📌متن سوال👇
یک سوال درباره حجاب داشتم.
آیا بهتر نیست حجاب پلیسی نباشه؟
منظورم این هست که نظارت بر حجاب به خود مردم واگذار بشود؟ چون تجربه تاریخی در زمان حکومت های پهلوی و جمهوری اسلامی نشان داده که دخالت نیروهای نظامی در مسئله حجاب نتیجه ش فاصله افتادن بین حکومت و مردم هست. و حس بد و تحقیر و ترس بین مردم بوجود می آورد. آیا بهتر نیست مثل خیلی از مسائل دیگر ، اگر خود مردم از حجاب کسی شکایت داشتن ، قاضی و دادگاه حکم بده، بجای اینکه در خیابان گشت ارشاد گذاشته بشود؟
در ضمن ممنون بابت کانال خوبتون🌸🌹
📌پاسخ👇
❇️ درباره هر قانون دیگری هم این احتمال وجود دارد که ورود پلیس و نیروی قهریه، موجب دلزدگی مردم و خراب شدن رابطه آنها با حکومت شود.
❓ چرا فقط در مسئله حجاب می خواهیم دست پلیس را کوتاه کنیم؟
آیا با این استدلال می شود گفت که کلاً در هیچ موردی نیروی انتظامی ورود نکند؟
❇️ هر قانونی نیاز به ضمانت اجرا دارد. اگر دهها نهاد و سازمان و گروه مردمی مشغول فرهنگ سازی برای حجاب باشند، بازهم باید یک نهادی برای ضمانت اجرای قانون در کار باشد.
❇️ نظارت بر حجاب، همین الان هم وظیفه مردم است. مردم وظیفه دارند که در قبال منکرها، نهی از منکر کنند. اینکه می فرمایید از خطاکاران شکایت کنند، باز هم مسئله پلیسی می شود. چون پلیس باید شخص خطاکار را به نهاد قضائی مسترد کند.
❇️ آنچه بین مردم و حکومت فاصله می اندازد، رفتارهای نسنجیده و خلاف قاعده است که از برخی مأموران به صورت موردی سر زده و چهره نیروی انتظامیِ گرانقدر را مخدوش کرده است.
👈 و الا ضوابط قانونی به هیچ وجه به مأموران اجازه نمی دهد که با رفتار غیر محترمانه با متخلفان برخورد کنند.
--------------------------
◾️رحلت فيلسوف شهير و نويسنده توانا، علامه "محمدتقی جعفری" (1377 ش)
✍ علامه محمدتقی جعفری (۱۳۰۴ش - 25 آبان 1377 ش) حکیم و فیلسوف ایرانی است که از او آثار متعددی برجای مانده است. "ترجمه و تفسیر نهج البلاغه" و "تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی مولوی" دو نمونه از آثار ارزشمند اوست.
✅ او ابتدا به مدرسهٔ طالبیه تبریز رفت و تحصیلات علوم دینی را نزد استادان آنجا فرا گرفت و در سال۱۳۲۰ در ۱۵ سالگی، به تهران مهاجرت نمود، و در مدرسه مروی مشغول به تحصیل شد. پس از سه سال، در سال ۱۳۲۲ ه.ش به شهر قم مهاجرت نمود و دروس خارج را آغاز کرد.
✅ او سپس برای ادامه تحصیلات، راهی نجف شد و بیست و سه ساله بود که به درجهٔ اجتهاد نایل گردید. در سال ۱۳۳۶ یا ۱۳۳۷ پس از یازده سال اقامت در نجف به ایران بازگشت.
✅ علامه محمدتقی جعفری در ۲۵ آبان ۱۳۷۷ دعوت حق را لبیک گفت و دو روز بعد در دانشگاه تهران بر پیکرش نماز خوانده شد. سپس به مشهد منتقل شد و در دارالزهد حرم امام رضا مدفون گردید.
☀️دکتر بهشتی :
تا زمانی که من و شما زنده هستیم هرگز روزی را شاهد نخواهیم بود که رژیمی غیر از حاکمیت جمهوری اسلامی در این سرزمین باشد؛ چون قبل از آن به سعادت شهادت رسیدهایم
ما اگاهانه در راه با شرف زیستن، سر افراز زیستن، خدایی زیستن، با خود بودن و از آن خود بودن همه این رنج ها را تا آن افق دور به جان خریده ایم
... ما پای جمهوری اسلامی ایستاده ایم
#حدیث_روز
💠 *فلسفه حجاب*
✍🏼 جواهر لعل نهرو نخست وزیر فقید هند نیز معتقد است که *حجاب از ملل غیر مسلمان روم و ایران به جهان اسلام وارد شد.*
🔰 در کتاب نگاهی به تاریخ جهان ج اول ص ۳۲۸ ضمن ستایش از تمدن اسلامی به تغییراتی که بعدها پیدا شد اشاره میکند و از آن جمله میگوید: «عربها امپراطوری روم را شکست دادند و به امپراطوری ایران پایان بخشیدند؛ اما خودشان هم گرفتار عادات و آداب ناپسند این امپراطوریها شدند.
به قراری که نقل شده است مخصوصاً بر اثر نفوذ امپراطوری قسطنطنیه و ایران بود که رسم جدایی زنان از مردان و پردهپوشی ایشان در میان عربها رواج پیدا کرد. تدریجاً مجالس مردها و زنها از هم جدا شد.»
💢 البته این سخن اقای جواهر لعل نهرو از نظر ما نادرست است، بلکه فقط بعدها بر اثر معاشرت اعراب مسلمان با تازه مسلمانان غیر عرب، حجاب از آنچه در زمان رسول اکرم صلوات الله علیه وجود داشت شدیدتر شد نه اینکه اسلام اساساً به پوشش زن هیچ عنایتی نداشته باشد.
📚حوزه.نت
🌐 emamraoof.com
#دعاى_ندبه ۱۲۴
🔆 *«يَا ابْنَ النِّعَمِ السَّابِغاتِ»*
🔆 *«ای فرزند نعمتهای کامل»*
✳️ به امام زمانمان عرض میکنیم تو فرزند پدرانی هستی که آنان نعمی فراگیر و فراوان بودند. وقتی صحبت از نعمت است، سخن از چیزی است که وسیلهٔ آسایش ما را فراهم میکند. نعمت به هر چیز نرم و راحت اطلاق میشود.
🍃 در این فراز میگوییم از طریق پدرانت همیشه به ما نفع و احسان و راحت رسیده است. تو هم فرزند همان پدرانی. یعنی هرآنچه منفعت هرآنچه احسان هرآنچه راحت در زندگی ماست، از طریق شما خاندان است.
🔰 در زیارت جامعه کبیره میخوانیم شما «اولیاء النِّعَم» ما هستید؛ شما ولی نعمت ما هستید در دعای ندبه میگوییم *خودتان نعمتید، نه ولی نعمت.* اصلاً خود وجود شما در زندگی ما نعمت است. آن هم نعمتی که سراسر زندگی ما را فرا گرفته، نعمتهایی که تمام ابعاد و لایههای حیات ما را در بر گرفته است.
☘️ به امام زمانمان عرض میکنیم ردّ پای پدران شما در گوشهگوشهٔ زندگی ما دیده میشود. ما همیشه ریزهخوار شما خانواده بودهایم. یقین داریم که اکنون نیز الطاف و احسان از ناحیهٔ وجود مقدس شما زندگی ما را فراگرفته است.
✨ اصلاً به همین دلیل است که میگوییم *با وجود حضرات معصومین چشم امید به هیچ فرد دیگری نداریم. یقین داریم از طریق امام زمان و اجداد مطهر حضرت انواع خیرات و برکات و رحمات در حیات ما جریان دارد.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#مفاخر
♻️ ملا احمد نراقی و نظریه ولایت فقیه
✍ حاج ملااحمد بن ملامهدي نراقي،(۱۱۸۵ق، ۱۱۵۰ش - ۱۲۴۵ق، ۱۲۰۸ش) از بزرگان علماي دين و مجتهدان عالي قدر شيعه مي باشد. وي فقيه اصولي، محدث رجالي و شاعر حاذق و زاهد متقي بوده است. ملااحمد پس از كسب مدارج بالاي علمی، مشغول تدريس و تاليف شد و شاگرداني همچون شيخ مرتضي انصاري و بسياري ديگر را پرورش داد.
✅ ملااحمد نراقی معتقد بود که اگر کیان و کشور اسلامی به ویژه شیعیان بخواهد در امن و امان باشد، باید ولی فقیه همان اختیاراتی را داشته باشد که پیامبر اکرم(ص) داشته است تا بتواند از مسلمین حفاظت و حراست کند.
✅ در عصر او زمانی که جنگ ایران و روسیه رخ داد، مردم به جنگ و جبهه رغبتی نداشتند. ملااحمد فتوای جهاد داد و خود نیز در جبهه جنگ حاضر شد و بسیاری از علما و طلبه ها نیز با فتوای وی در قالب نیروهای رزمی به جنگ رفتند.
✅ مُستند الشّيعه، معراجُ السَّعاده، اسرارُ الحَجّ، مفتاح الاحكام، مثنوي طاقديس و عوائدالایام از جمله آثار اوست. ايشان اشعار عرفاني فراواني سروده است و در شعر، "صفايي" تخلّص مي كرد. وفات ملااحمد در نراق اتفاق افتاد و بدن مطهر وي به نجف اشرف منتقل و در صحن علوي در کنار قبر پدرش دفن كردید.
📸 #عکس_نوشت | لا اقل نرنجانیم!
🔸️همين اندازه ...عرض کنم که بعضی کارها مثل تيرى است که به قلب مقدس حضرت حجت می زنند. اگر بدانيم که بعضى از کارهاى ما تيراندازى به امام زمان هست حاضريم اين کار را انجام بدهيم؟ حاضريم قلب مبارک او را مجروح کنيم؟ توجه نداريم که بعضى از کارها دل آقا را مىسوزاند. اعمال ما باید به گونهاى باشد که اگر دل او را شاد نمىکند، لااقل او را نرجاند. اگر مرحمى بر زخمش نمىگذاريم، دل او را مجروح نسازيم.
۱۳۸۳/۰۷/۱۰
🌸 #مهدویت ۲۵
# امام_زمان_شناسی ۱۱۷
💠 *قابض و باسط*
🔷🔹 وجود اقدس حضرت حق قابض است، و پشتِ پردۀ قبض او، بسط دادن اوست.
امام (عج) نیز به عنوان خلیفةالله، هم در قبضه قدرت میگیرد و هم مورد عنایت قرار میدهد.
🔆 «مَنْ ذَا الَّذي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَيُضاعِفَهُ لَهُ أَضْعافاً كَثيرَةً وَ اللَّهُ يَقْبِضُ وَ يَبْصُطُ وَ إِلَيْهِ تُرْجَعُون»؛
🔆 «كيست آن كس كه به [بندگانِ] خدا وام نيكويى دهد تا [خدا] آن را براى او چند برابر بيفزايد؟ و خداست كه [در معيشت بندگان] تنگى و گشايش پديد مىآورد؛ و به سوى او بازگردانده مىشويد.»
📗 سوره بقره، آیه ۲۴۵
🍃🔹 *اگر انسان خود را به خدا قرض دهد، خدای قابض او را میگیرد و سپس وجودش را بسط میدهد و سپس وجودی حقانی به او ارزانی ميدارد كه با وجود قبلی او قابل قياس نيست.*
🍃🔸 *اگر كسي خود را به خدای سبحان قرض دهد، خدای باسط، وجودش را مضاعف كرده و دست کم ده برابر میکند.*
🟩 حضرت ولیّ عصر (عج) خليفه تامّه خدای سبحان و مظهر نامهای «قابض» و «باسط» اوست. هر زمان خود را به امام زمان (عج) بسپاريم، حضرت منّت گذاشته و ما را در قبضه قدرت خویش میگیرد، و در مرحله بسط دادن، وجودي گسترده نصيبمان میكند. با اين ديدگاه ديگر نه قبض برايمان ملالآور است و نه بسط، زيرا باور داريم:
✨ *نيم جان بستاند و صد جان دهد*
*آنچه در وهم تو نايد، آن دهد*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#شماره حساب سهمین
باسلام و احترام خدمت همراهان گرامی
💠 به اطلاع میرساند شماره کارتهای ذیل جهت واریز سهم امام و سهم سادات میباشد.
✳ *نحوه محاسبه سهم امام و سادات*
💢 لطفاً مبلغ بدهی خمس خود را بر دو تقسیم کرده و مبلغ سهم امام و سهم سادات را جداگانه پرداخت کنید
🔹 *سهم امام و رد مظالم*
(کارت بانک پاسارگاد - به نام خانمها بروجردی و ترسلی)
5022-2910-2552-5724
سپرده:213.8000.10294814.1
شبا: IR290570021380010294814001
🔸 *سهم سادات:*
(کارت بانک پاسارگاد - به نام خانمها بروجردی و ترسلی)
5022-2913-1039-0453
سپرده: 213.8000.10294814.5
شبا: IR340570021380010294814105
⬅ خواهشمند است پس از انجام واریز به شماره موبایل 09224674787 در
پيام رسان 🔺 بله 🔺موارد زیر را اعلام فرمایید.
✅ نام کامل مرجع عالیقدر خود
✅ مورد پرداخت
✅ تصویر رسید پرداختی
✅ نام و نام خانوادگی خویش
🔺 این شماره موبایل صرفاً برای دریافت پیامهای شما میباشد.
🔺 زمان پاسخگویی به پیامهای شما: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲
🔺 در صوت نیاز به تماس تلفنی در این ساعات با شماره موسسه 22557092 تماس حاصل فرمایید.
🌸 لازم به ذکر است حوزه وجوهات آیات عظام : حضرت آیه الله سیستانی - حضرت آیه الله خامنه ای - حضرت آیه الله صافی گلپایگانی - حضرت آیه الله مکارم شیرازی را دریافت می نماید
🌸 باتشکر
💢موسسه علمیه السطان علی بن موسی الرضا علیهالسلام
#زیارت_امین_الله ۸۰
🔆 *«مولعةً بذِکرکَ وَ دُعائِک»*
🌟 *زائر در این فراز از خداوند خواستار است که شعله شوق نسبت به دعا و درخواست در وجودش مضاعف شود و هرگز این شعله فروکش نکند.*
💢 چرا که اگر انسانی خود را مستغنی از دعا بداند، طغیانگر میشود.
هرگاه فردی خود را مستقل از خدا بداند؛ در واقع لباس بندگی را از وجود بیرون میآورد؛ چرا که برای خود نقش و وجودی در نظر میگیرد.
هر زمان انسان خود را محتاج به خداوند میداند از خطر استغنا و طغیان دور شده است.
🍃 زائر در زیارت امین الله هر روز به خداوند اعلام میدارد:
🔆 «خدایا هیچ وقت احساس بینیازی از تو را نداشته باشم و در اوج هر مقام و قدرت و علمی که قراربگیرم، قبل از آن بندگی تو را ببینم؛ بدین جهت همیشه لباس بندگی بر تن داشته باشم.»
🔰 این فراز از درخواستهای بی پایان انسان حکایت میکند به مانند آب رودخانه که دائم جریان دارد؛ یعنی *به ميزان بندگی درخواستهای فرد جدید میشود.*
⏹️ در سیر بندگی در زمانهای مختلف نوع درخواستها عوض میشود، همانگونه که نیازهای خردسالی، نوجوانی، میانسالی و پیری متفاوت است.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#دعای_صبحگاهی
🔆 *دعای صبحگاهی روز شنبه* را میتوانید در لینک زیر مطالعه نمایید:
🌐 http://emamraoof.com?p=12083
🛑حاج آقا نمی ترسید با لباس تو خیابون میرید؟!☝️
🔺چرا با مقتل خودت میری بیرون
#حدیث_روز
💠 *فلسفۀ حجاب*
✍🏼 از سخنان نهرو برمیآید که رومیان نیز (شاید تحت تاثیر قوم یهود) حجاب داشتهاند که قبل از نفوذ اسلام در هند وجود داشته است و یا بعدها پس از نفوذ اسلام در هند رواج یافته است و هندوان غیر مسلمان تحت تاثیر مسلمانان و مخصوصاً مسلمانان ایرانی حجاب زن را پذیرفتند.
◽️ آنچه مسلم است این است که حجاب هندی نیز مانند حجاب ایران باستان سخت و شدید بوده است. و شاید این همگرایی ریشه در آریایی بودن آنها دارد. بعضی هم تمایلات ریاضتطلبانه و ترک لذات را عامل پدید آمدن حجاب در آنجا میدانند.
◀️ بنابراین میتوان گفت که *قبل از اسلام حجاب در جهان وجود داشته و اسلام مبتکر آن نیست؛* اما اینکه حدود حجاب اسلامی با حجابی که در ملل باستانی بود یکی است یا نه، و دیگر اینکه علت و فلسفهای که از نظر اسلام حجاب را لازم میسازد همان علت و فلسفهای است که در جاهای دیگر جهان منشأ پدیدآمدن حجاب شده است یا نه، مطالبی است که اطراف آن بحث فراوان شده است.
📚 حوزه.نت
🌐 emamraoof.com
🔺 رهبر معظم انقلاب امروز : اینهایی که در صحنه هستند و آنهایی که پشت صحنه هستند، بسیار حقیرتر از آن هستند که بتوانند به نظام آسیب بزنند؛ این بساط شرارت جمع خواهد شد.
#پیامبر_شناسی ۱۲۰
🔆 «خُذْ مِنْ أَمْوالِهِمْ صَدَقَةً تُطَهِّرُهُمْ وَ تُزَكِّيهِمْ بِها وَ صَلِّ عَلَيْهِمْ إِنَّ صَلاتَكَ سَكَنٌ لَهُمْ وَ اللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ»
🔆 «از اموالشان صدقه (زكات) بگير تا بدين وسيله آنان را (از بخل و دنياپرستى) پاكسازى و رشدشان دهى و بر آنان درود فرست (و دعا كن). زيرا دعاى تو، مايهى آرامش آنان است و خداوند شنوا و داناست.»
📗 سوره توبه، آیه ۱۰۳
🔷🔹 كلمه «صل» به دو معنا تعبير ميشود:
🔹 ۱. *درود*
🍃 در اين آيه بيان ميشود که حضرت موظف به نظارۀ عمل خير فرد است. عملی که بدون اجبار و با رغبت و خالصانه صورت میگیرد. هم چنین بعد از صدور عمل شروع به تعريف و تمجيد بنده ميکند.
⏹️ بايد در نظر داشته باشيم كه:
◽️ اولا: حضرت سراپا صدق است و هر جملۀ ايشان بدون حكمت نيست و *از مبالغه دور است.*
◽️ ثانيا: درود او كه برترين خلق عالم است، *موجب جاري شدن سلامت و سعادت در زندگي فرد ميشود.*
🍃 درود و سلام، يعني آرزوي سلامتي براي مخاطب با تكيه بر نام سلام خداوند.
*اين آرزو كه در كلام و دل برترين خلق عالم جاري ميشود، قطعاً برآورده خواهد شد و بركاتش در زندگي هويدا ميشود.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com