🎙خلاصه ای از مصاحبه منتشر نشده با آیتالله #مرعشی_نجفی در سال 1359درباره آیت الله #کاشانی
🆔 @darseenghelab
1️⃣آشنایی حضرت عالی باآیت الله کاشانی از چه زمانی و چگونه آغاز شد❓
ج- بسمالله الرحمنالرحیم. مرحوم آیتالله آقای سید ابوالقاسم کاشانی در نجف اشرف همسایه ما بودند و رفت و آمد خانوادگی در بین ما وجود داشت. ایشان از رجال برجسته قرن اخیر میباشند و انصافاً از جهت شهامت، شجاعت، سیاست، صفات حمیده و مکارم اخلاق فوقالعاده بودند و کمنظیر.
آقا سید ابوالقاسم در تهران متولد شدند و در جوانی خدمت پدر بزرگوارش به نجف اشرف رفتند و در آن جا پس از تمام کردن سطوح عالیه به درس مرحوم ملا محمد کاظم محقق خراسانی صاحب کفایه الاصول حاضر شدند و همچنین از درس شیخالشریعه اصفهانی مرحوم ملاح فتحالله بهرههای فراوان بردند. این دو بزرگوار مقام اجتهاد آقای کاشانی را تصدیق نمودند و من آن اجازههای اجتهاد را به خط مبارک این بزرگواران دیدهام💯
2️⃣ در مبارزات مردم عراق آیتالله سید مصطفی کاشانی و آیتآلله سید ابوالقاسم کشانی چه نقشی داشتند❓
ج- مقاومت علما و مراجع در برابر هجوم ارتش انگلستان به عراق دو مرحله دارد. در آن هنگام اگرچه حوزه علمیه ایران در نجف بود ولی عراق بخشی از امپراطوری عثمانی بود. انگلیسیها برای جدا کردن و تصرف عراق از خلیج فارس به جنوب عراق حمله کردند و تا بصره پیش روی کردند.
💠 در این هنگام آیتالله سید مصطفی کاشانی برای متوقف کردن تصرف عراق اعلان جهاد داد و گروهی از علما هم با وی همکاری کردند و شخصاً برای به حرکت درآوردن مردم راهی جبهه نبرد در جنوب شدند و توانستند پیش روی ارتش انگلیس از جنوب را متوقف سازند.
3️⃣س- سرانجام این نبردها چه شد❓
ج-با اعلان جهاد علما و حضور آنان در جبهه و مقاومت شدید عشایر و مردم شهرها ارتش انگلستان نتوانست از شمال بصره پیشروی کند. ولی از راه سوریه به عراق حمله کردند و عراق را متصرف شدند و به دنبال برقرار کردن قیمومت خود بر عراق و فلسطین درآمدند.
🔅 این برای علما و مراجع ایرانی مقیم عراق قابل تحمل نبود که سرزمین عراق و حوزههای علمیه آن زیر قیمومت یک دولت اجنبی و اشغالگر قرار گیرد. در این هنگام آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی به حضور آقا میرزا محمد تقی شیرازی که در آن عصر مرجع عمومی مردم عراق و در کربلا مقیم بودند رفتند و موافقت ایشان را با صدور فتوی علیه قیمومت انگلستان بر عراق به دست آوردند. همچنین از شیخالاسلام اسلامبول که مفتی اکبر بود بین پیروان اهل سنت و عثمانیها فتوای دیگری گرفتند و با فرستادن این فتاوی برای سران عشایر فرات و عشایر دجله آنان را به حکم شرع آماده مقاومت کردند.
💎 قریب 200 هزار و شاید بیشتر عشایر عراق برای جنگ دست به مقاومت زدند. از ایران و عثمانی و سوریه هم کردها که تقریباً حدود 80 یا 70 هزار بودند به این جهاد ملحق شدند. در این جنگها تلفات سنگینی به ارتش انگلستان وارد شد و عراقیها هم شهدایی دادند که در کربلا و نجف تشییع میشدند. در این جنگها ارتش انگلستان نتوانست موفقیتی به دست آورد. بنابراین از تصمیم قیمومت بر عراق صرفنظر کرد و توافقی حاصل شد که ملک فیصل با حفظ استقلال عراق به پادشاهی برسد و انگلستان از فکر تحمیل قیمومت خود بر عراق دست بردارد.
💎 در این هنگام فرمانده انگلیسی، تسلیم گروهی از علما و سران عشایر را خواستار شد. عدهای تسلیم شدند ولی مرحوم میرزا احمد کفایی و آقا میرزا مهدی خراسانی پسر آیتالله محمد کاظم خراسانی و آقا شیخ جواد، نواده صاحب جواهر و آقا شیخ عبدالکریم جزایری و آقا شیخ محمد جزایری و آقا سید محمدعلی بحرالعلوم و آقا شیخ مهدی خالصی زاده و پسرش شیخ محمد خالصیزاده تسلیم نشدند و به حجاز نزد شریف حسین که شریف مکه بود پناهنده شدند. آقای کاشانی هم به همراه یکی از سران عشایر عراق از راه کردستان به ایران آمدند و به کرمانشاه وارد شدند و چند روز بعد هم وارد شهر ری شدند و با استقبال مردم به تهران رسیدند.
📗منبع:http://kayhan.ir/fa/news/184353
🖋 ادامه دارد...
🆔 @darseenghelab
📌کسانی که روضه را عامل افسردگی می دانستند حالا از انرژی و قدرت روحی روضه خوان ها در خدمت به بیماران تعجب کرده اند. اینها از کم توانی خودشان افسردگی گرفته اند و دنبال مقصرند.
🆔 @darseenghelab
🏥 بیمارستانی که با سرفه شاه ساخته شد.
🔹مظفرالدین شاه شاید برای مصرف زیاد قلیان مبتلا به سل ریوی بود. بنای اولیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در سال ۱۲۸۰ شمسی احداث شد. کاخ مظفری اکنون ساختمان اداری بیمارستان مسیح دانشوری است.
🔅 پس از فوت مظفرالدین شاه، کاخ شاه آباد در اختیار حفظالصحه عمومی قرار میگیرد و به آسایشگاهی برای بیماران مسلول تبدیل میشود، اما در پی وقایع سیاسی، چون به توپ بستن مجلس، فتح تهران، جنگ جهانی اول و کودتای ۱۲۹۹ بلااستفاده میماند تا اینکه در سال ۱۳۱۰ با بنیان مرکز پرستاری در این. محل توسط دکتر مسیح دانشوری دوباره جان میگیرد.
💎 در سال ۱۳۷۱، علیاکبر ولایتی همراه با چند تن از استادان پزشکی مرکزِ تحقیقات سل و بیماریهای ریوی را در این محل تاسیس کرد. در سال ۱۳۷۷ با ادغام این مرکز با بیمارستان مسیح دانشوری، «مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانیِ سل و بیماریهای ریویِ دکتر مسیح دانشوری»، پایهگذاری میشود.
این بیمارستان امروزه یکی از خطوط مقدم مبارزه با #کرونا است.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab
رفقا
حرم حضرت معصومه(س) باز هست و زائران در عین رعایت بهداشت، روح و جان خودشان را جلا میدهند🌹
🆔 @darseenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ببین سپاهیا چجوری میکنن توگونی❗️
💠این بدبخت، مشکوک به کروناست و ماموران بهداشت #آمریکا اینجوری میبرنش قرنطینه😅
🔹مغز فندقی غربزده: اینها جنس گونی شون فرق داره..😐
🆔 @darseenghelab
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ارادت #هندوها به امام علی(ع) مثال زدنی است.
💠 حساب چند هندوی صهیونیست را که رسانه های ملکه آنان را وحشی کرده اند، به حساب کل هندوها نگذاریم. صهیونیست ها «ملی گرایی» و شعارهای هندوئی و آریایی و عربی را برای شکستن وحدت ملتهای منطقه انتخاب کرده اند تااستعمار خود را تداوم ببخشند.
🆔 @darseenghelab
📌جنگ بیولوژیک در تراث اسلامی ایرانی
💎 سید اسماعیل جرجانی جرجانی، پزشک و نویسنده ایرانی قرن پنجم و ششم(800سال پیش) است که آثار پزشکی مهمی به زبان فارسی تألیف کرد وی علاوه بر پزشکی آثاری نیز در موضوع فلسفه و اخلاق نوشته است👌
🔻 کتاب «ذخیره ی خوارزمشاهی» اثر جرجانی، مباحثی درباره #جنگ_بیولوژیک مطرح کرده که می تواند پایه مسائل مبتلابه امروزی به شماربیاید. ذخیرهٔ خوارزمشاهی بزرگترین کتاب پزشکی به زبان فارسی بود که تا بدان تاریخ نوشته میشد.
📣جرجانی خود در باب تفصیل کتاب در مقدمهٔ اثر گوید: این کتاب چنان جمع کرده آمدهاست که طبیب را اندر هیچ باب به هیچ کتاب دیگر حاجت نباشد و به سبب بازگشتن به کتابهای بسیار، خاطر پراکنده نشود.
🖋 پ.ن: پزشکی امروز ما با نادیده انگاشتن سرمایه هزاران ساله خودی، دلخوش به پروتکل های سازمان های صهیونیستی و تاجر(به ظاهر بهداشتی) بین المللی هستند. با این حال، #کرونا فرصتی است تا طلاب و دانشجویان انقلابی با احیای تراث اسلامی-ایرانی #سلامت بشریت را از تهدید طب شیمیایی خارج کنند💯
🆔 @darseenghelab
📣 امام حسن مجتبی(ع):
شستن دست ها قبل از طعام فقر و تنگدستي را مي زدايد و بعد از آن ناراحتي ها و آفات را از بين مي برد.
غَسْلُ الْيَدَيْنِ قَبْلَ الطَّعامِ يُنْفِي الْفَقْرَ، وَبَعْدَهُ يُنْفِي الْهَمَّ.
📗كلمة الإمام الحسن(ع)، صفحه 46
👹ابن ملجم زمانت را بشناس
ابن ملجم ملعون، شمشیر خود را آغشته به سم هندی کرد و عابدترین و خدمت گذارترین انسان به بشریت را شهید کرد. این ملجم های زمان نیز با سم سارس، ایدز، سیاه زخم، آلوده کردن چاه زمزم و حالا احتمالا با #کرونا به جنگ بشریت آمده اند. در #رزمایش_بیولوژیک باید آمادگی خودمان برای مقابله با ابن ملجم های زمان را تقویت کنیم.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab
1.9M
#فوری
#مهم
🎤 توضیحات ادمین درباره تجمع دیشب پشت دربهای حرم حضرت معصومه(س)
🔻 بی تدبیری، پشت بی تدبیری...
🔵 تا وقتی که اتاق فکر نداریم و تدبیر نمیکنیم، وضع مان همین است. تدابیر وزارت بهداشت و متولیان حرم، وضعیتی ایجاد کرده که ابتلا به #کرونا تشدید، حرم بی بی هتک و بهانه قم هراسی جور بشود.
🆔 @darseenghelab
🔆عصر طلایی پزشکی اسلامی
عصر طلایی پزشکی اسلامی از سال 287 تا 700 هـ. ق (900 - 1300 م) را در بر می گیرد. مسلمانان در این دوره بیشترین تعداد پزشکان و بالاترین نوآوریها را داشتند و تمام دانشمندان غرب این دوره را «عصر طلایی رشد مسلمانان» نامیده اند.
🎤 دکتر «جی ای پارک» می گوید:
«درحالی که اروپائیان در دوران سیاه به سر می بردند، مسلمانان در بقیه نقاط متمدن جهان به پیش می رفتند، آنان در بغداد، دمشق، قاهره و دیگر شهرها مدارس پزشکی و بیمارستان بر پا می کردند. آنها مشعل فروزانی از دانش پزشکی برافروختند.💯
🚨 بیش از 60 بیمارستان در بغداد و 33 بیمارستان در قاهره ساخته شد. در حالی که در اروپا اولین بیمارستان در سال 1793 م در شهر یورک انگلستان بنا شد.
💠 پزشکان مشهور مانند ابن سینا، رازی، اهوازی، جرجانی و... در این دوره زندگی می کردند👌
🖋پ.ن: وزارت بهداشتی ها: ما «فقط» هرچه بهداشت جهانی بگوید را قبول داریم و حتی اگر دارویی برای #کرونا کشف شود اجازه استفاده نمی دهیم چون باید از فرایند این سازمان عبور کند.
🆔 @darseenghelab
😷ماسک شاهنشاهی
🔻 یه زمانی هم به دستور شاه، سربازها #ماسک میزدن اما نه برای نجات مردم بلکه برای قتل عام مردم با ژ۳
🔵 تاریخ بخونیم و بدونیم که این مملکت چه جنایتکارهایی رو به خودش دیده؛ هوای هم رو بیشتر داشته باشیم.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab