی را در این مقطع حساس زمانه به پیش ببرد افتاده است.
#عزیز_غضنفری
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
این تصویر فقط یک عکس ساده و معمولی نیست. اینکه امام جمعه با در آغوش کشیدن دخترش پشت تریبون نماز جمعه میایستد، واقعه مهمی است اما باز همه ماجرا نیست. همه ماجرا آن زمانی کامل میشود که بدانیم این اقدام نشانه تشخیص یک راه صحیح و درک شرایط جدید جامعه ایرانی است.
#امام_جمعه_خورموج
کانال عزیز غضنفری
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_امام_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر کاری به نفع مردم است انجام دهید، نگران ریزش رای و محبوبیت نباشید
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
شبکه کان:
پیش از روز استقلال، دفتر مرکزی آمار kan_news امروز داده های عددی جمعیت اسرائیل را منتشر کرد.
اسرائیل در هفتاد و ششمین روز استقلال (اشغال)خود حدود 9 میلیون و 900 هزار نفر جمعیت دارد که 73.2 درصد آنها یهودی، 21.1 درصد عرب و 5.7 درصد دیگر هستند. از روز استقلال (اشغال)قبلی، جمعیت اسرائیل حدود 189 هزار نفر افزایش یافته است . افزایشی در حدود 1.9٪. حدود 196 هزار نوزاد به دنیا آمدند و حدود 37 هزار مهاجر جدید وارد اسرائیل شدند. با توجه به نرخ رشد فعلی، در روز استقلال بعدی تعداد کشور🤮 اسرائیل به بیش از 10 میلیون نفر خواهد رسید.
جمعیت اسرائیل جوان است: حدود 28 درصد از آن را کودکان زیر 14 سال تشکیل می دهند، تنها حدود 12 درصد آنها 60 سال یا بیشتر هستند.
از زمان تأسیس دولت، بیش از 3.4 میلیون مهاجر به اسرائیل وارد شده اند ،1.6 میلیون نفر از آنها (تقریبا 50٪) از سال 1990 به اسرائیل مهاجرت کردند. تا پایان سال 2022،تقریباً 45٪ از کل جمعیت یهودی در جهان در اسرائیل زندگی میکنند.حدود 80 درصد از یهودیان اسرائیلی امروزی «زابر» هستند که در اسرائیل به دنیا آمده اند.
پیش بینی می شود درسال 2030 جمعیت اسرائیل به حدود 11.1 میلیون نفر و در سال 2040 حدود 13.2 میلیون نفر برسد(اگر اسرائیلی وجود داشته باشد).در صدمین روز استقلال این کشور که درسال 2048 برگزار می شود، پیش بینی می شود که تقریباً 15.2 میلیون نفر در این کشور🤮 زندگی کنند.
پی نوشت:
دراین گزارش به کاهش چشمگیر مهاجرت به اسرائیل و همچنین آمار و ارقام مهاجرت معکوس اشاره ای نشده است.
#لبیک_یا_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی!
@daneshvadanestan
🔸در خصوص تصویب عضویت فلسطین در سازمان ملل...
🔺فرایند تشکیل دولت مستقل فلسطین تاکنون تحولات مختلفی را پشت سر گذاشته؛ از جمله اینکه مجمع عمومی سازمان ملل به صورت دوفاکتو تشکیل دولت فلسطین را تأیید کرده بود.
🔺در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲ میلادی مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه ۱۹۶۷، با ۱۳۸ رأی موافق و ۹ رأی مخالف فلسطین را به صورت دوفاکتو به منزله کشور به رسمیت شناخت و موقعیت آن را از نهاد ناظر غیرعضو به دولت ناظر غیرعضو تغییر داد. حال آنکه هنوز سرزمینهای فلسطینی در اشغال نظامی قرار داشتند. مجمع عمومی در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۴ میلادی با تصویب قطعنامهای با ۱۸۰ رأی موافق حق تشکیل کشور مستقل فلسطینی را به رسمیت شناخته بود و از همه کشورها خواست به کمکهای خود برای عملی شدن سریعتر حق تعیین سرنوشت این مردم ادامه دهند. در قطعنامهای دیگر نیز در ۱۹ دسامبر همان سال بر حاکمیت دائمی مردم فلسطین بر سرزمین اشغالی فلسطین از جمله بیتالمقدس شرقی مجدداً تاکید نمود.
🔺اولویت شورای امنیت و لزوم گذر از فرایند تصویب این شورا، به سدی محکم برای عضویت کامل دولت فلسطینی در سازمان ملل تبدیل شده است. سالهاست که شورای امنیت بیش از یک نهاد حقوقی، نهاد سیاسی محسوب میشود که مبنای عمل آن منافع اعضای دائم است. سازوکار داخلی شورا نیز که بر مبنای اکثریت کیفی است، آن را به ابزاری در میان ابزارهای متعدد آمریکا برای حمایت از منافع رژیم صهیونیستی تبدیل کرده است.
🔺در رایگیری امروز مجمع عمومی ۱۴۳ کشور به قطعنامه عضویت کامل فلسطین رای مثبت دادند و ۹ کشور شامل اسرائيل و ایالات متحده با آن مخالفت کردند. ضمن اینکه ۲۵ رای ممتنع هم به ثبت رسید.
🔺با تصویب این قطعنامه فلسطین به عنوان کشوری واجد شرایط برای عضویت کامل به رسمیت شناخته شده است. قطعنامه امروز مجمع عمومی سازمان ملل متحد، حقوق بیشتری به فلسطین در این نهاد جهانی اعطا میکند و به فلسطین اجازه میدهد تا به طور کامل در بحث ها شرکت، موارد دستور کار را پیشنهاد و نمایندگان خود را در کمیتهها انتخاب نماید.همچنین امکان پیوستن به سازمانها و نهادهای مختلف سازمان ملل که فلسطین هم اکنون قادر به انجام آن نیست، را به فلسطین می دهد.
🔺با این حال، هنوز هم این کشور حق رأی دادن نخواهد داشت چرا که مجمع عمومی قدرت اعطای آن را ندارد و باید توسط شورای امنیت تایید شود.
🔺احتمالا آمریکا بار دیگر این پیشنهاد را در شورای امنیت وتو خواهد کرد اما رای قاطعانه کشورهای جهان در حمایت از تشکیل کشور مستقل فلسطین و عضویت آن در این نهاد بینالمللی میتواند از نظر سیاسی و تبلیغاتی حائز اهمیت باشد.
محمد محمدی
تحلیل راهبردی
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan
.
چرا ایران و انقلاب اسلامی را دوست دارم.
1⃣ . حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
2⃣ . حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
3⃣. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
4⃣. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
5⃣. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
6⃣. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
7⃣ . حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
8⃣. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
9⃣. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#بهامید_پیروزی_ملت_ایران
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_خامنهای
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan