eitaa logo
داریوش سجادی
934 دنبال‌کننده
868 عکس
297 ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
. دوُر شدن و هرکول شدن! خدا رحمت کند شهید چمران را که آنقدر دغدغه ایران و شجاعت داشت که با بالا گرفتن مصیبت در «ایرانِ دوران پهلوی» در حالی که از بهترین موقعیت شغلی و تحصیلی در آمریکا برخوردار بود، علیرغم این عافیت طلبی نکرد و دانشگاه برکلی و کالیفرنیا را به نیت آموزش نظامی بمقصد لبنان ترک کرد و در اوج «انقلاب مردم ایران» به تهران بازگشت و به «انقلاب اسلامی مردم‌اش» پیوست و نهایتا نیز جان عزیزش را در دهلاویه خوزستان فدیه استقلال و تمامیت ارضی و ماندگاری انقلاب اسلامی مردم‌اش کرد! اکنون ایرانیان‌ در مقام مقایسه با «قهرمانان» انقلاب فانتزی «زن زندگی آزادی» مواجه با تکرار کمیک تاریخ شده‌اند. علی کریمی رهبر دیپلمه «فانتزی مزبور» که در حرف زدن یومیه‌اش نیز فلتات لسانی دارد بعد از انبوهی ارتکاب شجاعت از «دوبی» نهایتا موفق به اخذ ویزا از ایالات متحده شد و ظفرمندانه به آغوش ملت‌اش در آمریکا پیوست!!! و بالتبع با چنین هجرت متهورانه‌ای عن‌قریب جامعه جهانی شاهد غلظت و افزایش دوز شهامت معظم‌اله خواهد بود. همچنانکه حمید فرخ‌نژاد پس از خروج از ایران و پیوستن به آغوش آمریکا مبتلا به «تکاثف تهور» و «مستفاد به تراز قهرمانی» شده و اکنون در کنار «پسر قند اصلش» که تا دیروز ۸۰ میلیون ایرانی را فدای یک تار موی گل پسرشان می‌فرمودند اینک اما از جوار سواحل کالیفرنیا جان‌نثارانه و هرکول وشانه برای ملت اش «قهرمان بازی» فرموده و هل من مبارز می‌طلبند! قرینه داعیه سبزهائی است که در ۸۸ و نماز جمعه معروف‌شان در تهران وقتی مورد طعنه قرار گرفتن که «چرا با کفش نماز خواندید»!؟ مُهملانه فرمودند: همان طور که رزمندگان در زمان جنگ در سنگرها با پوتین نماز می‌خواندند! این اقشار «مهجورانه» ناتوان از فهم این واقعیت بودند که برخلاف‌شان که با کفش نماز می‌خواندند تا در صورت درگیری بتوانند بموقع از غائله بگریزند ! رزمندگان با پوتین نماز می‌خواندند تا در صورت غافلگیری و حمله دشمن بتوانند بموقع و بدون تعلل به مصاف دشمن بروند. ظاهرا «دوُر شدن» و «هرکول شدن» یگانه راهکار استراتژیک اصحاب بی‌هویتی است که سیاست نزدشان نردبان کامجوئی شخصی است.
۲۶ آذر ۱۴۰۱
مشنگ‌های دنیای سیاست! معلمی برای خرفهم کردن شاگرد خرفت‌اش از «نقش بال در پرواز» مگسی را مقابل شاگرد گذاشت و آنگاه با صدای بلند فریاد زد: بپر! مگس نیز پرید. بار دوم بال‌های مگس را کَند و مجدد و با صدای بلند گفت «بپر» و اینبارمگس بی‌نوا تکان نخورد و آنگاه از شاگردش پرسید چه نتیجه‌ای می‌گیریم؟ شاگرد هم گفت: نتیجه می‌گیریم بال مگس رو بکنیم مگس «کَر» می‌شه! جنبشی که سرآمدان‌ و نامداران و قهرمانان‌اش مشتی ورزشکار و آرتیست بی‌سواد باشند طبیعتا اوج فهم و نهایت درک و سطح شعور و عمق تحلیل و غنای تلقی ایشان از «دنیای سیاست» برابری می‌کند با فال قهوه گرفتن کولی‌های فالگیر حاشیه پارک ملت! دعا کنید «فرخ‌نژاد» را آکادمیسین‌ها و تینک تنک‌‌ها و موسسات تحقیقات استراتژیک ایالات متحده به لحاظ «شدت دانش اجتماعی و قوت فهم سیاسی» نرُبایند.
۲۹ آذر ۱۴۰۱
23.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع تاکسیدرمی های متوهم به «سیاست» مقابل منزلم در آریزونا!
۲۹ آذر ۱۴۰۱
زنی برای همه «فحول»! وصف حال «مریم رجوی» و شوق سیری‌ناپذیرش به قدرت در دنیای سیاست قرینه آن بخش از ترانه «حالیته» با خوانشگری «عهدیه» خواننده بهائی و مبتذل خوان دوران پهلوی است که می‌گفت: می‌خام امشب بغل این یکی باشم حالیته!؟ شب دیگه بغل اون یکی باشم حالیته!؟ من می‌خوام از بدن من همه لذت ببرند دم و ساعت بغل هر یکی باشم حالیته!؟ علیا مخدره وقتی «مسعود» چشم‌اش گرفت با امریه از شوهرش (ابریشمچی) جدا شد و به آغوش مسعود خزید! و با مرگ مسعود «جولیانی» و بعد «بولتون» و آنک «پومپئو» را آباد کرد و اکنون نیز می‌کوشد از «بن‌سلمان» دل‌رُبائی کند! ظاهراً «تکرُّر ارباب‌» موجبات بضاعت مُزجات قوه عاقله آن علیا مخدره شده و شورمندانه خویشتن را رئیس جمهور محبوب و منتخب ایرانیان معرفی فرموده‌اند. گویا شامه این حسرت‌الملوک از میانه آشوبیان «زن زندگی آزادی» رایحه کباب استشمام کرده اما تا این اندازه همه شعور نداشته تا بفهمد «آشوبیان مزبور» صرف نظر از توهم‌شان در «براندازی نظام» اما شعارشان و نماد‌شان در انقلاب فانتزی‌شان «روسری سوزی» است! پرنسس ترور لااقل اون «چارقد تصنعی» را از سر بردارند تا شاید بستر ادخال سرور و اقبال به وفور «مهسویون» به خود را ولو «توهماً» آرزوتراپی فرمائیند! اشتیاق این «الهه جنایت» به کرسی ریاست هم‌تراز شوق آن پیرزن کلاف‌فروشی است که در ماجرای فروش «حضرت یوسف» در بازار مصر شانه به شانه پری‌وشان مصری روانه شد و در پاسخ به نگهبان محل که پیرزن را طعن زد: عجوزه ـ تو هم خریدار یوسفی؟ پیرزن نیز پاسخ داد: گر چه یوسف به کلافی نفروشند به ما بس همین فخر که ما هم ز خریدارانیم!
۳۰ آذر ۱۴۰۱
۱ دی ۱۴۰۱
‍ استفراغی آلمانیانه! ملاقات فرانک والتر اشتاینمایر با علی کریمی قرینه ملاقات مشترک مسعود رجوی با صدام بود که هر دو از منتهی‌الیه سفلگی، ژاژخایانه و خاکسارانه دست تفقد ارباب خارجی را برای هویت باختگی خود «تکدی کردن» با این تفاوت که رجوی هر اندازه جنایتکار بود اما لااقل در دوسیه خود حداقلی سابقه و سواد و کاریر سیاسی نیز داشت. اما نکته حائز اهمیت در این نشست اظهارات رئیس جمهور آلمان بود که گفت: مهم است که نقض اخیر حقوق بشر در ایران توسط کارشناسان مستقل بررسی شود تا عوامل آن روزی پاسخگو باشند. مستر پرزیدنت ظاهر مبتلا به آلزایمر سیاسی شده و حافظه تاریخی خود را از دست داده‌ و از میزان و شدت نقض حقوق بشر توسط پیشوای دیوانه‌شان در چند ده سال پیش غافل مانده‌اند. جناب آقای پرزیدنت ـ آدولف هیتلرتان در کشتار فجیع مردم در جنگ جهانی «تنها» نبود و یک تنه آن همه جنایت را بنام خود سند نزد. ظاهرا فراموش کرده‌اید هیتلر «قهرمان محبوب» شما آلمانی‌ها بود و جنایات‌اش نیز مستظهر به استقبال قاطبه ملت آلمان بود! جناب پرزیدنت! آنچه ماشین جنایت هیتلرتان را متوقف کرد اعراض و برائت شما آلمانی‌ها از ایشان نبود بلکه شکست‌تان در جنگ و پذیرش حقیرانه تمامی تحکمات آمریکا از جمله اعلام «برائت زوری از هیتلرتان» شما نژادپرستان را «ولو تصنعی» به دامان انسانیت بازگرداند. قطعا اگر ارزنی شرافت و اخلاق انسانی را باطناً قبول داشتید تاسی به پیشوای‌تان در اتاق‌گازهای معروف تان نکرده و از فروش تجهیزات بمب شیمیائی به صدام نیز احتراز می‌کردید. جناب پرزیدنت ـ جنابعالی اخلاقا ارزنی صلاحیت برای پیچیدن نسخه‌های حقوق بشری ندارید. دنیا با وجود شما دروغ‌‌گویان بشدت تهوع آوره!
۱ دی ۱۴۰۱
نسلی که برای شرافت‌اش شایسته مدال است در کنار نسلی که برای کسب مدال «شرف» می‌فروشد! سردار دل‌ها در حال بوسیدن پای مادر شهید ... و سعید مولایی در آغوش «میری رگو» وزیر کابینه نتانیابو
۴ دی ۱۴۰۱
اعضای محترم سنای آمریکا شما غلط می‌کنید علیه ایران قانون تصویب می‌کنید! روز گذشته نمایندگان جمهوری‌خواه سنای آمریکا بر اساس طرح پیشنهادی «مصی علی‌نژاد» قانونی تصویب کردند تحت عنوان «مسیح علی‌نژاد هانت» که مطابق آن وزارت امور خارجه ایالات متحده موظف است به طور دوره‌ای درباره وضعیت حقوق بشر در ایران به کنگره گزارش دهد و به طور مداوم نحوه هدف‌گیری مخالفان ایرانی و آمریکائی حکومت ایران را در خارج و داخل از کشور ارزیابی و خاطیان را مجازات کند. سناتورهای محترم شما اساسا غلط می‌کنید برخلاف تعهد رسمی دولت تان در «قرارداد الجزایر» در امور داخلی ایران دخالت می‌کنید و از آن بیشتر غلط می‌کنید برخلاف قوانین رسمی کشورتان مداخله جویانه و قانون‌شکنانه(!) برای شهروندان «نوآمریکائی تان» قانون من‌درآوردی تصویب می‌کنید! سناتورهای محترم خانم مزبور در قانون مصوب‌تان (مصی علی‌نژاد) پیش از این «یک ایرانی بودن» که در دادگاه فدرال آمریکا ضمن قرائت «سوگند رسمی» آمریکائی شدند و مطابق سوگندش همه وفاداری و تابعیت و تعلق خاطرش به کشور خاستگاه‌اش (ایران) را طرد کرده و بالغانه و عاقلانه و با لذت و بهجت کامل «آمریکائی شدند» لذا هم ایشان (علی‌نژاد) و هم شما سناتورها اساسا غلط می‌کنید در اموری دخالت می‌کنید که اساسا ارزنی صلاحیت و شأنیت دخالت در آن را ندارید.
۵ دی ۱۴۰۱
... قمار روی اسب مُرده! ایلان ماسک خبر داده بالغ بر صد گیرنده‌ اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را مخفیانه وارد ایران کرده! خبری که حائز اهمیت نیست چرا که در دنیای رسانه و در کارزار مبارزه «مخالفین حکومت در ایران» با «حامیان حکومت در ایران» مشکل «وجود» یا «عدم وجود» پیام‌رسان نیست. مشکل اصلی در این کارزار فقدان و نداشتن «پیام» در اردوی مخالفان نظام است. طبیعتا وقتی حرفی برای گفتن نداشته باشید همه رسانه‌های جهان نیز که در اختیارتان باشد اتفاق خاصی نمی‌افتد. اگر در انقلاب اسلامی سال ۵۷ «مرحوم امام» توانست از نوفل لوشاتو با ارسال چند کاسِت تمامیت رژیم پهلوی را به چالش کشیده و در کمتر از یک سال حکومت بظاهر مقتدر پهلوی را ساقط کند اما مخالفان جمهوری اسلامی طی ۴۳ سال گذشته علی‌رغم برخورداری از مدل به مدل شبکه‌های تلویزیون‌های ماهواره‌ای و ایستگاه‌های متعدد رادیوئی و فضای مجازی و اینترنت و واتساب و فیس بوک و اینستا و توئیتر و بی بی سی و اینترنشنال و من و تو صدای آمریکا و ایلان ماسک و ترامپ و بایدن و ماکرون و اره و اوره و شمسی کوره نتوانسته و نمی‌توانند بصورت جدی و اثرگذار جمهوری اسلامی ایران را به چالش براندازی بکشانند! دلیل این ناکامی همان چیزی است که سالها پیش زنده یاد جلال آل احمد گفت. جلال تعریف می‌کرد زمانی که در هفته نامه سخن قلم می‌زد روزی جوان دانشجوئی مقاله‌ای بمنظور انتشار در سخن را به ایشان داد و جلال به ایشان گفت: اگر در مقاله‌ات حرفی برای گفتن داشته باشی ولو آنکه آنرا با ذغال بر روی دیوار یک طویله در یکی از روستاهای خلخال هم بنویسی ! مخاطب پیدا می‌کند اما اگر حرف و پیامی برای گفتن نداشته باشی مقاله‌ات ولو آنکه در نیویورک تایمز و واشنگتن پست هم چاپ شود افاقه نکرده و تاثیری نمی‌گذارد. بر همین اساس از این واقعیت نمی‌توان گریخت که پیام‌رسان بدون «پیام» منشا هیچ اتفاقی نیست و نمی‌تواند باشد! تلخ یا شیرین آقای ایلان ماسک و همه آنها که همت‌ خودشان را وقف ارائه خدمات پیام‌دهندگی به مخالفان حکومت در ایران می‌کنند، نباید چشم‌شان را به این واقعیت ببندند که در حال سرمایه‌گذاری روی جماعتی‌اند که اساسا حرفی برای گفتن و پیامی برای ابلاغ بمنظور احراز فردائی روشن برای ایران ندارند. پیام‌رسان باید پشتگرم به وثاقت پیام‌بر و وجاهت پیام باشد. اگر ۱۴۰۰ سال پیش پیام‌بر اسلام موفق شد در نبود کمترین امکانات رسانه‌ای در بدویت شبه جزیره عربستان «دین‌شان» را ابلاغ و جهانی کند این توفیق ناشی از برخورداری ایشان از استارلینک و ماهواره و دیش و ریسیور و بی بی سی و اینترنشنال نبود بلکه تسری و جهانی شدن «دین رسول‌الله» مرهون «داشتن پیام» از جانب ایشان برای جامعه مخاطب‌شان بود. صرف ابراز مخالفت با جمهوری اسلامی در نبود «پارادایم» لزوماً پیام نیست. پیام برای پیام بودن نه‌تنها سلباً بلکه ایجاباً می‌بایست از احراز هویت معناشناساته حاملان پیام نیز برخوردار باشد. در غیر این صورت چنان پیامی صرفاً برون‌ریخت کراهتی است هیستریک و سیاسانه که بتعبیر «سهراب سپهری» قطاری را می‌ماند که سیاست می‌بُرد و چه خالی می‌رفت!
۷ دی ۱۴۰۱
و اگر خفه‌ام کنند، سکوت نخواهم کرد و حقیقت را قربانی حماقت و هیجان و جوزدگی نخواهم کرد. و حقیقت آنست که شما حق نیستید!
۹ دی ۱۴۰۱
سپهسالاری که در بالاترین سطح عیار مردانگی و شاخص ایرانیت و انسانیت شد. عاشقانش، ایرانیان و آزادگان جهان‌اند و دشمنان‌اش زندیقان و تندیسان حماقت و جنایت‌اند. بی‌عشق سلیمانی نتوان عاشق ایران شد!
۱۲ دی ۱۴۰۱
۱۵ دی ۱۴۰۱