⭕️⭕️ اگر تقدیر چنین بود که آقای مطهری به شهادت نمیرسید در آن صورت به نظر شما با تجربهای که شما و شناختی که جنابعالی از جمهوری اسلامی و از انقلاب دارید مناسبترین مسؤولیت برای ایشان چه مسؤولیتی بود در جمهوری اسلامی؟⭕️⭕️
👆👆این سوالی است که آقای حداد عادل در اردیبهشت سال ۶۳ از مقام معظم رهبری پرسیدند.
🔰حضرت آیتالله خامنهای (حفظه الله تعالی): اولین چیزی که خب طبعاً از مرحوم مطهری رحمتاللهعلیه به ذهن میآید ابعاد فرهنگی شخصیت ایشان است. خب اگر ایشان می بودند یک کلید گنجینههای #فرهنگ_اسلامی بودند، میتوانستند #سیاستگذار و #خط_بده و مسؤول یک بخشهای عظیمی از فرهنگ اسلامی این جامعه باشند و لکن من اتفاقاً روی این مسأله فکر کردم. همیشه با خودم فکر میکردم که اگر آقای مطهری بود امروز برای کجا خوب بود.
🔺به نظرم رسیده بود که اگر ایشان بودند یک #رئیس_جمهور خوب و مناسب برای این اجتماع بود.
✅حقیقت هم همین است که انقلابی که مثل انقلاب ما با ابعاد #فکری و #فرهنگی_عمیق و قوی و با یک #پیام_معنوی و با یک #رسالت_فلسفی دارد میآید و اخلاقی توی جوامع و خودش را ظاهر میکند در رأس این نظام یک شخصیتی مثل آقای مطهری لازم است.
🌀 بههرحال مرحوم شهید مطهری اگر امروز میبودند من فکر میکنم مناسبترین جا برای ایشان ریاست جمهوری بود که با آن ابعاد عظیم شخصیت، یک حکیم، یک فیلسوف، یک فقیه، می شد رئیس جمهور یک نظام و این خیلی برای این نظام ارزش داشت، و ما میتوانستیم به وجود او در دنیا افتخار کنیم. واقعاً میتوانست یک نمودار خوبی برای این نظام باشد این بزرگوار اگر زنده می بود.
#ادمین_نوشت:
💢پاسخ ایشان به این سوال، نشان میدهد که چقدر در شناخت این شخصیت شهید بزرگوار غفلت شده و برخی از ابعاد ایشان به حجاب رفته و از سوی دیگر عیار مسئولیت اجرایی در کشور چقدر باید بالا باشد.
🔻همانطور که مقام معظم رهبری (حفظه الله) فرموده اند رئیس جمهوری مهم ترین و موثرترین مسئله کشور است ، تمام مراکز مدیریتیزیر نظر ریاست جمهوری است ، پس تمام تلاشمان را بکنیم که فرد موثر و مفیدی را انتخاب کرده و به دیگران هم معرفی کنیم.
👈برای مطالعه ی ادامه ی مصاحبه ی آقای حدادعادل و مقام معظم رهبری می توانید به سایت khamenei.ir مراجعه فرمایید.
#انتخابات #انتخاب_درست
#شهید_مطهری #رئیس_جمهور
🌐 دبیرخانه بینشمطهر استان قم
@darsvareh
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
🇮🇷انتقاد از مسئولین
#انتقاد_از_مسئولین #غیبت #عملکرد_نادرست #علنی #تحقیر #اهانت #تضعیف #نظام_جمهوری_اسلامی
#احکام_غیبت #انتقاد_از_مسئولان #تضعیف_نظام_جمهوری_اسلامی
@leader_ahkam
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
🇮🇷انتقاد از مسئولین
🗣سؤال: آیا #انتقاد_از_مسئولین در جمعی که آنها حضور ندارند، #غیبت محسوب می شود؟
✅جواب: انتقاد از #عملکرد_نادرست ، که به صورت #علنی انجام شده است، غیبت محسوب نمی شود و اشکال ندارد، ولی نباید به گونه ای باشد که موجب #تحقیر یا #اهانت به اشخاص یا #تضعیف نهادهای #نظام_جمهوری_اسلامی شود.
#احکام_غیبت #انتقاد_از_مسئولان #تضعیف_نظام_جمهوری_اسلامی
@leader_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| نماهنگی از بیانات رهبر انقلاب درباره حضرت آیتالله #بهجت
➕دعایی که آیتالله بهجت به آیت الله خامنهای توصیه کردند
🏴انتشار بهمناسبت سالگرد #ارتحال
@darsvareh
attach2020061282810924270848.pdf
427.5K
▪️نسخه PDF
● همگامی بهائیت ایران با وهابیت در تخریب قبور ائمّة بقیع (ع)
📙 به قلم رضا علی صوفی؛ علی اکبر زوار | فصلنامه علمی "تاریخ در آینه پژوهش"
@darsvareh
🌀 #معنویت، اساس کار است!
🔸 کار معنویت، کار دلدادگی به عالم معنا، در حوزه اساس کار است؛ این را باید همه توجه داشته باشیم. کمبود این معنا در حوزه به ما لطمه میزند.
🔹 در حوزه بحمدلله کسانی هستند که میتوانند از زلال معنویاتی که از دل آنها سرازیر میشود - فقط لقلقهی زبان هم نیست - همهی ما را سیراب کنند؛ بخصوص طلاب جوان را که بیش از همه احتیاج دارند، بیش از همه هم از این بیانات آمادگی و تأثر دارند. گاهی سر درس، استاد به یک مناسبتی دو کلمه چیزی بگوید، طلبه از این رو به آن رو می شود.
🔸 امام (رضوان الله علیه) به مناسبتهای مختلف سر درس - گاهی روز شروع درس، گاهی روز آخر درس - با آن بیان عجیبی که ایشان در مسائل معنوی و روحی و آن احتظاظات معنوی داشت، گاهی یک جملاتی میگفت، طلبهها گریه می کردند. بعد از رحلت مرحوم آیتالله بروجردی، در مسجد سلماسی برای امام منبر گذاشتند - قبل از آن امام منبر نمیرفت، روی زمین مینشست درس میگفت، ظاهراً به احترام آقای بروجردی - ایشان رفتند روی منبر نشستند. خب چیز جدیدی بود، به امام یک حالت تبسمی دست داد. بعد بلافاصله ایشان تغییر حالت داد و فرمود: روز اولی که مرحوم آقای نائینی (رضوان الله علیه) روی منبر نشست، گریه کرد؛ فرمود این همان منبری است که شیخ انصاری روی آن نشسته، حالا کار به جایی رسیده است که ما باید روی آن بنشینیم. این حرف، طلبهها را، دلها را تکان داد. بعد هم ایشان مفصل صحبت کردند ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
@darsvareh
✅ نظرات قاطع و محکم امامین انقلاب درباره شورای نگهبان
🔻 امام خمینی(ره):
شما (فقهای شورای نگهبان)... به هیچ وجه گوش به حرف عدهای که می خواهند یک دسته کوچک مردم ما خوششان بیاید و به اصطلاح مترقی هستند، ندهید؛ قاطعانه با اینگونه افکار مبارزه کنید.
خدا را در نظر بگیرید. اصولا آنچه که باید در نظر گرفته شود خداست، نه مردم؛ اگر صد میلیون آدم، اگر تمام مردم دنیا یک طرف بودند و شما دیدید که همه آنها حرفی می زنند که برخلاف حکم قرآن است، بایستید و حرف خدا را بزنید، ولو اینکه تمام بر شما بشورند.
انبیا هم همین طور عمل می کردند؛ مثلا موسی در مقابل فرعون مگر غیر از این عمل کرد؟ مگر موافقی داشت.
◻️ صحیفه نور، جلد ۱۷، صفحه ۳۷۶ و۳۷۷
➖➖➖
🔻رهبر معظم انقلاب:
افرادی که به شورای نگهبان هجمه میکنند، ناخواسته از دشمن تبعیت می کنند.
شورای نگهبان اگر نتواند شرایط قانونی را در فردی احراز کند، نمیتواند وی را تأیید کند و این عمل به قانون است.
لجنپراکنی کردن علیه شورای نگهبان حقیقتاً یک کار غیراسلامی، غیر رعی، غیرقانونی و غیر انقلابی است.
شورای نگهبان جزو آن مراکز اصلیای است که از اوّل انقلاب، استکبار خواسته آن را تخریب بکند. یکی از چند مرکز مهمّی که از اوّل انقلاب سعی دستگاه تبلیغات اهریمنیِ صهیونیستها و آمریکاییها و استکبار بر این بوده است که آن را تخریب بکنند، شورای نگهبان است. ما نباید کمک کنیم و شورای نگهبان را تخریب کنیم.
◻️ بیانات در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری ۹۴/۱۲/۲۰
@darsvareh
درسواره
🔸 نشست «تاثیر متقابل #فلسفه و #اجتهاد فقهی» 🎙 استاد #فیاضی ▫️مدرسه علمیه آل یاسین، ۷ اردیبهشت ۱۴۰
💢آخوند فلسفه را آنطور که باید، نخوانده بود/ آیا میشود آدم به عقل استناد کند، اما عقلش ورزیده نباشد!/ اصول موجود را بدون فلسفه نمیشود خواند
✔️استاد غلامرضا فیاضی🔻
🔹طلبه باید طوری منطق بخواند که استدلالها را چه در کتب اصولی باشد و چه در کتب فقهی، به شکل منطقی درآورد؛ چون همه این علوم، استدلالی هستند. حتی در فقه بهشرطی که منطق را در این حد خوانده باشد، حق دارد مجتهد بشود؛ وگرنه در فقه هم مجتهد نیست؛ هرچند خیال کند مجتهد است. اگر بخواهید در فقه هم کار بکنید به فلسفه نیاز دارید. در اصول که دانستن فلسفه ضرورت دارد و این اصول موجود را بدون فلسفه نمیشود خواند.
🔸در کفایه الاصول راجع به اینکه امر نمیتواند به طبیعت تعلق بگیرد، یک بحث فلسفی آمده است: «طبیعت من حیث هی لیست الا هی». این بهخاطر آن است که آخوند فلسفه را آنطور که باید، نخوانده بوده است. این قاعده هیچ ربطی به آن نتیجهای که ایشان میخواهد بگیرد ندارد. «طبیعت من حیث هی لیست الا هی» هیچ منافاتی ندارد با اینکه امر به طبیعت تعلق بگیرد؛ که باید هم بگیرد.
🔹در بحث اجتماع امر و نهی و نیز در هزاران جای دیگر مسائل عقلی در اصول ما آمده است و بالاخره ما میخواهیم به عقل، بهعنوان یکی از ادله احکام آن استناد کنیم. آیا میشود آدم به عقل استناد کند، اما عقلش ورزیده نباشد؟ چطور شما برای فهم آیات و روایات میگویید ورزیدگی نیاز دارد و هرکسی حق ندارد سراغ آیه برود و بگوید از این آیه چنین استفاده میکنم؛ اما برای استفاده از عقل، ورزیدگی را لازم نمیدانید!
@darsvareh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب: مردم بدانند اثر انتخابات تا چند سال باقی خواهد ماند / کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
👈 در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.
⛔️ به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست