هدایت شده از 🇮🇷میثم اکبرپور 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین بکان، معاون سابق مدیرکل ورزش البرز ، زمانی که با مشکلات و موانع روبرو شد (شنیده ها بر این اساس است که عنوان کردند با این تیم نمیتواند کار کند !)
که البته به جای مقابله و تلاش برای تغییر وضعیت و رفع موانع از مسیر خود کنار رفت و ترجیح داد به استان قزوین برگردد.
حالا پس از مدتی سودای مدیر کلی ادارهای که روزی از آن دست کشید را در سر می پروراند.
درخصوص واگذاری زمین چمن شماره یک ورزشگاه انقلاب کرج هم شائبه هایی مطرح هست که هیچ گاه پاسخی ندادند که چطور با مبلغ ماهیانه دوازده میلیون ترک تشریفات شد و آیا این موضوع صحت دارد ؟؟!!
آیا کسی که در میانه راه از مسئولیتی که پذیرفته فرار میکند و شانه خالی میکند و تعصبی به جایگاه و استان ندارد و در برابر چالشها تسلیم میشود، میتوان به او اعتماد کرد؟ آیا او توانایی مدیریت و مواجهه با مشکلات در آینده را خواهد داشت یا دوباره در برابر سختیها عقبنشینی میکند؟
آیا این موضوع در ذهن ها متصور نمیشود که روزی مجدد بگویند نمیزارن کار کنم؟
نکند روزی بیاید بگویند استاندار همراه نیست ! وزیر همراه نیست! پس نمیشود کار کرد و مجدد برگردد به قزوین !
در این میان چه آسیب بزرگی به جامعه ورزش و جوانان تحمیل خواهد شد...
ادامه دارد ...
#حامی_جوان #رسانه_ورزش #استانداری_البرز #استاندار_البرز #مجتبی_عبداللهی
#وزیر_ورزش #وزارت_ورزش_و_جوانان #احمد_دنیامالی #نماینده_مجلس #علی_حدادی #علیرضا_عباسی #علی_شیرین_زاد #نه_به_بانیان_وضع_موجود
*سه شنبه مورخ ۲ بهمن ماه ۱۴۰۳ در بستر مجازی اینستاگرام و سایر سکوهای داخلی در ادامه گفت و شنود هایم از چالش های مدیریت شهری در خصوص نارضایتی برخی از همکاران عزیزم در شهرداری کرج نکاتی را مطرح کردم❗️*
*خوشحال میشم این مطالب را نیز با شما به اشتراک بگذارم.
مستهلک سازی پرسنل باانگیزه در شهرداری کرج به ضرر اداره شهر است/مدیریت سرمایه های انسانی شهرداری کرج اقدامی جهادی تر میخواهد‼️‼️
✅️در هفته گذشته دو موضوع در حوزه نیروی انسانی شهرداری کرج خبر ساز شد.
✅️اول کسر اضافه کاری نیروهای شرکتی و دوم تجمع پرسنل آتش نشانی شهرداری کرج
✅️پیش از این نیز بارها پرسنل سازمان های وابسته به شهرداری بخصوص نیروهای شرکتی خبر ساز شده و هر کدام از مدیران شهری چه اعضای شورای اسلامی شهر و چه مدیران
شهرداری تلاش کردند تا پاسخی به این اعتراضات بدهند.
⁉️اما اصلی ترین دغدغه پرسنل شهرداری کرج بخصوص نیروهای شرکتی چیست؟
✅️گفته می شود شهرداری کرج بیش از 8 هزار نیروی شرکتی دارد، نیروی شرکتی، حجمی و یا به گفته یکی از مدیران سازمان امور استخدامی کشور، 23 عنوان قرارداد مختلف در این عرصه سبب شد تا اولا بیشترین حجم کاری بر روی همین پرسنل بوده و دوم کمترین درآمدها را نیز از سوی مدیریت شهری دریافت کنند.
✅️اکثریت قریب به اتفاق نیروهای شرکتی که در حوزه مدیریت شهری کرج، فعالیت دارند، افرادی هستند که در پایین ترین سطوح مدیریتی این شهرداری قرار داشته و برای آنکه بتوانند در همین مقطع باقی بمانند، بیشترین فشارهای کاری و بعضا ظلم هایی که از سوی مدیران بالادستی به آنان وارد می شود را به جان خریده و به وظیفه خود عمل می کنند.
✅️این نیروها در بخش های خدماتی همچون، پاکبانانی، سبزبانی و یا راننده و در این سطح از مدیریت شهری فعالیت دارند و به یقین حجم کاری بسیار بالاتری را نسبت به سایر پرسنل شهرداری که برخی به سفارش و برخی هم بر اساس شایستگی خود مستقیما با شهرداری وارد قرارداد شده اند، را تجربه می کنند.
✅️نیروهای موسوم به شرکتی نیروهایی هستند که به واسطه حضور یک شرکت پیمانکار واسط و انعقاد قراردادی که با دستگاه مربوطه انجام می دهند جذب کار می شوند.
✅️این شرکت های واسط بین 20 تا 30 درصد از مبلغی که با دستگاه مربوطه بسته می شود را به عنوان حق الزحمه برداشته و حقوق پرسنل قراردادی که با شرکت دارند را سپس پرداخت می کنند.
✅️در حال حاضر بالاترین حقوقی که نیروهای شرکتی در شهرداری کرج دریافت می کنند بین 10 تا 12 میلیون تومان است که شرکت پیمانکار به راحتی بین 13 تا 15 میلیون تومان برای هر نیروی شرکتی صرفا بابت حقوق این پرسنل از شهرداری کرج و یا دستگاه مربوطه دریافت می کند.
✅️سایر دریافتی های نیروهای شرکتی اگر هم باشد برای نیروهای شرکتی چندان قابل توجه نیست.
✅️در این صورت به نظر می رسد که اگر مدیریت شهری کرج همین 20 تا 30 درصدی را که به شرکت های پیمانکار واسط پرداخت می کند را اضافه بر حقوق اصلی نیروهای شرکتی کنند، حقوق این نیروها کمی به عدالت نزدیک تر می شود.
✅️اما مهمترین دعدغه پرسنل شهرداری کرج بخصوص نیروهای شرکتی، تبعیضی که میان نیروهای شرکتی و سایر نیروهای مدیریت شهری روی می دهد، است.
✅️عدم توازن در نوع فعالیتی که انجام می دهند، با حقوقی که دریافت می کنند، عدم وجود عدالت بین پرداختی های سبک های متعدد قراردادی مدیریت شهری از جمله شرکتی، حجمی، قرارداد کار معین، پیمانی و در نهایت استخدام رسمی شهرداری و همچنین تفاوت فاحش بین پرداختی های برخی مدیران شهرداری و پرسنل که متاسفانه اقدام قابل توجهی هم انجام نمی دهند، از جمله این دغدغه هاست.
⁉️حال این سئوال مطرح می شود که چه اقدامی میتوان برای حرکت به سمت پرداخت های عادلانه و همچنین کار عادلانه بین نیروهای شرکتی و انواع دیگر قرارداد پرسنل شهرداری کرج برداشت؟
شما ما را در این زمینه یاری کنید
در روزهای آینده بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت...
*✒️آرمین رامبرزینی فعال در حوزه تحول اجتماعی و مدیریت شهری*
*https://eitaa.com/armin_barzin12*
هدایت شده از آرمین رامبرزینی 🇮🇷
*چهارشنبه مورخ ۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ در بستر مجازی اینستاگرام و سایر سکوهای داخلی در ادامه گفت و شنود هایم از چالش های مدیریت شهری در خصوص پرده ای دیگر از نارضایتی برخی از همکاران عزیزم در شهرداری کرج نکاتی را مطرح کردم❗️*
*خوشحال میشم این مطالب را نیز با شما به اشتراک بگذارم.
مدیریت ارشد شهری باید به دنبال بروز رسانی ساختار سازمانی شهرداری کرج باشد/باید با تمام توان به سمت چیدمان کارشناسی منابع انسانی در شهرداری کرج حرکت کرد.
تجمع آتش نشانان مقابل در چند روز گذشته سبب شد تا موضوع مدیریت پرسنل شهرداری کرج در محافل مختلف مورد بحث و نظر قرار گیرد.
آنچنانکه پیش از این گفته شد، مهمترین دغدغه پرسنل شهرداری کرج، عدم وجود عدالت در تعریف وظایف و کار برای پرسنل و دستمزدی است که در مقابل انجام کارهای محوله دریافت می کنند، است.
به عنوان مثال مهمترین دغدغه آتش نشانان تجمع کننده در مقابل شهرداری کرج، عدم وجود عدالت در پرداخت دستمزد بود.
این پرسنل می گفتند چرا باید نیروهایی با قرارداد کارگری در مقابل کار محوله یکسان با نیروهایی که قرارداد کارمندی دارند، تفاوت دریافتی هایشان بیش از 10 میلیون تومان باشد.
به عبارتی نیروهایی کارگری حدود 35 میلیون تومان در ماه دریافت کرده و نیروهای کارمندی با همان اندازه کار دستمزی حدود 25 میلیون تومان دریافت می کنند.
این نبود عدالت در پرداختی ها بین قراردادهای کارگری و قراردادهای کارمندی در میان تمامی بخش های شهرداری کرج دیده می شود، موضوعی که به نوع استخدام و انعقاد قراردادها و از آن مهمتر به عدم به کارگری پرسنل با نوع استخدام آنها باز می گردد.
در بسیاری از بخش های شهرداری مشاهده می شود که نیروی که قرارداد کارگری داشته در بخش کارمندی به کارگیری شده و حتی در بخش های مدیریتی شهرداری کرج تا مدیریت منطقه و معاونت شهرداری نیز به کارگیری شده و از سوی دیگر نیرویی که به عنوان کارمندی استخدام شده در پست سازمانی مربوطه به کارگیری نمی شود.
به عنوان مثال فردی به عنوان کارشناس ترافیک استخدام می شود اما به دلیل اینکه ساختار شهرداری در آن سازمان یا منطقه و یا حتی بخش های کوچکتر شهرداری پست سازمانی اش در اختیار شخص دیگری است، این کارشناس ترافیک به عنوان مدیر فرهنگسرا معرفی می شود.
در کنار این نبود عدالت در پرداخت ها و همچنین به کارگیری نادرست پرسنل و نیروها در جای خود، همچنین عدم توجه به نوع قرارداد پرسنل که حتی در برخی از موارد مشاهده می شود فردی به عنوان راننده استخدام شده اما در پست های سازمانی با تخصص های ویژه به کارگیری می شود.
از سوی دیگر اعمال فشار و نفوذ مدیران شهری از جمله اعضای شورای اسلامی شهر در تمامی ادوار و به کارگیری سفارشی نیروها در شهرداری و فشار برای ارتقا نیروهای ناکار آمد در پست های مختلف بخصوص پست های سازمانی تخصصی که نیازمند تخصص خاص خود است، بر این پیچیدگی افزوده است.
نیاز شهرداری کرج به نیروی متخصص، و کم کاری ها و عدم پیشرفت کارها در بسیاری از بخش ها به دلیل نبود نیروی متخصص، همچنین عدم توجه به آموزش پرسنل حتی با تنوع قراردادهای مختلف سبب شده که گلافه گی و پیچیدگی بسیاری در مدیریت شهری کرج دیده شود.
نیاز شهرداری به استفاده از نیروهای مختصص در بخش های خود و موانع قانونی در استخدام و به کارگیری پرسنل، شهرداری کرج را به سازمانی فربه کندکار تبدیل کرده، که اجازه هر گونه چابکی و فعالیت از آن گرفته شده است.
این پیچیدگی بوجود آمده محصول چندین سال مدیریت غلط و یابی تفاوتی در اصلاح مدیریت پرسنل بوده و به یقین به مدیریت کنونی مدیریت شهری کرج باز نمی گردد، اما مدیریت کنونی می بایست با توجه به شناخت و وعده هایی که در این خصوص داده، به رفع این مشکل می پرداخت.
متاسفانه طرح قابل توجه و قابل عرضه ای که بتوان از آن به عنوان طرح ساماندهی پرسنل شهرداری کرج یاد کرد، در ادوار مختلف مدیریت شهری کرج دیده نمی شود،
صرفا هر دوره از شورای شهر، و بخصوص دوره ششم، با تصوویب عدم به کارگیری نیروی جدید، مسیر را برای اصلاح روند کنونی مدیریت پرسنل که هم پرسنل خدوم شهرداری را ناراضی و هم کندی و فربهی بیشتری را به مدیریت شهری کرج تحمیل کرده، بسته و اجازه هر گونه اصلاح را از مدیریت شهری گرفته است.
حال شما بگویید به نظر شما مهمترین اقدامی که می بایست در خصوص اصلاح روند موجود کرد چیست؟
در روزهای آینده بیشتر درا ین خصوص سخن خواهیم گفت.....
*✒️آرمین رامبرزینی فعال در حوزه تحول اجتماعی و مدیریت شهری*
هدایت شده از 🇮🇷میثم اکبرپور 🇮🇷
از مزیت های همجواری البرز با پایتخت تبدیل شدن به گوشت قربانی است فقط!!!
*مهم ترین تعهد برنامه ای شهردار آتی کرج باید حرکت به سمت ساماندهی پرسنل خدوم شهرداری کرج باشد/پل ها را میشود با تاخیر ساخت اما انسان ها و توانایی آنان قابل ساخت مجدد نیستند.*
*نیروهای شرکتی شهرداری کرج، با چالشهای متعددی در حوزههای مختلف روبرو هستند. این چالشها از عدم امنیت شغلی تا تفاوت در پرداختها و مزایا نسبت به کارکنان رسمی، طیف گستردهای را در بر میگیرد.*
*نداشتن امنیت شغلی یکی از مهمترین دغدغههای نیروهای شرکتی است.*
*عدم اطمینان از آینده شغلی قراردادهای موقت، امکان تمدید نشدن قرارداد و عدم وجود ضمانتهای لازم برای حفظ شغل، باعث ایجاد نگرانی و کاهش انگیزه در بین نیروهای شرکتی شده است.*
*علیرغم انجام وظایف مشابه با کارکنان رسمی، نیروهای شرکتی معمولاً از مزایای کمتر و پرداختهای پایینتری برخوردار هستند.*
*این تفاوت در پرداختها، احساس تبعیض و نارضایتی را در بین نیروهای شرکتی افزایش داده است.*
*فرصت ارتقاء شغلی برای نیروهای شرکتی بسیار محدود است و اغلب به کارکنان رسمی اختصاص داده میشود. این مسئله، انگیزه برای پیشرفت و کسب مهارتهای جدید را در بین این افراد کاهش داده است.*
*پوشش بیمهای ناکافی از دیگر مواردی است که پرسنل شرکتی با آن مواجه هستند. پوشش بیمهای نیروهای شرکتی معمولاً کمتر از کارکنان رسمی است و در برخی موارد، شامل همه خدمات نمیشود.*
*این موضوع سبب شده که یکی دیگر از تبعیض های موجود در بین نیروهای شرکتی و سایر پرسنل بوجود آید.*
*نداشتن آموزش تخصصی موضوع دیگری است که این پرسنل را با مشکل مواجه کرده است: فرصتهای آموزشی برای نیروهای شرکتی به اندازه کافی فراهم نمیشود.*
*این امر، باعث کاهش سطح دانش و مهارتهای آنها و در نتیجه، کاهش بهرهوری میشود.*
*مهمترین دلیل بوجود آمدن مشکلات گفته شده، قوانین و مقررات مبهمی است که در این بخش وجود دارد. عدم وجود قوانین شفاف و مشخص در خصوص استخدام و حقوق و مزایای نیروهای شرکتی، باعث بروز تفسیرهای مختلف و ایجاد اختلاف میشود.*
*یکی دیگر از دلایل بوجود آمدن این مشکلات، نگرش برخی از مدیران به نیروهای شرکتی به عنوان کارکنان موقت و کم اهمیت است که باعث ایجاد تبعیض و کاهش انگیزه در این افراد شده است.*
*وضعیت مالی شهرداری نیز می تواند از مهمترین دلایل این تبعیض ها باشد. محدودیتهای مالی شهرداری در ارائه خدمات بهتر به نیروهای شرکتی تأثیرگذار بوده و بخش عمده ای از مشکلات بوجود آمده از این بخش است.*
*اما حال این سئوال پیش می آید که چه باید کرد:*
*به نظر می رسد از آنجا که مدیریت شهری به این بخش از پرسنل نیاز داشته و حتی اگر نیاز نداشته باشد، می تواند با برنامه ریزی صحیح و تعریف کار برای مشاغلی که توسط نیروهای شرکتی انجام می شود، بهره وری بیشتر از این پرسنل داشته باشد از این رو به نظر می رسد که مهمترین راهکار رفع این مشکلات تبدیل وضعیت پرسنل شرکتی به پرسنلی است که با خود شهرداری قرارداد دارند.*
*به یقین این اقدام می بایست به صورت تدریجی و بر اساس شاخصهایی مانند سابقه کار، عملکرد و میزان تحصیلات انجام شود.*
*اقدام دیگری که در این خصوص می توان انجام داد، یکسانسازی پرداختها و مزایا: پرداختهای نیروهای شرکتی باید به گونهای تنظیم شود که با سایر کارکنان همسان باشد. همچنین، باید مزایای یکسانی برای همه کارکنان در نظر گرفته شود.*
*این اقدام هر چند می تواند برای شهرداری بار مالی داشته باشد، اما به یقین بار مالی آن با حذف پیمانکاران تامین نیرو تا حدودی جبران شده و به نظر نمی رسد که بار سنگین بیشتری به حجم پرداختی های شهرداری اضافه کند.*
*تغییر نگرش مدیران نسبت به نیروهای شرکتی و در نظر گرفتن آنها به عنوان بخشی از نیروی انسانی سازمان، میتواند به بهبود روابط بین کارکنان و افزایش انگیزه کمک کند*.
*این اقدام در صورتی محقق خواهد شد که مدیران شهرداری کرج، نسبت به آنچه که در حیطه وظیفه اشان است آگاه باشند و با برنامه ریزی هایی که انجام می دهند کل پرسنل شهرداری کرج را به سمت اجرای برنامه های خود در تمامی بخش ها هدایت کنند. در این صورت می توانند وظایف نیروهای شرکتی را نیز محول کرده و از هدر رفت سرمایه انسانی جلوگیری نمایند.*
*متاسفانه آنچه که در مدیریت شهری در ادوارمختلف بخصوص در شورای ششم و شهرداران منتخب آن دیده می شد، عدم برنامه ریزی بلند مدت در استفاده از توان و ظرفیت 13 یا به تعبیری 17 هزار نفری پرسنل شهرداری کرج است.*
*تا هنگامی که اجرای برنامه ارائه شده از سوی شهردار منتخب شورای شهر، فقط بر روی کاغذ بوده و با حضور شهردار در مسئولیت شهرداری کرج، تمام آن برنامه ای که ارائه شده، به صندوقچه خاطرات سپرده می شود، نمی توان انتظار داشت که توزیع عادلانه کار و بر اساس اهداف معین و مشخص پیش برود.*
*حال بماند که برخی از مدیران شهری کرج، حتی برنامه نیز برای نشستن بر روی صندلی طبقه دهم شهرداری کرج ارائه نداده باشند.*
*به نظر شما چه اقدام دیگری باید برای برون رفت مشکلات شهرداری کرج از این وضعیت انجام داد.*
*نظر خود را با ما در میان بگذارید.*
*آرمین رامبرزینی فعال اجتماعی در حوزه تحول اجتماعی و مدیریت شهری*
هدایت شده از 🇮🇷میثم اکبرپور 🇮🇷
رنجنامه جامعه ورزش و جوانان استان البرز
جناب آقای دکتر پزشکان ریاست محبوب و محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام
همانطور که در زمان انتخابات یکی از دغدغه های اصلی جنابعالی مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بود و در راستای مشارکت حد اکثری بسیار تلاش کردید ،بی شک مردم و جامعه با انتخاب حضرتعالی انتظاراتی نیز دارند که به رای آنها احترام گذاشته شود و حرف هایشان شنیده شود نه اینکه ابزاری برای مشارکت باشند!
در خصوص مشارکت مردم در انتخابات ؛ رهبری معظم نیز همواره بسیار تاکید داشته و دارند و از آنجا که حضرتعالی بارها و بارها فرمودید پیرو خط و مشی مقام معظم رهبری هستید بی شک یکی از مهمترین موضوعات به جهت رضایتمندی مردم و جامعه، شنیدن حرف و درخواست مردم است که متاسفانه با رویکرد فعلی معاون پارلمانی جنابعالی گویا گوش شنوایی نیست.
در جامعه مردم همواره از اینکه هیچ مدیری سر جای خودش نیست گلایه و شکایت دارند فارغ از اینکه اولا تمام مدیران اینطور نیستند و بی شک مدیران توانمند و شایسته و بومی هم بر مسند مدیریت در سطح کشور هستند اما نمیشود این را هم کتمان کرد که در راس دولت برخی معاونین و مسئولین با سهم خواهی و فامیل بازی نقش آفرینی قابل توجهی به جهت پایین آوردن رضایتمندی مردم از رویکردهای جنابعالی بر اساس شعار انتخاباتی وفاق ملی دارند.
تا چه زمانی قرار است حرف و درخواست مردم نادیده گرفته شود ؟؟
تا چه زمانی قرار است با سهم خواهی و فامیل بازی در حق مردم شهر و استان جفا شود و خواسته آنها برآورده نشود ؟؟
آیا مردم فقط در زمان انتخابات به عنوان ابزار باید استفاده شوند ؟؟
آیا با این رویکرد باید توقع داشته باشیم در انتخابات های پیش رو تعداد آرا سیر صعودی داشته باشد یا نزولی؟؟
یک بار هم شده این روند باطل را قطع کنید و اجازه ندهید برخلاف شعارهای جنابعالی و برخلاف وفاق که اساسا واژه وفاق را اتحاد و همدلی بین مردم و دولت تعبیر می کنیم عمل شود.
بنابراین انتظار داریم در مقابل معاونینی از جمله جناب آقای شهرام دبیری که با فشارهای گسترده سعی در انتصاب اقوام و همشهری خود به عنوان مدیرکل ورزش جوانان استان البرز دارد بایستید و اجازه ندهید جامعه ورزش جوانان و البرز دچار بی انگیزگی و استیصال شود،این رویکرد بی شک آسیب به نظام و حاکمیت است و قطعا برخلاف انتظار مردم از جنابعالی!
به امید ایرانی سربلند و انتصاب مدیران با رویکرد شایسته سالاری و بومی محور، نه قوم و خویشی و رانتی
و من الله توفیق...
#مسعود_پزشکیان #رئیس_جمهور #ریاست_جمهوری #معاون_پارلمانی #شهرام_دبیری #وزارت_ورزش_و_جوانان #احمد_دنیامالی #وزیر_ورزش_و_جوانان #استاندار_البرز #استانداری_البرز #مجتبی_عبداللهی #علی_شیرین_زاد #علیرضا_عباسی #علی_حدادی #نماینده_مجلس
هدایت شده از 🇮🇷میثم اکبرپور 🇮🇷
توپ در زمین وزیر ورزش و جوانان
#احمد_دنیامالی #وزارت_ورزش_و_جوانان
#وزیر_ورزش #مجتبی_عبداللهی
#استانداری_البرز #استاندار_البرز