#ثبت_نام_تابستان
♦️♦️ *باسلام واحترام خدمت کاربران گرامی*
◀️ *جهت آشنايي با سه درس «مرز زندگي» ،«خانواده بالغ» و «قوانین عادت ساز» لطفا بر روی لینک زیر انگشت بزنید*
http://emamraoof.com/?p=24618
📚واحد پشتیبانی موسسه علميه السلطان علی بن موسی الرضا عليه السلام
#شرح _زیارت_جامعه_کبیره ۱۱۹
🔆 *«وَ اجْتَبَاكُمْ بِقُدْرَتِه»*
🔷🔹 خداوند سبحان شما را به توانایی و قدرت کامله مخصوص گردانید.
🔹۱. خدای سبحان همه قدرت خود را در وجود شما حضرات معصومین علیهمالسلام جمع كرده است و شما عرصۀ قدرت خداوند سبحاناید.
فاطمه سلاماللهعلیها جامع قدرت است. در حدیث كساء آمده است: «هم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها»(اینان فاطمه و پدرش، فاطمه و همسرش و فاطمه و فرزندانش هستند.)
🔹۲. خدا همه كمالات را در ظرف وجودی حضرات معصومین علیهمالسلام جای داده است:
🔆 *«إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَیءٍ عَلیم» ؛ «خداوند به همه چیز داناست.»*
❇️ وجود ائمه اطهار علیهمالسلام جایگاه قدرت و كمالات خدای سبحان است؛ امّا این قدرت و كمالات برای انسان خاكی, قابل ادراك نیست؛
✅ *زیرا حضرات معصومین علیهمالسلام جلوۀ تامّه خدای سبحاناند و چون قدرت و كمال خداوند سبحان از حد درك و فهم بشری خارج است، قدرت و كمال حضرات معصومین علیهمالسلام نیز چنین است.*
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof. com
#زیارت_امین_الله
🔆 «مُسْتَنَّةً بِسُنَنِ أَوْلِیائِك»
🔆 «خدایا! میخواهم سیره و روشم مانند روش اولیائت باشد.»
🟥 *گفتنی است بیتوجهی به سنن الهی، آسیب رسان است* چون شریعت پیکرهای دارد که دارای اصول و فروع و ظاهر و باطن است و حقیقتی دارد که برای وصول به آن حقیقت باید مسیری طی شود.
✅ *توجه و اجرای سنن، انسان را در اجرای شریعت کمک میکند؛* گویا تسهیلاتی در اختیار فرد قرار میگیرد.
❇️ اجرای سنن، انسان را به یقین میرساند که برنامهریزی صحیح از سوی خداوند در جزییات امور زندگی او صورت گرفته است و مسیر بندگی را سهل و آسان جلوه میدهد.
❇️ اجرای سنن الهی انسان را از خمودی و یکسانی جدا میکند و باعث سیر بندگی او میشود.
◀️ *آنچه قابل توجه است آنکه التفات به جزئیات سنن بهمعنای دوری از اصول نیست، بلکه قبولی در جزء و کل شریعت را بیانگر است.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
https://www.skyroom.online/ch/hozeskyroom/zendegi-salem-bahman1401
لینک کلاس زندگی سالم
#حدیث_روز
💠 *مؤلفههای اخلاقی معلم شایسته*
🟩 *صبر* ۲
🔷🔹 بسیاری از افراد وجود دارند که استعداد یک کار علمی را در حد نبوغ دارند؛ ولی در اثر بیحوصلگی و کمصبری در رسیدن به نتیجه ناکام میمانند، در حالی که افرادی که استعداد متوسطی دارند در اثر صبر و حوصله زیاد پیشرفت چشمگیری میکنند که موجب تعجب همگان است.
🔹 هر وقت دیده یا شنیده میشود که دوستی کار مهم و فوقالعادهای انجام داده است، بسیاری از افراد گمان میکنند این نتیجۀ حاصل ذهن قوی و استعداد و نبوغ خارقالعادۀآن فرد بوده است، در حالی که پشت صحنۀ فعالیتها و تلاش و صبر و حوصلهای که فرد در مراحل انجام این کار انجام داده است، در نظر نمیگیرند.
🔹 باید توجه داشت اگر صبر و استقامت به خرج بدهیم و استعداد کمی در آن زمینه داشته باشیم، بالاخره به نتیجه خواهیم رسید؛ همانطور که مولای متقیان حضرت علی علیهالسلام میفرماید:« آدم باحوصله ظفر را به چنگ میآورد، گرچه دریک زمان طولانی.»
📚«حوزه.نت»
🌐 emamraoof.com
۳۵۰
#آداب_الصلوه
💠 *ادامۀ بحث سلام پایان نماز*
🔆 امیرالمؤمنین علیهالسلام در نهج البلاغه میفرمایند: «إِذَا اسْتَوْلَى الصَّلَاحُ عَلَى الزَّمَانِ وَ أَهْلِهِ، ثُمَّ أَسَاءَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ، فَقَدْ ظَلَمَ؛ وَ إِذَا اسْتَوْلَى الْفَسَادُ عَلَى الزَّمَانِ وَ أَهْلِهِ، فَأَحْسَنَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ، فَقَدْ غَرَّرَ.»
✴️ هرگاه نيكوكارى بر روزگار و مردم آن غالب آيد، اگر كسى به ديگرى گمان بد برد، در حالى كه از او عمل زشتى آشكار نشده ستمكار است. و اگر بدى بر زمانه و مردم آن غالب شود، و كسى به ديگرى خوش گمان باشد، خود را فريب داد.
📘حکمت۱۱۴ ترجمه آقای دشتی
❇️ اگر زمانی شر و خیانت در جامعه برقرار شد اگر خوشبین باشید اشتباه است؛ اما در یک جامعه معمولی و سالم باید نسبت به هم خوشبین و سلام باشیم.
❇️ بهواسطه سلام در معاشرتها صحت و سلامتی برقرار میشود، نسبت به یکدیگر بدبین نمیشویم، تجسس نمیکنیم، احتمال غلط به هم نسبت نمیدهیم، انصاف داریم و توقع بیجا نخواهیم داشت.
💢اگر میخواهید به کسی سلام کنید، باید تقوای الهی داشته باشید و سلام را در معنای اعلی بکار ببرید، منتها قبل از اینکه ما به دیگران سلامتی برسانیم، باید خودمان سالم باشیم، مثلاً وقتی خودم بخیل هستم نمیتوانم درس سخاوت و جود بدهم.
🔹ابتدا باید به خودمان سلام دهیم که دین تو باید از دست تو سالم بماند و خود به دینم ضربه نزنم، بدعتگزاری، تزلزل و انحراف در دین ایجاد نکنم و بهطور کلی دینم در درجه اول از طریق خودم آسیب نبیند.
🔹در مرحلۀ بعدی قلب و قوۀ شهود باید از دست خودم در امان باشد، یعنی از صراط مستقیم به نفسانیات، انحراف پیدا نکنم. بیماری قلب، انحراف و ضیق، حرف ناحساب، قضاوت و سختدلی، قساوت و چرک دلی… اینها همه انحرافاتی است که توسط خودم ایجاد میشود.
🔹در مرحلۀ بعدی قوۀ ادراک باید سالم بماند. بعضی وقتها عقل آفت زده میشود، سپس قوۀ ادراک آسیب میبیند.
پس دین و عقل ما باید از سلام خود ما بهرهمند شود.
📌ادامه دارد...
📚«برگرفته از بیانات استاد بروجردی»
کلاس شرح آداب الصلوه
۸۲/۲/۱
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
بله👇
https://ble.ir/Boroojerdi
تلگرام👇
https://t.me/darmahzar
سایت موسسه👇
emamraoof.com
ایتا👇
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستام خالیه دستامو بگیر!