فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای فرزندتان زمان بگذارید!
🔵فواید دعوا و مشاجره در بچه ها
_دعواهای فرزندان باهم برای تسلط بر دیگری به سرعت و چابکیشان میافزاید
_مشاجراتشان باعث می شود که به تفاوت میان «زیرک» و «موذی، پی ببرند
_در عصبانیتهای روزمره فرا می گیرند که چگونه خود را در جامعه مطرح سازند و از خود دفاع یا با یکدیگر مصالحه کنند
_برخی اوقات غبطه آنها به تواناییهای ویژه دیگران، انگیزه ای می شود برای پشتکار و تلاش آنان و دست یافتنشان به موفقیت.
اینها بهترین نتایج رقابت در میان خواهر و برادرهاست و بدترین آن، به گفته والدین، سرخوردگی جدی یک یا هر دو کودک و آثار سوء دائمی آن است.
قدیما وقتی خانومی پریود میشده در سه روز اول براش خدمتکار میگرفتن 😊
این جزو رسومات قدیم در سبک زندگی ایرانی اسلامی بوده
حالا الان برعکسه !!!
در ایام قاعدگی بانوان، حتی بلند کردن یک سینی برای زن، وسیله ی سنگین محسوب می شه
🤷♀زن چون فاصله ی لگنی داره؛ نباید بار سنگین بلند کنه ،لگن های ژنیکوئید همینه!و الا کمرش شل می شه و قاعدگی اش دردناک و حاملگی در زن سخت میشه و طراز لگنی در او تغییر می کنه👉🏻طراز لگنی، که تغییر کرد، فرم بدن تغییر میکنه حالت صورت عوض می شه
زنی که در رفتگی لگن داره یه سری علائم ظاهری براش ایجاد میشه
، اَبروهاش از قرینه خارج میشه و یک ابرو بالا و یک ابرو پایین تر می ره،
یک طرف لب ها کج و رو به پایین و یک طرف معمولی یا رو به بالا میره،
قالب چشم ها از حالت طراز خارج میشه،
حالت بینی تغییر میکنه و حالت انحراف پیدا میکنه
خط روی پیشانیش می افته و چین و چروک دور چشم به سراغش میاد و به چاقی شکمی غیر معمول، دچار میشه انحراف ستون فقرات پیدا میکنه و مشکل دیسک در کمر...
زن یا دختری که طراز لگنی نداره، دچار درد های زیاد ایام قاعدگی می شه.❌
✅در ایام قدیم،هر هفته بانوان ایرانی، در حمام های قدیم، جا اندازی لگن میکردن، چون زن به خاطر ظرافتی که داره، خیلی زود به زود دچار عدم طراز لگن می شه . الان باید به سراغ افرادی رفت که جا اندازی بلدند.معمولا تحت نظر متخصص طب سنتی اعمال یداوی کارهای قَدَر قدیمی هستن
پس، یکی از علت هایی که زن در ایام قاعدگی باید استراحت کنه و خدمتکار بگیرند اینه...
https://eitaa.com/ddm_1397
🔴خوراکی های مناسب برای سه روز اول قاعدگی خانوم ها زیاده ،اینم به اختصار خدمت شما
🔴حلوای کاچی
🔴ارده و انواع شیره
🔴انواع اشکنه(بیش از بیست نوع اشکنه داریم)
🔴 انواع آش ها به خصوص آش هایی که گندم و جو در آن غالب هستند(بیش از سیصد و شصت نوع آش در فرهنگ ایرانی داریم)
🔴 انواع حلوا های گرم و معتدل(بیش از صد و پنجاه نوع حلوا مشخص شده در فرهنگ ایرانی)
🔴مصرف انواع عسل
🔴مصرف انواع سویق
🔴مصرف انواع خوراکی هایی که با نخود و لوبیا سفید طبخ می شود.
اینا یادتون نره ،رعایت کنید اعصاب و جسمتون در این دوران سبک خواهد شد
https://eitaa.com/ddm_1397