🔴 تحریف سخنان سعید جلیلی توسط خبرگزاری منسوب به علی لاریجانی
♨️ پیش گرفتن سیاست کثیف گذشتگان و تیمشان برای به در کردن رقبای خود به هر قیمتی...
حتی دروغ و افترا
⭕️ جلیلی در گفتگوی تصویری خود گفته بود: وظیفه دولت برای ارائه خدمات رفاهی، همگانی است و صرفا محدود به کارمندان خودش نمیشود.
🇮🇷@davat114
#یار_کمکی
تیم های بزرگ دنیا که همه حسرتشان را میخورند و آرزو دارند روزی روزگاری به گرد پای آنان برسند به جای هزینه های گزاف، اغلبِ توان مادی و معنوی خودشان را برای افرادی هزینه میکنند که:
۱. توان جمع کردن بازی را داشته باشند
۲. توان بازی سازی و هدایت درست تیم داشته باشند
۳. بلد باشند از نقطه ضعف های تیم مقابل، بهترین استفاده را بکنند
۴. شهوت دیده شدن و تک خوری و گل زنی در آنها نباشد
۵. اجازه ندهند بازی به عقب کشیده شود
۶. افق نگاهشان از نیمه زمین به طرف دروازه حریف باشد و عقبه حمله را مدیریت کنند
۷. در لحظات تعویض، از نزدیک ترین نقطه به خارج از زمین رفته و خللی در تصمیمات تیم ایجاد نکند
۸. نشستن بر نیمکت و یا حضور در خط حمله را در جهت منافع تیم و هواداران برابر بداند. نه اینکه به منافع شخصی و یکجانبه فکر کند.
۹. پاس گل بدهد و از آقای گل شدن دیگران رنج و عذاب نکشد.
۱۰. بعد از بُرد، به اندازه دیگران، کاپ پیروزی را بالای سر برده و افتخار کند. نه بیشتر و نه کمتر.
👈 جریان رسانه ای وابسته به لاریجانی خواست جناب دکتر #جلیلی عزیز را بد معرفی کند و میان ایشان و آیت الله #رییسی و علاقمندان به آنان شکاف و هزینه بتراشد اما غافل بود از اینکه ناخواسته جلیلی را مدح و رییسی را ستایش نموده است.
دور از جانشان، یاد آن افتادم که معاویه خواست زیرکی به خرج دهد و با سیاسی بازی و بیان تحقیر آمیز به امیر مومنان نامه دهد و مثلا ایشان را مذمت کند اما حضرت در جوابش فرمود:
🔹لعَمَرُاللّهِ! لقد أردتَ أن تذمَّ فمدحتَ و أن تفضحَ فافتضحتَ🔹
عجبا! به خدا سوگند خواستی مذمت کنی ولی ناخودآگاه ستودی، خواستی رسوا کنی ولی رسوا شدی.
#انتخاب_اصلح
#آیت_الله_رییسی
#سعید_جلیلی
#حدادپور_جهرمی
🇮🇷@davat114
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مبنای مشکلات اقتصادی کشور از زبان دکتر سعید محمد با بیانی ساده و دقیق
#سعید_محمد
🇮🇷 @davat114
⁉️ چه کسانی در جمهوری اسلامی باید مسئول باشند؟
💯💯 وقتی که کسی احساس نکند که فقر معنایش چیست؟! گرسنگی معنایش چیست؟! این نمی تواند به فکر گشنهها و به فکر مستمندان باشد، لکن آنهایی که در بین همین جامعه بزرگ شدهاند و احساس کردند فقر چیست؟! دیدند، چشیدند فقر را، اینها میتوانند به حال فقرا برسند.
📚صحیفه نور، جلد ۱۷، صفحه ۲۱۸
❣️بیانات امام خمینی(رحمهالله) در جمع مسئولان و اقشار مختلف مردم
مورخ:۱۳۶۲/۰۱/۰۱
🇮🇷@davat114
⚡️دنیــــــــای وارونه
⭕️پاسخگویی یا مطالبه
این روزها دوستان انقلابی، مکرر بدنبال پاسخگویی شبهات و شایعات کاندیداهای طیف انقلابی هستند، و حتی با تاسیس کانالهای متعدد پاسخگویی و عضویت در گروهها و مباحثات، وقت زیادی را به بحث و جدلهای انتخاباتی و حمایت از کاندیداهای اصلح مورد نظر خود میگذارند...
البته این چرخه و روند، با فرصت ها و آسیب های مورد نظر، همیشه در برهه ی انتخابات ها بوده است⁉️
در شرایطی که میبایست افرادی که سالها ظرفیتهای کشور را در دست داشتند، اکنون پاسخگو بوده و توجیهات و دلایل خود را مطرح نمایند، با ایجاد فضای متشنج تخریب و شبهات، تمام پتانسیل نیروهای دوستدار انقلاب را مصروف پاسخگویی به شبهات خود میکنند⁉️
💢البته طیف مقابل ما چند دسته اند؛
1⃣دسته اول، افرادی که توسط رسانه های بیگانه تشویق به عدم حضور در انتخابات و بدنبال ایجاد فضای یاس میباشند، و با ارسال رگباری عمده ای از شبهاتی که هیچ مستنداتی در آن راستا ندارند ذهن مخاطبان را درگیر میکنند.
✅راهکار مقابله با این طیف:
🔹1.در درجه اول باید مستندات تمامی حرفهای آنها را درخواست نمود (تقریبا در اکثر مواقع این موارد که با حرارت و حمله شدید کلامی آغاز میشود،هیچ پشتوانه مستدل و مستندی ندارد و فقط پمپاژ خبرمنفی است)
🔹۲. بالابردن اطلاعات آماری موثق ، جهت رد کوتاه چند مورد محدود بعنوان نمونه.
🔹۳. درگیر نشدن چالشی با این افراد (چرا که این افراد بدنبال جو سازی و شلوغ کاری هستند،حالا چه عمدا و چه سهوا)
🔹۴.طرح و عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی با آمار مستند و مستدل
🔹۵.تغییر فضای ناامیدی و یاس به فضای امید آفرین در گروههای مختلف،با طرح و عنوان دستاوردهای بعد از انقلاب و ظرفیتهای موجود و آینده روشن در صورت انتخاب اصلح.
2⃣دسته دوم افرادی هستند که جزو طرفداران طیف غربگرا هستند، این افراد تمام توانشان بر روی تخریب کاندیدای رقیب میباشد،بدون اینکه پاسخگوی افعال و ناکارامدی طیف مورد حمایتشان باشد.
✅ راهکار: در مقابل این افراد که رویه تخریب را در پیش دارند بجای حمایت از کاندیدای خاص خود، بدنبال مطالبه گری و نه تخریب کاندیدای مقابل باشید، چرا که نیازی نیست شما حمایت علنی از کاندیدای خاصی داشته باشید،که این خود، باعث رها بودن شما در نقد مخاطب و طیف غربگرای ناکارآمد میباشد، بدون نیاز به اینکه بخواهید رگباری پاسخ شایعات کاندیدای خود را بدهید.
3⃣طیف سوم افراد ناظر بر مباحثات در گروه میباشند که معمولا حدود ۹۸ درصد اعضای گروه را شامل شده و تصمیم نهایی آنها متاثر از روند مباحثات دو طیف مقابل هست.
✅نکته قابل توجه: اگر طیف بیطرف، شما را فردی منطقی، بدون اعلام حمایت از فرد خاصی، در راستا و همراه اهداف و نیازهای خود ببینند، فردیکه بدون سند صحبت نمیکند، تخریب نمیکند، و ظاهرا از فرد خاصی حمایت نکرده و بدنبال مطالبه گری واقعی میباشد، قطعا به سمت تحلیل های شما گرایش پیدا کرده و شما میتوانید جو گروه را به سمت مطالبات واقعی و پاسخگویی مدعیان پیش ببرید،
🔸پس توصیه میشود همراه و همرنگ گروه اکثریت بیطرف بوده و سطح مطالبه و نیازهای گروه را بصورت غیر مستقیم از طرفداران کاندیداها بالا ببرید. حالا چه کاندیدای انقلابی چه غیر انقلابی، که این خود به رشد مخاطب در شناخت واقعی کاندیدای خود کمک بسیار موثری هست که با دلیل رد یا تایید نماید.
تحلیلگر سیاسی مجازی: سادات عسگری
🇮🇷@davat114
🔴 شبهه: شرکت در انتخابات یک حق است و من نمیخوام از این حقم استفاده کنم 😕
💬 پاسخ:❗️خیر اصلا اینطور نیست ✋.. شرکت در انتخابات یک وظيفه ملی است 🇮🇷
✅ بله شما حق داری از بین کاندیدا ها یکی رو انتخاب کنی
❌حق نداری بگی اسلام برام مهم نیست
❌حق نداری بگی مملکتم رو تضعیف میکنم تا مشکلات حل بشه
❌حق نداری کشتی که همه توش نشستن سوراخ کنی
❌حق نداری ثمره خون هزاران شهید جوان در حفظ اقتدار و امنیت کشور رو ندید بگیری
🇮🇷@davat114
🔰 احکام | در انتخابات؛ تکلیف مهم است یا نتیجه؟
❓در انتخابات عمل به تکلیف مقدم است یا رسیدن به نتیجه؟ چگونه می توان هم به تکلیف عمل کرد و هم به دنبال نتیجه مطلوب بود؟
🔹تکلیف گرایی با دنبال نتیجه قانونی و شرعی بودن، منافات ندارد هر چند در انجام تکلیف تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
🇮🇷@davat114
#تکلیفگرایی و #نتیجهخواهی
🔹تکلیفگرایی هیچ منافاتی با دنبال نتیجه بودن ندارد. تکلیفگراییِ صحیح آن است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر اساس تکلیف، عمل و از کارهای ضدّ تکلیف و نامشروع پرهیز کند. انسانی که برای رسیدن به نتیجه، بر اساس تکلیف عمل میکند، اگر به نتیجهی مطلوب هم نرسد، احساس پشیمانی و خسارت نمیکند.
۱۳۹۲/۰۵/۰۶
🇮🇷@davat114
#رهبر_معظم_انقلاب:
◾️▫️در نظر امیرالمؤمنین "علیهالصّلاةوالسّلام" منصب حکومتی نباید وسیلهای برای راحتی و عیش و کسب دنیا برای خود باشد. این یک کاسبی مثل بقیهی کاسبیها نیست؛ این یک مسؤولیت پذیری است. اشتغال به این مسؤولیت نمیتواند برای این باشد که انسان چیزی به دست آورد، مالی جمع کند، آیندهی خود و فرزندانش را از این راه تأمین کند و یا در دنیا خوش بگذراند. پس هدف از قبول مناصب دولتی در نظام جمهوری اسلامی و نظام اسلامی چه باید باشد؟ هدف باید اجرای عدالت، تأمین آسایش مردم، فراهم کردن زمینهی جامعهی انسانی برای شکفتن استعدادها، برای تعالی انسانها و برای هدایت و صلاح بنیآدم باشد. وقتی که در نظر امیرالمؤمنین "علیهالصّلاةوالسّلام" هدف این شد، آنگاه این بیاناتی که از آن بزرگوار میشنویم، همه معنا پیدا میکند.
◽️▫️امیرالمؤمنین میفرماید: من آمادهام که سختترین شرایط زندگی را برای خودم به وجود آورم؛ اما خدا را در حالی که به یکی از بندگان او ظلم کردهام، ملاقات نکنم؛ «والله لان ابیت علی حسک السّعدان مسهّدا و اجرّ فی الاغلال مصفّدا» اگر مرا با بدن برهنه بر روی خارها بیندازند، یا با زنجیرهای گران، دست و پایم را ببندند و روی زمین بکشانند، این شکنجهی جسمانی برای من قابل قبولتر و محبوبتر است از اینکه «القی الله و رسوله یوم القیامه ظالما لبعض العباد و غاصباً لِشیءٍ من الحطام»؛ خدا را در حالی ملاقات کنم که به یک نفر ظلم کردهام، یا مال دنیا را برای خود جمع کردهام.
۱۳۷۹/۰۹/۲۵
#مسؤولیت_پذیری
🇮🇷@davat114