⁉️شبهه 👇👇👇
امام کاظم نصف عمر خود را زندان بودند، این همه #فرزند از کجا آورده اند که در ایران این تعداد #امامزاده داریم؟
#شهادت_امام_کاظم علیه السلام
✅پاسخ 👇👇👇
🔹واقعیت اینست که امام کاظم ع در سال ۱۲۸ هجری متولد شده اند و در سال ۱۸۳ هجری در زندان هارون وفات کرده اند بنابراین در سن ۵۵ سالگی به شهادت رسیده اند. مدت زندانی بودن ایشان هم ۲۴ سال نبوده بلکه طبق نظر صحیح ۴ سال و طبق قولهای دیگری 5 یا 6 یا ۷ سال بوده است.
📚الأعلام ، خیرالدین الزرکلي، ج۷ ، ص۳۲۱
ضمن اینکه امامزاده هایی که در ایران هستند لزوما فرزندان بلاواسطهٔ امام موسی کاظم ع نیستند، بلکه بسیاری از آنان از نوادگان و نبیرگان و گاه تا چندین نسل واسطه هستند که به دلیل کرامت علمی و معنوی آنها مورد احترام مردم بوده اند.
علاوه بر آن بسیاری از امام زادگان نیز از فرزندان امامان دیگر و به خصوص سادات حسنی و حسینی هستند که بعد از قیام زید بن علی(سال ۱۲۱هجری) - از دست ظلم بنی امیه - به ایران فرار کردند و با ایرانیان وصلت نمودند و نسل فراوانی از آنان به جای ماند. در واقع جد بسیاری از این امامزاده ها قبل از تولد امام کاظم ع به ایران آمده اند.
🔹 لازم به ذکر است که برخی از این سادات با #کمک_ایرانیان به قیامهایی بر ضد حکومت ظالم زمان دست زدند که در بسیاری از موارد به شهادت آنان می انجامید تا اینکه در سال ۲۵۰ هجری نخستین قیام شیعی در #طبرستان به رهبری حسن بن زید که از سادات حسنی بود به تاسیس حکومت محلی انجامید که ۲۸ سال پابرجا بود ولی به دست سامانیان ساقط شد.
سپس حسن بن علی حسینی معروف به ناصر اطروش در سال ۲۷۸ هجری در گیلان و دیلمان قیام کرد که به تاسیس حکومت انجامید.
امامزاده های شمال ایران غالبا باید از این دسته سادات حسنی و حسینی باشند.
#مردم_شناسی ۴۵
💠 *«محبوبیت»*
🔆 «إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا»
🔆 «همانا كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند به زودى خداى رحمان براى آنان محبّتى (در دلها) قرار مىدهد.»
📔 سوره مبارکه مریم، آیه ۹۶
✳️ خدای سبحان گروهی از مردم را محبوب قرار داده و در قلب هر مومنی نسبت به آنها محبت خاصی ایجاد نموده است.
💢 هیچ کس نمیتواند محبوبیت آنان را کتمان کند.
✳️ *بدان جهت محبوباند* که
🌀 اوّلاً دلداده حق هستند و
🌀 ثانیاً عمل صالح و خالص انجام می دهند.
✅ *قصد آنان در عمل تنها وصول به حق است نه دریافت ثواب و دفع عقاب.*
🔸 نامشان بر سر زبان هاست، نزد مردم شهرت دارند و مردم به آنها اظهار محبت میکنند، همانند انصار الحسین علیهم السلام.
🔹 *خدای سبحان به مومن محبوبیتی عطا کرده که همهی خوبان عالم او را قلباً دوست دارند، و نام او در قلب فجار هیبتی ایجاد میکند که از او هراس دارند.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#ال_یس ۸٥
🔆 *«السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَ تَقْنُتُ»*
🔆 *«سلام بر تو آنگاه که نماز میگزاری و قنوت میگیری»*
✳️با سلام به حضرت انسان خواستار اقامت در جاده بندگی و اعتدال میشود و با دعای ايشان که در پاسخ سلام نهفته است اذن حضور برای زائر اعلام می گردد.
💠 *امام که همیشه ناظر بر اعمال افراداست ،در همه حالات به سلام زائر پاسخ میدهد تا او را تحت دعای خود قرار دهد.*
🔆 «وَ أَبْوَابَ الدُّعَاءِ إِلَيْكَ لِلصَّارِخِينَ مَفْتُوحَةً»
🔆 *«و درهای دعا را برای فریاد کنندگان گشوده است»*
✳️ در این دعا مفتوح بودن باب ولایت اعلام شده است و انسان در اوج خشوع و خضوع، با رعایت آداب بندگی به کهف ولایت راه مییابد.
✍️ در سرزمین شام فردی به نام حسن عراقی زندگی میکرد که از انجام هیچ گناهی باک نداشت. روزی در فکر عیش و نوش به مسجد اموی رفت و بر منبر شخصی را دید که در باره جایگاه امام زمان صحبت میکند. شنیدهها در او انقلابی ایجاد کرد، سر به سجده گذاشت و درخواست کرد امام خود را بشناسد.
🔹 بعد از آن روز تمام فکر و ذکرش امام عصر شد و در تمام سجدهها وصال امام را درخواست میکرد. یک روز پس از نماز مغرب دستی مهربان را بر شانهی خود احساس کرد که فرمود: خدا دعای تو را به اجابت رساند، من مهدی صاحب الزمان هستم. حسن عراقی به امام عرض کرد: آیا میشود به خانه ما بیایید؟ امام فرمودند: مکانی خلوت را در خانه خود آماده کن و حضرت هفت شبانه روز مهمان او شدند. در این مدت به او آموزش داده شد که مقلد و مأموم همیشه باید پشت سر امام حرکت کندو هرگز از ایشان سبقت نگیرد.
🍀 امام به او *«فرزندم»* خطاب کردند؛ این امر گویای این حقیقت است که *محبت و عشق انسان را در زمره اقارب و نزدیکان قرار میدهد.*
📚«برگرفته از بيانات استاد زهره بروجردى»
🌐emamraoof.com
#اصول برنامهريزی
✳️ 3ـ *صرفه جویی در زمان*
🔸 صرفه جویی یعنی جلوگیری از هدر رفتن وقت و بهره صحیح و کامل از زمان و وقت بردن است.
✳️ برای رسیدن به این امر لازم است سارقان وقت و زمان را شناسایی و مهار کنیم که اهم آنها از این قرار است.
🌀 الف: *تعارفات*: تعارفهای بیش از حد و نبودن شهامت نه گفتن نابودگر فرصتها به شمار میرود. عامل ناتمام ماندن کارها به حساب میآیند.
🌀 ب: *تلفن های غیر ضروری*: تلفن و همراه، ابزار سودمندی است که حتی می تواند عامل صرفه جویی در وقت باشد ولی گفت و گوهای طولانی، حاشیه روی های بی مورد و حتی استفاده مکرّر از آن خصوصاً اِس و مس ها به خستگی روانی، تحلیل قوا، وقفه در کارها، و در نتیجه موجب هدر رفتن وقت و زمان می شود.
🌀 ج: ملاقاتهایی که بدون برنامه قبلی در محیط کار و یا جاهای دیگر واقع میشود.
🌀 د: *خود محوری:* هم باعث اتلاف وقت میشود از این جهت که از تفویض کار به دیگران خودداری میشود و هم سبب فشار عصبی و تنشهای روانی میگردد.
📚 حوزه.نت
🌐 emamraoof.com
٤١
#تفسير_سوره انعام
آيه ٢٣
ثُمَّ لَمْ تَكُنْ فِتْنَتُهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا وَ اللَّهِ رَبِّنا ما كُنَّا مُشْرِكِينَ
آن گاه پس از فريفتگي به بتان در پيشگاه حق عذري نيابند جز آنكه از بتان بيزاري جسته و بگويند سوگند بخدا كه هرگز شرك نياورديم
تفسير آيه :
١-در آیات قبل گفته شد ظالمترین انسانها مشرکین هستند (ان الشرک لظلم عظیم )
٢-شرک تنها به معنای پرستش بتهای سنگی و چوبی در کنار خداوند نیست ، به میزانی که در زندگي برای دیگران تاثیر استقلالی قائل بوده و آنها را موثر ببینیم ، مشرک شده ایم
٣-تاثیری که مشرکین برای شرکای خود در کنار خداوند تصور می کنند وهم و گمانی بیش نیست (کنتم تزعمون)مشرک تصور می کند که دیگران در زندگی او سهم دارند یا نقش مهمی را ایفا می کنند
در حاليكه قرآن صراحتا اعلام می کند شما همیشه تصور می کردید اگر فلانی و فلاني در زندگی نباشد مشکلات حل نمی شود.
٤-ثُمَّ لَمْ تَكُنْ فِتْنَتُهُمْ بکار بردن کلمه فتنه در اينجا شاید زمانی است که انسان نمي تواند هیچ چاره جویی داشته باشد و یه معنای معذرت خواهی گرفته اند.
٥-انسان مفتون معبود خویش می شود حال اگر معبود را اشتباه انتخاب کرده باشد خطر جدی او را تهدید می کند زیرا دل و دین خود را در راه آن می دهد.
٦-ضرورت شناخت معبود حقیقی این است که گاه مشاهده می شود انسانی دل و دین را در راه محبت فرزند یا مال یا مقام از دست داده است.
٧-انسان مشرک به خداوند دو دروغ اساسی می گوید (وَ اللَّهِ رَبِّنا)( ما كُنَّا مُشْرِكِينَ) به خدا قسم که فقط خداوند رب و مربی ماست و دوم اینکه ماهرگز مشرک نبودیم
٨-" ثُمَّ لَمْ تَكُنْ فِتْنَتُهُمْ ..." بعضىها گفتهاند: مقصود از" فتنه" جواب است، يعنى جوابى ندارند مگر اينكه به خدا سوگند ياد كنند كه ما در دنيا مشرك نبوديم.
٩- تفاسير روايي مي گويند: آنها ادعا می کنند که ما در ولایت امیر المومنین کسی را در اين مقام با او شریک نمی دانیم.
١٠-بعضى ديگر گفتهاند: در كلام چيزى مضاف بر كلمه" فتنه" بوده و حذف شده، و تقدير آن چنين بوده:" ثم لم تكن عاقبة فتنتهم- سرانجام مفتونى و شيفتگيشان نسبت به بتها اين شد كه بگويند ........
١١-امام صادق عليه السلام فرمود: مراد از «فتنه» در «لَمْ تَكُنْ فِتْنَتُهُمْ»، معذرتخواهى مشركان مىباشد.
صحنه قیامت جایی برای دروغگویی نیست اما به دلیل اینکه در آنجا ملکات انسانها بروز می کند، دروغگویی دروغگوها که ملکه آنان شده بود ترک نشده و باز هم تکرار می شود.
١٢-مشرک در قیامت دروغ مضاعف می گوید زیرا نگفتند(و مالنا ان لا نشرک باالله)اصلا معنا ندارد که ما شریکی برای خدا قائل شویم به جای این جمله می گویند وَ اللَّهِ رَبِّنا ما كُنَّا مُشْرِكِينَ(ما هرگز مشرک نبودیم )
١٤-حضرت على عليه السلام در ذيل آيه در حديثى مىفرمايد: بعد از اين دروغ، بر لبشان مهر زده مىشود و ساير اعضاى آنان، حقّ را بازگو مىكنند.
١٥-احتمال دیگری که برای بعضی وجود دارد این است که اعتقادات آنان غلط یا فاسد شده است و در طول عمر خود متوجه نیستند که با این اعتقادات غلط، عمر خود را سپری کرده اند واینک هم باور ندارند که مشرک هستند
اعتقادات نیز مانند بسیاری از موارد دیگر در زندگی انسان فاسد شدنی است و باید برای تازه نگاه داشتن و جلوگیری از هر گونه فساد احتمالی مرتبا آن اعتقاد را در محضر امام زمانمان عرضه کنیم تا سلامتی آن حفظ شود (در زیارت آل یاسین اعنقادات حقه ما به امام زمانمان عرضه می شود )
١٦-امام صادق عليه السلام فرمود: روز قيامت خداوند آن چنان عفو و بخشش مىكند كه به ذهن هيچ كس خطور نمىكند، تا آن اندازه كه مشركان نيز مىگويند: ما مشرك نبوديم، (تا مشمول عفو الهى شوند).
١٧-شاید یکی از دلایل توصیه های دینی ما به تکرار تلاوت سوره قدر و سوره توحید و ذکر لااله الا الله نیزضرورت تازه نگاه داشتن و تکرار باور توحیدی در انسان است
توحید فقط در عبادت جلوه گری نمی کند ممکن است انسانی در عبادت، فقط خدا را عبادت کند اما در رزاقیت و یا سایر صفات الهی قائل به تاثیر مستقل برای دیگران باشد که این نیز شرک به حساب می آید.
١٨-به میزانی که ظلمت و تاريكي ظلم ها از مسیر زندگی انسان زدوده شود بیشتر متوجه این مسئله خواهد شد که تنها یک مربی حقیقی در زندگی وجود دارد که مسیر اصلی زندگی را به او نشان می دهد و از بیراهه رفتن ها و هدر دادن سرمایه عمر جلو گیری می نماید پس با آگاهی موحد مانده و از خطر ابتلاء به شرک خود را دور نگه می دارد و به هیچ کس اجازه نمی دهد حتی به اندازه درصد کوچکی جای پروردگار را در زندگی او داشته باشد.
١٩-ثُمَّ لَمْ تَكُنْ فِتْنَتُهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا وَ اللَّهِ رَبِّنا ما كُنَّا مُشْرِكِينَ
عاقبت کفر که با آن به فتنه افتادند این بود از شریکانی که برای خداوند قائل شده بودند اعلام برائت می کردند در حالیکه در گذشته نسبت به آنها تعصب داشتند
صحن
ه قیامت صحنه وسیعی است شاید در یک صحنه این گروه سعی در کتمان خطای خود داشتند و در صحنه دیگر ناچار به اقرار می شوند.
استاد بروجردي
كلاس تفسير قران
٨٢/٩/٨
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٦
https://chat.whatsapp.com/Gp28rYFznZIJ3yETSr66H6
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
٣
#زيارت_غديريه
ادامه مقدمه
مرحوم حافظ رجب بُرسي در ص ١١٧ كتاب مشارق انوار اليقين مي گويد:
قران در سوره اسراء آيه ٣٦ مي فرمايد
ان السمع والبصر والفواد كل اولئك كان عنه مسئولا
در تفسير آيه فوق آمده است كه سمع براي شنيدن توحيد و بصر براي ديدن نبوت و فواد جايگاه ولايت است كه از همه اينها سئوال مي شود تا معلوم گردد چقدر دلايل نبوت و ولايت را قبول كرديم و سويداي وجود ما به محبت علي عليه السلام اختصاص دارد يا خير؟
همچنين ذيل آيه والسماء و رفعها و وضع الميزان ، امام رضا عليه السلام مي فرمايد:
سماء، پيامبر ص و ميزان، علي ع است زيرا عمل افراد با محبت علي ع وزن پيدا مي كنند و وزين مي شوند پس روح عمل ما حب علي ع است و هر چقدر اين حب بيشتر باشد عمل ما قيمتي تر خواهد بود.
و در ذيل آيه الرحمن ولا تخسرالميزان مي فرمايند:
منظور اينست كه به حق علي ع ظلم نكنيد و اگر كسي به حق علي ع جاهل باشد ميزان ندارد و بي ارزش است .
و در ذيل آيه الذي انزل الكتاب بالحق والميزان مي فرمايند: كتاب، قران و ميزان،
اميرالمومنين است و ما از طريق ولايت، وزين مي شويم و ولايت علي عليه السلام به ما اعتبار مي دهد.
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح زيارت غديريه
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٦
https://chat.whatsapp.com/Gp28rYFznZIJ3yETSr66H6
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
🏴زیارتنامه حضرت ابوطالب (ع)
◾️السَّلامُ عَلَیْکَ یا سَیِّدَ الْبَطْحاءِ وَابْنَ رَئِیسها، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وارِثَ الْکَعْبَهِ بَعْدَ تَأْسِیسِها، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا کافِلَ الرَّسوُلِ وَناصِرَهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا عَمَّ الْمُصطَفى وَأَبَا الْمُرْتَضى، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بَیْضَهَ الْبَلَدِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الذّابُ عَنِ الدِّینِ، وَالْباذِلُ نَفْسَهُ فِی نُصْرَهِ سَیِّدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى وَلَدِکَ أَمیرِالْمُؤمِنِینَ وَرَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ
یا سید بطحا؛
رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم هرگز به تند باد نسیان نخواهد سپرد که در طوفان هجمه های مشرکین، به پروردگار کعبه سوگند یاد کردی که دست از حمایتش برنخواهی داشت تا مأموریّت الهی اش را به پایان رساند.
◾️◾️تسلیت به محضر مولایمان امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) در داغ پدرشان، ابوعلی و ابوالأئمه حضرت ابوطالب عمران بن عبدالمطلب(علیهم السلام) و تعزیت به همه شیعیانشان
⭕️ مولا علی (علیه السلام) در فضیلت پدرشان فرمودند:
*«وَ الَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِیّاً لَوْ شَفَعَ أَبِی فِی کُلِّ مُذْنِبٍ عَلَی وَجْهِ الْأَرْضِ لَشَفَّعَهُ اللَّهُ فِیهِمْ»*
🔹 قسم به آن خدایی که محمد (صَلی الله علیهِ و آله) را به حق بر نبوّت برانگیخت، همانا اگر پدرم شفاعت تمام گناهکاران روی زمین را بکند، خداوند شفاعت او را میپذیرد.
🌐 بحارالانوار، ج٣۵، ص ١١٠.
توسل به محضر حضرت ابوطالب و فرزندانش فاتحه و صلواتی هدیه بفرمایید.
💠 امام صادق علیه السلام: *مَثل ابوطالب، مَثل اصحاب کهف است که ایمان خود را مکتوم میداشتند و خدا برایشان دو برابر پاداش عطا فرمود.* 📚 امالی، ص ۵۵۱ 🏴۲۶ رجب سالروز وفات حضرت ابوطالب علیه السلام، پدر بزرگوار امیرالمومنین علی علیه السلام، تسلیت و تعزیت باد.🏴
#راهکارهای_مسرور_بودن ۵
💠 *شادی، لازمه سلوک*
🔸 ابن سینا در فصل هشتم کتاب اشارات خود در باب بهجت میگوید سالک باید بهجت داشته باشد، بهجت لازمه سلوک و سعادت است.
✳️ یکی از درخواستهای ما این است که
🔆 «اللَّهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حَالِنَا بِحُسْنِ حَالِك» *«خداوندا! بدحالی ما را به خوشحالی خودت تغییر بده.»*
💠 *شادی در کل کائنات جاری است*
☘️ *خداوند در نظام عالم بهجت را حاکم کرده است* و علامت این بهجت تسبیحی است که در کل کائنات جاری است، همچنانکه قرآن کریم میفرماید:
🔆 « سَبَّحَ لِلَّهِ ما فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ هُوَ الْعَزيزُ الْحَكيم»
🔆 «آنچه در آسمانها و زمين استخدا را به پاكى مىستايند و اوست ارجمند حكيم»
📔 سوره مبارکه حدید، آیه ۱
🔰 *تسبیح به معنای شناگری و حرکت است*. تمام نظام عالم در حرکت است و این حرکت علامت بهجت است، کائنات از اینکه مبدأشان خدای سبحان است و میتوانند به سوی او حرکت کنند احساس شادابی و خوشی دارند،
🌀 به همین جهت هرگز از حرکت باز نمیمانند درحالی که برخی بندگان با کمترین مشکل و گرفتاری از حرکت و تسبیح باز میمانند و متوقف میشوند و با این توقف در حقیقت با کل نظام عالم درگیر میشوند.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
قرائت زيارت حضرت اميرالمومنين ع افضل اعمال امشب
شب مبعث پيامبر اكرم است
👇👇👇
🔴 بیانیه مشترک بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم و سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم به مناسبت ملاقات پاپ با آیة الله العظمی سیستانی
پاپ با مرجع تقلید شیعیان حضرت آیت الله العظمی سیستانی دیدار داشتند. پاپ در این سفر و در دیدار با نخست وزیر عراق گفت که اسلحه ها را کنار بگذارید و اجازه دهید خشونت در اینجا و همه جا محدود شود.
این دیدار صحنه ای از تقابل گفتمان مقاومت اسلامی و در خدمت نظام سلطه بودن را به تصویر کشید که برای ناظران سیاسی شایان توجه است. او که به ظاهر و در پوشش خیرخواهی خواستار خاتمه یافتن خشونت و افراط گرایی بود اما چون به نمایندگی از نظام سلطه به دنبال راه حلی مسالمت آمیز برای کنترل مقاومت می گشت هرگز خطاب خود را متوجه ظالمان و متجاوزان نکرد .
او نگفت که دولت ظالم آمریکا با حضور چندین ساله و اشغالگرانه خود در کشورهای منطقه مانند عراق ، سوریه ، فلسطین ، افغانستان ، یمن و...هزاران انسان را به خاک و خون کشیده آسیب جدی به امنیت ملتها وارد کرده اند و این آمریکاست که باید توصیه به زمین گذاشتن اسلحه شود، اوست که باید به صلح و امنیت بین المللی پایبند باشد. او از ملتهای مظلوم خواست که سلاح را بر زمین بگذارند تا راه بر تجاوز و اشغالگران هموار شود.
پاپ خلق داعش توسط دولت آمریکا و کشتن انسانها توسط این گروه خونخوار را محکوم نکرد.
توصیه به تسلیم ملتهای مظلوم و خلع سلاح در برابر ظالم جنایت نسبت به بشریت است و ذهنیت مسیحیت قرون وسطی را زنده می کرد
او رسما از کاهش تعداد مسیحیان در عراق اظهار تاسف کرد بدون توجه به اینکه باقی ماندن همین تعداد از مسیحیان مرهون جانفشانیهای نیروهای مقاومت و سردار قاسم سلیمانی و مهندس المهدی است .
شاید عده ای گمان کنند پاپ با دغدغه تقریب ادیان به عراق آمده اما حقیقت آنست که او برای دفاع از سیاست آمریکایی وارد عراق شده و قصد داشت خیزش انتقام از شهدای مقاومت را به توقف و عقب نشینی و صلح به نفع امریکا دعوت کند.
سفر پاپ با هدف استحاله راهبرد استراتژیک “ایران و العراق لایکمن الفراق” صورت گرفت تا تقابل قم نجف را القاء و ترویج کند.
قرائت کاتولیک از دین آمده بود تا با تاکید انحصاری بر جنبه رحمانیت دین به نفی جهاد و مقاومت بپردازد و از جریان اسلام رحمانی و سکولار یارگیری کند تا ائتلاف دین سکولار علیه دین انقلابی و مقاومت
زیارت امیرالمؤمنین درشب بیست و هفتم رجب🕌*
*شب مبعث پیامبر صلوات الله علیه🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃*
🍃*السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبَا الاَْئِمَّةِ وَمَعْدِنَ النُّبُوَّةِ وَالْمَخْصُوصَ بِالاُْخُوَّةِ * *السَّلامُ عَلى يَعْسُوبِ الدِّينِ وَالاِْيمانِ وَكَلِمَةِ الرَّحْمنِ وَكَهْفِ الاَْنامِ * *السَّلامُ عَلى مِيزانِ الاَْعْمالِ وَمُقَلِّبِ الاَْحْوالِ وَسَيْفِ ذي الْجَلالِ * *السَّلامُ عَلى صالِحِ الْمُؤْمِنينَ وَوارثِ عِلْمِ النَّبِيّينَ وَالْحاكِمِ يَوْمَ الدّينِ السَّلامُ عَلى شَجَرَةِ التَّقْوى وسامِعِ السِّرِّ وَالنَّجْوى وَمُنْزِلِ الْمَنِّ وَالسَّلْوى *السَّلامُ عَلى حُجَّةِ اللّهِ الْبالِغَةِ وَنِعْمَتِهِ السّابِغَةِ وَنِقْمَتِهِ الدّامِغَةِ السَّلامُ عَلى اِسْرائيلِ الاُْمَّةِ وَبابِ الرَّحْمَةِ وَاَبي الاَْئِمَةِ * *السَّلامُ عَلى صِراطِ اللّهِ الواضحِ وَالنَّجْمِ اللاْئِحِ وَالاِْمامِ النّاصِحِ وَالزِّنادِ الْقادِحِ *السَّلامُ عَلى وَجْهِ اللّهِ الَّذي مَنْ آمَنَ بِهِ اَمِنَ السَّلامُ عَلى نَفْسِ اللّهِ الْقائِمَةِ فيهِ بِالسُّنَنِ وَعَيْنِهِ الَّتي مَنْ عَرَفَها يَطْمَئِنُّ السَّلامُ عَلى اُذُنِ اللّهِ الْواعِيَةِ فِي الاُْمَمِ وَيَدِهِ الْباسِطَةِ بِالنِّعَمِ وَجَنْبِهِ الَّذي مَنْ فَرَّطَ فيهِ نَدِمَ اَشْهَدُ اَنَّكَ مُجازي الْخَلْقِ وَشافِعُ الرِّزْقِ وَالْحاكِمُ بِالْحَقِّ * *بَعَثَكَ اللّهُ عَلَماً لِعِبادِهِ فَوَفَيْتَ بِمُرادِهِ وَجاهَدْتَ فِي اللّهِ حَقَّ جِهادِهِ * *فَصَلّى اللّهُ عَلَيْكُمْ وَجَعَلَ اَفْئِدَةً مِنَ النّاسِ تَهْوي اِلَيْكُمْ فَالْخَيْرُ مِنْكَ وَاِلَيْكَ عَبْدُكَ الزّائِرُ لِحَرَمِكَ اللاّئِذُ بِكَرَمِكَ الشّاكِرُ لِنِعَمِكَ قَدْ هَرَبَ اِلَيْكَ مِنْ ذُنُوبِهِ وَرَجاكَ لِكَشْفِ كُرُوبِهِ فَاَنْتَ ساتِرُ عُيُوبِهِ فَـكُنْ لي اِلَى اللّهِ سَبيلا وَشَفيعاً وَمِنَ النّارِ مُقيلاً وَلِما اَرْجُو فيكَ كَفيلاً اَنْجُو نَجاءَ مَنْ وَصَلَ حَبْلَهُ بِحَبْلِكَ * *وَسَلَكَ بِكَ اِلَى اللّهِ سَبيلاً فَاَنْتَ سامِعُ الدُّعاءِ وَوَلِيُّ الْجَزاءِ عَلَيْنا مِنْكَ السَّلامُ وَاَنْتَ السَّيِّدُ الْكَريمُ وَالاِْمامُ الْعَظيمُ * *فَـكُنْ بِنا رَحيماً يا اَميرَالْمُؤْمِنينَ *وَالسَّلامُ عَلَيْكَ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكاتُهُ🙏.
# *عيدمبعث مبارك باد*
✨ *اثرمحبت ودوستی پیامبر✨*
عربی بادیه نشین نزد پیامبر آمد و به ایشان عرض کرد : قیامت چه زماني است؟
پیامبر آماده نماز شدند بعد از اتمام نماز پرسیدند:
چه كسي پرسید قیامت چه زماني
می رسد؟
آن شخص از بین جمعیت جلوآمد وخود را معرفی کرد.
پیامبر فرمود: برای قیامت چه آماده کرده ای که سراغ آن را می گیری؟
عرض کرد: به خدا قسم عمل زیادی تدارک ندیده ام. نه نماز زیادی نه روزه ای. تنها یک چيز دارم وآن محبت به خدا ورسول اوست.
پیامبر فرمود:
*هر کس با همان کسی است که او را دوست دارد.*
*✨درایت در روایت:*
🔆 *انسان پرورش یافته درمحضر پیامبر اعمال خود را نمي بيند و پیوسته خويش را دست خالی می پندارد هرچنداعمال فراواني داشته باشد زیرا چه بسا اعمالش قابلیت انتقال به عالم دیگر را نداشته وعملي غير خالصانه باشد*
🔆 *محبت به پیامبر انسان را در روزی که بسياري از مردم ورشکسته اند،سرمایه دار می كند .*
🔆 *محبت به پیامبر موجب تصفیه نیّات ، تطهیر خُلق و اصلاح عمل می گردد.*
🔆 *محبت به پیامبر موانع ارتباط انسان را با بيت ولايت مرتفع مي كند و موجب پیوست وهمراهی اوبا آنها می گردد.*
📚 بحار الانوار ج 17 ص 13
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com