👇
@daneshvadanestan
بیایید باهم یک #دروغ بگویم؟
چرا جامعه ایران خبر #دروغ و یا #شایعه را زودتر باور میکند؟
چرا در جامعه ایران، بعد از #شنیدن و یا حتی #دیدن اخبار نادرست، بلافاصله علاقه به انتشار آن دارند؟
در این متن ما قصد نداریم به شما #چگونه دروغ گفتن را #آموزش دهیم!
بلکه هدف این است، چگونه و از چه طریقی میتوان #خبر_دروغ را شناسایی کرد؟
رایج ترین روش رسانه ها، برای اثبات اخبار دروغ این است:
دروغ بزرگ را با جزییات ریز و مو به مو ارائه میکنند تا #مخاطب بفکر فرو برود!
مثلا اگر به شما بگویند دیشب در یکی از مقرهای #سپاه کودتای داخلی رخ داده، شما از این خبر براحتی #عبور میکنید.
اما اگر نویسنده این خبر حرفه ای باشد، این دروغ را بصورت یک داستان با جزییات ساختگی تعریف میکند تا مخاطب بلافاصله از خبر نگذرد.
✅به مثال بالا دقت کنید:
تیتر خبر: اعتراضات به درون سپاه رسید!
درگیری داخلی در بین نیروهای #صابرین سپاه با فرماندهان بازنشسته در پادگان شهید زین الدین غرب کشور پس از سخنرانی سردار نجابت با کشته شدن دو پاسدار بازنشسته به پایان رسید.
این گروه از پاسداران، در اعتراض به مزایای خود به نزاع سیاسی رسیده و دست به #افشاگری علیه مقامات کشور زدند.
✅تفاوت خبر دوم با اولی در این است که خبر دومی به دلیل وجود عناصر #باورپذیر برای مخاطب، باعث تامل خواننده میشود.
به این دلیل که جزییات، مکان، نام سخنران، تعدادکشته ها و علت درگیری را با اطمینان و دقیق مطرح میکند.
در فضای مجازی ما با بحران #خبرنشناسی مواجه هستیم.
#مباهله_قرن_21
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_ستوانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
️جامعه اسلامی و انقلابی ما سیلی خواهد خورد، اگر...
حضرت #امام_خامنهای:
جامعهی اسلامی و انقلابی ما اگر از ذکر و یاد الهی و خشوع و تضرّع در مقابل پروردگار غافل بشود، مطمئنّاً ضربه و سیلی خواهد خورد.
ما به آن اهداف والا، در صورتی میرسیم که بتوانیم یک تلاش مؤمنانه و صادقانهای را دنبال بکنیم؛ و آن جز با توجّه به خدای متعال و افزایش نورانیّت دل و ارتباط دل با خدای متعال ممکن نیست. ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
@daneshvadanestan
#محمد ایمانی نوشت:
انکار برجام زدگان و اصرار واقعیات اقتصادی
✍ آن قدیم ها کسی رفته بود الاغ همسایه را برای کاری قرض بگیرد. اما پیرمرد همسایه گفت قبل از شما، همسایه دیگری آمد و الاغ را برد و گرنه، خر که قابل این حرف ها را ندارد... صاحب الاغ مشغول همین تعارفات بود که صدای عرعر الاغ بلند شد! همسایه با تعجب نگاه کرد و گفت "... ولی خرت که هست"! صاحب الاغ بی آنکه خود را ببازد با نگاهی عاقل اندر سفیه و گله مندانه- یعنی از شما توقع نداشتم- گفت "مرد حسابی! تو حرف این حیوان زبان نفهم را می پذیری اما حرف من پیرمرد را قبول نمی کنی؟!
♦️حالا حکایت برخی مدیران دولتی نظیر آقای عراقچی و معاون وزیر اقتصاد و این قبیل است که با اعتماد به نفسی عجیب، ایستاده اند و از ضرورت ها و مزیت های نداشته برجام و FATF حرف می زنند و خسارت ها و خطرهای پیاپی روند واگذاری یکطرفه امتیاز به غرب را انکار می کنند.
🔷این رفتار گستاخانه و توهین به شعور عوام و خواص در حالی است که دلار 3300 تومانی به 7 هزار تومان در اسفند 96 رسید؛ سکه طلا که تابستان پارسال 900 هزار تومان بوده به دو میلیون و چهار صد هزار تومان صعود کرده و قیمت مسکن ظرف یک سال اخیر، از صدقه سر برجام 35 درصد رشد داشته اشت. نابودی 95 درصد دستاوردهای برنامه هسته ای به کنار.
🔶درباره کسانی که نمی خواهند این همه نقیض دعاوی خود را ببینند و بشنوند و به اشتباه خود اعتراف کنند چه باید گفت؟ زیادی نادانند یا خدای ناکرده با تداوم خطا عملا آن را به خط خیانت تبدیل می کنند؟ چند ماه قبل حسین دهباشی سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در انتخابات گفت "برجام خیانت نبود، خریت بود". و خدا کند چنین باشد؛ هر چند که چنین ماله کشانی، کمترین مشروعیت و صلاحیت برای ادامه تصدی مسئولیت ندارند.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
👇
@daneshvadanestan
#رضا_سراج نوشت:
آیا اسرائیل به ایران حمله میکند؟
🔷موقعیت ژئوپلتیکی از عوامل مهم و موثر بر امنیت اسرائیل است. فقدان عمق استراتژیک، منشاء تهدید واقعی برای بقاء این رژیم جعلی محسوب می شود.
🔷بر اساس اطلاعات موجود بین 80 تا 90 درصد از ساکنان صهیونیستِ سرزمین های اشغالی، در منطقهای به مساحت 120 کیلومتر از سواحل حیفا تا اشدود ساکن هستند. علاوه بر تمرکز جمعیت، تاسیسات حیاتی، حساس و مهم اسرائیل نیز در مناطق مذکور واقع گردیده است. از این رو محدودیت ژئوپلتیکی و نداشتن عمق استراتژیک، به چالش اساسی برای اسرائیل تبدیل شده است و نظریه پردازان نظامی و امنیتی اسرائیل را به این نتیجه رسانده که این رژیم، قدرت تحمّل جنگ فراگیر و یا حمله گسترده در عمق استریک خود را ندارد. به طور کلی حمله به عمق استراتژیک اسرائیل میتواند لطمات غیر قابل جبرانی را به رژیم صهیونیستی وارد کند که تحمیل خسارت انسانی وسیع، انهدام گسترده تاسیسات راهبردی در زمان کوتاه، ایجاد محدویت گسترده در قدرت مانور و تحرک، کاهش فوق العاده توان بازدارندگی اسرائیل، بخشی از آنها است.
🔷ایران با درک راهبردی از این ضعف اسرائیل، ضمن تمرکز بر موشکهای بالستیک نقطه زن، توانسته علاوه بر تغییر موازنه راهبردی و بازدارندگی در مقابل اسرائیل، امنیت این رژیم جعلی را به معمای لاینحل برای آمریکا تبدیل نماید. ایران با توانمندی موشکی خود عملا می تواند در عرض 10 دقیقه، عمق استراتژیک اسرائیل (120 km سواحل حیفا تا اشدود) را با خاک یکسان نماید. این مهم عملا منجر به نابودی اسرائیل می گردد.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
دانایی مقدمه توانایی(آتش به اختیار)
👇 @daneshvadanestan آیا ایران و روسیه با هم اختلاف دارند #بخش_سوم 🔻در دو پست پیشین به مساله همکاری
👇
@daneshvadanestan
آیا ایران و روسیه با هم اختلاف دارند
#بخش_چهارم
🔻روسها برای آنکه پاکسازی جنوب سوریه با کمترین هزینه مواجه شود، درخواست ایران را برای یک معامله بزرگ مدنظر قرار دادند، تخلیه التنف توسط اشغالگران امریکایی، در قبال ورود ارتش سوریه به استانهای درعا و القنیطره. در این میان، ایران همیشه میگفت که حضور پررنگی در این مناطق ندارد، از جنوب سوریه خارج میشد. این معامله اگر سر میگرفت، بسیار معامله خوب و ماندگاری بود. چرا که بر اساس سیاستهای اصولی و کلی، ما نیازی به حضور نظامی رسمی در سوریه نداشتیم، مستشاران ایرانی نزدیک به 35 سال است که با همتایان سوری خود در رفت و آمد بوده و روابط نظامی دو طرف بسیار نزدیک است. در تهران این باور وجود دارد که سوریه باید توسط دولت مرکزی این کشور اداره شود و هر نیروی خارجی، حتی روسها، نیز باید خاک سوریه را ترک کنند، کما اینکه در دوران تهدید سوریه به حمله نظامی، حضور روسها میتوانست مانع از چنین رویدادی شود، کما اینکه همکاری نظامی، اطلاعاتی و سیاسی تهران –مسکو عامل بسیار مهمی در شکست تروریسم و بازیابی قدرت مرکزی سوریه شد.
🔻در طول ماههای گذشته و با امن شدن میانه خاک سوریه، موضوع پاکسازی جنوب در دستور کار متحدین قرار گرفت، همانگونه که گفتیم، این مساله با مخالفت شدید امریکا و نگرانیهای عمیق رژیم صهیونیستی روبهرو شده است، چرا که اولی از نابودی کامل نیروهایی که میلیاردها دلار برایشان هزینه کرده، واهمه دارد و دومی نیز از حضور نیروهای ایرانی و حزبالله در کنار جولان اشغالی. برای رژیم صهیونیستی همواره این نگرانی وجود داشته و دارد که اهالی جولان اشغالی، بهمانند مناطق اشغالشده جنوب لبنان دست به یک مقاومت هدفمند و درازمدت برای بیرون کردن این رژیم بزنند و همه حملات رژیم صهیونیستی به مراکز، کاروانها، پادگانها، رادارها و... ارتش سوریه و نیروهای مقاومت صرفا برای جلوگیری از تحقق چنین مسالهای بوده و هست. این رژیم در طول سالهای گذشته با تقویت گروههای تروریستی در جنوب سوریه و هممرز با فلسطین اشغالی، تجربه شکستخورده مزدوران آنتوان لحد را تکرار کرد، اما حالا که میبیند عزم دمشق برای پاکسازی القنیطره و درعا جدی است، ناچار به انجام یک معامله سخت و نگرانکننده است.
🔻روسها که واسطه پیشنهاد طرف ایرانی بوده و هستند، حرفها را بد منتقل کرده یا آنکه بهعمد، بد منتقل کردند. بنده دلیل این مساله را نمیدانم، اما آنچه مشخص است روسها که بوی پیروزی به دماغشان خورده حالا میخواهند منافع اقتصادی را هم برای خودشان داشته باشند و این موضوعی است که کامشان را تلخ خواهد کرد، این موضوع، پس از حمله داعش به یک پایگاه نیروهای روس در استان دیرالزور به آنها بیش از پیش ثابت شد، جایی که نیروهای مقاومت بنا به دلایلی محل را ترک کردند و داعش هم از این فرصت نهایت بهره را برد و آنچه که نباید اتفاق میافتاد، افتاد. با این حال بهنظر میرسد در طول چند روز گذشته، اتاق فکر پوتین این موضوع را درک کرده است که اگر میخواهد حرفی را منتقل کند، با دقت دست به این کار بزند و به همین دلیل وزیر جنگ رژیم اسرائیل را به مسکو دعوت کردند تا او را بهتر و دقیقتر حالی کنند که اصولا طرح از چه قرار است.
🔻صهیونیستها که پس از پیشنهاد اولیه روسها که توسط سفارت این رژیم در مسکو منتقل شد، به این نتیجه رسیده بودند که اگر تا اینجا آمدهایم، پس تا آخرش میتوانیم برویم خواستار خروج کلی ایران از همه سوریه شدند، اما در سفر لیبرمن به مسکو، شویگو به او فهماند که این درخواست ایران یک فرصت طلایی است چرا که هر گونه حضور نیروهای ایرانی در مرزهای فلسطین اشغالی میتواند دردسرهای ویژهای برای اسرائیل به همراه داشته باشد. نمونه عالی و عینی این دردسر هم شلیک از نزدیک صرفا 20 فروند راکت فجر5 بود که بدون شک روسها مستندات تصویریِ دقیق آن را هم داشتهاند. مرکز تصمیمگیری رژیم صهیونیستی در برابر این پیشنهاد دچار سرگیجه عجیبی شده است. از یکسو این پیشنهاد را که ضمانت روسیه را دارد، فرصتی مغتنم برای دوری ایران از جولان میبیند و از سوی دیگر به این میاندیشد که حتی حضور ارتش سوریه در مرزها هم در شرایط فعلی قابل توجیه نیست، دلیل این مساله هم به آن شب موشکی باز میگردد.
ادامه دارد....
#کانال #اخبار_سوریه
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
.
#کبری_آسوپار
اگر با برجام به فتح مکه میرسید، بسم الله!
تفسیر گزارههای دینی به شکلی که موید عملکرد سیاسی فرد باشد، حتی در دولت یازدهم و دوازدهم هم که همیشه منتقدین خود رامتهم به نگاه ابزاری به دین میکند، ادامه یافت.معروفترین این سوءاستفادهها بهرهمندی نادرست از صلح امام حسن علیه السلام برای توجیه مذاکره باآمریکا بود.بعدتر این ماجرا شکل مبتذلتری هم به خود گرفت و حتی از قیام خونین امام حسین علیهالسلام هم درس مذاکره گرفتند والبته با نهیب رهبری درتحریف تفسیری عاشورا مواجه شدند. اینبار هم یکی از حامیان برجام باز سراغ تاریخ اسلام رفته و میگوید: «عده ای میگویند چرا برجام را به گونه ای ننوشتید که آمریکا نتواند از آن خارج شود. این منتقدان اگر در زمان پیامبر اسلام بودند می گفتند چرا این صلح را به گونهای ننوشتید که کفار یک سال بعد نتوانند آن را نقض کنند.»
حداقل دو نکته در مورد صلح حدیبیه وجود دارد که گوینده این سخنان توجهی نکرده است:
صلح حدیبیه از آغازین تعاملات غیر نظامی مسلمانان با مشرکان قریش بود. اتفاقی بود تجربه نشده و اگر پیامبر آن را نمیپذیرفتند و با علم غیبی، مشرکان را به درستی پیمان شکن و مذاکره و امضای پیمان را بی فایده قلمداد میکردند، طبیعی بود که از سوی موافق و مخالف مورد سرزنش قرار میگرفتند که از کجا میدانید که این جماعت به عهد خود وفادار نیستند و پیامبر متهم میشدند که صرفاً راه نظامی را برابر قریش آزمودند. لذا تجربه صلح حدیبیه برای رشد سیاسی جامعه نوپای مسلمانان ضروری مینمود. آیا برجام هم تجربه جدیدی بود و پیش از اینها بدعهدی غربیها آزموده نشده بود؟ فقط یک قلم از اتفاقاتی که این تجربه را تکراری و مصداق خطای "آزموده را آزمودن" میکرد، بیانیه سعدآباد در دولت اصلاحات بود که رییس هیات ایرانی در آن مذاکرات حسن روحانی بود. لذا اولین تفاوت آن است که صلح حدیبیه در صدر اسلام تجربهای جدید بود و برجام در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب، تجربهای تکراری.
نکته بعدی آنکه نقض صلح حدیبیه توسط سران جبهه قریش انجام نشد، برخلاف برجام که مشخصاً توسط سران رد شد. نیروهایی از مشرکان صلح را نقض کردند و وقتی ابوسفیان متوجه شد، شخصاً راهی مدینه شد و حضوری از پیامبر بابت نقض صلح توسط مشرکین عذرخواهی کرد. کسی که برجام را با صلح حدیبیه قیاس میکند، آیا میان تصویر زانو زدن ابوسفیان برابر پیامبر و عذرخواهی رسمی و حضوریاش بابت نقض پیمان برخی مشرکین قریش با تصویر وقاحت دونالد ترامپ در امضای خروج از برجام و تحقیر ملت و دولت ایران شباهتی میبیند؟! آیا نقض عهد توسط رئیس دولت با نقض عهد توسط نیروهای درجه پایین و بعد عذرخواهی مافوق، با هم یکسان است؟!
و اما نکته پایانی آنکه، صلح حدیبیه پس از حدود ۲۰ جنگ کوچک و بزرگ بین مسلمانان و مشرکان طی زمان کوتاه حدوداً ۵ سال، امضا شد و برای مسلمانان که تا آن زمان بیشتر ظرفیت مادی و معنوی و وقت و انرژیشان صرف نبرد نظامی با مشرکان میشد، این فرصت را پدید آورد که از آرامش نسبی حاصله بتوانند برای توسعه فعالیتهای سیاسی و فرهنگی بهره ببرند و به گسترش قابل توجه اسلام در کل جزیرهالعرب بپردازند. در نتیجه در بازه زمانی امضا تا نقض صلح حدیبیه ( ۲۲ ماه) تعداد کسانی که به اسلام گرویدند، بیش از کل تعداد مسلمانان تا آن زمان ( ۱۹ سال) بود، چنان که سپاه پیامبر در سال هشتم و در جریان فتح مکه به ده هزار تن رسید. اما با امضای برجام و حتی اگر قول نادرست «دور شدن سایه جنگ از ایران» را هم بپذیریم، نه تنها فرصت پیش آمده برای گشترش فرهنگی و سیاسی ایرانیان استفاده نشد، بلکه حتی مسیرهای بیشتری برای وابستگی ایران به غرب با امضای قراردادهای مسئلهدار و اصرار بر پیوستن به معاهدههای بین المللی گشوده شد. در واقع عملکرد مسلمانان پس از صلح حدیبیه، برای آنان فتح عظیم آورد و عملکرد دولتمردان ما پس از برجام، وابستگی بیشتر. آیا گوینده آن سخنان، بین این دو شباهت میبیند یا تضاد؟! و نهایت آنکه صلح حدیبیه و اتخاذ سیاستهای درست پس از آن، به اسلام آوردن سران قریش و فتح مکه انجامید؛ برجام چطور؟ کدام یک از سران غربی را تسلیم سیاستهای ایران کرد و کدام فتح را به ارمغان آورد؟
اگر برجام صلح حدیبیه بود و به فتح مکه میرسید که مشکلی نبود. هنوز هم دیر نیست، اگر با برجام به فتح الفتوحی همانند فتح مکه میرسید، بسمالله؛ صد برجام امضا کنید. فقط پس از برهم خوردن هر برجام، همچون پیامبر، ظفرمندانه در خانه بنشینید و عذرخواهی سران کفر را ببینید، نه آنکه با چهرهی درهم به مردم بگویید نگران کالاهای اساسی خود نباشید! و بعد پی اروپاییها بگردید؛ وگرنه که این شبیهتراشیهای تاریخی برای ملت ایران هیچ نمیشود.
۲۲ خرداد ۹۷
#دانایی_مقدمه_توانایی!
@daneshvadanestan
📮 #توییت
⭕️ علی علیزاده: به کیهان بگویید انقلابیهای امروز مدافع «آزادی بیان» و «حق تجمع» اند چرا که درد «دیکتاتوری جو» و «ممنوعیت تجمع» را چشیدهاند. بگویید اگر آزادی اعتراض و تجمع زمان مرحوم رفسنجانی از بین نرفته بود امروز گرفتار هزار فامیل آقازادهها و فسادشان نبودیم. برجام هم ۲۰ دقیقهای تصویب نمیشد
@danehvadanestan
👇
@daneshvadanestan
ارزپاشی و پولپاشی
موسی غنی نژاد، اقتصاددان
درخواست ثبتسفارش برای واردات کالا در دو ماه اخیر بهشدت بالا رفته است. نزدیک به نیم قرن است که مسوولان دولتی در ایران، با سیاستگذاریهای نادرست اقتصاد ملی را دچار دور باطل پولپاشی، ارزپاشی و اتلاف منابع کردهاند.
منظور از پولپاشی، سیاستهای ناظر بر «کمک» به تولید و رشد اقتصادی است که با اجبار نظام بانکی به اعطای اعتبارت ارزانقیمت با ضوابط سهلانگارانه صورت میگیرد و در عمل به شکل سیاست پولی بیرویه انبساطی موجب افزایش پایه پولی و نقدینگی نمایان میشود.
نرخ ۴۲۰۰ تومانی که دولت برای دلار تعیین کرده است نرخ یارانهای است و با قیمت بازار تفاوت چشمگیری دارد. از اینرو هر خریداری به هر صورت به آن دست یابد، رانت آسانیاب و دندانگیری را نصیب خود کرده است.
در چنین شرایطی اصرار دولت به ممانعت از به رسمیت شناختن بازار موازی، ریسک بازار را بالا برده و در عمل مقدار یارانه یا رانت را خواهناخواه افزایش میدهد. به سخن دیگر، دولت که برای مقابله با تلاطم در بازار ارز وارد میدان شده بود در عمل نقض غرض میکند.
تورم پدیده پولی ناشی از سیاستهای انبساطی (پولپاشی) است و با واردات ارزان نمیتوان با آن مقابله کرد... نهایتا اکثریت قریب به اتفاق کالاها به قیمت بازار موازی (بازار آزاد) به دست مصرفکننده میرسد. اگر در این میان سودی برای این سیاست متصور باشد عمدتا نصیب عدهای ویژهخوار «خودی» و رانتخوار حرفهای میشود.
به راستی تا کی باید تاوان انکار علم و عقل سلیم از سوی صاحبان قدرت را پرداخت، نیمقرن تجربه مکرر کافی نیست.
#دنیای_اقتصاد
#حمایت_از_کالای_ایرانی
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan
.
#خبر_خارجی
گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص از بحران آب در اسرائیل
یک روزنامه اسرائیلی چند ماه پیش از شوی تازه نتانیاهو درباره تواناییهای این رژیم برای کمک به حل مشکل کمآبی ایران نوشته بود اسرائیل خود از بحران بیآبی شدیدی رنج میبرد!
سرویس خارجی-
روزنامه «هاآرتص» در یادداشتی به تاریخ بهمن ماه 96 به بررسی وضعیت بحران آب در فلسطین اشغالی پرداخته و نوشته بود علیرغم بارشهای اخیر، اسرائیل با بحران جدی آب به مدت طولانی مواجه است و به زودی تنها دریاچه آب شرب آن هم تبدیل به باتلاق خواهد شد.
مقامات صهیونیست نیز در همان ایام هشدار دادند حتی در صورت بارشهای کافی در سال پیشرو، بازهم سطوح منابع آبی به چیزی که در یک دهه قبل بوده باز نخواهد گشت. بسیاری از کارشناسان اقتصادی رژیم صهیونیستی هم پیشتر به مقامات این رژیم هشدار دادهاند که سطح آب دریاچه «طبریا» که بزرگترین منبع تامین آب فلسطین اشغالی است، به میزان قبلی خود برنگشته و طی سالهای آینده به مرداب تبدیل خواهد شد.
به گفته این کارشناسان، «تفاوتی ندارد که امسال، خشکسالی اعلام بشود یا نه، دولت باید برنامه راهبردی تهیه کرده و تعیین کند چه میزان آب برای 5 سال آینده نیاز داریم و چه میزان میتوانیم تامین کنیم.»
هاآرتص اما به بودجه 2/2 میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی برای حل بحران کمآبی این رژیم هم گریزی زده و نوشته، حتی اگر سال 2018 به قدری بارش داشته باشیم تا از اعلام خشکسالی برای پنجمین سال پیاپی جلوگیری کند، اسرائیل در وضعیت بحران باقی خواهد ماند.به نوشته این روزنامه صهیونیست، بحران آب در این سرزمین به قدری جدی است که ساخت و سازها در شهرکهای صهیونیستی را هم تحت تاثیر قرار داده است.
حالا با این شرایط یکشنبه شب نتانیاهو با یک شوی تازه تلویزیونی به سراغ مردم ایران آمده و گفته، به دنبال کمک به رفع بحران آبی ایران است! این اظهارات چند ساعت پس از آن منتشر شد که لیبرمن، وزیر جنگ این رژیم گفت، آرزو دارد ایران دود شده و نابود شود!
آب دزدی!
در همین رابطه یک کارشناس مسائل غرب آسيا در واکنش به شوی تازه تلویزیونی نتانیاهو اظهار داشت، رژيم صهيونيستي در استفاده از آبهاي تحتالارضي و آبهاي دريا از فناوري قابل توجهي برخوردار نيست اما در سرقت آب کشورهاي عربي تبحر دارد.
حسن هانيزاده در گفتوگو با ايرنا گفت: نخستوزير اسرائيل اخيرا در يک نمايش مضحک که مورد تمسخر رسانههاي داخلي اين رژيم هم قرار گرفت، ادعا کرد که مي تواند در زمينه مشکل کمآبي به ملت ايران کمک کند.
وي اين رفتار را يک نمايش مضحک توصيف کرد و افزود: هر از گاهي نخستوزير اسرائيل در برابر دوربينهاي فيلمبرداري ظاهر مي
_______
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!👇
@daneshvadanestan