خسارت های جریان غربگرا بر ایران و نهضت های مردمی.pdf
179.9K
به مناسبت صدور فرمان مشروطیت
خسارت های جریان غربگرا به کشور در طول صدسال اخیر
عدالت در جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی
الف- فقدان توسعه متوازن درکشور
در دوره پهلوی اگر توسعه ای بوده است ، تنها در برخی نقاط کشور از جمله چندشهر و به خصوص تهران رخ داده است. نمادهایی همچون فلان ورزشگاه یا فلان برج و یا هتل تنها در دسترس بخش محدودی از مردم کشور (آن هم از طبقات خاص) بود، بنابراین افتخار به چنین ساخت و سازهایی در حالی که بیشتر جمعیت کشور در فقدان امکانات اولیه همچون آب و برق به سر میبردند، چندان عاقلانه نیست.
ب- فاصله طبقاتی در ثروت و در دسترسی به امکانات.
در موضوع نابرابری درآمدی، شاخص «ضریب جینی» برای ارزیابی علمی محسوب میشود. در حالی که در سالهای قبل از انقلاب اسلامی شاخص ضریب جینی به عدد ۵۳/۰ هم میرسد که نشان از اوج گیری فاصله میان طبقه غنی و فقیر است در سالهای پس از انقلاب این عدد کاهش قابل ملاحظهای یافت.
ج- شکاف فقر و غنا رنج
بیشتر جمعیت کشور را روستانشینان، حاشیه نشینان و اقشار مستضعف و محروم تشکیل میدادند. این در حالی است که بنابر آمارهای مستقل جمعیت طبقه متوسط در دوره پس از انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته و از سویی محرومیت زدایی و فقرزدایی گستردهای که در طی چهار دهه گذشته انجام پذیرفته، در کاهش حجم طبقه محروم و مستضعف موثر بوده است.
بر اساس آمار بانک جهانی «قشر فقیر مطلق، پیش از انقلاب ۴۶ درصدِ ملّت ایران بودند، یعنی تقریباً نصف ملّت ایران قبل از انقلاب جزو قشرهای فقیر مطلق بودند؛ امروز این عددِ ۴۶ درصد، رسیده است به ۵/۹ درصد» این بدان معنا نیست که اکنون فقر و محرومیت به طور کلی از جامعه رخت بربسته، بلکه روند کاهشی قابل توجهی داشته است.
د- برخی این شبهه را مطرح میکنند که دستاوردهای انقلاب اسلامی از جمله پیشرفت مبتنی بر عدالت، نه دستاورد نظام سیاسی، بلکه دستاورد زمان است؛ به این معنا که اینها نتیجه طبیعی گذشت ۴۰ سال است و اگر رژیم پهلوی بر سر کار میماند همین روند را طی میکرد. در حالی که چنین نیست و اتفاقاً رژیم پهلوی تا آخرین روزی که بر سر کار بود روندی مغایر این مسیر را طی کرد.
شاه تنها در مقطعی به سفارش امریکاییها اقدامات اصلاحی، آن هم تنها در برخی از مناطق کشور در دستور کار قرار داد و در مقابل، حجم عظیم درآمدهای سرشار نفتی را به مصارف دربار و ریخت و پاشهای رژیم مصروف ساخت. اصولاً در قاموس توسعه پهلوی، مستضعفین جایگاهی نداشتند که قرار باشد روزی به آنها رسیدگی شود.
هـ - شبهه دیگری که در حوزه عدالت مطرح است، مسئله فساد اداری و اقتصادی در دوره قبل و پس از انقلاب اسلامی است. عددهای نجومی که در این چند سال در رسانهها از فسادهای مالی چندهزار میلیاردی گفته میشود، در کنار تبلیغات اغواکننده رسانههای ضدانقلاب و تطهیرگر پهلوی گاه چنین القا میکند که پیش از انقلاب حاکمیت کاملاً پاکدستی بر سر کار بوده و اکنون شاهد فساد هستیم.
اگر جوانان ما میدانستند که رضاخان (که قبل از رسیدن به حکومت در حد نگهبان سفارتخانه غربیهای در تهران بود) هنگامی که سلطنت را واگذار کرد ۱۰درصد کل اراضی (که از مرغوب ترین اراضی کشور بود) و حدود ۷ هزار روستا را تمام به تصرف خود درآورده و به نام خود ثبت کرده بود. چنین فساد گستردهای تنها بخش کوچکی از پرونده قطور فساد مالی و اقتصادی خاندان پهلوی و وابستگان رژیم شاه است که متأسفانه در رسانهها کمتر بازگو شده است.
البته وجود فسادهای نجومی در دوره کنونی زیبنده نظام اسلامی نیست و کسی مدافع وجود فساد نیست، اما فراموش نکنیم که چنین فسادهایی در همین زمان و توسط نهادهای نظارتی نظام کشف و اطلاع رسانی میشود. درحالی که رژیم شاه هیچگاه از فساد خود نگفت و تنها زمانی که دیگر انقلاب رژیم را در معرض فروپاشی کشانده بود چند نفر از کارگزاران بخت برگشته را به زندان افکندند تا ژست مبارزه با فساد بگیرند.
برای نظام اسلامی این افتخار است که افرادی در سطح معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور محاکمه و مجازات شدهاند و اگر امروز همه از وجود تعدادی پرونده فساد با ارقام بالا مطلع هستند، از طریق سازوکارهای داخل نظام و مراجع قانونی مطلع شده اند، حال آنکه رژیم پهلوی اصولا مبتلابه فساد سیستماتیکی بود که همه ارکان رژیم را گرفتار کرده بود.
اکنون اگر کاستیهایی هم وجود داشته باشد، افتخار انقلاب و نظام آن است که در رأس آن رهبری است که پاکدستی، ساده زیستی و دوری از اشرافیت، مردمی بودن و شجاعت انقلابی وی زبانزد همه و مورد اعتراف حتی دشمنان است. این فرصت و ظرفیت عظیم چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت و تحت تأثیرتبلیغات سوء قرار گرفت.
پاسخ سفیر سوئد به نامه زیبا کلام :
زیباکلام عزیز
سلام و ابراز دوستی و آرزوی موفقیتتان برای اعلی حضرت کارل گوستاو شانزدهم دریافت شد. به جناب عالی اطمینان میدهم که جامعه نه میلیون و هفتصد هزار نفری سوئد، همچون نیم قرن گذشته، در آرزوی صلح جهانی برای همه ـ از جمله مردمان تمدن باستانی و بزرگ ایران ـ است.
دریافت پیشنهاد آن استاد علوم سیاسی دانشگاه، برای ما شگفتانگیز بود. باید اعتراف کنم در ابتدا این فرضیه را بررسی کردیم که با یک شوخی سیاسی بزرگ رو به رو هستیم و به دنبال سناریوهایی برای واکنش به شوخطبعی تاریخی ایرانیان بودیم اما آن گاه که مطمئن شدیم جناب عالی کشور ما را با کشور همسایهمان نروژ، اشتباه گرفتهاید، این فرضیه رد شد. بسیاری از مردم اروپا «ایران» را با «عراق» اشتباه میگیرند و حالا یک استاد دانشگاه ایرانی، «سوئد» را با «نروژ» اشتباه گرفته است. ضربالمثلی در زبان فارسی است که میگوید: "این به آن در!"
هر چند پیشنهاد جنابعالی برای قرار گرفتن نام آقای علی مطهری در فهرست نامزدهای جایزه صلح نوبل، به کشور متبوع من مرتبط نیست اما از دیدگاه شخصی، ثابتکننده نظریه جنابعالی در کتابتان به نام «ما چگونه ما شدیم» است. مهمترین علت عقبماندگی ایران در دوره معاصر خود شما هستید.
خواهشمندم این جمله را یک اهانت ارزیابی نکنید. اگر از مردم سوئد بپرسند مهمترین ایرانی دارای صلاحیت برای گرفتن جایزه صلح نوبل کیست، پاسخ بسیاری از آنها، نامزد پیشنهادی جنابعالی نخواهد بود. شاید شما ـ مانند خود ما در هنگام دریافت نامهتان ـ شگفتزده شوید وقتی بشنوید مردم سوئد، ژنرال «قاسم سلیمانی» را شایستهترین فرد خاورمیانه برای دریافت جایزه صلح نوبل میدانند. او مهمترین فردی است که توانسته در چند سال اخیر، مقابل جنایات گروه تروریستی آی اس آی اس بایستد، کشتارها را متوقف کند و جان انسانهای غیرنظامی بسیاری را نجات دهد.
به عنوان یک فرد علاقمند به کشور بزرگ ایران، به جنابعالی پیشنهاد میکنم با کمک دیگر استادان دانشگاههای خاورمیانه، برای معرفی ژنرال سلیمانی به آکادمی جایزه صلح نوبل در سال جاری بکوشید و افتخاری دیگر را به نام کشورتان ثبت کنید.
با احترام
پیتر تیلر ، سفیر
هدایت شده از برگی از تاریخ سیاسی...
4_5830249715832193515.doc
79.9K
هدایت شده از سرباز گمنام امام زمان (عج)
✅آیا در دوره #پهلوی ۵۰ درصد دریاچه خزر در مالکیت #ایران بود؟
✅ اصل ماجرای #دریاچه_خزر چیست؟
✅شایعه انتقال #آب به کویت یا عراق؟!
✅شایعه فروش #خاک کشور به امارات و خلیج فارس به چینی ها
پاسخ شبهات و شایعات رایج در فضای مجازی
#لینک_عضویت 👇
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاهی دیگر به شایعات درباره گذشتن از حق ۵۰درصدی ایران در خزر
اگر میخواهید بدانید در مذاکرات قزاقستان چه گذشت، این فیلم ۱۹۶ ثانیهای را ببینید
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از هشتگ مزدور
🔥 مهم 🔥
⛔️ متن شایعه :
⬅️ کاهش سهم ایران از دریای خزر!! 😳
این دریا پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، دریای مشترک میان شوروی و ایران بود.
پس از فروپاشی شوروی به دلیل طولانی شدن روند مذاکرات جهت تعیین رژیم حقوقی دریای مازندران که بیش از یک دهه زمان را مصروف خود نمود و ناکامی نشستهای مختلف سران دولتهای ساحلی، تلاش برای تقسیم در میان برخی از 5 دولت ساحلی (روسیه ایران ترکمنستان قزاقستان آذربایجان) با پشتیبانی و طراحی روسیه صورت گرفت.
روسیه نیز از ابتدای فروپاشی شوروی تا سال 2000 طرفدار رژیم حاکمیت مشاع دولتها بود اما از سال 2000 به بعد دیدگاه این کشور به سمت مواضع آذربایجان و قزاقستان متمایل شد. به همین دلیل، در سال 2003 سه کشور روسیه، قزاقستان و جمهوری آذربایجان با استفاده از ضعف سیاسی ایران در جامعه بینالمللی و مسائل ناشی از آغاز بحران هستهای، موافقتنامه ای سه جانبه را دائر بر تقسیم دریای مازندران را امضا کردند که عملا ۶۴ درصد از محیط دریا را در حاکمیت آنها قرار داد. بر اساس این توافق، قزاقستان ۲۷ درصد، روسیه ۱۹ درصد و جمهوری آذربایجان ۱۸ درصد از مازندران را متعلق به خود نمودند و برای ترکمنستان، حدود ۲۳ درصد نیز درنظر گرفته شد و تنها حدود ۱۳ درصد برای ایران باقی ماند. در این میان، آذربایجان نیز با حمایت امریکا و تمهیدات فنی مربوط به اکتشاف و بهرهبرداری از منابع نفت و گاز، عملاً نسبت به تسلط بر بخش زیادی از این دریا و اعلان حاکمیت بر آنها اقدام کرد و بهره برداری از منابع نفت و گاز را نیز آغاز نمود. (متن شایعه خلاصه شده)
✅پاسخ:
1️⃣ ایران هیچگاه #مالک 50 درصد خزر نبوده است و دمیدن بر یک مالکیت واهی، چیزی جز سیاسی کاری و خودتحقیری نیست.
اصلا با توجه به نقشه و موقعیت طبیعی دریاچه و کشورهای اطراف آن، سهم 50 درصدی ایران از دریاچه امکانپذیر نیست!
2️⃣ ایران تنها بخش کوچکی از سواحل جنوبی خزر را در اختیار دارد و چندین برابر آن در اختیار کشورهای دیگر است. چگونه میتوان پذیرفت که ایران با اندکی ساحل، صاحب نیمی از خزر شود و بقیه با سواحلی به مراتب طولانی تر از ایران، مالکیت مشابه داشته باشند. در زمان شوروی سابق هم همین منطق ساده حاکم بود و آن مرزهای طولانی در شمال، غرب و شرق دریا متعلق به شوروی بوده است.
3️⃣ گاهی این ادعا را مطرح میکنند که در سالهای 1921 و 1940 ، ایران و شوروی سابق، معاهدههایی امضا کرده بودند و طبق آن معاهدهها، #مالکیت خزر را بین خودشان بالمناصفه تقسیم کرده بودند. اما هرگز بین ایران و شوروی چنین معاهدهای وجود نداشته!
بلکه هر دو کشور توافق کردهاند که در آب ای خزر به طور مساوی «حق کشتیرانی» داشته باشند، از معافیتهایی برخوردار شوند و بتوانند تا 10 میل دریایی از سواحل خود ماهیگیری کنند. در این دو معاهده، تقسیم 50 درصد مالکیت دریا در این معاهدهها وجود خارجی ندارد.
وقتی چنین توافقی وجود نداشته، چرا باید کشورهای ساحلی خزر بر مبنای توهمات ما رفتار کنند؟!😐
4️⃣ هنوز رژیم دریایی مشخصی در دریای خزر مصوب نشده است و سهم 13 درصدی ایران، یک پیشنهاد بوده که با مخالفت ایران، تصویب نشده است و هم اکنون نشستهای زیادی با طرفهای سهیم در دریای خزر صورت میگیرد. ایران با توجه به اصل «انصاف» معتقد به سهم 20 درصدی خود به عنوان آستانه حداقلی حقوق و منافع ملی است و این موضوع در حال رسیدگی و پیگیری است .
5️⃣یک سوال ساده از کسانی که مدعی سهم اندک ایران هستند: طبق کدام قرارداد ایران سهم 13 درصدی را قبول کرده است؟
اینها تنها شایعاتی است که فقط برای تخریب صورت میگیرد و هیچ گونه سندی در مورد آن امضا نشده است.
6️⃣یادمان باشد ایران بعد از سال 57 در بحث تمامیت ارضی کشور و حفظ مرزهای این سرزمین به صورت قاطع برخورد کرده است. از برخورد با تجریهطلبها در غرب و شرق کشور تا جنگ تحمیلی 8 ساله، که کمتر آن را در سالهای قبل از سال 57 به مانند جدایی استان چهاردهم ایران (بحرین ) را شاهد هستیم. درود بر همه ی شهدا و حافظان این سرزمین
✍️ اطلاعات بیشتر: http://yon.ir/7c0a و http://yon.ir/FN0d
🔴 لطفا این مطلب را بازنشر کنید 🔴
@mozdoor
هدایت شده از هشتگ مزدور
افراد مغرضی که به دروغ میگن سهم ایران در #دریای_خزر 50 درصد هست، یعنی منظورشون اینه که اینطوری؟!😏
@mozdoor
هدایت شده از هشتگ مزدور
2093 - شاه بر سر بحرین با انگلیس بسته بود!
«هوشنگ طالع» از اعضای دوره بیستودوم مجلس دوران رژیم پهلوی، در خاطراتش گفت: “در ماجرای جدایی بحرین، ما از هیچ مذاکرهای خبر نداشتیم تا زمانی که وزیرخارجه گزارش جدایی بحرین را به مجلس آورد. شاه خودش بدون اطلاع ما همه چیز را با انگلستان بسته بود! ... دولت تنها یک ساعت پس از اعلام استقلال بحرین آن را به رسمیت شناخت!”
منبع: goo.gl/H69UnC
@mozdoor
هدایت شده از هشتگ مزدور
1415 - خیانت پهلوی: واگذاری 2 جزیره ایرانی با فشار انگلیسیها به کشور کوچک امارات
با آنکه پس از انقلاب اسلامی ملت ایران، یک وجب از خاک کشورمان تجزیه نشده، اما علاوه بر بحرین که توسط رژیم خائن پهلوی به بیگانگان واگذار شد، جزایر ایرانی «آریایی»(سیر ابونعیر) و «زرکوه» بخشهای دیگر از خاک ایران بودند که در سال 1350 در نتیجه ضعف و فترت رژیم پهلوی و فشار
انگلیسیها تحت اشغال کشور بسیار...
@mozdoor
هدایت شده از تاریخ پهلوی
📸 بخشهایی از ایران که در طول تاریخ به تاراج رفت
البته نه با جنگ بلکه با توافقنامههای دولتمردان ایرانی!
➕عبرت آموز اینکه با این قراردادها میگفتند سایه جنگ از سر ایران برداشته شد!
@pahlaviiran
بسم الله الرحمن الرحیم
#خیلی_مهم
🌈 عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
تجمع طلاب حوزه علمیه قم در مدرسه فیضیه،(1) علی رغم هماهنگی های رسمی با مسولین حوزه علمیه قم، با سانسور شدید تبلیغاتی از سوی رسانه ملی مواجه شد. سانسورگری صداوسیما، با توجه به مناسبات میان دولت اعتدال و این نهادِ ملی، تا حدودی مرسوم و طبیعی به نظر می رسد اما هجمه شدید رسانه های معلوم الحال علیه این تجمع به بهانه یک پلاکارد انتقادی ( با نوشته: ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت)، غیر طبیعی بنظر می رسد. هرچند این هجمه شدید در رسانه ای شدن تجمع عظیم طلاب و رساندن صدای طلاب عدالتخواه به گوش ملت بسیار موثر بود.
✅علی مطهری و برخی از روزنامه های دولتی، تحلیل های امنیتی و غریبی درباره پلاکارد مذکور نوشته و در افقی فراتر از توهم توطئه، این پلاکارد را نشانه قتل عمد آقای هاشمی رفسنجانی دانسته و خواستار پیگیری حقوقیِ حمل کنندگان آن شده و مرزهای تحلیل، برخورد امنیتی و علم حقوق را کیلومترها جابجا کردند! به عمق نگاه امنیتی دولتی ها و برخی وکیل الدوله ها در تحلیل ماجرا توجه کنید «این شعار میتواند سرنخی برای نحوه فوت آن مرحوم[هاشمی] باشد که برای بسیاری از اذهان به صورت یک معما باقی مانده است. در واقع مفهوم این شعار این است که آقای رئیسجمهور، ما همانطور که سر آقای هاشمی را زیر آب کردیم سر تو را هم زیر آب خواهیم کرد. وزارت اطلاعات باید این موضوع را پیگیری و نتیجه را به اطلاع ملت برساند. شاید ماجرای فوت ناگهانی و غیرقابل باور رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز روشن شود.»(2)
بر اساس سخنان منتقدان، اولا آقای هاشمی رفسنجانی به قتل رسیده است، ثانیا یک جریان خاص در قتل ایشان دست داشته است که حالا دست خود را با یک تابلو رو کرده است، ثالثا این جریانِ خاص، رئیس جمهور محترم را نیز تهدید به قتل کرده است! بر مبنای سه نتیجه گیری متوهمانه فوق، باید بسرعت طلبه هایی که آقای هاشمی را به قتل رسانده و رئیس جمهور وقت را هم تهدید به قتل کرده اند را شناسایی و به اشد مجازات محکوم کرد. در این میان می توان به هرکسی که سابقه انتقاد از آفتاب برجام، 2030 و قراردادهای خسارت بار نفتی داشته اند را دستگیر کرده و لابد برخی از آنها را به جوخه اعدام سپرد! جالب ترآنکه، همین روزنامه ها و رسانه ها از مخالفین جدی بگیر و ببند بوده و شعار آزادی بیان را مصادره کرده اند. با این حال جای چند سوال از رسانه هایی که تشویق به بگیر و ببند می کنند، باقی می ماند:
1-به اذعان صریح آقای محسن هاشمی از اعضای خانواده آقای هاشمی رفسنجانی، ایشان به مرگ طبیعی از دنیا رفته و هیچ شائبه ای درباره مرگ غیر طبیعی یا قتل ایشان وجود ندارد؛ آیا آقای مطهری و دیگر رسانه ها، شاهد و دلیل محکمه پسندی درباره قتل آقای هاشمی در اختیار دارند و چرا تاکنون دلایل خود را پنهان کرده اند؟
2-اگر آقای هاشمی به قتل رسیده است، اولین مقصر ماجرا چه کسی است؟ نیروهای امنیتی-دولتی ای که وظیفه مراقبت از او را داشته اند یا تعدادی طلبه که در قم مشغول تحصیل و تدریس بوده و هستند؟ آقای هاشمی که در هر حالی دارای دهها محافظ بود، چگونه توسط چند طلبه کشته شد؟!
3-با چه منطقی می توان شعارِ« ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت» را تهدید رئیس جمهور محترم به قتل دانست؟ تهدید به قتل را تنها یک ذهن امنیتی و بشدت علاقمند به بگیر و ببند می تواند فهم کند حال آنکه نوشته در این پلاکارد صرفا اشاره به عاقبت بخیر نشدن کسانی است که راهبردهای خود را در مقابل امام و رهبری قرار می دهند.
4-هدف از هجمه شدید به تعدادی طلبه منتقد دولت چیست؟ آیا برخی رسانه های دولتی تلاش دارند تا حوزه را گروگان دولت قرار دهند به حدی که هیچ صدای منتقدی از سوی حوزه شنیده نشود؟
قطعا ترویج دهندگان شایعه قتل آقای هاشمی مستحق تر به برخورد امنیتی اند تا تعدادی طلبه که تنها در یکی از پلاکاردهایشان جمله اهانت آمیزی نوشته بودند. با این همه باید از تلاش مخالفانِ شنیده شدن صدای حوزه علمیه قم، تشکر کرد زیرا در شرایطی که این تجمع انقلابی بشدت با سانسور مواجه شده بود، در رسانه ای کردن آن نقش مهمی ایفا کردند.
در پایان باید خاطر نشان کرد که طلاب حوزه علمیه قم، که خود زندگی ساده و اغلب محرومی دارند، درد عموم مردم کشور را درک کرده و با آنان همراهی می کنند. اگر همراهی با مستضعفان جامعه و طلب عدالت از کسانی که کشور را به لبه پرتگاه رسانده اند، جرم است، بسم الله؛ همه طلاب را دستگیر کنید! طلاب حوزه نیز باید بدانند که حمایت از محرومین و مردم انقلابی ایران، وظیفه ذاتی آنان است. به فرموده امام خمینی(ره)«آن چیزی که روحانیون هرگز نباید از آن عدول کنند حمایت از محرومین و پابرهنه هاست.»(3)
(1)پنجشنبه، 25مرداد با سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی
(2) https://www.isna.ir/news/97052714352
(3) صحیفه نور، ج21،ص98.
هدایت شده از در محضر علامه مصباح یزدی
🔰 سخنان مهم علامه مصباح در شب شهادت امام جواد(ع)
♨️ قابل توجه کسانی که به آمریکا و امضای کری و برجام دل بسته بودند:
❌محرومیت، اولین و کمترین عقوبت دل بستن به دشمن است// باید استغفار کنیم از دل بستن به کدخدا و بگوییم غلط کردیم // الآن هم دل به اروپا نبندیم // کسانی که به چین و روسیه هم دل بسته اند، در اشتباهند
🔹 اعتماد تنها باید به خدا باشد. اعتماد به غیر خدا ممنوع است؛ به خصوص به گنهکاران و بهخصوص به دشمنان اسلام.
🔸 در دعاها نیز انقطاع به خدا آمده است؛ یعنی انسان همه کارهایش را از خدا بخواهد. اما انقطاع به خلق یعنی اینکه انسان تمام نیازهایش را از مخلوق بخواهد.
🔹 در انقطاع به خلق گاهی انسان نیازهایش را از یک مسلمان مؤمن میخواهد. این کار اگرچه عالی نیست، اما کاملا مخالف انقطاع الی الله نیست؛ بدتر از این مورد جایی است که انسان به سراغ گناهکاری برود و به او التماس کند که نیازش را برطرف کند. این کار بسیار زشت است، اما زشتتر و بدتر از این جایی است که انسان به دشمن خدا دل ببندد!
🔸 خداوند کسی را که به فاجری دل ببندد، قطعا محروم میکند، چه رسد که انسان به کسی دل ببندد که علیه اسلام اقدام میکند و آنها را آزار و اذیت کرده، تحریم میکند، دانشمندانشان را ترور میکند و در زندگی مسلمانان مانع ایجاد میکند. طبیعی است که خداوند کسانی را که توکل به خدا را رها کنند و به چنین افرادی دل ببندند، بدبخت، بیچاره و ذلیل میکند.
🔹 باید استغفار کنیم و بگوییم خدایا غلط کردیم؛ ما را ببخش که به برجام و مذاکره با دشمنان دلخوش کرده بودیم؛ ما را ببخش که به اروپاییها دل خوش کردهایم!
🔸 حتی برخی به روسیه و چین دل بستهاند؛ آنها هم اشتباه میکنند؛ آیا فکر میکنند آنها ما را دوست دارند؟ کسانی که واقعا ما را دوست دارند همین خدا و اولیای الهی هستند؛ درخانه آنها برویم و ببینیم که جواب ما را میدهند.
🔹 مگر نه این بود که با همین توسلات خالصانه به این اولیای الهی و اعتماد به خدا، در دفاع مقدس بر دنیا غالب شدیم؟ امروز هم اگر مخلصانه به اولیای الهی متوسل شویم و دل از غیر خدا ببریم، قطعا نتیجهاش را خواهیم دید.
🌺 سخنرانی مورخ 20 مردادماه در مراسم شهادت امام جواد (ع) [منزل حجت الاسلام میرسپاه] 🌺
https://eitaa.com/mesbahbasir_com/91
ترامپ به ایرانیها گفته تروریست
ترامپ به ایرانیها گفته گرسنه غذا
ترامپ ورودایرانیها روبه آمریکا تاحد ممنوعیت محدودکرده
معاون ترامپ آب دهان بر روی برجام انداخته
ترامپ هم از برجام خارج شده
ترامپ خلیج فارس رو خلیج عربی خطاب کرده و ..
اما باز اصلاح طلب ها خواستار مذاکره باترامپ هستند😳
وات د فاز؟
#بی_غیرت.
هدایت شده از قاسم روانبخش
پشت صحنه جنجال علیه یک تابلو در یک تجمع بزرگ چند هزار نفری؛
این جماعت همه بسیج شده اند تا مفسدان را به حاشیه امن ببرند
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
لحظه خیزش طلاب جوان
این روزها که از هر طرف و به هربهانه ای میخواهند صدای عدالتخواهی، مردمی و انقلابی بودن طلاب جوان را خفه کنند، بهترین فرصت است که بجای بازی در زمین طراحی شده هوچی گران و بحث درباره اتهامات هزل و خنده دارشان، تشکیلات انقلابی و کارامدی برای پیگیری ارمانهای رهبری درباره حوزه علمیه ایجاد گردد.
هیچکس نمی تواند مقابل سیل عظیمی از طلاب انقلابی و جوان بایستد. طلابی که در همایش حوزه انقلابی بیش از 5هزار نفر از انان حاضر بودند..
قدم های بعدی باید به حدی تشکیلاتی تر، معقول تر و موثرتر باشد که هرنوع ابتکار عمل را از دست دشمن خارج کرده و در فضای عمومی نیز موثر واقع گردد.
رهبر انقلاب:
⛔️انقلابیگری در حوزه قم در معرض خطر است!
برای اینکه در سطوح مختلف برای خودشان آدم درست کنند، دارند در قم سرمایه گذاری میکنند!
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹ظریف گفت اشتباه کردم روزنامههای زنجیرهای سانسور کردند
🔸روزنامههای بزککننده برجام و توافق با شیطان بزرگ، اظهارات صریح وزیر خارجه در گفتوگو با سیانان را سانسور کردند. ظریف صراحتاً درباره اعتماد به آمریکا گفت اشتباه کردم.
روزنامههای سازندگی، شرق، ایران، آرمان، آفتاب یزد، همشهری و جمهوری اسلامی، نه تنها هیچ تیتری از اظهارات عبرتآموز در صفحه اول نزدند، بلکه حتی اصل خبر را نیز منتشر نکردند. در عوض این روزنامهها به شکل زنجیرهای و هماهنگ، حاشیه یک تجمع در قم (در انتقاد از سوء مدیریت اقتصادی) را به عنوان فاجعه بزرگ در تیترهای اول خود نشاندند؛ تا هم سخنان ظریف را پوشش نداده باشند و هم از کنار سوء مدیریت فاجعهآمیز دولت در زمینه اقتصادی و سیاست خارجی، بی سر و صدا عبور کنند.
گفتنی است وزیر خارجه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سیانان و در پاسخ به این سؤال خبرنگار که «اگر شما احساس میکردید آمریکا به تحریمها اعتیاد دارد، چرا توافق را ادامه دادید؟»، تصریح کرد: این شاید یکی از اشتباه بوده است اما مشکل اینجا بود که احساس ما این بود ایالات متحده یاد گرفته که دست کم در مورد ایران، تحریمها علیرغم ایجاد مشقتهای اقتصادی، نتایج سیاسی مد نظر آنها را به بار نمیآورند و من فکر میکردم که آمریکاییها این درس را یاد گرفتهاند. متأسفانه، اشتباه میکردم.
اکنون جای سؤال است که روزنامههای بزک کننده توافق با شیطان بزرگ، چرا حاضر نیستند مردم را از عبرتهای بزرگ اعتماد بلاوجه به آمریکا با خبر کنند و از زبان متولی توافق، به مردم خبر دهند که مسیر طی شده در این باره اشتباه بوده است؟!
http://kayhan.ir/fa/news/140493
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
📸بدهی خارجی ایران بعد از اجرای برجام 92 درصد افزایش یافت
✅ @Rajanews
معاون حقوقی رئیس جمهور : اتفاقات فیضیه جرمی مشهودی است از عوامل آن شکایت خواهیم کرد.
شرم بر دولتی که رئیسش مدعی حقوق است و معاون خیلی حقوقی اش، که یک پلاکارد مبهم و چندوجهی را جرم اشکار می نامد...
هدایت شده از تاریخ پهلوی
عکس بالا جزیره زرکوه
عکس پایین جزیره آریایی
هردو در زمان پهلوی به امارات پیشکش شد،ننگ و خفت از این بیشتر!
@pahlaviiran
هدایت شده از تاریخ پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ وضعیت بد اقتصادی کشور در دوران پهلوی از زبان شاپور بختیار
این کلیپ برای آن دسته از افرادی که میگویند اگر شاه میماند ژاپن میشدیم و هم اکنون جز کشورهای پیشرفته دنیا بودیم و ...!
@pahlaviiran
جلسه سوال از حسن روحانی، یکی از بهترین جلساتی بود که در تمام عمر مجلس رخ داده بود. این جلسه، تنها سوال جواب از رئیس جمهور نبود بلکه چند دستاورد بزرگ داشت:
1-شنیده شدن صدای مردم توسط نمایندگان مجلس و طبعا امیدواری بیشتر مردم به مجلس و نظام.
2-فروریختن اشکار تمام امارهای غیرواقعی، جنگ روانی، مظلوم نمایی و بلوف های برجامی دولت اعتدال.
3-ناامیدی وافر نمایندگان همسوی روحانی از او که روزنه امید نسبت به اصلاح رفتار سیاسی بعضی ها راایجاد می کند.
نمایندگانی که بالیستهای پولی وتکراری وارد مجلس شده بودند و همیشه حامی دولت بودند، امروز به روحانی گفتند
rohani go home
4-مشخص شدن اینکه روحانی تنها یک راه برای اصلاح امور دارد و ان هم رجوع به نسخه اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده توسط رهبرانقلاب می باشد.
متاسفانه در 5سال گذشته، توصیههای رهبری مبنی بر اینکه دولت تمرکز خود را بر ظرفیتهای داخلی کشور بگذارد و به دشمنان امید نبندد موثر واقع نشد و دولت تمام انرژی خود را صرف قراردادی کرد که در آن امتیازات نقدی به دشمن داده شد و هیچ امتیازی هم گرفته نشد و در آخر دشمن بدون اینکه کوچکترین هزینه ای بپردازد از این قرار داد خارج شده است!
5-امید به بهبود اوضاع کشور با رفتار انقلابی تر روحانی.
طبق آمار رسمی دستگاههای مسئول، سرمایه گذاری خارجی در طول این چند سال ۵۰ درصد کاهش یافته، حجم قاچاق کالا سه برابر شده، ضریب جینی(اختلاف طبقاتی) بسیار بیشتر شده و رتبه کشور در مفاسد اداری و اقتصادی بدتر شده است. ۶۰ درصد کارخانه های تولیدی تعطیل شده اند بانک ها در معرض ورشکستگی قرار دارند معیشت ملت با مشکلات جدی مواجه شده است، اجارهخانهها، قیمت ملک و ماشین نجومی بالا رفتهاند.
حالا دولت غربگرا باید تنها به دست کارگر ایرانی نگاه کند و به بازوی صنعتگر ایرانی تکیه کند. ایا دولت این کار را می کند یا هنوز هم فکر میکند نپیوستن به fatf مشکل اصلی اقتصاد است!
https://sapp.ir/darseenghelab
این نیاز براورده نشده..
امام خامنه ای:
من همینجا عرض بکنم که نیاز ما به کرسىهاى بحث آزاد فقهى در حوزهى قم - که مهمترین حوزههاست - برآورده نشده است. من این را الان اینجا عرض میکنم - آقایانى هم از قم اینجا تشریف دارید این نیاز برآورده نشده.
در قم باید درسهاى خارجِ استدلالىِ قوىاى مخصوص فقه حکومتى وجود داشته باشد تا مسائل جدید حکومتى و چالشهائى را که بر سر راه حکومت قرار میگیرد و مسائل نو به نو را که هى براى ما دارد پیش مىآید، از لحاظ فقهى مشخص کنند، روشن کنند، بحث کنند...
دیدار اعضای مجلس خبرگان 1390