.
ناگفتههای رئیس پلیس کشور از آشوبهای اخیر و اجرای ناگهانی افزایش قیمت بنزین
سردار اشتری:
تا دو، سه روز قبل از اجرا، زمان دقیق مشخص نشد، این موضوع در جلسات مطرح شد، نیروی انتظامی معتقد بود که در زمان و تغییرات قیمتی تجدیدنظر شود اما گفتیم در صورت تصمیمگیری برای اجرا آماده هستیم.
حوادثی در لبنان و عراق داشتیم و نگرانی ما بر این بود که شاید این حوادث به داخل کشور تسری پیدا کند، البته معاندان مرتباً در شبکههای اجتماعی مردم را تحریک میکردند حتی میگفتند چگونه اعتراض کنند، به طور مثال مدل چین و هنگکنک مبنی بر رها کردن خودروها یا خالی کردن شن و ماسه را در معابر مطرح کردند.
تا روز جمعه بعدازظهر مشکلی نداشتیم اما بعد از آن در خرمشهر حرکت مسلحانه شکل گرفت که با عکسالعمل سریع نیروهای نظامی روبهرو شدند همچنین در سیرجان نخستین حمله به پمپبنزین صورت گرفت
سپس در روز شنبه اعتراضات به آشوبها تبدیل شد و در نقاط مختلف گستردگی داشت البته همکاران نسبت به خنثیسازی این اقدامات آشوبگرانه عمل کرد، روز یکشنبه پس از فرمایشات رهبری، این اعتراضات بسیار کاهش پیدا کرد و درصد بالایی از این تحرکات و به اعتقاد بنده بیش از 80 درصد آن، فروکش کرد.
شاید برخیها ابهام داشتند، برخی در مجلس به دنبال این بودند که جلوی این کار گرفته شود که دیگر با اعلام آن به مصلحت نبود که در صحنه تغییر پیدا کند، فرمایشات رهبری بسیار بزرگوارانه بود، ایشان بسیاری از مشکلات را به جان خریدند و از شخص خود مایه گذاشتند، برای امنیت مردم و حفظ نظام ورود پیدا کردند، موضوع صرف حمایت از یک حرکت نبود.
نقش بیگانگان و فضای مجازی در این فتنه موثر بود
اینکه بارها گفته شده اینترنت ملی راهاندازی شود برای چنین مواقعی است که به اموال مردم تعرض میشود.
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
سیاوش فلاح پور، روزنامه نگار:
به فاصله دو هفته بعد از پایان اعتراضات، از پولی شدن صندلیهای اتوبوس سخن میگویند
تنها یک لحظه فکر کافی است که بدانیم قشری که بدنه اعتراضات اخیر به شمار میرود بیشتر از کدام وسیله برای حمل و نقل استفاده میکند
🔹باورنکردنیه
پ.ن:
پیمان سنندجی، مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران:
در حال حاضر آمار دقیقی از تأثیر گرانی بنزین بر تعداد مسافران اتوبوس مشخص نشده و در حال بررسی این موضوع هستیم.
یکی از این راهکارها امکان خرید صندلی برای مسیرهای خاص توسط مسافر است که این سیستم DRT نام دارد.
امیدواریم این سیستم در آذرماه راهاندازی شود، البته نرخ بلیت این صندلیها کمی بیشتر از اتوبوسهای معمولی است ولی راهکار مناسبی با توجه به شرایط موجود پیشبینی میشود.
خرید صندلی و رزرو آن سبب میشود تا متوجه شویم میزان تقاضا در یک مسیر چه تعداد است و بر همان اساس اتوبوس به تعداد مناسب در زمان خاص پیشبینی کنیم.
فارس
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
⭕️آیا با گران کردن بنزین مصرف بنزین کنترل می شود؟
✍️احسان سلطانی، کارشناس اقتصادی
🔹 مصرف بنزین ایران طی سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۸، ۳ برابر شد و از ۷.۷ به ۲۳.۷ میلیارد لیتر بالغ گردید. باید توجه داشت که در این مدت تعداد خودرو بیش از ۵ برابر گردید و جمعیت بالغ بیش از ۴۰ درصد افزایش یافت.
🔹 با این وجود، بر خلاف تفکر القا شده توسط نحله ها و رسانه های وابسته به دولتها، مصرف بنزین در ایران بالا نیست. مصرف سرانه بنزین ایران از کشورهای نفتی و اروپای غربی و آمریکای شمالی پایینتر است.
🔹افزایش ۷ برابری قیمت بنزین و برابری قیمت های داخلی با جهانی در سال ۱۳۸۹، فقط موجب شد که مصرف بنزین ۷ درصد کاهش پیدا کند و تا حدی مصرف گاز جایگزین آن گردد.
🔸 چرا اصلاح مصرف بنزین در ایران با نسخه های نئولیبرالی شوک قیمتی امکان ندارد و در عمل به تخریب هر چه بیشتر اقتصاد و فلاکت عامه منتهی می شود؟
1️⃣ اجبار دولت به استفاده مردم از خودروهای پرمصرف و غیراستاندارد به اصطلاح ساخت داخل
2️⃣نبود یا کمبود شدید و جدی وسایل نقلیه عمومی
3️⃣وسعت و تنوع اقلیمی و تراکم جمعیت پایین در اغلب نقاط کشور
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
شورای نگهبان را باید راضی کرد تا در تصمیمگیریهایش تجدیدنظر کند
برای اصلاحطبان متاسفم ...
#احمد_توکلی،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
در سال 94 تلاش بسیاری کردم تایید صلاحیت خیلی از چهرههای اصلاحطلب را بگیرم، اما وقتی آنها موضع دشمنپسند گرفتهاند من یا هر کس دیگری چطور میتوانیم درباره تاییدشان با شورای نگهبان یا نهادهای دیگر چانه بزنیم؟
مجلس دهم نتوانست آنطور که باید اثرگذار باشد
شورای نگهبان را باید راضی کرد تا در تصمیمگیریهایش تجدیدنظر کند، کلید این کار هم در دست اصلاحطلبان است، اما وقتی سران آنها موضعگیری میکنند، که خیلیها را ناراحت کرد، چطور میتوانیم از شورای نگهبان بخواهیم با اصلاحطلبان مماشات کند؟
کار را دولت خراب کرد و رهبری با فداکاری مساله را جمع کرد
مساله بد این بود که برخی از اصلاحطلبان در این حادثه مردود شدند و نظراتی ارائه کردند که مشخص شد دغدغهشان ملی نیست.
آقایان در حالی قطع اینترنت را در بوق و کرنا کردند که بانکها و اموال عمومی توسط اغتشاشگران آتش زده شده بود. متاسفم که دیگر نمیتوانم برای تایید صلاحیت اصلاحطلبان قدمی بردارم.
اعتمادآنلاین
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
🚩واکنش وکیلی به اظهارات شکوری راد: اینکه بگویند می آییم ولی ساختار را قبول نداریم، فریب است
عضو فراکسیون امید:
🔹همه ما در ساختار جمهوری اسلامی ایران هستیم و اگر کسی هم می آید و ثبت نام می کند برای کشور جمهوری اسلامی ایران می آید
🔹 یعنی که ساختار و قوانین موجود کشور را قبول دارد و می داند فیلتری بنام شورای نگهبان و هیئت های اجرایی وجود داشته و می داند دامنه اختیارات مجلس چقدر است و در ساختار قدرت، رهبری وجود دارد.
🔹 اگر کسی گفت می آیم ولی این بخش از ساختار را قبول ندارم، به نظر من فریب است. اگر کسی وارد می شود باید ساختار را قبول داشته باشد و اگر آمد و بعد به زیر میز زد، این ناصادقی کردن با مردم است.
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
تقی آزاد ارمکی، جامعه شناس
اصولگرایان میخواستند اعتراضاتی را کلید بزنند که نظام سیاسی را سرنگون کنند، دولت هم میخواست برود به سمتی که با جامعه برخورد کند، رهبری هر دو را نجات داده است و برنده بازی هم رهبری است.
مردم دلایل اعتراضیشان فساد بود، اما علت اصلی مشکلات اقتصادی و ساختاری بود. این برمیگردد به اینکه ما بازی اقتصادیمان در جهان تعطیل است.
جامعه حاضر است به آقای قالیباف رای بدهد که اقتصادش را درست بکند، همان رایی که تا دیروز نمیداد.
در ایران دموکراسی از فساد بیرون میاید نه از اخلاق. از جامعه اخلاقی ایدئولوژی بیرون میآید. جامعه اگر فاسد باشد، دموکراسی از آن بیرون میاید. پیش به سوی جامعه فاسد.
اگر اصلاح طلبان بازیشان را همین گونه پیش ببرند، تکنوکراتها غالب خواهند شد، با رهبری و کُنش توسعهای هم مشکلی نخواهند داشت و ما ناخواسته با تضاد با جامعه جهانی و اخلاق خداحافظی میکنیم.
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
#کبری_آسوپار نوشت:
روز دانشجوست و روحانی که به دروغ میگفت در دولت من مراسم روز دانشجو داریم و در دولت قبل نبود، هیچ برنامهای، حتی فقط سخنرانی هم ندارد. از حضور در جمع پرسشگر میترسد؛ بزدل سیاسی هم ما بودیم! میگوید اعتراض را باید شنید؛ منظورش این است که شما بروید بشنوید، من هم در اتاقم سخنرانیِ تریبونهای یک طرفهام را مینویسم!
🔻۱۶ آذر ۹۸ را فراموش نکنید☺️
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
هدایت شده از دانایی مقدمه توانایی(آتش به اختیار)
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
رهایی از تباهی
من به ملتمان(تسخیر لانه جاسوسی را) تبریک عرض میکنم و این عملی که دوستان اسلام، مجاهدین اسلام انجام دادند، یک عمل بسیار خوب و بسیار موثری بود که این لانه از اینجا کنده شد. اگر این لانه جاسوسی در اینجا بود، شاید ایران را به تباهی میکشید.
امام خمینی(ره) | ۱۳ آبان ۱۳۶۱
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
سیاستمدار کُرد عراقی: دخالتهای آمریکا عامل مشکلات عراق است
ریشه عمده نارضایتیهای مردمی
«محمود عثمان» عضو اسبق پارلمان عراق در گفتگو با تسنیم:
عبدالمهدی شخصیت مناسبی برای اداره عراق در شرایط داخلی و منطقه ای کنونی بود، اما عمق مشکلات انباشت شده سنوات و حتی دهههای گذشته این کشور و تلاشها برای تضعیف دولت وی از طریق به خشونت کشیدن تظاهرات در نهایت منجر به استعفای وی شد.
عبدالمهدی با استعفای خود به پیام مرجعیت جهت برون رفت عراق از این مرحله حساس تمکین کرد.
آمریکا در عراق فاقد جایگاه است و صدور بیانیههای سفارت و دیگر مسئولان این کشور نیز اهمیتی ندارد.
نقش آمریکا در منطقه خاورمیانه تضعیف شده است.
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از داشته هات و از حالت لذت ببر!
حتماً اين ويديو را ببينيد👆👆
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan
.
تغییر #سوال معجزه می کند ....
چند سال پیش یک مطلب از هوسرل بنیانگذار پدیدارشناسی دیدم که گفته بود "بسیاری از مشکلات بشر از نوع سوال پرسیدن او شروع میشود". این مطلب خیلی ذهنم را درگیر کرد و اصلا نمیفهمیدم منظور هوسرل چیه تا اینکه یک ویدئو از استیو جابز دیدم و یاد جمله هوسرل افتادم.
سوالاتی که استیو جابز در اون ویدئو پرسید هیچکدام با "چرا" شروع نشد(؟!) خیلی برام جالب شد و چند کلیپ و مطلب دیگه از استیو جابز دیدم و جالب بود که هیچکدام از سوالهای جابز با "چرا" شروع نمیشد همه با "چگونه و چطور" شروع میشد که منو مجبور کرد قدری بیشتر به این موضوع بپردازم.
شروع به مطالعه کردم و آثار دیوید برنز و کیوساکی و رابینز و دارن هاردی و چند نفر دیگه که در زمینه رفتار درمانی فعال هستند را مطالعه کردم و نتیجه برام شگفتانگیز بود که در ادامه توضیح میدهم.
بشر موجودی تجربهگراست و هنگامی که پدیدهای جدید را تجربه میکند در مغز او نتایج ثبت میشوند و از اون نتایج در برخورد با پدیدههای جدید استفاده میکند.
در واقع وقتی ما یک سوال را با "چرا" شروع میکنیم مغز دنبال جواب در تجربیات گذشته میگردد.به عنوان نمونه:
"چرا فلان اتفاق افتاد؟
چرا فلان حکومت سقوط کرد؟
چرا در فلان آزمون قبول نشدم؟
چرا من آدم موفقی نیستم؟
چرا اینقدر فقیرم؟
چرا مردم اینقدر بیتفاوت و ظلمپذیر هستند؟ و..." جواب تمام این سوالات در گذشته است.
واقعا حرف هوسرل خیلی درست و جالبه. نکتهای که متوجه شدم اینه که آدمهای تاثیرگذار و موفق تاریخ مثل "آیتالله #خمینی، ولتر، نلسون #ماندلا، #گاندی، #لوترکینگ، جابز، ایلان ماسک و ..." سوالهایشان را با "چرا" نپرسیدن که توانستند دنیای ما را تغییر بدهند. آنها سوالهایشان را با "چگونه یا چطور" پرسیدند.
چگونه میتوانم کمپین حقوق بشری موفقی تشکیل بدهیم؟
چگونه میتوانیم امپراطوری استعماری انگلیس را شکست دهیم؟
چگونه سیاهپوستان به حق و حقوق برابر خواهند رسید؟
چگونه دنیای بهتری خواهیم داشت؟ و....
حالا سوالی که مطرح میشود این است که "تفاوت سوالهایی که با چرا شروع میشوند با سوالهایی که با چگونه شروع میشوند در چیست؟" در ادامه به این سوال پاسخ میدهم.
همانگونه که در بالا اشاره کردم جواب سوالهایی که با "چرا" شروع میشوند در گذشته هستند و دلیل و چرایی یک اتفاق و پدیده را بیان میکنند و بستگی به نوع تجربیات ما دارد.
به عنوان مثال جواب سوال
"چرا من اینقدر آدم فقیر و بدبختی هستم؟"
از این دست دلایل است:
چون "پدر و مادر من فقیر بودند، خانواده ما پر جمعیت بود، هیچوقت سرمایه کافی برای شروع کار خوبی نداشتم، از بچگی آدم بدشانسی بودم و ....".
این جوابها در بهترین حالت دلایل درستی برای این فقر ارائه میکنند و در نتیجه من میپذیرم که تا ابد فقیر باشم و به این سرنوشت گردن نهم.
ولی جواب سوالهایی که با "چگونه یا چطور" شروع میشوند علاوه بر پاسخ چرایی مساله، راهکار عملی برای برونرفت یا حقیقتبخشی به چیزی را بیان میکنند و تمام جواب هم در گذشته نیست و نیاز به تفحص و تحقیق و تفکر بیشتر دارد و بر عکسِ سوالهایی که با "چرا" شروع میشوند، جوابها آماده نیستند.
مثلا:
"چگونه میتوانم فقیر نباشم؟
چگونه میتوانم فلان کار را با موفقیت انجام دهم؟ و ..."
پاسخ دادن به این سوالها راحت نیست و نیاز به تحقیق و تفکر دارند و هر نتیجه هرچی باشد یک راهکار عملی است که ممکن است درست یا غلط باشد ولی به هر حال یک راهکار است.
متاسفانه ما هرگز یاد نگرفتیم که درست سوال بپرسیم و تقریبا تمام سوالات خودمون را با "چرا" شروع میکنیم.
چند روز پیش معلم برادرزادهم یه سوال ازشون پرسیده بود و گفته بود دربارهش تحقیق کنید:
"چرا محیط پارکهای ما پر از آشغال است؟"
برادرزادهم کلی جواب در مورد بیفرهنگی مردم نوشته بود و از من خواست که جوابها را ببینم درسته یا نه؟
مسلما اون معلم قصدش فرهنگسازی بوده ولی آیا اگر سوال را اینجوری میپرسید بهتر نبود
"چگونه محیط پارکهای ما میتواند همیشه تمیز باشد؟"
تا طرز درست فکر کردن را از همان کودکی به بچهها یاد دهیم.
خوشبختانه اون معلم از پیشنهاد من استقبال کرد و خیلی هم خوشحال شده بود. مسلما پاسخ سوال "چرا نمیتوانیم.....؟" با سوال "چگونه میتوانیم...؟" خیلی متفاوت است.
پاسخ اولی در بهترین حالت دلایل ناتوانی و دومی راههای توانستن است. پاسخ اولی باعث نا امیدی و یاس و دومی پر از انرژی مثبت است.
پدیدارشناسی
ادموند هوسرل
#سال_رونق_تولید
__
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید! 👇
@daneshvadanestan