11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔴تفاوت عمامه با تاج ؟
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله مویدی:
غیبگویی نمیخواهیم بکنیم؛ از باب «حسن ظنّ به خدا» میگوییم:
گویا خدا دکمهی این آیه را زدهاست:
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ. توبه:۳۳ و صف:۹
شنبه ۱۵دی۱۴۰۳
https://eitaa.com/OstadMoayyedi/2298
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماههاست که دیگر جمعهها
کسی از این خبرها
برایمان نمیگوید...
قدر تو را ندانستیم
نبودنت را باور نداشتیم
شکرگزار نعمت خدا نشدیم
گرفتار شدیم ...
گرفتار شدیم ...😭😭
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثر عجیب خیرات برای اموات
به روایت تجربهگر نزدیک به مرگ
در برنامه زندگیپس از زندگی
همه مون به جز یک نفرمون
حال و هوامون بد بود...
✍رضا محمدی
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
.
♻️ یادتان هست؟
آتش در بیمارستان غزه را به یاد دارید؟
یادتان هست آن کودک فلسطینی را
گریه میکرد و میگفت:
همه چیز را به خدا میگم
حالا اینجا آمریکاست و آتش!
یک شهر را سوزانده.
و بیمارستانها در حال تخلیهاند!/
✍رسایی
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
🔰 اختتامیۀ اولین دورۀ رویداد بصائر
▪️ با موضوع نظریۀ مقاومت از نگاه رهبر معظم انقلاب
🎙 استاد حسن رحیمپور ازغدی
🗓 پنجشنبه ۱۳ دی
📍 مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام، حسینیه شهید سلیمانی
🏷 #خلاصه_سخنرانی
▪️ اندیشۀ «رهبر انقلاب» در باب «مقاومت»، پیوند عمیقی با نام «شهید سلیمانی» دارد. او قلۀ این تفکر در دورۀ ماست. البته آنچه در درجۀ اول است، «مکتب سلیمانی» است، نه شخص او.
▪️ شخصیت شهید سلیمانی دارای ابعاد مختلفی است: بعد نظامی و جهادی، بعد فکری، بعد معنوی و بعد سیاسی.
▪️ شهید سلیمانی از جهت نظامی دارای نبوغ بود؛ بهگونهایکه حتی دشمن را به تمجید وامیداشت. او فرماندۀ گمنام مجاهدان بدونمرز جنبش جهانی مقاومت بهنفع مستضعفان بود که توانست در یک جنگ جهانی، عراق و سوریه را از شر تکفیریها نجات دهد.
▪️ شهید سلیمانی غیر از آنکه یک «نظامی مجاهد» بود، هم «متفکر» بود و هم «متأله». او با عمل به قرآن و مجاهدت در راه خدا، عرفان حقیقی را در عمل متجلی ساخت.
▪️ شهید سلیمانی هرچند جناحی نبود، اما همیشه در مسیر درست حرکت میکرد. او در اوائل دولت اصلاحات، مقابل کسانیکه به اسم نواندیشی و روشنفکری دینی، تیشه به ریشۀ «اسلام» و «انقلاب» میزدند موضع گرفت و معتقد بود که ایستادن مقابل آنها وظیفۀ ذاتی اوست.
▪️ به اعتقاد شهید سلیمانی، جنگ واقعی در عرصۀ «افکار عمومی» است. او بر ضرورت ارتباط علمی و فرهنگی با نخبگان جهان اسلام و آحاد مسلمانان در کشورهای مختلف تأکید داشت و معتقد بود که «حوزه و دانشگاه» باید در این عرصه تلاش بیشتری داشته باشند.
▪️ بر همین اساس باید نسبت به مسئلۀ «وحدت اسلامی و تقریب بین مذاهب مختلف» اهتمام ویژهای داشته و فراموش نکنیم که یکی از لازمههای دستیابی به «تمدن نوین اسلامی»، شناخت درست اهلسنت است؛ چراکه اکثریت جهان اسلام را آنها تشکیل میدهند. نباید صرفا بهدنبال مناظره با مذاهب دیگر بود؛ بلکه طبق منطق قرآن، باید بر مشترکات تکیه کرد و به ردهبندی اختلافات نیز توجه داشت.
▪️ «شهید سید حسن نصرالله» هم در عین «مجاهدت»، اهل «تفکر» بود. او الگوی فضیلت اخلاقی، مظهر تکامل معنوی و تجسم تواضع اجتماعی است.
▪️ طلبهای که آثار «شهید مطهری» و «آیة الله مصباح یزدی» را نخواند، در دنیای امروز کاری از دستش ساخته نیست. اهمیت آثار اینها برای طلاب، به اندازۀ اهمیت کتابهای درسی حوزوی است؛ زیرا این آثار، نقطۀ اتصال درسهای حوزه با واقعیتهای اجتماعی هستند.
▪️ بهطور کلی شخصیتهایی مثل «امام خمینی»، «علامۀ طباطبائی» و حلقۀ شاگردان مشترک آنها بودند که از حدود دهۀ سی به بعد، اسلام را از سرداب تاریخ خارج کرده و از حاشیۀ دنیا به متن آن وارد ساختند. تا قبل از این نسل، ما در فضای علمی جامعۀ ایران، تقریبا کتاب دینی روان و روزآمدی نداشتیم.
▪️ شهید مطهری و آیة الله مصباح، بهخاطر برخورداری از چند ویژگی مهم، الگوهای خوبی برای طلاب حوزههای علمیه هستند: فضل حوزوی، تقوا و دیانت، شناخت مکاتب مختلف، اطلاع از تهدیدها، اندیشهورزی، خوشقلمبودن، اخلاق علمی و خودداری از توهین و تکفیر.
▪️ تلاش برای شنیدن و شناخت نظرات مختلف، در کنار برخورداری از «انصاف علمی»، یکی از مهمترین ویژگیهای عالمان متقدم شیعه، مثل شیخ مفید و شهیدین بوده که بزرگانی مثل علامه طباطبائی، استاد مطهری و آیة الله مصباح نیز آن را دارا بودند.
آیة الله مصباح یزدی کاملا بهروز بود، ذهن فوقالعاده منسجمی داشت، کتابخوان بود، سعۀ صدر داشت، بسیار منطقی، متواضع و مؤدب بود، اطلاعات وسیع و بههمپیوستهای داشت و اهل نقطهزنی علمی بود. او نشان داد که ارزشهای دینی، استدلالیاند و «عقل» بزرگترین یاور «آموزههای اسلامی» است.
▪️ آیة الله مصباح یزدی قهرمان اسلام استدلالی، تبدیل محتوای موجود در منابع دینی به پاسخهای قابلفهم برای سؤالات روز و تبیین پیچیدهترین مسائل فلسفی با زبانی ساده ـ و نه سطحی ـ بود. او حرف تازه داشت، یکتنه به اندازۀ کل حوزههای علمیه کار کرد و به تعبیر رهبر انقلاب «استاد فکر» بود.
▪️ ما در کنار اقیانوس، داریم از تشنگی میمیریم و اگر هم آبی از این اقیانوس برمیداریم با ظرفی برمیداریم که مطلوب مخاطب نیست. خیلیهای هستند که دروس حوزوی را خوب خواندهاند و محفوظات خوبی دارند، اما نمیتوانند بین آنها و مسئلههای روز جامعه ارتباط برقرار کنند.
▪️ البته ما در مقایسه با گذشتۀ خود و وضعیت موجود دیگران، عقب نیستیم؛ اما در مقایسه با دشمن، عقبافتادگی و کمکاری زیادی داریم.
▪️ ارزش «روحانی خوب» از هر نیروی دیگری بالاتر است؛ همچنانکه خطر «روحانی بد» هم از هرکس دیگری بیشتر است. برای رسیدن به رتبۀ خوبانی مثل امام، علامۀ طباطبائی، شهید مطهری و آیة الله مصباح یزدی، علاوه بر «فضل علمی»، باید «ایمان» و «اخلاص» داشت.
🆔 @TawhidSchool_ir
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ثروت بیپایان هاشمی رفسنجانی از کجا آمده؟!
چرا فتنه۸۸ توسط اشرافیت متنفذ و مدیریت «غارتگر بیتالمال»، مملکت را تا آستانه سقوط پیش برد و تحریمهای آمریکا را پدید آورد؟
🔺اکبرهاشمی رفسنجانی که با الاغ از ده بهرمان به رفسنجان و سپس به قم رفت، طبق خاطرات خودش زندگی فقیرانهای داشت؛ آنچنان که برای تحصیل در قم، با برادرش ناگزیر از کارکردن بودند.
وی سال۱۳۷۲ در نطق مجلس به مردم گزارش داد که تمام اعضای خانوادهاش زندگی متوسط و بعضاً سطح پایینی دارند؛ و خواهرش از طریق خیاطی در خانه امرار معاش میکند!
‼️اما اینکه آن روستازاده فقیر چگونه با آزاد شدن از زندان شاه، بلافاصله صاحب زمینهای وسیعی در قم شد که دویست قطعه آن را برای جذب و مدیریت روحانیون انقلابی در اختیارشان قرار داد، ناگفتههای عجیب و فراوان دارد (به قول محسن: قیمت کنونی هرمترمربع ۱۰۰میلیون تومان)‼️
🔺محسن هاشمی در مصاحبه اخیرش با اکبر نبوی، در باره سئولات گستردهای که در اذهان عمومی راجع به اموال و املاک خاندان هاشمی، خویشاوندان و باندهای مرتبط فامیلی، وجود دارد، چیزخاصی نمیگوید؛ مانند: چگونگی مؤسسات مالی و میزان سایر املاک (در داخل و خارج)؛ انواع معاملات ارزی؛ معادن گوناگون در سراسر کشور؛ شرکتهای هواپیمایی و تجاری؛ شبکه عظیم رسانهای؛ باندهای نفوذ سیاسی، فراتر از حزب رسمی خانوادگی کارگزاران؛ و...
‼️محسن فقط از ۱۱۴هکتار باغهای پسته خانوادگیشان (والدین، فاطمه، فائزه، یاسر و خودش) رونمایی میکند:
۱۷۰.۰۰۰مترمربع در رفسنجان
۳۰۰.۰۰۰مترمربع در کشکوئیه
۱۷۰.۰۰۰مترمربع در قم
۵۰۰.۰۰۰مترمربع در ساوه
✍محمدعلی رامین
🔴 آمریکا چه خبر است؟
🔸برخی ارزیابی ها، خسارت آتشسوزی در لسآنجلس را ۵۰ میلیارد دلار تخمین می زنند. متیو کرانستون خبرنگار آمریکایی، خسارت اولیه را ۹۰میلیارد دلار برآورد کرده و این در حالی است که آتش سوزی آغاز شده از روز سه شنبه، رو به گسترش است.
🔻در آغاز سرمای زمستانی، برق خانه های ۱/۵ میلیون نفر قطع، و تامین گاز با مشکل روبرو شده است. بیش از ۲۷ هزار هکتار زمین در حال سوختن است.
🔸آتش به گرانقیمتترین ساختمانهای آمریکا در بورلی هیلز، هالیوود و بلوار سانست سرایت کرده که متوسط قیمت آنها ۲ میلیون دلار است.
🔻ده ها هزار خانه تخریب شده است. بیش از ۱۸۰ هزار نفر خانههای خود را تخلیه کرده و همزمان، سارقان دست به کار شده اند.
🔸انتشار تصاویر آتشنشانهایی که برای خاموشکردن آتش از کیف دستی، مخروطهای ترافیکی و سطل آب استفاده می کنند، انتقادها را تشدید کرده است.
🔻کالیفرنیا ثروتمندترین ایالت آمریکاست، اما آتشنشانهای آن ، فاقد امکانات اولیه اطفای حریق هستند. ریک کروسو، سرمایهدار آمریکایی به فاکس نیوز گفت: لسآنجلس برای خاموش کردن آتش، آب ندارد چرا که مدیران، مخازن آب را پر نکردند.
🔸ترامپ می گوید: فرماندار کالیفرنیا باید استعفا کند. کمبود آب برای آتشنشانی یک فاجعهٔ تمامعیار است. یکی از بهترین و زیباترین مناطق ایالات متحده در حال نابود شدن است.
🔻گوین نیوسام، فرماندار هم پاسخ داده: مردم، درحال فرار هستند وجانشان را از دست می دهند. مدرسهها از بین رفته. خانوادهها از بینرفتند و ترامپ بهجای نگرانی برای جان مردم، بهفکر بازی سیاسی خود است.
🔸اوضاع جهنمی اعیان نشین ترین مناطق، سند دیگری درباره "فرسودگی آمریکا" است. این تعبیر، سالهاست از سوی مقامات آمریکایی تکرار می شود اما در عین حال، اجازه ندارند از هزینه های گزاف مداخله جویی در دنیا و به ویژه برای رژیم صهیونیستی دست بکشند.
🔻آمریکا در همین یکی دو سال گذشته، چند ده میلیارد دلار را هزینه حمایت از جنایات جنگی و نسل کشی اسرائیل در غزه کرد و حال آن که می شد صرف پیشگیری از بحران های اقتصادی و بلایای طبیعی کند.
🔸توماس فریدمن تحلیلگر نیویورک تایمز آبان ۱۳۹۱ به روزنامه ملیت ترکیه گفته بود:
🔻"ما دیگر حتی به اندازه یک بند انگشت، توان مداخله نظامی در بحرانهایی مانند سوریه نداریم. آمریکا وارد دورهای شده که باید کمی هم به مشکلات داخلی خود بپردازد. اکنون بیت لحم پنسیلوانیا برای ما مهمتر از بیت لحم خاورمیانه است. مردم آمریکا برای خدمات کمتر بهای بیشتری میپردازند و بیش از هر دورهای میپرسند که نیروهای ما در فلان منطقه جهان چه میکنند؟".
🔸نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان هم تیر ماه ۱۴۰۰ هشدار داد: "زیر ساخت ها، جاده ها، پل ها و شبکه آب ما رو به زوال است. شبکه برق دربرابر قطعی ها، آسیب پذیر است".
🔸پس از وی، جو بایدن رئیسجمهور بود که در ویسکانسین گفت:
🔻"ما در رابطه با موضوعات زیادی دچار شکاف هستیم. (با اشاره به خرابی وسیع زیر ساخت ها) از هر ۵ مایل بزرگراه و جاده در آمریکا، یک مایل آن در وضع بد قرار دارد. البته وضع برخی از ایالتها به مراتب از این هم بدتر است.
🔻از ساخت حدود ۵۰ درصد از پلهای ما بیش از ۵۰ سال گذشته است. از نظر مهندسان بیش از هزار پل در ویسکانسین دچار مشکلات ساختاری هستند. تنها هزار پل در ویسکانسین این وضع را دارند.
🔻حالا ببینید که در سراسر کشور وضع چگونه است. بیشتر پلهای آمریکا به تعمیر و بازسازی نیاز دارند. عبور کامیون از روی بیش از ۶۰۰ پل در ویسکانسین ممنوع است.
🔻برای مثال به میلواکی توجه کنید. آب این شهر به سرب آلوده است که می تواند آسیبهای زیادی به سلامتی افراد وارد کند. آب ۱۰ میلیون خانه در آمریکا به سرب آلوده است. آب ۴۰۰ هزار مدرسه در معرض خطر آلودگی به سرب قرار دارند".
🔸دونالد ترامپ هم، پنج سال قبل، تبلیغات انتخاباتی را با انگشت گذاشتن بر حجم خرابی و خسارات در دولت های بوش و اوباما آغاز کرد و پس از پیروزی در انتخابات به ABC NEWS گفت:
🔻"ایالات متحده در حال فرو پاشیدن است. ما هزینه ساخت یک مدرسه در بروکلین یا لسآنجلس را نداریم. شیکاگو مانند افغانستان شده و هر چند روز یکبار شماری از مردم هدف گلوله قرار میگیرند. میخواهم مطمئن شوم در دوره من هیچ کس در خیابانهای ما به خاطر بیمه و فقر نخواهد مرد.
🔻پلهای ما ویران شدهاند. ما پول ساخت یک مدرسه را نداریم. سیاستمداران ما برای مدتی طولانی، مردم را مأیوس کردهاند. با ۶ تریلیون دلاری که در جنگ خاورمیانه هزینه کردهایم، میتوانستیم کشور را دو بار بازسازی کنیم. به وضع جادهها، پلها، تونلها و فرودگاههانگاه کنید که شبیه مکانهای فرسوده و از رده خارج است".
✍محمد ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدیده گردباد آتش
در کالیفرنیای آمریکا
ایالت یهودیان اسراییلی...
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
القای ناامیدی؛ ترجیع بند پزشکیان
🔸پزشکیان در زابل: «وضعیت امروز زابل نسبت به ۵۰ سال قبل که من اینجا حضور داشتم بهترنشده و بدترشده است.»
🔸خوبست بدانیم که زابل فقط در یک شاخص، بعد از انقلاب صاحب یکی از زیباترین و بزرگترین دانشگاههای ایران بابیش از ۳۵۰ عضو هیات علمی و ۱۵ هزار دانشجو شده است.
🔸اینگونه امید را تزریق میکنند!
✍علی شمسیپور
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
▫️ مطلب شماره 41
🔹 کفایت سیاسی رئیسجمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند.
📆 تاریخ: 1360/03/31
🇮🇷 آسید علی(بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری)
@aseidali
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54