📩 رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان:
امروز جوانانی که امام(ره) و دوران انقلاب را ندیدهاند انقلابی و بسیجی هستند
🔻 بسیجی دهه شصتی و دهه هشتادی و دهه نودی تفاوتی ندارند. شما دهه هشتادی و دهه هفتادی و ... هستید؛ جوانان نورس هستید؛ نه امام را دیدهاید نه دوران انقلاب را دیدهاید نه دوران دفاع مقدس را دیدهاید، اما همان روحیهی جوان تو میدان جنگ در شما هم هست. دههی شصت و نود و هشتاد ندارد؛ این حرفهای انقطاع نسلی و از این چیزهایی که میگویند، اینها حرفهای روشنفکری در گعدههای روشنفکرانه است؛ واقعیتها غیر از این است. امروز بسیج، همان بسیج دهه شصت است. ۱۴۰۱/۹/۵
📩 بسیج، فرهنگ مجاهدت گمنام و بیتوقع است / بسیجی بودن یعنی مظلومشدن برای رهایی دادن مظلوم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: بسیجیبودن فرهنگ مجاهدان گمنام است. فرهنگ مجاهدان بیتوقع و خطرپذیری است، نترسیدن است، خدمتگزاری است برای همه، برای کشور، از خود برای دیگران مایه گذاشتن است.
🔸️ بسیجی بودن یعنی مظلوم شدن برای اینکه مظلوم را رهایی ببخشد. دیدید در این قضایای اخیر بسیجیهای مظلوم خودشان مظلوم واقع شدند، برای اینکه نگذارند ملت، مظلومِ یک مشت اغتشاشگر غافل یا جاهل یا مزدور بشود. خودشان مظلوم واقع میشوند، برای اینکه جلوی ظلم دیگران را بگیرند. ۱۴۰۱/۹/۵
🔴امام خامنه ای(مدظله)؛بسیج تنها تا آن روز پیروز است که در یک دست بسیجی«قرآن» و در دست دیگرش«سلاح» باشد
♦️هرکس وارداین عرصه(بسیج) شد، باارزشترین افرادجامعه است.
💠بسيج ميقات پا برهنگان معراج انديشه پاك اسلامي است كه تربيت يافتگان آن، نام ونشاني در گمنامي و بي نشاني دارند.
🎥 رهبر معظم انقلاب: بسیج نباید فراموش کند که درگیری با استکبار جهانی است و دشمن اصلی آنجا است
🎥روایت رهبر انقلاب از عشقورزی امام به بسیج
🔹امام با آن همه عظمت که دنیا را تکان داد میگوید افتخارم این است که بسیجیام.
رهبر انقلاب: دیروز بچه های تیم ملی چشم ملت ما رو روشن کردند؛ انشاءالله خدا چشمشان را روشن کند...
#حدیث_روز
💠 *حقوق زن در اسلام*
🔷 اسلام تشخیص میدهد که *انسان بودن یک نوع واحد ممتاز است و مرد و زن هر دو انسانند* و در عین حال که از جهت جنسیت متفاوتند، از جهت انسان بودن با یکدیگر هیچ فرقی ندارند.
🔹 بر اساس همین اصل، اسلام زن را نیز مانند مرد، جزء کامل جامعه انسانی قرار داده و هر دو را به طور مساوی در هر چیز سهیم کرده است.
🔸 *اسلام برای زن حق آزادی اراده و عمل قرار داده، چنانکه در مرد نیز همین حق را جعل کرده است.*
◀️ در اینجا، لازمۀ جزء کامل بودن جامعه این نیست که هر حقی را که یک جزء جامعه داراست، جزء دیگر جامعه نیز باید از آن حق برخوردار باشد؛ زیرا جزئیت اختلاف افراد و اجزاء جامعه، در موقعیت اجتماعی، موجب تفاوت حقوق اجتماعی آنها میشود.
📚حوزه.نت
🌐emamraoof.com