فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه نقی معمولی و جواب دلگرم کننده بابک نوری هریس، شهید اهل گیلان به او
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_________
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
#دروغ_با_نقاب_دروغ_بی_نقاب
پرزیدنت های دمکراتیک تا ترامپ رییس جمهور
#مادلین_آلبرایت:
ترامپ ضد دموکراتیک ترین رئیس جمهوری تاریخ آمریکا است و عمداً دروغ می گوید.
مادلین آلبرایت، وزیر خارجه سابق آمریکا، در اظهاراتی دونالد ترامپ را "ضد دموکراتیک ترین" رئیس جمهوری در طول تاریخ آمریکا به شمار آورد. آلبرایت که قرار است کتاب جدید وی تحت نام "فاشیسم: یک هشدار" هفته آینده منتشر شود گفته است که آمریکا تحت ریاست ترامپ نتوانسته است نقش خود را به عنوان رهبری دمکراتیک ایفا کند. آلبرایت افزود که ترامپ به سیستم قضایی، روند انتخابات و گروه های اقلیت در آمریکا حمله ور شده و تلاش هایش در به زوال کشیدن مطبوعات این کشور نشان می دهد به طور غریزی مردم سالار و اهل دمکراسی نیست و ضد دمکراتیک ترین رئیس جمهوری در تاریخ این کشور است. وزیرخارجه سابق آمریکا در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون گفت: "به واقع باور داریم که آن چه رئیس جمهوری[ آمریکا] می گوید حقیقت است، و من بسیار نگران این واقعیت هستم که مواردی به طور عمد نادرست عنوان می شوند و آن گاه مردم تصور می کنند اگر رئیس جمهوری آن را گفته است بنابراین باید درست باشد، درحالی که دروغ وعدم حقیقت گویی عمدی است". آلبرایت -دیپلمات ارشد سابق آمریکا-، پیش از این بارها ترامپ را مورد انتقاد قرار داده و سال گذشته میلادی گفته بود خوار شمردن دمکراسی توسط ترامپ منجر به خروج دسته جمعی کارکنان از وزارت خارجه و بوجود آمدن یک وضعیت اضطراری در امنیت ملی در آمریکا خواهد شد.
http://thehill.com/homenews/administration/381552-madeleine-albright-trump-is-the-most-anti-democratic-president-in
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_________
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای تئاتر در بیت رهبری
نظر رهبری درمورد تئاتر حضرت ایوب:
فهمی را که از ماجرای ایوب از تئاتر تو فهمیدم، دراین مدت از خواندن قرآن،این فهم را پیدا نکردم
_____
#دانایی_مقدمه_توانایی!
@daneshvadanestan
👇
eitaa.com/daneshvadanestan
🔴 #هشدار! #حتما_تا_آخر_بخوانید!
#شورش_همگانی_در_گلخانه_تلگرام
#عبدالله_شهبازی نوشت:
پیوندهای #اسرائیلی: از «تلگرام» تا «تَمتَم»
کلاه بزرگی که بر سر ایران رفت و میخواهند تکرارش کنند
🔴 #قسمت_اول
۱- پیامرسان گمنامی که به «رسانه غالب» در ایران بدل شد
«تلگرام» شبکه اجتماعی یا پیامرسان سرشناسی نبود. این پیامرسان گمنام از شهریور- مهر ۱۳۹۴ با سیاستگذاری دولت، به دلیل فیلترینگ شبکهها و پیامرسانهای اصلی مطرح در جهان، بویژه فیسبوک و توئیتر، و پیامرسانهای رقیب، مانند وایبر، بتدریج به رسانه مجازی غالب در ایران بدل شد. روشن بود که کسانی در ایران میخواستند «تلگرام» رسانه اصلی ایرانیان شود و چنین نیز شد.
تلگرام به سرعت در ایران گسترده شد و، به دلیل گسترش بازار تلفنهای هوشمند، بخش مهمی از جمعیت ایران، بویژه جوانان، را به خود جلب کرد. هماکنون، تعداد ایرانیان فعال در تلگرام ۴۰ تا ۴۵ میلیون کاربر عنوان میشود.
مانند سایر شبکههای اجتماعی، در کنار انواع و اقسام گروهها و کانالها، که بسیاری برای سرگرمی و تفریح، برخی برای تجارت و کسب درآمد، برخی برای خبررسانی و برخی برای تبلیغات سیاسی هستند، و بعضاً کانالهای مضر از نظر اخلاقی، در تلگرام گروهها و کانالهای تخصصی مفید فراوان نیز پدید آمد. این گروهها و کانالهای تخصصی حوزههای گستردهای را شامل میشود؛ از سیاست روز تا اقتصاد و سیاست خارجی و تاریخ و غیره.
این گروهها و کانالهای تخصصی تلگرامی در دو سال و نیم اخیر به محل تجمع و تولید فکری و بهرهبرداری شمار قابل توجهی از کاربران ایرانی تلگرام بدل شد و نقشی مهم در تعمیق آگاهی سیاسی و اجتماعی در جامعه ما ایفاء کرد. این کارکرد شبکههای مجازی را نباید کماهمیت شمرد.
۲- آیا آشوبهای دی ۱۳۹۶ ناشی از تبلیغات تلگرامی بود؟
پاسخ من منفی است. از نظر من، آشوبهای دی ۱۳۹۶ نه خودجوش و ناشی از رسیدن نارضایتی اجتماعی به نقطه انفجار بود و نه کانالهای تلگرامی در ایجاد یا گسترش آن سهمی مهم داشتند. این آشوبها را شبکهای بسیار منسجم و سازمانیافته پدید آورد که عوامل آن به صورت کاملاً حرفهای عمل میکردند و پس از برانگیختن گروههایی اندک از مردم در خیابانها، بویژه جوانان کمسنوسال، به سرعت ناپدید میشدند. متأسفانه، ماجرا را بکلی لوث کردند و شبکه برانگیزاننده آشوبهای دی ۹۶ کاملاً ایمن ماند.
نقش کانالهای تلگرامی فعال در آشوبهای دی ۹۶ جنگ روانی (پروپاگاندا) برای تبدیل عملیات به شورش مردمی گسترده و سراسری بود و در این زمینه کاملاً ناکام ماندند.
تهییج مردم ناراضی به شورش از هر طریق ممکن است. آن زمان پیامرسانی بنام «تلگرام» در دسترس بود، بعدها از ابزارهای دیگر بهره خواهند برد.
۳- «پرورش گلخانهای» یا «تولید محتوی»؟
نگارنده مخالف فیلترینگ غیرموجه و سیاست «پرورش گلخانهای» بوده و هست. به این دلیل، نه تنها فیلترینگ غیرموجه را نادرست میدانم بلکه تصور میکنم با گسترش بسیار سریع فنآوری در حوزه ارتباطات در آینده نزدیک این کار غیرممکن شود. به این دلیل طرفدار رفع فیلترینگ از شبکههای درجه اول مطرح در جهان، مانند فیسبوک و توئیتر، و فعالیت و تمرین گسترده ایرانیان در فضای مجازی جهانشمول، بویژه در توئیتر، بوده و هستم.
در عین حال میدانم که نه تنها فیلترینگ شبکههای مجازی، بلکه حتی مسدود کردن موقت همه ارتباطات (مانند قطع تلفن و حتی قطع برق و انسداد جادهها)، در مواقعی که امنیت ملی بطور جدی در مخاطره قرار میگیرد، از بدیهیات مرسوم در جهان امروز است.
به این دلیل، بر این باور بوده و هستم که باید به شبکههای اجتماعی مجازی بعنوان «ظرف» نگریست و بیشترین تلاش را به توسعه «مظروف» یعنی «تولید محتوی» Content معطوف کرد. این رویکرد متأسفانه در ایران غالب نبوده و در سیره مدیران ما توجه به «شکل» (و کمیت) بیش از «محتوی» (و کیفیت) بوده است.
پیامهای امام خمینی (ره) با پیشرفتهترین فنآوری ارتباطاتی آن زمان یعنی نوارهای کاست در سراسر ایران پخش شد و به پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ انجامید. در همان زمان مجله «اکونومیست» مقالهای منتشر کرد با این مضمون که چگونه انقلاب اسلامی از «مدرنترین رسانه» برای پیروزی خود بهره برد.
#ادامه_دارد
🔴 #لینک_قسمت_دوم
https://t.me/daneshvadanestan/19909
#با توجه به #فیلتر شدن تلگرام تا آخر فروردین، ما را در پیامرسان های ایرانی #سروش و #ایتا همراهی نمایید!👇
_
#دانایی_مقدمه_توانایی!
نشانی ما را در #پیامرسان_های_داخلی
پیامرسان #سروش
http://sapp.ir/daneshvadanestan
پیامرسان #ایتا
eitaa.com/daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
🔴 #هشدار! #حتما_تا_آخر_بخوانید!
#شورش_همگانی_در_گلخانه_تلگرام
#عبدالله_شهبازی نوشت:
پیوندهای #اسرائیلی: از «تلگرام» تا «تَمتَم»
کلاه بزرگی که بر سر ایران رفت و میخواهند تکرارش کنند
🔴 #قسمت_دوم
⬅️ #لینک_قسمت_اول 👇
https://t.me/daneshvadanestan/19908
۴- پیوندهای اسرائیلی تلگرام
تلگرام در زمان شروع کار پررونق خود در ایران (مهر ۱۳۹۴) نرمافزاری با منشاء روسی معرفی شد که سپس به خارج از روسیه منتقل شده است. تصور بسیاری از کارشناسان این بود و از داخل و خارج اینگونه القاء میشد.
دو سال و نیم پس از استیلای انحصاری تلگرام بر فضای مجازی ایران و تبدیل آن به «رسانه غالب»، که با رانتهای کاملاً آشکار و غیرعادی وزارت ارتباطات به دست آمد، اخیراً روشن شد که تلگرام دارای پیوندهای عمیق «اسرائیلی» است و در پشت آن مافیایی قرار دارد که از یکسو با باند نتانیاهو و از سوی دیگر با جرد کوشنر، داماد ترامپ، مرتبط است. پیوندهای دیرین مالی ترامپ با مافیای شوروی سابق و چهرههایی مانند توفیق عارف و تمیر سپیر، از جمله در «برج ترامپ» در محله سوهو منهتن (نیویورک)، ناشناخته نیست.
۵- از «تلگرام» به «تَمتَم»
در تعطیلات نوروزی شایع شد که به دستور مقامات عالی به زودی «تلگرام» در ایران مسدود خواهد شد. خبرهای بعدی صحت این شایعه را تقویت کرد.
همزمان در یکی دو روز اخیر موجی سریع آغاز شد برای انتقال کانالهای تلگرامی به پیامٰرسان «روسی» دیگر بنام «تَمتَم». هماکنون برخی خبرگزاریها و کانالهای خبری پربیننده و حتی برخی بانکها به تشکیل کانال در پیامرسان «تَمتَم» دست زدهاند و برخی کانالها انتقال قریبالوقوع خود از «تلگرام» به «تَمتَم» را خبر میدهند.
بنظر میرسد کانونهایی به شدت فعالند تا کاربران چهل میلیونی «تلگرام» را به سوی «تَمتَم» هدایت کنند و از اینطریق مدعی شوند به تهدید سلطه اسرائیل بر فضای مجازی ایران پایان دادهاند.
ولی درواقع، تلگرام «کلاه بزرگی» بود که بر سر ایران گذاشتند و اینک میخواهند با «تَمتَم» تکرارش کنند.
با توجه به تجربه تلخ «تلگرام»، در همان بررسیهای اولیه، روشن شد که «تَمتَم» در ظاهر روسی ولی در باطن به همان کانون تعلق دارد. اگر چهره پسپرده «تلگرام» میخائیل میریلاشویلی، با تابعیت دوگانه روسی- اسرائیلی، است، اینک چهره آشکار «تَمتَم» یوری میلنر، با تابعیت دوگانه روسی- آمریکایی، و از شرکای جرد کوشنر، داماد ترامپ، است.
فرض بر این است که خواننده محترم پیوندهای دیرین و عمیق خانوادگی جرد کوشنر با نتانیاهو را میشناسد و به توضیح اضافی من نیاز نیست.
——
🔴 پینوشت: برای شروع بنگرید به زندگینامه یوری میلنر در ویکیپدیای انگلیسی:
https://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_Milner
🔴 ما را در پیامرسان های ایرانی #سروش و #ایتا همراهی نمایید!👇
_____
#دانایی_مقدمه_توانایی!
نشانی ما را در #پیامرسان_های_داخلی
پیامرسان #سروش
http://sapp.ir/daneshvadanestan
پیامرسان #ایتا
eitaa.com/daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
#محمدجواد_اخوان نوشت:
دستاورد برجام!
دیروز میگفتند برای بهتر شدن اوضاع برجام ۱ را بپذیریم
اینک که برجام ۱ را پذیرفتهایم و اوضاع بهتر نشده میگویند برای بدتر نشدن اوضاع برجام ۲ را بپذیریم.
لابد فردا خواهند گفت برای اینکه فرزندان برخی مسئولان کشور که در نیمکره غربی ساکن هستند آسایش داشته باشند، باید برجام ۳ را بپذیریم.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_________
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
eitaa.com/daneshvadanestan
@daneshvadanestan
#امام_صادق علیه السلام:
أثقَلُ ما یوضَعُ فی المیزانِ یَومَ القیامَةِ الصَّلاةُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ اهل بَیتِهِ.
سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل بیت اوست.
وسائل الشیعه، ج 7، ص 197
________
#دانایی_مقدمه_توانایی را به دوستانتان پیشنهاد کنید!
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
🔴 ایران و تغییر ساختار سنی
#مقاطعی_دیگر_با_دهه_شصتی_ها
اگرچه #مسوولان_دولتی معتقدند ورود دهه شصتیها به بازار کار باعث افزایش افراد جویای کار و ایجاد چالشهایی در اشتغالزایی شده است، اما بررسیها نشان میدهد این آخرین ایستگاه چالشآفرین این گروه نبوده و گلوگاه بعدی دهه شصتیها، سن بازنشستگی خواهد بود. یک پژوهش، با بررسی وضعیت سنی در ایران، چالشهای سالمندی ایران را در ۳۰ سال آینده بررسی کرده است؛ روندی که میتواند در هزینههای بهداشت، بازار کار، درآمدهای مالیاتی و هزینههای بودجه اثرگذار باشد.
یک پژوهش با تاکید بر این موضوع که پنجره فرصت جمعیتی تا ۳۰ سال آینده باز خواهد بود، اثرات اقتصادی انتقال جمعیتی و رشدجمعیت سالمند بر «اشتغال»، «کاهش درآمدهای مالیاتی»، «هزینههای سلامت» و «سهم انتقالات عمومی در بودجه» را بررسی کرده است. این پژوهش تاکید میکند که باید از فرصتهای لازم برای بهرهگیری از سود جمعیت در دوره جاری استفاده کرد و شرایط لازم را نیز برای اصلاحات صندوقهای بازنشستگی مهیا کرد.
سازمان برنامه و بودجه کشور در یک گزارش به بررسی شرایط پنجره فرصت جمعیتی ایران پرداخته است. عنوان این گزارش «ایران تا ۳۰ سال آینده در شرایط پنجره فرصت جمعیتی خواهد بود» و در مقدمه این گزارش، آمار جمعیتی کشور بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ منتشر شده است. بر این اساس، بیش از ۶ درصد از جمعیت در سن بیشتر از ۶۵ سال (سن سالخوردگی) و ۱۷ درصد از جمعیت در سن بیشتر از ۵۰ سال قرار دارد. پیشبینیهایسازمان ملل حاکی از آن است که جمعیت سالمندان (۶۵ سال و بیشتر) تا سال ۲۰۵۰ به بیش از ۲۰ درصد و جمعیت ۵۰ ساله و بیشتر به بالای ۴۰ درصد خواهد رسید.
چشمانداز جمعیت جهان نشان میدهد که نسبت جمعیت سالخورده جهان از حدود ۸ درصد در سال ۲۰۱۵ به بیش از ۲۰ درصد در سال ۲۰۵۰ افزایش خواهد یافت. در نتیجه این تغییرات نشان از تحولات شگرفی در ساختار سنی جمعیت کشورهای مختلف جهان دارد که فرآیندها، علل و پیامدهای آن در متن انتقال جمعیتی و تغییرات توزیع سنی متاثر از آن قابل طرح هستند. محققان حوزه جمعیتشناسی بر این عقیدهاند که سالمندی جمعیت پدیدهای اجتنابناپذیر، دائمی و جهانشمول است که در حالحاضر تمام کشورهای صنعتی و برخی از کشورهای جهانسوم با آن دست به گریبان هستند و بهزودی سایر کشورها نیز از آن متاثر خواهند شد.
این گزارش معتقد است که تغییرات ساختار سنی جمعیت پیامدهایی در سطح خرد و کلان به دنبال دارد و در صورت عدم مدیریت صحیح میتواند به تضعیف کیفیت زندگی در سنین مختلف و فشار مالی بر سیستم بازنشستگی و دولتها بینجامد. تغییرات ساختار سنی جمعیت به سمت سالخوردگی علاوه بر کاهش عرضه نیروی کار، تحمیل بار مالی بر حکومتها، به دلیل بالا بودن هزینه بالای سالخوردگان، فشار مضاعفی را نیز بر صندوقهای بازنشستگی تحمیل خواهد کرد که به دلیل ارتباط زیاد دولت با صندوقهای بازنشستگی در ایران هزینه آن به دولت و جامعه بازمیگردد و تجربه نشان داده است که در صورت عدم مدیریت این بخش معضلات زیادی گریبانگیر جامعه و مستمریبگیران خواهد شد.
منبع: دنیای اقتصاد
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_____
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
با رشد 3.5 درصدی مشکلات اقتصادی ایران حل نمیشود
#مسعود_نیلی مشاور عالی اقتصادی رئیسجمهوری در گفتوگویی به تحلیل چالشهای اقتصادی سال 1397 پرداخت. او در این زمینه تاکید کرد: بررسی عملکرد بلندمدت اقتصاد ایران نشان میدهد «نوسانات درآمدهای نفتی»، توضیحدهنده نوسانات رشد اقتصادی و «سرمایهگذاری»، توضیحدهنده متوسط رشد اقتصادی کشور بوده است.
بررسیها نشان میدهد که بین سالهای 93 تا 96، ظرفیت تولید بخش خودرو، فولاد و نفت به سطوح قبلی بازگشته است. البته در بخش پتروشیمی و مسکن و ساختمان هنوز ظرفیت خالی وجود دارد. به طور معمول بخش کشاورزی و خدمات نیز رشدی تحت تاثیر فعالیتهای عادی خود ایجاد خواهند کرد.
به بیان دیگر، ما طی چند سال اخیر یک سطح یا یک پله بالا آمدهایم، اما این با حالتی که یک روند رشد متوالی را طی میکنیم، تفاوت دارد و تفاوت اصلی در استمرار رشد است.
واقعیت این است که رشدی در حد 3.5 درصد، نه دستاورد بزرگی است و نه رکود محسوب میشود. این رشد مساله اقتصاد ما را حل نمیکند، این رشد سنتی اقتصاد ایران است و سیاستگذار در تحقق آن دخالت کمی دارد.
در حال حاضر رقم نقدینگی حدود 1500 هزار میلیارد تومان است که حدود 1300 هزار میلیارد تومان (88 درصد کل نقدینگی)، سپردههای بانکی است. این سپردهها، به دلیل نرخهای بالای بانکی، بازده حقیقی پنج تا هشت درصد برای سپردهگذاران به همراه دارد.
این از نظر سطح رفاه و تقاضایی که ایجاد میکند، مانند آن است که تولید ناخالص داخلی شما حدوداً سالی شش تا هشت درصد رشد میکند. در حالی که واقعاً اینطور نیست و در حقیقت، اتفاقی که میافتد این است که این دقیقاً مصرف از محل رفاه سالهای نزدیک آینده است.
#توسعه_و_اقتصاد
https://goo.gl/nkn3yR
#حمایت_از_کالای_ایرانی
__________
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan