📙 #داستانک
☕️ #یک_فنجان_تفکر
✍پسر کوچکی وارد مغازه ای شد، جعبه نوشابه را به سمت تلفن هل داد. بر روی جعبه رفت تا دستش به دکمه های تلفن برسد و شروع کرد به گرفتن شماره.
مغازه دار متوجه پسر بود و به مکالماتش گوش می داد. پسرک پرسید: «خانم، می توانم خواهش کنم کوتاه کردن چمن های حیاط خانه تان را به من بسپارید؟»
زن پاسخ داد: «کسی هست که این کار را برایم انجام می دهد.»
پسرک گفت: «خانم، من این کار را با نصف قیمتی که به او می دهید انجام خواهم داد.»
زن در جوابش گفت: نه، از کار این فرد کاملا راضی هستم.
پسرک بیشتر اصرار کرد و پیشنهاد داد: «خانم، من پیاده رو و جدول جلوی خانه را هم برایتان جارو می کنم. دراین صورت امروز شما زیباترین چمن را در کل شهر خواهید داشت».
مجددا زن پاسخش منفی بود. پسرک درحالی که لبخندی بر لب داشت، گوشی را گذاشت.
مغازه دار که به صحبت های او گوش داده بود، گفت: «پسر از رفتارت خوشم آمد. به خاطر اینکه روحیه خاص و خوبی داری دوست دارم کاری به تو بدهم.» پسر جواب داد: «نه ممنون، من فقط داشتم عملکردم را می سنجیدم. من همان کسی هستم که برای این خانم کار می کند.
💥کاش ما هم گهگاهی عملکرد خود را بسنجیم.
📚مجموعه شهر حکایات
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@dbkhatam
🔰 به بچههای خود محبت کنید
🔻 معمولا والدین رابطه محبت آمیز با کودک خود دارند اما از حدود ۶_۷ سالگی رفتار محبت آمیز والدین تغییر میکند و بچهها را کمتر نوازش میکنند و در آغوش میگیرند. این رفتار به بچه صدمه میزند.
🔺در دوران نوجوانی بچه ها دوست دارند محبت کنند و محبت ببینند. اگر در خانه برایشان تامین نشود در بیرون دنبال محبت میگردند و وقتی روابط عاطفی ایجاد شد کم کم روابط جنسی هم ایجاد میشود.
🔸محبت و نوازش فرزند را نباید تعطیل کرد، اما باید توجه کرد که با بزرگ شدن بچهها روشها متفاوت میشود. مثلاً دختر سه ساله را به گرمی در آغوش میگیریم و میبوسیم اما یک دختر ۱۸ ساله را پیشانیاش را میبوسیم. رفتار عاطفی هم فقط بوس کردن و بغل کردن نیست. بلکه توجه کردن هم نوعی رفتار عاطفی است. مثلاً هنگامی که بچه تلویزیون میبیند کنار او بنشینیم. هنگامی که او میخندد بخندیم و با ناراحتی او ناراحت شویم و با او همراهی کنیم.
🎤استاد مهکام
#تربیت_جنسی
منبع: کانال مادر خوب
🧡 @maadar_khoob
⁉️ پاسخ به سوال پرتکرار این روزها: بازگشایی مدارس در سال تحصیلی آینده حضوری یا مجازی؟
💢 صحبت از نحوه بازگشایی مدارس، زود است و به شرایط واکسیناسیون و رفتار ویروس کرونا بستگی دارد.
محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت :
🔹 تمام تلاش وزارت بهداشت و همچنین وزارت آموزش و پرورش این است که سال تحصیلی آینده با حضور دانش آموزان آغاز شود.
🔹 اگر پیک بعدی کرونا را نداشته باشیم و برنامه واکسیناسیون نیز به خوبی پیش برود، میتوان امیدوار بود که کلاسهای درس دانش آموزان به صورت حضوری تشکیل شود.
🔹 الان رعایت پروتکلها در حدود ۷۰ درصد است و این کافی نیست. البته باید یک موضوع را مورد توجه قرار دهیم که اگر قرار شد کلاسهای درس به صورت حضوری تشکیل شود، مثل سابق نخواهد بود.
🔹 قطعاً کلاسهای درس دانش آموزان در سال تحصیلی آینده، با رعایت پروتکلهای ویژه صورت خواهد گرفت و اینگونه نیست که بخواهیم دانش آموزان مثل قبل سر کلاسهای درس حاضر شوند.
🔹 تشکیل کلاسهای درس به صورت حضوری با رعایت فاصله گذاری فیزیکی خواهد بود. ضمن اینکه برخی کلاسها نیز در فضای مجازی تشکیل خواهند شد.
🔹 آنچه مسلم است اینکه بخواهیم بگوییم سال تحصیلی آینده دانش آموزان به چه شکل آغاز خواهد شد، فعلاً زود است و باید ببینیم شرایط واکسیناسیون و رفتار ویروس چگونه پیش خواهد رفت./
@dbkhatam
#آیه_های_زندگی
💠 إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ
حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
🔹 خداوند سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نمیدهد، مگر اینکه که آنان خود را تغییر دهند
📚سوره رعد آیه ۱۱
#انتخابات
@dbkhatam
به کودکان جایزه بدهید،
ولی رشوه هرگز!
هیچگاه نباید خوراکی دلخواه را پیشاپیش به كودك بدهیم،
که او قول بدهد بچه خوبی باشد!
این روش در رفتار درمانی مطرود
شده است...
منبع: #کانال_تربیتی_نوردیده 👇
@nooredideh