👇
@daneshvadanestan
۵درصدپیش فروش سکه درانحصار ۵۰نفر/ سایت وزارت صنعت هک و حدود ٥ هزار خودرو مدل بالا وارد کشور شد
#ناصر_سراج؛ رئیس سازمان بازرسی
🔹بازار سکه، خودرو، مسکن و ارز چهار بازاری است که سازمان بازرسی به آن ورود کرده است. در رابطه با سکه هفت میلیون و ششصد هزار ثبت نام سکه داشتیم که ۵۰ نفر، پنج درصد این سکه ها را در اختیار دارند و هر سکه ای یک میلیون سود دارد.
🔹(در خصوص افزایش قیمت خودروها) به عنوان مثال خودرو سوزوکی در حدود ١٠٠ میلیون تومان، خودرو ٢٠٠٨ ، ٧٠ الی ٨٠ میلیون تومان و خودرو استپ وی حدود ٣٠ میلیون تومان گران شد.
🔹در همین ارتباط سازمان ورود و سایت هایشان را بررسی کرد. امیدواریم بتوانیم ضمن کنترل قیمت ها شاهد کاهش قیمت هم باشیم.
🔹معتقدیم این قیمت ها حبابی است و قسمت واقعی نیست و مصرف کنندگان واقعی نیز در این بازارها وجود ندارند و اکثرا دلال ها هستند که بازار را ملتهب می کنند که امیدواریم با کمک دولت این مشکلات برطرف شود.
🔹(به موضوع خودروهای خارجی و گران شدن بیش از حد آن اشاره کرد) متاسفانه سایت وزارت صنعت ، معدن و تجارت(صمت) هک شد و حدود ٥ هزار خودرو مدل بالا و گران قیمت وارد کشور شد که از این تعداد حدود ٤ هزار خودرو ترخیص و وارد بازار شده است و هزار خودرو همچنان در گمرک است که امیدواریم در این خصوص نیز تصمیم گیری شود.
🔹اختلاف قیمت این خودروها به نزدیک نیم میلیارد تومان می رسد، مانند ولوو و بی ام و که هیچ کدام از این خودروها قیمت واقعی ندارند. امیدواریم با همکاری سه قوه این بازار را کنترل و قیمت ها را به قیمت واقعی برسانیم.
🔹(در پاسخ به سوالی مبنی بر لغو ثبت نام ایران خودرو، بی اطلاعی نمایندگی ها و احتمال احتکار از سوی این شرکت) پیشنهاد ما این است که به نمایندگی ها خودرو ندهند و خودروها مستقیم به مصرف کننده واگذار شود. قرار بود امروز سایت باز شود، این موضوع و عدم واگذاری خودرو به غیر از مصرف کننده را پیگیری می کنیم و امیدواریم با تمهیدات صورت گرفته بتوانیم وضعیت را کنترل کنیم.
🔹خودروسازان را در رابطه با برخی مسایل زیاد نمی توان مقصر دانست زیرا هزینه های سربار زیادی دارند، نیرویی که در حال حاضر در شرکت های خودروسازی مشغول به کار هستند انبوه است و این تعداد مورد نیازشان نیست و به خاطر بیکاری نمی توانند عذر نیروها را بخواهند، علاوه بر این برخی صاحب منصب ها فشار می آورند که این شرکت ها نیروی بیشتری جذب کنند. در مورد بحث احتکار نمی توان با قاطعیت صحبت کرد و باید موضوع بررسی شود.
#خبرگزاری_مهر
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
#قهرمان_در_محاصره:
#یمن ۳ سال است که در گروه مرگ است اما همچنان در صدر ...
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
مواد لازم برای تبدیل جلّاد به شهید: رسانه و یک مشت سلبریتی بیسواد!
دشمن در قضیه منافقین، نزدیک به سیسال طول کشید تا بتونه جای جلّاد و شهیدرو عوض کنه، امّا برای این درویش جنایتکار به 6ماه هم نرسید. فقط کافیه چندتا رسانه و یک مشت سلبریتی کجفهم داشته باشی.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
اینکه وزارت کشور سعی داشته تماشای بازی در #ورزشگاه_آزادی رو لغو کنه اما نیروی انتظامی بااطمینانش مانع شده یعنی یک عده با شعار آزادی رأی آوردن که درواقع کاسب ناخوشی مردمن.
یعنی مردم احساس آزادی کنن اینا بهانه ای ندارن که باهاش رأی بیارن!
جالبه که اینا همون تندروهای اول انقلابن
ریچل کوری
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
سرمربی پرتغال: مقابل ایران به دنبال تساوی نیستیم/ بازی سختی داریم
تیم ملی ایران قصد دارد بازی را در اختیار بگیرد؛ نمایش ایران مقابل لاروخا یک هشدار برای ما بود.
ما نمیتوانیم ریسک کنیم، ایران خیلی خوب دفاع میکند و در ضد حملات خوب عمل میکند. باید منسجم بازی کنیم و به خوبی دفاع کنیم.
ایران میتواند مانند 18 دقیقه پایانی دیدار برابر اسپانیا بازی کند که در این صورت برای ما مشکل ساز خواهد شد.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
@daneshvadanestan
#در_زمین_شیطان
سخن هفته شماره ۱۳۸ نشریه خط حزبالله
با حمله آمریکا به افغانستان، عدهای از سیاسیون و جریانهای سیاسی، با این تحلیل اشتباه که بعد از افغانستان، نوبت حملهی آمریکا به ایران است، در موضع #ترس و #انفعال قرار گرفتند. در چنین شرایطی بود که ۱۳۵ نفر از نمایندگان #مجلس_ششم، در نامهای خطاب به رهبر انقلاب نوشتند: «با این حال و روز کشور، فرصت چندانی باقی نمانده است... اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود.» حالا ۱۶ سال از آن روزها میگذرد و برخلاف تصور این افراد، آمریکا تا به امروز، جرأت حمله کردن به ایران را به خود نداده است.
۱۶ سال بعد از آن روزها، عدهای دیگر از فعالین سیاسی از موضع #ترس و #انفعال، باز هم دست به نگارش نامهای خطاب به مسئولان نظام زده و درحالیکه آمریکا در رفتاری خلاف همهی قواعد و قوانین بینالمللی، بهصورت یکجانبه از #برجام خارج شده است، خواهان «#مذاکره_مستقیم و بدون هیچ پیش شرطی» با آمریکا شدهاند.
میگویند ترس برادر مرگ است و #شیطان هم دقیقا یکی از راهکارهایش برای تسلط بر انسان، همین ترس است. ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، ۱۶ سال هم از نامهی مرعوبانهی نمایندگان مجلس ششم میگذرد، در این دوران رؤسای جمهور زیادی در آمریکا آمده و ایران را تهدید و ترساندهاند، حالا اما آنها رفته و این ایران است که نه تنها هر روز بر #اقتدارش افزوده شده و همچنان پابرجاست، بلکه توانسته است سیاستهای آمریکا در منطقه را با #شکست مواجه کرده و آن را از عراق و سوریه و لبنان و... خارج کند.
واقعیت قضیه همان است که #رابرت_فورد، آخرین سفیر واشنگتن در دمشق ساعتی پس از شلیک موشکهای #سپاه به مقرهای #داعش، در گفتوگو با روزنامهی سعودی الشرقالاوسط آن را بیان کرد: "آمریکاییها بزودی خواهند فهمید که توان نظامی ایستادن مقابل ایران را ندارند. جمهوری اسلامی آمریکاییها را مجبور خواهد کرد که از سوریه #عقبنشینی کنند؛ همانگونه که از بیروت در سال ۱۹۸۳ و از عراق در سالهای اخیر عقبنشینی کردند... #ترامپ نمیداند که بازی تمام شده است و بسیار دیر کرده است."
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
نظر رهبر انقلاب درباره انتقادات شهید مطهری به مرحوم دکتر شریعتی:
🔻چند روز پس از چهلمین روز درگذشت دکتر شریعتی، آیت الله مطهری نامه ای محرمانه به امام خمینی در نجف نوشت:
goo.gl/wD5stg
"اخیرا میبینم گروهی که عقیده و علاقهی درستی به اسلام ندارند و گرایشهای انحرافی دارند، با دستهبندیهای وسیعی در صدد این هستند که از او بتی بسازند که هیچ مقام روحانی جرأت اظهار نظر در گفتههای او را نداشته باشد.»
مطهری در نامه قسم میخورد که ریشه های نوشته های شریعتی «برضداصول اسلام» است و «کوچکترین گناه این مرد بدنام کردن روحانیت است». و «خدا میداند که اگر خداوند از باب مکرالله و ... در کمین او نبود، او در ماموریت خارجش چه به سر روحانیت و اسلام می آورد.»
مطهری تاکید میکند که شریعتی از مناظره با او امتناع می ورزد اما قول داده که آثارش را برای اصلاح نزد استاد محمدرضا حکیمی و علامه محمدتقی جعفری بفرستد اما فقط برای حکیمی ارسال کرده!
شهید مطهری در ادامه از شایعات و تهمت های طرفداران شریعتی به خود مینالد و از امام در باب مواجه با آثار شریعتی کسب تکلیف می کند.
آن روزها که این نامه نوشته شد آقای خامنه ای از جمله طرفداران سرسخت دکتر شریعتی بودند. بعد از درگذشت دکتر و پیروزی انقلاب این حمایت در برابر مخالفان دکتر همچون مطهری و مصباح یزدی و بسیاری از روحانیون سنتی بیشتر هم شد. آقای خامنه ای معتقد بود:
.«شریعتی نه فقط ضدروحانی نبود، بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود، او میگفت روحانیت یک ضرورت است و اگر کسی با او مخالفت کند، یقینا از یک آبشخور استعماری تغذیه میشود. اما میگفت روحانیت به رسالتش به طور کامل عمل نمیکند."
.
30 سال بعد وقتی آقای خامنه ای ردای رهبری را به تن کردند، برخی فکر میکردند این نظرات در باب شریعتی برای دوران جوانی او بود و حتما دیگر تغییر کرده! اما وقتی رسول جعفریان در سال 87 کتاب جدید خود، "جریان ها و سازمانهای سیاسی مذهبی در ایران" را نزد ایشان برد تا تورق کند، ایشان در حاشیه متن نامه محرمانه مطهری به امام نوشت:
«نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی چه در آغاز آشنایی شان که تا 2-3 سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش میکرد و چه در سالهای بعد که از او به نحوه شگفت آوری مذمت می فرمود، غالبا مبالغه آمیز بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته نشان های بزرگ نمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را درباره اظهارات شهید مطهری داشتند"
#جواد_موگویی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
ایده مرکزی برونرفت از وضع موجود اقتصادی
#عبدالله_گنجی نوشت:
شاید پدیده نادری باشد که بزرگترین ظرفیت اقتصادی ایران، بزرگترین تهدید آن نیز محسوب میشود. پول حلّال بسیاری از مشکلات کشور است، اما امروز پول (نقدینگی) مهمترین آسیب را به اقتصاد کشور و سفره مردم وارد کرده است. دولتها با منابع مالی بیشتر رضایت عمومی ملت را بهتر کسب میکنند، اما اکنون با پول بیشتر موجبات نارضایتی ملت را فراهم کردهایم. بیش از یک و نیم تریلیون نقدینگی مانند سیل سونامیگونه به هر طرف هجوم میآورد و ویران میکند، به ارز حمله کرد، جلوگیری کردید، سراغ طلا رفت، سپس به سوی مسکن و خودرو و نهایتاً از بورس سر بیرون آورد. به راستی چرا دولت نمیتواند از این پول به عنوان یک فرصت بهره ببرد؟ نقدینگی به تحریم گره خورده است؟ تحریم عامل نقدینگی است؟ کی تأیید میکند؟ در ترکیه سرمایه خارجی اقتصاد را به هم میریزد، در ایران سرمایه داخلی. ترکها پول را از خارج طلب میکنند، اما ما پول را داریم ولی این پول مانند سرطان به جان کشور افتاده است. چه خوب است همه نخبگان اقتصادی دولت و کشور «هدایت نقدینگی» را مسئله اول اقتصاد کشور قرار دهند زیرا با کنترل قهری دولت در بازار صرفاً مسئله جمع میشود، اما حل نمیشود. از مسئله ارز که عامل خارجی نیز در آن دخیل است اگر بگذریم بقیه محورهای تورمزا داخلی است و دولت نمیگوید برای آن چه کرده و چه میکند و چرا خروجی آن مشهود نیست؟ پیشگیری از رشد نقدینگی و بهکارگیری نقدینگی موجود در مسیر حل مشکلات کشور دو مقولهای است که ظاهراً توفیقی در حل آن مشاهده نمیشود. هدایت نقدینگی به سمت اقتصاد مولد مهمترین هنر دولتهاست. اما چه مشکلی در این زمینه وجود دارد که دولت از تحقق این مهم عاجز است؟ آن را به نخبگان و مردم بگوید. صاحبان نقدینگی که تضمینشدهترین راه رشد سرمایه خود را سپردهگذاری و دریافت سود از بانک میدانند، چطور میتوانند نقدینگی خود را به سمت تولید ببرند؟ مانع آنان چیست؟ و اگر این پولها در بانکها قرار گرفت چرا بانکها نتوانستند آن را هدایت کنند و پرداخت سود از یک سو و عدم درآمد از سوی دیگر آنان را در معرض اتهام اختلاس و ورشکستگی قرار داد. اگر تبدیل این تهدید به فرصت به عنوان ایده مرکزی حل مسائل اقتصادی کشور قرار گیرد و همه همت و توان اقتصاددانان کشور اینجا متمرکز شود، هم از تهدید اقتصاد کشور جلوگیری میشود و هم بسیاری از مشکلات از طریق این سرمایه بزرگ حل خواهد شد. اقتصاددانان معتقدند تولید انگیزه، تضمین، تشویق و ترغیب به صورت عینی میتواند صاحبان سرمایه نقدینگی را مجاب کند تا آن را به مسیر اصولی هدایت نمایند. دولت نمیتواند به جای پیشفروش سکه، مسئله زمین یا ورود تکنولوژی را برای این افراد حل کند؟ نمیتواند آمایش سرزمینی نیازمندیهای مولد کشور را در اختیار صاحبان نقدینگی قرار دهد و با تخفیفهای ویژه در زمین، موافقت اصولی، برداشت از معادن، کاهش سود بانکی و... همراهی نشان دهد؟ آرامش نسبی قیمتها تنها دستاورد داخلی دولت مستقر بود که مورد تأیید مقام معظم رهبری هم قرار گرفت و گویی این دستاورد نیز همزمان با برجام از بین رفت و آنان که مسئولان وقت کشور را در سال ۹۱ و ۹۲ به دلیل التهابات ارزی و مسکن و طلا به سخره میگرفتند، امروز خود جا پای همان مدیران گذاشتهاند. دولت از حیثیت خود در این زمینه دفاع کند.
خوشبختانه روابط قوا نیز در سطح مطلوبی است و جلسات مکرر دارند. موانع احتمالی بر سر راه دولت به این جلسات و یا حتی به شورای عالی امنیت ملی برده و حل شود. مگر نه این است که اقتصاد راهحل علمی دارد؟ راهحل علمی کنترل و هدایت نقدینگی معلوم است، اما چرا به سامان نمیرسد و به صورت معما خودنمایی میکند؟ خوب است دولت در این زمینه با مردم حرف بزند، کمک بخواهد و سیاستها و مشوقهای خود را رسماً اعلام و «قرارگاه هدایت نقدینگی» ایجاد نماید. این قرارگاه میتواند همان قرارگاه «پدافند اقتصادی» در مقابل «قرارگاه جنگ وزارت خزانهداری امریکا» باشد که البته باید از همه ظرفیتهای بیرون دولت نیز در این قرارگاه استفاده کرد.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
راز ترجیح دل مشغولی پنج هزار نفر
بر مسئله بیکاری و ازدواج و مسکن جوانان
انبوه روزنامه ها و سایت ها و کانال های همسو با دولت، سه روز پشت سر هم تبلیغ و تهییج کردند تا مردم برای تماشای مسابقه فوتبال ایران با راسپانیا، خانه خود را ترک کنند و به استادیوم آزادی بروند! بازی البته در روسیه انجام می شد و معلوم نبود چرا دولت و رسانه های همسو اصرار دارند مردم به جای تماشای بازی در خانه، به ورزشگاه آزادی بروند؟!
️تهران 10 میلیون نفر جمعیت دارد اما پس از سه روز هیاهو، تنها 3 تا 5 هزار صندلی ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی پرشد. که بخشی از آنها نیز اعضای شبکه سیاسی خاص و سیاهی لشکر افراطیون بودند. بماند که بیش از جلوه خانواده ها، برخی زنان و دختران بد پوشش در این جمعیت محدود خود نمایی می کردند.
گویا اصلا دغدغه شبکه سیاسی مذکور فوتبال نبود. همان طور که سال 88 مشابه همین ها در اوج آشوب افکنی نیابتی جوگیر شدند و ما فی الضمیر خود را با شعار "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است" بیرون ریختند. چند ماه بعد نیز معلوم شد فراتر از نظام، جمهوریت و اسلامیت و امام حسین (ع) و حتی وطن نشانه است!
🔸دولت پس از چند سال هیاهو درباره حضور زنان در ورزشگاه ها توانست 3 تا 5 درصد صندلی های ورزشگاه آزادی را پر کند؛ در واقع در تهران 10 میلیون نفری، به اولویت کسانی که 3 ده هزارم مردم هستند، بها داد. اصلا سه هزار نفر را 10 یا 33 برابر کنیم و رقم حضار را به 30 هزار یا صد هزار نفر برسانیم! می شود یک سیصدم یا یک صدم شهروندان تهرانی.
🔹این را مقایسه کنید با جمغیت سه تا 7 میلیون نفری بیکاران یا جمعیت 25 -20 میلیون نفری خانواده های مستاجر و فاقد مسکن که اولویت های مشخصی دارند اما مطلقا مورد بی اعتنایی دولت قرار گرفته اند. همین طور است جمعیت انبوه جوانان نیازمند ازدواج که دولت هرگز گوشه چشمی هم به آنان نداشته است. جوان فقط مجاز است بلکه باید تحریکش کرد هرزگی کند و به گناه بیفتد و دیگر از سیاست و مدیریت دولت نپرسد.
♦️چرا اولویت ها در دولت به هم خورده و برخی مدیران دولتی، اصرار دارند حاشیه ها را مسئله اصلی کشور کنند؟! درست در روزهایی که افکار عمومی و صاحب نظران و رسانه ها و مسئولان باید در مقابل بدعهدی دشمن و دور جدید فشارهای او اهتمام و تدبیر کنند، از عبرت های اعتماد یکطرفه به شیطان بزرگ درس بگیرند و از دولت توضیح بخواهند، چرا باید کسانی بکوشند موضوع رفتن زنان به ورزشگاه خالی از بازی و بازیکن و تیم و مسابقه را به مسئله اصلی تبدیل کنند؟!
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan