نقش آنتی اکسیدانها👇
🔰موادی که از اکسید شدن جلوگیری میکنند انواع مختلف دارند:
1️⃣ نوع غذایی
2️⃣ سنتتیک
3️⃣ طبیعی ( در میوهها و سبزیجات یافت میشوند)
ویتامینE: 👇
🔰نقش در کاهش استرس اکسیداتیو
🔰کاهش واکنش رادیکالهای آزاد را دارد.
🔰ویتامین D: 👇
زمینه ایجاد التهاب و مقاومت به انسولین را کاهش میدهد.
ویتامین C:👇
🔰مقابله باگونههای فعال اکسیژن / از واکنش رادیکالهای آزاد جلوگیری کرده و در نتیجه باعث کاهش استرس اکسیداتیو می شود.
ویتامینهای گروه B: 👇 بیماران کبد چرب میزان دریافت کمتری از B12 داشته اند.
ویتامین A: 👇
🔰این ویتامین نقش حیاتی در متابولیسم قندها و چربیها در کبد دارد.
🍀مواد معدنی مهم در کبد چرب
🔹 سلنیوم
🔸 کمبود منیزیم باعث التهاب مزمن و مقاومت به انسولین میشود.
🔹آهن حافظ کبد
🔸کروم تنظیم کننده متابولیسم چربی و گلوکز /محافظ کبد
🔹مس هم کمبود آن و هم زیادی آن باعث استرس
🔸کلسیم جلوگیری از تجمع چربی در کبد/ از افزایش بیش از حد آنزیمهای کبدی جلوگیری میکند.
🍀 ورزش نقش قابل توجه ای در درمان کبد چرب دارد👍
🍀 چاقی و کبد چرب
🔰توده چربی خصوصاً در ناحیه مرکزی بدن خطرساز بوده و احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می دهد.
🔰کاهش وزن باید تدریجی باشد تا در درمان کبد چرب موثر واقع شود.
https://eitaa.com/darmankhane_tebi_moosavi
🍀خوراکیهای موثر در درمان کبد چرب 👇👇
🔹آبغوره
🔸کنگر فرنگی
🔹آویشن
🔸انار
🔹انگور
🔸مصرف پودر پیاز آنزیمهای کبدی و چربی کبد را بهبود میبخشد
🔹 تمبر هندی
🔸جو
🔹چای سبز
🔹خار مریم
🔸 خرفه
🔹دارچین
🔹زرشک
🔸زنجبیل
🔹 زیتون
🔸سیر
🔹 شنبلیله
🔸 شیر شتر
🔹 عدس قرمز
🔸 کتان یک گرم دوباردرروز به مدت دو ماه
https://eitaa.com/darmankhane_tebi_moosavi
الحمدلله رب العالمین☘☘
قند و شکر سفید نخورید!
فرآیند تولید شکر، به این شکل هست که ابتدا آب نیشکر گرفته میشه، خالصسازی که شد به بلور تبدیل میشه.
متاسفانه معلوم نیست تعمد بوده یا خیانت یا توطئه بود که توی این فرآیند تصمیم گرفتن که رنگ شکر، سفید بشه!
چون رنگ اصلی شکر، قهوهای هست.
علت قهوهای بودن هم اینه که مواد مفیدی مثل آهن، پتاسیم، فسفر، کلیسم و منیزیم در اون وجود داره.
حالا برای اینکه شکر رو سفید کنن، میان یه سری مواد شیمیایی میزنن به این شربت نیشکر، که این مواد معدنی رو بشوره ببره!
آهک، گاز گوگرد، اسید فسفریک و... از جمله موادی هستند که به شربت قهوهای نیشکر زده میشه تا طی مراحل رنگش به سفید تغییر کنه!!!
آخه چرا این کار رو میکنید؟! مگه رنگ قهوهای چشه؟
یه مطالعهای هم توی یکی از دانشگاههای علوم پزشکی در جریان هست و نتایج اولیه نشون میده کسانی که دیابت دارن و قند قهوهای مصرف کردن، قند خونشون افزایش پیدا نکرده. چون ساکاروز داخل قند قهوهای پایین هست. کالری پایینی هم داره و باعث اضافه وزن نمیشه!
https://eitaa.com/darmankhane_tebi_moosavi
درمان با طب سنتی
برا ثبت سفارش قند قهوه سالم و ارگانیک به آیدی زیرپیام بدین 🤗👇
@adminn_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه تون عالی 💗
❄️💫دعای امـروز من
💗✨برای تک تک تون
🌲💫آرامش و خیـر و برکت
❄️✨الهی
💗💫شـادی و زیبـایی
🌲✨نصیب لحظه هاتون بشه
❄️💫الهی
💗✨خوشبختی حک در
🌲💫سرنوشت تون باشـه
❄️✨روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا
https://eitaa.com/darmankhane_tebi_moosavi
دلایل مهم خوردن صبحانه
صبحانه باعث افزایش انرژی بدن برای شروع کار روزانه و ایجاد آرامش در ابتدای روز و بهبود خلق و خوی فرد می شود. کسانی که صبحانه می خورند، کمتر دچار یبوست و دیابت و پرفشاری خون می شوند.
https://eitaa.com/darmankhane_tebi_moosavi