eitaa logo
گیاه درمانی طب سنتی طبی
62هزار دنبال‌کننده
79.4هزار عکس
10.4هزار ویدیو
61 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ ❗️❗️سوال جواب طبی نداریم سوال نکنید ⛔️⛔️ تعرفه تبلیغات 👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
⬅️ درمان عفونت معده ♻️جویدنِ روزانه ۲۱ عدد سیاهدانه+یک قاشق غذاخوری عسل ♻️دم نوش آویشن + بابونه ♻️روغن مالی شکم با روغن زیتون یا سیاهدانه ♻️اصلاح آب خوردن ها و ترک آب خوردن بین غذا،آب خوردن صبح ناشتا،آب خوردن شبها ایستاده و .. ♻️شبها یک قاشق مرباخوری اسپند با آب بلعیده شود (جویده نشود) ♻️صبح ناشتا هفت عدد خرما بدون آب @darmangaram
✴️ درمان خشکی صورت 👈علت خشکی پوست افزایش سودا یا صفرا است. باید بدن را از سودا پاکسازی کرد. 1⃣ چای نخورید. 2⃣میوہ و سبزیجات و سالاد استفادہ کنید. 3⃣روغن بنفشہ روزی دو بار صبح و شب بہ پوست بمالید. 4⃣کرم جوانہ گندم بہ پوست بمالید. 5⃣استفادہ از کرم رازیانه. 6⃣مصرف سرکہ انگبین. 6⃣انجام حجامت عام در دو مرحلہ هر ماہ یڪ بار بہ جز در ماہ دی. @darmangaram
🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️ ۱.حرص خوردن بیش از حد ۲.حساس و زود رنج بودن ۳.عصبی شدن ۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویه‌جات خیلی گرم مثل فلفل و... ۵.بی‌نظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب عضویت در کانال👇 📡 @darmangaram
👈آیا می دانید که خوردن نان سبوس دار باعث سیری واقعی شده و چاق کننده نیست! 💠مواد غذایی مقوی و دارای ریز مغذی مانند نان های سبوس دار همچون نان سنگک باعث می شود با حجم کمتری از غذا، افراد سیر شوند و سلول ها به سیری واقعی برسند و در نتیجه از چاقی جلوگیری شود. ◀️برنج و آردی که سبوسشان گرفته می شود، در واقع ریز مغذی های بسیار مفید آن گرفته می شود که باعث می شود حجم زیادی از غذا خورده شده، ولی ریز مغذی ها به اندازه کافی به سلول ها نرسد، درنتیجه سلول ها همیشه گرسنه هستند و این امر سبب می شود رفتارهای عجیب در غذا خوردن پیدا شود و اشتهای کاذب پدید آید که به علت گرسنگی سلولی است. ⭕️(مشابه همان اتفاقی که به دنبال خوردن پفک و چیپس در بدن کودکان اتفاق می افتد) خیلی وقت ها مشاهده می شود علی رغم خوردن غذای برنجی، باز افراد احساس گرسنگی می کنند و می گویند ته دلمان خالی است که این نشان از ناقص بودن ترکیب غذای مصرفی شماست که باعث گرسنه ماندن سلول ها شده است. 🔹توصیه می شود از ترکیب مواد غذایی مغذی میل کنید تا به یک سیری واقعی دست یابید. 🎍🎍🎍🎍🎍 @darmangaram
🍏کودکان دچار صرع و تشنج و فلج مغزی 🌕روغن مالی ملاج سر تا قبل از ۲ 🌕سالگی با روغن سیاهدانه و روغن 🌕بادام تلخ . هفته ای یکی دوبار . 🌕(قبل از تشکیل کامل ملاج سر). ✍🏻اینکار باعث رشد مغزی و بهتر شیر خوردن و آرامش بخشی و رشد جسمی اطفال میشود. 📚حکیم خیراندیش @darmangaram
🔍تدابیر فصل پاییز🍂👆 📝 از محصولات ویژه طبیعت در این فصل به طور مرتب و هفتگی مصرف کنید چرا که خداوند حکیم برای مقابله انسان در برابر بیماری‌های این فصل این میوه‌ها و گیاهان را در اختیار انسان‌ها قرار داده است که عبارتند از: 👌شلغم، ترب سیاه، کدو حلوایی، کدو آشی، انار، عناب، به، سیب، مرکبات، برگ چغندر به صورت آش یا بورانی، خاکشیر، قدومه، نخود @darmangaram
🔴 ♻ كسانی كه كمر درد دارند به مدت 7 روز، روزی 10 دانه عناب ابتدا مكيده سپس ميل كنند. نشر دهید. @darmangaram
🌾 🔴 🔹نوشابه های گازدار شکردار، نوشیدنی مناسبی برای قرارگرفتن سر سفره نیستند. در مکتب طب ایرانی توصیه عمومی به مصرف مایعات در میان غذا به دلیل اثرات آنها در ایجاد ، اصلا توصیه نمی شود. 🔸طبیعت عصاره طبی جو که اصطلاحا به نیز معروف است، سرد و تر است و تسکین دهنده خوبی برای است و همه فرآورده‌هایی که از جو به دست می‌آیند؛ طبیعت سردی دارند. 🔹ماء الشعیر طبی غذایی دوایی است و خاصیت دارد و برای تب و بیماریهای گرم در گرم مزاجان، مثل التهاب و ورم گرم ریه که همزمان گوارش سالمی دارند، بسیار مفید است. 🔸ماء الشعیرهای گازدار صنعتی، از مالت جو تهیه می شوند و وقتی گاز نوشابه به آن اضافه می شود بسیار می شود. حال اگر به این ترکیب میزان زیادی شکر سفید اضافه شود، بسیار و سردتر بوده و عوارض آن از منافعش بیشتر می شود... 🔹برای تهیه عصاره جوی طبی یا ماءالشعیر طبی یک لیوان جوی درشت که پاک و شسته شده را در چهارده لیوان آب ریخته و حرارت دهید و کف محلول در حال جوش را بگیرید تا جوها شکفته شوند بعد بلافاصله جوها را جدا کرده و مایع را صاف کنید و در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری فرمایید. موقع مصرف میتوانید از لیموترش تازه، عسل، شکر میل نمود. در صورت عدم وجود ضرر، جوهای شکفته را نیز میتوانید در سایر غذاها نظیر سوپ استفاده کنید @darmangaram
💠خواص فوق العاده دوسین👇👆 (۱ قاشق مرباخوری عسل+۲۱عدد سیاهدانه) ♦️افراد گرم مزاج درهفته ۱_۲ مرتبه 🔷افراد سرد مزاج روز درمیان ⭕️درصبح «ترجیحا ناشتا» ⚠️حتما مصرف کنید @darmangaram
🔴 ؛ مقوی مغز و معده ♻ بسیاری ممکن است مربای گل قند را از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر بدانند که مانند بسیاری از مرباها بر روی آتش تهیه می‌شود. ✔️اما یکی از بهترین روش‌های تهیه که در غرب کشور تهیه می‌شود گل قند آفتابی است. 🌀طرز تهیه : 🔸گل محمدی و عسل به نسبت یک به دو تهیه می‌شود. برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند. 🔹این مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند. پس از 40 روز این مربا آماده است. در طی این مدت البته مثل هر پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است. ♻ خواص ویژه آن طبیعت گرم، آرام بخشی، مقوی مغز، مقوی معده، مفید برای خانم های باردار و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد. 🌸اغلب گل محمدی کاشان، شیراز و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارند ملین هستند برعکس گل محمدی زنجان و تبریز و اردبیل که شیرین تر هستند گاهی حتی قابض هستند. @darmangaram
🔴 درمان و کودکان ♻ پرهیزات ترک غذاهای نفاخ (حبوبات، سیر، پیاز و...) و ترک خوراک سرد (ترشیجات ، ماست و دوغ و دلستر و خیار و گوجه و...) توسط مادر درمان 🔹 گرفتن آروغ نوزاد 🔸 گرم کردن معده مادر با استفاده از خوراکیهای معتدل و گرم و تر 🔹 جوشانده زیره یا آویشن یا زنیان یا بادرنجبویه یا انیسون یا رازیانه، هر نیم ساعت یک قاشق مرباخوری به نوزاد بدهید تا 5 ساعت (10 قاشق) 🔸 روغن مالی شکم نوزاد با روغن بادام شیرین یا زیتون یا کرچک که گرم کرده اید به جهت عقربه‌های ساعت 🔹 گرم کردن شکم با پارچه یا حوله گرم و بستن شکم نوزاد با پنبه گرم شده. 🔸 یک قاشق ترنجبین جوشانده خوب صاف و ته نشین شود و روزانه 10قاشق مرباخوری، گرم به نوزاد بدهید. ترنجبین علاوه بر تقویت معده و جلوگیری از نفخ و رفلاکس، مغذّی بوده و تقویت کننده هست. همچنین آرام بخش بسیار قوی هست و باعث می شود نوزاد به راحتی بخوابد. 🔹 استفاده از گهواره کمک به تقویت حرارت غریزی و و بهبود هضم و کاهش نفخ میگردد. @darmangaram
💎 : 🔶گوش از سه بخش اصلی تشکیل شده است. 1⃣ : 👇👇👇 ✅گوش خارجی قسمتی است که قابل مشاهده است، غدد ترشح کننده موم، جرم گوش دراین قسمت قرارگرفته اند. ✅گوش خارجی ازاجزای داخلی گوش محافظت می کند و همچنین صداهای اطراف را جمع آوری کرده و بر روی پرده صماخ متمرکز می سازد. 🔺مجرای گوش امواج صوتی را به پرده صماخ انتقال دهد. 🔺امواج صوتی باعث ارتعاش پرده صماخ می شوند. 2⃣ :👇👇👇 ✅ فضایی که درپشت قرار گرفته و توسط پرده گوش، از گوش خارجی جدا شده است. ✅گوش میانی،از۳استخوان خیلی کوچک تشکیل شده ،شامل چکشی، سندانی، رکابی که امواج صوتی را تقویت می کنند. 3⃣ :👇👇👇 ✅ ارگانهای حسی شنوایی و تعادل را شامل می شود(حلزون)،امواج صوتی از طریق دریچه بیضی وارد حلزون می شوند ✅ مایع گوش داخلی سلول های مویی داخل را تحریک می کند. این سلولهای مویی باعث می شوند تا امواج صوتی به امواج الکتریکی تبدیل می شوند ✅سپس امواج الکتریکی ازطریق به مغز ارسال می شوندوفرد می تواند صدا را بشنود 👂👂👂👂 برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌺🍃 🏖