eitaa logo
گیاه درمانی طب سنتی طبی
61.4هزار دنبال‌کننده
78.6هزار عکس
10.3هزار ویدیو
60 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ ❗️❗️سوال جواب طبی نداریم سوال نکنید ⛔️⛔️ تعرفه تبلیغات 👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
💠👈 ⚛بادکش گرم ناحیه زهار و سپس ماساژ با روغن های گرم و قابض مانند روغن بادام تلخ +روغن دارچین و روغن زنجفیل ⚛ماساژ زیر شکم تا پهلوها ⚛مصرف دم نوش بابونه+سداب+زیره+ پنج انگشت ⚛حجامت ساکرال ⚛شب قبل از خواب خوردن یک قاشق مرباخوری سیاه دانه با عسل. ⚛پوست بلوط + پوست انار + گلنار فارسی + آویشن + بومادران. موارد فوق را به مقدار مساوی در عرق آویشن یا عرق بومادران جوشانده، صاف کرده در تشت بزرگی ریخته داخل آن بنشینید. ⚛خوردن میوه انگور که با هسته آن جویده شود. (در فصلی که انگور نیست مویز استفاده شود). ⚛شب ها یا عصرانه آب سیب طبیعی مخلوط با عسل میل شود ☀☀☀☀ @darmangaram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💦🍃یک راه اسان برای از بین بردن بدن برای همیشه 📚:استاد ضیایی ☀☀☀☀ @darmangaram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶درمان و پيشگيري از نازكي غضروف مفصل ،، روش صحيح تغذيه از مایع مفصلي 📚حکیم ضیایی ☀☀☀☀ @darmangaram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خصوصیات رفتاری مزاج گرم و تر ♻️ آشنایی با ویژگیهای شخصیتی ، محاسن و نقاط ضعف افراد دارای این‌مزاج ☀☀☀☀ @darmangaram
🍹نوشیدنے خوشمزه براے 😊😍 🍺 این نوشیدنی چاق کننده در هندوستان رواج دارد. 📜مواد لازم : 🍼شیر —- دو لیوان 🍚شکر یک قاشق 🌰بادام درختی خلال شده یک قاشق ⚡️پسته خلال شده یک قاشق 🌸گلاب چهار قاشق سوپخوری 🎗طرز تهیه نوشیدنی چاق کننده: ابتدا شیر را بجوشانید و بعد شکر ، بادام ، پسته بریزید و بعد از حل شدن ،شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید . بعد از ده الی پانزده دقیقه آن را از روی اجاق گاز بردارید و بعد از خنک شدن درون یخچال گذاشته تا سرد شود سپس میل کنید. 🏖 @darmangaram
🖼­جایگزین های آب شرب لوله کشی👇 ✔️آب جوشیده ✔️آب فاتر ✔️آب باران ✔️آب چشمه ✔️آب چاه جاری و... 🌺🍃 🏖 @darmangaram
❗️ اهمیت مصرف قارچ برای بانوان 〽️ مصرف مرتب قارچ موجب تنظیم میزان هورمون استروژن در خانمها می شود و از بروز سرطان پستان جلوگیری می‌کند. . @darmangaram
پیاز برش خورده پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت بدن هست👇 هرگز نباید پیاز برش خورده و مانده را استفاده کرد چون میکروب را جذب خود می کند پیاز برش خورده را در یخچال بگذارید تا تمام میکروبهای یخچال را جذب خودش کند! پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت چشم، روده و معده میش‍ود! . @darmangaram