🔅 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَمیرَ الْمُؤْمِنینَ عَلیهاَلسَلام
🔸رهبر انقلاب:
سلوک سیاسی امیرالمؤمنین از سلوک معنوی و اخلاقی او جدا نیست؛ سیاست امیرالمؤمنین هم، آمیختهی با معنویت است، آمیختهی با اخلاق است، اصلاً منشأ گرفتهی از معنویت علی و اخلاق اوست. سیاست اگر از اخلاق سرچشمه بگیرد، از معنویت سیراب بشود، برای مردمی که مواجه با آن سیاستند، وسیلهی کمال است، راه بهشت است؛ اما اگر سیاست از اخلاق جدا شد، از معنویت جدا شد، آن وقت سیاست ورزی میشود؛ یک وسیلهای برای کسب قدرت، به هر قیمت؛ برای کسب ثروت، برای پیش بردن کار خود در دنیا. این سیاست میشود آفت؛ برای خود سیاستورز هم آفت است، برای مردمی هم که در عرصهی زندگی آنها این سیاست ورزیده میشود هم آفت است. ۲۰/ شهریور/۱۳۸۸
@darsvareh
#مغفرت_الهی
#اخلاص
📌حضرت آیتالله خامنهای:
پروردگارا! ما را بر سعی و تلاش و #کار_مخلصانه موفّق بدار. پروردگارا! به محمّد و آل محمّد مایهها و موجبات رضایت خود از ما را در اختیار ما قرار بده؛ ما را در این ماه مبارک از رحمت و #مغفرت خود محروم مفرما.
@darsvareh
هدایت شده از درسواره
🌀اعمال شب بیستوسوم
▫️ این شب از دو شب قدر گذشته افضل است، و از احادیث بسیار استفاده مىشود، که شب قدر همین شب است، و این شب شب #جهنى است یعنى شبى است که دعاها در آن اجابت مىشود، و در این شب تمام کارها بر پایه حکمت الهى مقدّر گردد، و براى این شب غیر از اعمالى که با دو شب قدر گذشته مشترک است چند عمل دیگر است:
▪️اوّل: خواندن سوره «عنکبوت» و «روم» که امام صادق علیه السّلام سوگند یاد کردند که خواننده این دو سوره در این شب از اهل بهشت خواهد بود.
▪️ دوم: خواندن سوره «حم دخان»
▪️ سوم: هزار مرتبه خواندن سوره «قدر»
▪️چهارم: محمّد بن عیسى به سند خود از امامان صالح علیهم السّلام روایت کرده که فرمودند: در شب بیستوسوم از ماه رمضان این دعا را به دفعات بخوان، در حال سجود و قیام و قعود. و بر هر حالى که هستى در تمام ماه، و در طول حیاتت تا جایى که ممکن باشد، و هر زمانى که به یادت آید. بعد از ستایش پروردگار به بزرگوارى، و فرستادن صلوات بر پیامبر صلى الله علیه و آله مىگویى:
🔻اَللهمَّ کُن لولیّکَ الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، و فی کُلّi ساعَة وَلیّا و حافظا وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلًا.
@darsvareh
1400-manzelat.oostad.mp3
15.86M
🔻منزلت استاد / بايسته های استادی
🔹 نشست اساتید
🔹 حوزه علمیه جامعه امیرالمومنین تهران
تاریخ : ۱۴۰۰/۸/۶
🎙 استاد علیدوست
#درس_اخلاق
#جمع_اساتید
#حوزه_علمیه_جامعه_امیرالمومنین
@darsvareh
نکاتی از مواعظ استاد #مؤیدی
«عالَم زیبای طلبگی»
یکم؛
کسی که به طلبگی وارد میشود، در حقیقت به زبان حال میگوید: «ای خدا! ای اباصالح! من خود و هویت نوری و وجودی خود را با شما معامله کرده، حقیقت خود را در مُلک و ملکوت به تو سپرده و از آن تو نمودم!»
دوم؛
کسی که این چنین است، دیگر نباید خود را با برخورداران مقایسه کرده، فاصلهها را سنجیده و ابراز نگرانی و جاماندگی کند.
سوم؛
برای تحقق عینی این انگیزه بلند (معامله خود با خدا) باید همواره در این اندیشه بود که از «من» چه خیر و منفعتی به دیگران میرسد؟ نباید این مهم را کمارزش تلقی کرد.
چهارم؛
خداوند متعال، ورود به چنین عرصهای (بهویژه طلبگی) را سخت و آمیخته با مشکلات شدید و غریب قرار داده است. تا حالی که دیگران خیرخواهانه یا ملامتگرانه از این راه منع میکنند. این سختیها همه از الطاف خداوندی است؛ چرا که خداوند با مشی خود خواهان زلال کردن این انگیزه (معامله با خدا) است.
پنجم؛
این سختیها نهتنها برای طلبههاست، بلکه حتی برای انبیای الهی و برای زلالتر کردن انگیزههای آنان نیز جاری بوده است. آنان در تمام طول عمْر رسالتشان همواره با گروهی از مردم مواجه بودهاند که ایشان را بهخاطر پیامبریشان مورد تمسخر و استهزا قرار میدادند.
ششم؛
با از خامی به پختگی رسیدن و رشد ایمان، خواهی دید که همانان که تو را دست انداخته و همواره آزار میدادند، از تو دنبالهروی خواهند کرد. چنانکه بزرگانی مثل مرحوم امام و مرحوم آیتالله بهجت نیز زمانی که در بلندای رسالت خود قرار گرفتند، مورد محبت و علاقه همگان گشتند.
هفتم؛
این راه درست و مورد تأیید است؛ نباید از این راه و از رخدادهای آن دلهره داشت. طبق روایات و تجربه، خداوند متعال روزی آنکه را که در علمآموزی، تزکیه و تقوا جدیّت داشته باشد، خود تکفل فرموده است. این راه قطعاً با فراز و نشیبها همراه است. اما دست رحمت الهی در این راه بسیار پدیدار شده و مشکلات را بهناگاه برطرف میسازد؛ دست رحمتی که پدیدار شدنش در زندگی آنچنان حال خوش معنوی ایجاد میکند که برخورداران ازخدابیخبر هرگز نمیتوانند در مادیات معادلی برای آن بیابند.
@darsvareh
ویژهنامه استهلال 2.pdf
6.67M
🔖دانلود ویژهنامه «استهلال» افق حوزه
🌙«استهلال» دومین شماره وِیژه نامه بررسی مبانی فقهی رویت ماه با چشم مسلح یا غیر مسلح و اختلاف افقها در ۸ صفحه از سوی هفته نامه افق حوزه منتشر شد.
🔻فهرست مطالب:
1️⃣ چند نکته مهم درباره رؤیت هلال / آیتالله مکارم شیرازی
2️⃣ رؤیت هلال با چشم مسلح/ نوشتاری از استاد سیفی مازندرانی
3️⃣ وفاقی ممکن، مبارک و بس ضرور / نوشتاری از استاد علیدوست
4️⃣ چشم مسلح و رؤیت هلال / استاد رضا مختاری
5️⃣ رؤیت هلال در گذر تاریخ / رؤیت هلال، ج1، ص۳۸ و ج۵، ص۲۷
6️⃣ فتاوا و احکام رؤیت هلال / برگرفته فتاوا و مبانی مراجع تقلید
7️⃣ ثبوت الهلال في الأماكن المتباعدة / استاد محسن اراکی
8️⃣ رسالة حول مسألة رؤية الهلال/آيتالله سيد محمدحسین حسينى تهرانى
⬅️ و...
@darsvareh
helal-taghrirat.net.pdf
300.4K
📝أسئلة حول رؤیة الهلال مع أجوبتها، وفق ما أفاده سماحة السید السیستانی (مدظله العالی) / ۱۴۳۱ه/ 2010م
@darsvareh