eitaa logo
گیاه درمانی طب سنتی طبی
60.1هزار دنبال‌کننده
82.8هزار عکس
10.6هزار ویدیو
62 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ ❗️❗️سوال جواب طبی نداریم سوال نکنید ⛔️⛔️ تعرفه تبلیغات 👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شب ها قبل از خواب روی لب هایتان روغن زیتون بمالید روغن زیتون دارای 3 ویژگی مهم برای لب‌ها است👇 تغذیه کردن،مرطوب‌سازی و برطرف کردن خشکی یا ترک‌خوردگی لب‌ها روغن زیتون شب جذب لب می‌شود. @darmangaram
⚁این گیاهان جایگزین خوبی به جای داروهای شیمیایی هستند: سماق نسابیده :ضد چربی خون شیرین بیان : ضد زخم معده زرشک سیاه : رقیق کننده خون چای سفید : ضدضعف اعصاب زنجبیل : ضد تهوع @darmangaram
افرادی که به طور منظم دچار سردرد میشوند ! باید روزی یک عدد موزبرای صبحانه مصرف کنند. منیزیم موجود در آن به طور موثر سردرد را درمان میکند 👌🏻 @darmangaram
ویژگی‌های عسل طبیعی و نحوه تشخیص آن (☝️🏻)🍯🐝 @darmangaram
🌼🌿تغذیه 💫🌼🌿نشانه‌ها‌ی کمبود یُد 🌼افسردگی 🌼افزایش وزن 🌼کاهش عملکرد مغزی 🌼بزرگ شدن غده تیروئید @darmangaram
اگر ناخن هایتان نرم و شکننده شده 1هفته هرروز5دقیقه انگشتهایتان را داخل سس مایونز بگذارید؛این کارباعث محکم شدن ناخنهامیشود.سس مایونزبرای درمان افتاب سوختگی هم بسیارمفیداست👌 @darmangaram
✅ نوشیدنی های شبانه برای داشتن خوابی راحت: 👈🏻چای بابونه 👈🏻شـیر وانیلی 👈🏻دمنوش نعنا فلفلی 👈🏻اسموتی گیلاس (حدود 20عدد گیلاس بدون هسته و 2قاشق ماست را درمخلوط کن بریزید) @darmangaram
⁉️چگونه مي توان سردردهای ميگرني را کم کرد؟ ✅ روغن اسطوخودوس را به مدت 15 دقیقه استشمام کنید یا روی شقیقه های خود بمالید. 👈 مطالعات نشان می دهد که به سرعت دردکاهش خواهد یافت. @darmangaram
در زمان سرماخوردگی و سرفه های شدید ، آب آنـــــاناس بخورید ! آب آناناس ۵ بـــــــرابر قوی تر از شربت سینه عمل میکنه و از سرماخوردگی و آنفولانزا هم جلوگیری میکنه ! @darmangaram
خانم ها حتما باید آلو خشک شده بخورند زیرا بیشتر خانم ها دچار کم خونی هستند و آلو خشک سرشار از آهن است ، همچنین با افزایش سلامت کبد به افزایش سلامت پوست کمک میکند ! @darmangaram
🔻یک سیب و گلابی را پوست بگیرید و در مخلوط کن ریخته و یک لیوان آب نیز به آن اضافه کنید🔺 ✅این معجون در درمان کم خونی بسیار موثر است @darmangaram
کسانی که اختلال هضم دارند نباید پوست گوجه را مصرف کنند بلکه خود بافت گوجه را حرارت داده و در غذا ریخته و مصرف کنند و همراه آن ازیک ادویه تند مثل زیره و یا آویشن استفاده کنند.. @darmangaram