گران شدن نفت در دهه 50
طرفداران شاه و همچنین رسانه های مربوط به استعمارگران، می گویند شاه نفت را چهار برابر کرد و این موجب عصبانیت آمریکا شد!
اما واقعیت آنست كه آمریكا پس از شكست درجنگ ویتنام، دچارركود اقتصادی شده وبه شدت نیاز داشت تا كشورهای تحت سلطهاش قدرت مالی لازم را برای خرید تسلیحات كسب كنند تا بار دیگر صنایع نظامی و تسلیحاتی آمریكا رونق بگیرند و مشكلات اقتصادی این كشور برطرف شوند.
در عمل هم همین طور شد و پول حاصل از مازاد تولید و افزایش قیمت نفت همگی به خرید تسلیحات از آمریكا اختصاص یافت. در این مقطع، شاه و سایر دولتهای وابسته در منطقه، میلیاردها دلار اسلحه از آمریكا خریداری كردند.
همچنین در آن زمان اروپا دلار فراوانی در اختیار داشت ودر قبال آن از آمریكا طلا مطالبه میكرد. واشنگتن كه از این جهت به شدت تحت فشار بود،بایك ضربه نفتی دلارهای اضافی را جمعآوری كرد.
شوهر شاه.pdf
2.37M
کتاب شوهر شاه
بررسی مستندات مربوط به همجنس گرا بودن محمدرضاپهلوی
از کاخ شاه تا اوین - احسان نراقی.pdf
2.58M
ازکاخ شاه تا زندان اوین
10 مصاحبه احسان نراقی باشاه در زمان انقلاب
اردشیر زاهدی، وزیر خارجه شاه، سفیر ایران در آمریکا و داماد شاه است. وی دارای نفوذ بسیاری زیادی در رژیم پهلوی بود و پس از انقلاب اسلامی در آمریکا ماند.
زاهدی اخیرا در مصاحبه با یکی از رسانههای لسآنجلسی با انتقاد از اپوزیسیون خارجنشین پرداخت و گفت: “اپوزیسیون در خارج کشور آب خنک میخورد و زحمتی نمیکشد و خوش گذرانی میکند، اما ژست نگرانی برای وضعیت مردم داخل ایران را به خود میگیرد …”
وی درباره زنان در جمهوری اسلامی گفت: برخلاف گذشته که بسیاری از مردم بیسواد بودند، در سالهای اخیر بسیاری از مردم و جوانان بخصوص دختران تحصیلات دانشگاهی دارند و سطح درکشان بالا رفته است.
وی با اعتراف به وجود دزدی و فساد در دورن پهلوی و عدمتوجه و رسیدگی به آن، گفت: “به ۸۰ میلیون نفر خدمات دادن و آب و برف و گاز رساندن کار آسانی نیست و با وجود همه مشکلات آینده ایران را خوب میبینم. همچنین با وجود آنکه موافق رژیم (جمهوریاسلامی) نیستم، اما مقامات جمهوریاسلامی را خائن به آب و خاک وطن نمیدانم …”
اردشیر زاهدی با دفاع از سیاست منطقی ایران در مقابله با تروریست در منطقه و حضور نظامی در سوریه و عراق و یمن، گفت: “غرب و آمریکا در پی ایجاد اختلاف مذهبی در منطقه هستند و در دنیای ما عدالت وجود ندارد و زنان و کودکان یمنی را میکشند و صدای کسی درنمیآید. اگر کمی شرافت داشته باشیم حداقل باید از این جنایتها ناراحت شویم …”
وی با اشاره سربسته به فعالیتهای گروهک منافقین و سلطنتطلبان و در راس آنها «ربع پهلوی» در خارج از ایران برای مبارزه با حکومت جمهوریاسلامی، از وابستگی آنها به بیگانگان گفت و افزود: “… لازم نیست بعضیها از خارجیها پول بگرند تا به حکومت مبارزه کنند و اینگونه مبارزه فایدهای ندارد … کسانی که از سعودی و آمریکا و اسرائیل پول میگیرند به درد ایران نمیخورند …”
آخرین سفیر شاه در آمریکا، با اذعان به اینکه خیال بازگشت دوباره حکومت پهلوی خیالی خام است، اظهار داشت: “… مانند این است که یک لیوان آب را به زمین بریزی، اما آب دوباره به لیوان برنمیگردد. مردم ایران به گذشته برنمیگردند …”
زاهدی با اذعان به خیانت برخی از عناصر اپوزیسیون به دشمنان ملت ایران برای تشدید تحریم و فشارها، گفت: “… برخی از اپوزیسیون در این وضعیت منطقه به غربیها خط میدهند که به ایران حمله کنید و بمب اتم بیندازید و میخواهند ایران را تجزیه و تکهپاره کنند. قطعا اینها شرف ندارند.”
داماد «محمدرضا پهلوی» با اذعان به اینکه حکومت ایران در برابر فشارهای خارجی ایستاده و باز هم میایستد، ابراز داشت: “برخی میخواهند ایران را مثل سوریه و عراق کنند. اما ناکام میمانند … من کسی را نمیبینم که بتواند با حکومت ایران مقابله کند …”
«اردشیر زاهدی» در پایان سخنانش با اعتراف به اینکه رژیم پهلوی پشتوانه مردمی نداشت، گفت: “خوشمان بیاید یا نیاید، جمهوریاسلامی پشتوانه مردمی دارد و در انتخابات اخیر ۷۵ درصد رای دادند … و ما در دوران پهلوی این را نداشتیم …”
http://www.empireoflies.ir/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%AF%DB%8C/
زاهدی در گفتگوی دیگری با مجله عصر اندیشه گفت:
برای من شرافت، تاریخ و مملکتم مهم است. مملکت ما امروز 40 درصد جوانها هستند و 30 درصد از آنها زیر 30 سال هستند، دو سوم این افراد خانمها هستند که رئیس دانشگاه شدهاند، وکیل مجلس هستند. کدامیک از این ممالک اطراف ما در خاورمیانه از خانمها اینطور استفاده میکنند؟ امروز در عربستان حتی اجازه نمیدهند خانمها ماشین برانند. حقوق زنان در ایران پیشرفت کرده است. ایران یک مملکت بزرگ است، تاریخ چندین هزار ساله دارد. خارجیها غیرتی که ایران دارد را نمیتوانند قبول کنند.
وی درباره دوران پهلوی گفت: من خودم را بارها مقصر دانستم. منِ اردشیر زاهدی مقصرم. ما بدکردیم. ما مردم را نفهمیدیم. اینها را صراحتاً میگویم. اعلیحضرت میگفت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. اینها هست، اما اصل کار حسادت و خودخواهی کشورهای خارجی است که میخواهند ما را بِمکند.
https://donya-e-eqtesad.com منبع: 16 اریبهشت 97.
🔰اتمام بازی با ننگنامه برجام؟
برجام که تنها ابزاری برای اعمال فشار بیشتر برای ایران بود، امشب توسط ترامپ کنار گذاشته شد. قطعا بخش زیادی از مردم در شوک خواهند رفت و شاید هم ترسی در وجودشان بیافتد اما همه میدانیم که برجام هیچ خاصیتی برای کشور نداشت و اتفاقا رهبری هم پیش بینی کرده بود که به ده سال نمی انجامد!
سوال اینست که ما چرا باید بترسیم؟ از تحریم بیشتر یا از جنگ؟
تحریم بیشتر ایران آنهم در شرایطی که از منظر همگان، آمریکا مقصر شناخته می شود امکان ندارد.
جنگ هم که ارتباطی به برجام نداشت و آمریکا و اسرائیل به هیچ وجه توانایی آغاز یک جنگ دامن گیر با ایران را ندارند.
تنها مایه خرسندی آنست که دولت پس از این مشاهده شکست تلاش های پنج ساله خود، کمی به داخل کشور برگردد و در تقویت کشور بکوشد.
متاسفانه از صحبت های امشب روحانی برمیاد که میخواد به برجام بدون آمریکا ادامه بدهد. تمام حرفهای شعاری ایشون دروغ محض هست و ایشون به هیچ وجه عبرت نمی گیرند. بقول یکی از اساتید، وقتی با روحانی حرف میزنی، انگار که با یک بشقاب حرف میزنی!
بنابراین، بازی با برجام هنوز تمام نشده است و دولت به دنبال خواسته قلبی ترامپ(اجرای برجام بدون آمریکا) می باشد.
رهبر انقلاب درباره برجام می گفتند:
خوشبین نیستم
ساده لوحی است
👈سم مهلک
👈 نقطه خیالی
👈 یک تجربه برای ملت
👈خسارت محض و...❗️
ایشان صریحا بیان می کردند که اعتماد به آمریکا ساده لوحانه و احمقانه است. جالب تر اینکه پیش بینی می کردند که برجام به ده سال نمی کشد.
🔰اتمام روحانی با اتمام برجام
امشب برجام تمام شد چون کدخدای برجام رفت اما سوال اینست 👈با دولتی که پنج سال از عمر یک ملت هشتاد میلیونی را برای تقریبا هیچ ضایع کرد چه باید کرد؟ با اعلام خروج آمریکا از برجام امیدوار بودیم که دولت تصمیم به بازگشت به توان داخلی بگیرد اما...
می توان گفت که خروج آمریکا از برجام، بهانه ای برای کشاندن ایران به میز مذاکره جدید است. از صحبت های امشب روحانی هم چنین برداشت می شد که حاضر است با اروپایی ها مذاکراتی داشته باشد!
🔰با چنین دولتی که هرگز عبرت نمیگیرد چه باید کرد؟
تنها راه برای مردم، پیگیری👈 عدم کفایت سیاسی روحانی👉 است.
✅بر اساس بند دهمِ اصل 110 قانون اساسی، 2 راه برای عزل رئیس جمهور، وجود دارد:
1-مجلس
2-دیوان عالی کشور
متن قانون اینه:
عزل رییس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی
کاری که مردم می توانند انجام بدهند آنست که از نمایندگان مجلس درخواست تصویب عدم کفایت رئیس جمهور رو کنند. همچنین می تونن به دیوان عالی کشور هم اعتراض کنند که چرا به وظیفه قانونیش عمل نمیکند؟
👈به وظیفه خود، عمل کنیم.
🚩عدم کفایت یک رئیس جمهور
⛔️دلایل بیکفایتی بنی صدر از نظر مقام معظم رهبری👇👇
۱ – عدم احترام به نهادهای قانونی
آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
۲- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است.
۳- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
۴- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
آقای بنی صدر سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
۵- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
۶- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
۷- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است
۸- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
۹- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
۱۰- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
در ۳۰ شهریور ۵۹ حمله بزرگ متجاوزان عراقی به ما آغاز شد. ۱۳ روز قبل از آن آقای بنیصدر در یک سخنرانی با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی… منشاء یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا خیر؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوائی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است.
۱۱- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
کفایت سیاسی رئیس جمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند وآقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد بلکه عملا در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
۱2- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
وی تلاشگر قدرت مطلقه بود. طبیعی بود که در برابر او مقاومت شود و او این مقاومت را کارشکنی مینمود و جای تاسف است که کسانی هنوز هم همان سخن را تکرار میکنند و قولا و عملا به قدرتطلبی و قدرتگرائی جنبه مشروعیت میبخشند.
۱۳– اخلالگری و شورش
عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد از رئیس یک دولت غیرمعقول است بارها ایشان مردم را کارگران را نظامیان را به مقاومت در برابر نظم موجود دعوت کرده است.
۱۴– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
❌خصلتهای شخص ایشان نیز هر کدام در سلب صلاحیتهای لازم برای یک رئیس جمهوری دولت اسلامی دارای نقش است غرور وی که خود را اندیشه بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار گفته ایشان که اتفاقا در همین جا در عمارت دبیرخانه کنونی مجلس گفتهاند موجود است.✅
❎ منبع:مشروح مذاکرات مجلس، 30 خرداد 1360
❌مدرسه انقلاب 👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3679322117C664392fd9f
آمارهای جهانی درباره اقتصاد ایران
1-ضریب جینی(عدالت وبرابری) در ایران بهتر از چین و آمریکاست . ضریب جینی آمریکا 41.1 و ایران 37.4 می باشد
http://tn.ai/۱۶۴۵۷۲۰
http://hdr.undp.org/en/indicators/67106
2-بر اساس اعلام بانک جهانی، اقتصاد ایران در جایگاه هجدهم جهان قرار دارد.
https://www.isna.ir/news/۹۶۱۱۰۷۰۳۵۵۶/
3- اقتصاد ایران با تولید ناخالص داخلی برحسب قیمت جاری به ارزش ۴۲۸ میلیارد دلار در بین ۱۹۲ کشور، پس از کشورهای بلژیک و تایلند و بالاتر از اتریش و نروژ، در رده ۲۷ قرار دارد.
4-اتکای حیاتی ایران به درآمد نفتی قطع شده است و اوضاع امنیتی کشور نیز در بالاترین سطوح جهان قرار دارد.
5-سن امید به زندگی در ایران هماکنون همرده آمریکا و روسیه است.
رشد علمی کشور پس از انقلاب به حدی بوده است که علاوه بر کسب صدها جایزه بین المللی، بیش از صد هزار اختراع ثبت کرده است.
کسب رتبه اول شتاب علمی در دنیا (تولید مقالات)
14 دانشگاه ایران در میان یک درصد برترین دانشگاههای دنیا قرار دارد.
در زمان پهلوی هیچ رتبه علمی ای در منطقه و جهان نداشتیم و تنها یک دهم درصد(یک هزارم) مقالات دنیا را می نوشتیم!
دنیا پیشرفت می کرد، ولی ما پیشرفت نمی کردیم!
بخشی از کتاب خاطرات احمدی علی انصاری پسرخاله و محرم اسرار فرح پهلوی
مصاحبه فارس با انصاری را حتما بخوانید
http://www.farsnews.com/news/13921224000391/%d9%86%d9%82%d8%b4-%d8%b1%d8%b6%d8%a7-%d9%be%d9%87%d9%84%d9%88%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%b4-%d9%85%d8%b9%d8%b4%d9%88%d9%82-%d9%81%d8%b1%d8%ad-%d9%be%d9%87%d9%84%d9%88%db%8c-%da%86%d9%87
ایرانی ها سالانه چیزی 52هزار میلیارد تومان برای سفرهای خارجی خرج میکنند! (با دلار 3800 تومانی)
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
یک متن تخیلی👇👇👇👇
پیش بینی قیمت دلار
تا آخر دوره آقای روحانی ...
باور نکردنیه 👌 😳 حتماً بخوانید :
دلار تا پایان این دوره آقای روحانی
به قیمت 12 هزارتومان خواهد رسید
وسپس باکاهش دوهزار وپانصد تومانی
مواجه خواهد شد
وبه قیمت نه هزار و پانصد
تحویل دولت بعد خواهد شد ...
واین سیاست هوشمندانه ادامه دارد ...
خوب این روند افزایش سه برابری قیمت
از زمان ریاست جمهوری اقای رفسنجانی برای بدست آوردن پول تحت تملک ملت
توسط دولت برنامه ریزی شد ...
به این صورت که اقای رفسنجانی
در زمان ریاست دولت قیمت دلار را
صد تومان تحویل گرفت
و در چهار سال اول ریاست کاری
با قیمت دلار نداشت
و بازار قیمت دلار را طی چهار سال
به 120 تومان رساند
ولی درطی مدت چهارسال
دوره دوم ریاست آقای رفسنجانی
ناگهان قیمت دلار به 400 تومان رسید
وسپس با کاهش ده درصدی
به قیمت 360 تومان رسید
وتحویل دولت آقای خاتمی شد
آقای خاتمی درچهار سال اول
افزایش آنچنانی به قیمت دلار نداد
وقیمت دلار را بازار درطول چهار سال
به چهارصد تومان رساند ؛ ولی
درچهارسال دوم به 1200 تومان رسید
وسپس با اُفت دویست و پنجاه تومانی
به 950 تومان تا هزار تومان رسید
وتحویل دولت آقای احمدی نژاد شد
آقای احمدی نژاد درچهار سال اول
همانند آقای رفسنجانی عمل نمودند
وقیمت دلار از هزار تومان
به 1200تومان افزایش پیدا کرد
وناگهان درچهارسال دوم
ریاست ایشان همانند آقای رفسنجانی
باافزایش سه برابری قیمت دلار
به چهار هزار تومان رسید ...
دقیقا همانند آقایرفسنجانی بااُفت 10%
به3600تومان کاهش پیدا کرد ...
وتحویل دولت آقای روحانی شد
آقای روحانیهم درزمان ریاست دوره اول
همانند خاتمی عمل کرد وقیمت دلار
درست با افزایش 10% درچهار سال اول
به چهار هزارتومان رسید !!!
ومشخصاً معلوم وآشکار است
که قرار است درچهار سال دوم همانند
آقای خاتمی که چهارهزار را سه برابر کرد
بعد قیمت را 250 تومان کاهش داد ,
به دوازده هزار تومان برسد ؛
ودر آواخر دوره ایشان با کاهش
2500 تومانی به 9500 تومان
تا ده هزار تومان برسد ...!!!
حال چرا این کار انجام میپذیرد
شما فکر کنید که هزار تومان پول دارید که با آن پول میتوانید سه پفک بخرید
بعد قیمت دلار سه برابر میشود
وارزش پول شما یک سوم میشود
وشما میتوانید با هزار تومان
یک پفک خریداری کنید !
خوب سر آن دو پفک دیگر
چه بلایی امده است ؟!!!
بگذارید تا به شما توضیح دهم
ارزش پول ملی هر کشور
به عمده درآمد آن کشور برمیگردد
وعمده درآمد کشور ما ایران هم
از فروش نفت است ...
نفت را به دلار میفروشیم
پس درآمد ما به دلار است !!!
درصورتی که هزینه و پرداختیها
وحقوقهای دریافتی ما به ریال !!!!!
زمانی که قیمت دلار سه برابر میشود
در اصل قیمت ریال یک سوم شده است
یعنی ارزش پولیکه خود دولت
دراختیار دارد سه برابر میشود ...
و ارزش پول مردم یک سوم میشود
طیاین فرآیند هوشمندانه ارزش دوپفک
ازسه پفک شما به پشتوانه پولی کشور
که همون دلار هست برمیگرده ...
طی این فرآیند هوشمندانه دولت
دست درجیب تمام ملت کرده ودو سوم ازپولنقد همه مردم را ازجیبشان درآورده ودرجیب خود گذاشتهاست ...
وهیچکس هم متوجه نمیشود .....
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
این متن یک سناریوی تخیلی است چون:
1-دلار مقابل بسیاری از ارزهای دنیا رشد داشته مثلا در برابر روبل روسیه که چند صد برابر شده است. بنابراین گرانی دلار اصلا دست کشور ما نبوده است. بلکه افزایش نرخ دلار بخاطر سلطه این تکه کاغذ بر اقتصاد دنیاست. امریکا باهمین تکه کاغذ، خودش رو نگه داشته. البته معاملات جهانی دلارهم از90، به شصت درصد رسیده و اگر بره زیر 50 درصد، سلطه امریکا از بین میره.
2-یکی از پیش فرض های غلط این متن اینست که تمام درامد دولت را از نفت دانسته، در حالی که نفت حدود سی درصد بودجه ست و مخصوصا در این سالهای اخیر، نقش ضعیفی داشته است.
3-یک نکته هم که درمتن مخفی مونده، واردات ایران هست که بادلار انجام میشه ووقتی دلار گرون بشه، دولت هم اجناس رو گرون تر میخرد. بنابراین گران شدن دلار فقط درامد نداره بلکه هزینه دولت هم همینقدر بیشتر میشه
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوباما: اگر توافق #برجام نبود، ایران را در صندلی راننده می نشاندیم و فکر می کنم در آن صورت تحریم ها فرو می ریخت و نتیجه ای عاید ما نمی شد!
-
✅ eitaa.com/Drsalaam
✅ Gap.im/Drsalaam
✅ Sapp.ir/Drsalaam
بیت امام از اشرافیت تا دیکتاتوری
مجید انصاری که مدعی معاون حقوقی روحانی بود و خانوادتا با بیت امام نسبت هایی دارند، در پاسخ به اعتراضات اجتماعی نسبت به شیوه اشرافی و غیر متعارف در عمامه گذاری احمد خمینی(فرزند سیدحسن خمینی) گفته است:
تردید این رفتار و این نوع برخوردی که صورت گرفت یا نشأت گرفته از عناصر نفوذی اسرائیل، آمریکا و دشمنان جمهوری اسلامی است و یا اگر آن نیست، ناخواسته و نادانسته، عملا از روی جهالت و نادانی یا حسادت، عینا در میدان همانها و در جهت همانها گام برداشتن است.
پیش از این شنیده بودیم که دولتی ها منتقدان را ضدانقلاب خطاب کرده بودند اما مزدور اسرائیل دانستن منتقدانِ یک بچه طلبه ای که صرفا منتسب به امام خمینی(ره) است، در نوع خود شاهکار است و نشان میدهد که خوی اشرافی و سلطنتی سوء استفاده کنندگان از بیت امام تبدیل به نوعی دیکتاتوری و خودبرتر بینی شده است که هیچگونه نقدی را بر نمی تابد. قطعا یکی از عوامل بدبینی بخشی از مردم به نظام، ریشه در رفتار این جماعت دارد که نسبتی با خط امام ندارند.
منبع سخنان انصاری:
سایت سلطنتی و ثروتمند جماران
https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-916737
مشکلات پیش روی ایت الله خامنه ای هنگام رهبری
وقتی می خواهیم کارآمدی رهبری آقای خامنه ای را بررسی کنیم ابتدا باید بدانیم که اصلا کارآمدی یعنی چه؟
کارآمدی یعنی رسیدن به اهداف با توجه به امکانات و محدودیت ها.
بنابراین باید امکانات و محدودیت های رهبری آقای خامنه ای را ملاحظه کنیم و سپس درباره عملکرد شون قضاوت کنیم.
وقتی آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انتخاب شدند، مدت کوتاهی از جنگ می گذشت. علاوه بر ویرانی های حاصل از جنگ، احتمال حمله های مجدد صدام یا منافقین بسیار زیاد بود و این باعث شده بود که شرایط کشور به نوعی بحرانی باشد.
مشکلات دیگری هم در میان بود.
مشکل این بود که آیت الله خامنه ای، در حالی به جای امام خمینی رهبر می شد که نه مثل امام مرجعیت علمی داشت و نه مشخص بود که مسولین باندازه امام از او تبعیت داشته باشند.(بعدها عده ای مثل موسوی خوئینی ها گفتند ما از ترس امام چیزی نمیگفتیم!)
در عین حال، با انتخاب آقای هاشمی به ریاست جمهوری، سیاست های توسعه اقتصادی پی گرفته شد که در تضاد اساسی با دیدگاههای رهبری بود.
ادامه پیدا کردن واکنش های جهانی به فتوای قتل سلمان رشدی توسط امام خمینی(ره)، هم یکی دیگر از مشکلات بود.
فروپاشی شوروی و متولد شدن چندین کشور جدید در همسایگی ایران هم از دیگر مشکلات در آغاز رهبری آیت الله خامنه ای بود.
امامساله مهم تر، آغاز تهاجم فرهنگی توسط دشمنان بود که بسرعت پس از شکست در جنگ نظامی، آنرا آغاز کردند.
همه مشکلات در مسیر رهبری، در کنار امکانات و نقاط قوتی بود که ایشون داشت.
رهبری، دو دوره رئیس جمهور بودند و مسائل کشور را از نزدیک می شناختند. ایشون در جنگ حضور مستقیم داشتند و تمام نیازهای نظامی را خوب درک می کردند.
بیت امام خمینی و علما و مراجع، حمایت دلگرم کننده ای از ایشون کردند.
علما از جمله آیات عظام اراکی، مرعشی نجفی، آیتالله میرزا هاشم آملی، آیتالله العظمی گلپایگانی و آیتالله مشکینی و .. از ایشان اعلام حمایت کردند.
حاج سیداحمد خمینی ساعاتی پس از انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری با ارسال پیام تبریکی به ایشان اظهار داشت: «حضرت امام بارها از جنابعالی به عنوان مجتهد مسلم و نیز بهترین فرد برای رهبری نظام اسلامیمان نام میبردند. من و تمامی اعضای بیت امام از حضرات آیات خبرگان محترم صمیمانه تشکر مینماییم؛ چرا که معتقدیم روح امام عزیزمان از این انتخاب شاد و آرام شده است. من بار دیگر چون برادری کوچک اوامر آن ولی فقیه را بر خود لازمالاجرا میدانم» .
روش بررسی عملکرد مقام معظم رهبری
به دو روش میتوان درباره عملکرد رهبری قضاوت کرد
یکی بررسی تاریخی عملکرد ایشون در سی سال اخیر.
دوم بررسی عملکرد ایشون با توجه به شاخص های اصلی و وظایفی که به عهده ایشون بوده است.
از جهت تاریخی باید مدیریت ایشان درباره این محورها بررسی بشه:
🔰در دوره آقای هاشمی رفسنجانی
1-تجاوز صدام به كويت و ورود نيروهاي غربي به خليج فارس و شليك چند موشك اسكاد به اسرائيل.
2-توسعه اقتصادی و دامن زدن به بی عدالتی
3-ترویج اشرافی گری توسط دولت
4-شبيخون فرهنگي در اوايل دهه 1370،
5-دادگاه میکونوس (ترور صادق شرفکندی دبیر کل حزب دموکرات کردستان و سه تن از همفکران وی در 26 شهریور ماه 1371 در رستوران میکونوس شهر برلین آلمان) خروج سفیر آلمان و سایر سفیران و بازگشت مجدد آنها.
در دوره اصلاحات
6-قتلهاي زنجيرهاي در 1377(فروهر و همسرش و سه قتل دیگر)، گردن گرفتن وزارت اطلاعات با عنوان نیروهای خودسر(سعید امامی-خودکشی)
7-شبه كودتاي 18 تير، يكه تازي مطبوعات زنجيرهاي و فضاي به شدت ملتهب سياسي.
8-مطبوعات زنجيرهاي با نافرماني مدني، استحاله از درون، براندازي خاموش، مقاومت مدني، مشروعيت دوگانه، فشار از پائين و چانهزني در بالا، عبور از خاتمي
9-تحصن نمايندگان مجلس ششم در اعتراض به رد صلاحیت ها برای مجلس هفتم.(علی رغم هر کرسی 19نفر)
10-نامه ذلت بار نمایندگان مجلس ششم و درخواست جام زهر(درحمله آمریکا به عراق)
11-حادثه 11 سپتامبر و متعاقب آن حمله آمريكا به افغانستان و عراق
12-مذاکرات هسته ای
🔰در دوره احمدی نژاد
13-مقابله با کارشکنی ها
14-تذکرات ضروری به دولت
15-ممانعت از برخی اقدامات انحرافی
16-فتنه 88 (صبر و عدم اعدام)
🔰در دولت آقای روحانی
17-مذاکرات هسته ای
18-پیوستن به 2030 و ...
19-پروژه نفوذ
20-مقاومت در منطقه
21-مذاکرات موشکی🔰
در کنار بررسی تاریخی عملکرد رهبری، می توان روی وظایف قانونی ایشان تمرکز کرده و عملکرد ایشون را با قانون و اختیاراتش سنجید.
وظایف و اختیارات « رهبری » بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی به شرح زیر است:
1. تعیین سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام.
2. نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام.
3. فرمان همه پرسی.
4. فرماندهی کل نیروهای مسلح.
5. اعلان جنگ و صلح و بسیج نیروها.
6. نصب و عزل و قبول استعفاء:
الف: فقهای شورای نگهبان.
ب: عالیترین مقام قوهی قضاییه.
ج: رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
د: رییس ستاد مشترک.
ه: فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
و: فرماندهان عالی نیروهای نظامی و انتظامی.
7. حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه.
8. حل معضلات نظام که از طرق عادی قابل حل نیست، از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام.
9. امضا حکم ریاست جمهوری پس از انتخاب مردم صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری از جهت دارا بودن شرایطی که در این قانون میآید، باید قبل از انتخابات به تایید شورای نگهبان و در دوره اول به تایید رهبری برسد.
10. عزل رییس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی
11. عفو یا تخفیف مجازات محکومین در حدود موازین اسلامی پس از پیشنهاد رییس قوهی قضاییه.
رهبر میتواند بعضی از وظایف و اختیارات خود را به شخص دیگری تفویض کند.