15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞| نماهنگ بسیار زیبا
⚜بی هَمگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود...
🌀همخوانی موزیکال و شاد ویژه نیمه شعبان
🌼به مناسبت ولادت باسعادت منجی عالم بشریت، حضرت امام زمان(عج)
🔅جدیدترین اثر:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📺مشاهده و دریافت نسخه باکیفیت:
🌐 aparat.com/v/MLXG9
📲کانال ایتا:
🌐 @tasnim_esf
🌳 بهمناسبت #روز_درختکاری، حضرت آیتالله خامنهای پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در محوطهی دفتر رهبری نهال کاشتند. ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب، پیش از ظهر امروز: مسئولین #مسمومیت دانشآموزان را با جدیت دنبال کنند
حضرت آیتالله خامنهای در حاشیه مراسم روز درختکاری:
🔸مسئولین باید موضوع مسمومیت دانشآموزان را با جدیت دنبال کنند؛ این یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است.
🔸اگر مسمومیت دانشآموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند. در مورد این افراد هیچ عفوی نخواهد بود.
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب پس از کاشت سه اصله نهال در #روز_درختکاری
۱۴۰۱/۱۲/۱۵
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷باسلام
قابل توجه همه غیرتمندان و ولایتمداران!!!!
انتشار و پخش این کلیپ در شرایط کنونی، واجب است. لطفاً در رساندن آن به گروه ها و شبکه های اجتماعی، مضایقه نکنید.
یا علی
جانفدای ولایت - نصرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عوامل مسمومیت دانشآموزان مفسد #فیالارض هستند
رئیس قوه قضاییه:
🔹طبق تعریف قانون؛ عوامل مسمومیت دانشآموزان مفسد فیالارض هستند.
🔹در صورت دستگیر شدن عوامل مسمویت دانشآموزان پرونده عوامل را بصورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی میکنیم.
🔹مباشر، مسبب، شریک و هر کسی که به نحوی از انحا در مسمومیت دانشآموزان دخالت دارد به اشد مجازات میرسد.
🔹هیچگونه اغماضی نخواهیم کرد.
💫نماز بسیار مهم شب چهاردهم ماه شعبان (امشب)
🌷پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
هر کس در شب چهاردهم #ماه_شعبان ۴رکعت نماز (۲تا نماز ۲رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، ۵ بار سوره والعصر (آیات درون تصویر بالا) بخواند، خداوند #پاداش نمازگزاران از زمان حضرت آدم علیهالسلام تا روز قیامت را برای او مینویسد و نیز خداوند متعال او را در حالیکه چهرهاش نورانیتر از خورشید و ماه است، برمیانگیزد و او را میآمرزد.
(اقبال الاعمال سید ابن طاووس)
🚨خبر فوری 💥💥💥
مارتوله های کدخدا
دستگیری تعدادی از شاگردان موج سبز که با انداختن گاز N2 در تعدادی از مدارس شهر تهران باعث مسمومیت دانش آموزان شدند.
با حکم قاضی شعبه انقلاب دادگاه عالی استان تهران این نفرات به اعدام در ملاء عام محکوم شدند.
به گفته فرماندهی انتظامی استان تهران حکم این محکومین به اعدام در روزهای آینده و با اصرار پدران و مادران دانش آموزان مسموم شده در میادین اصلی شهر تهران و در ملاء عام اجرا خواهد گردید.
گاز N2 چیست و چطور به مسمومیتهای سریالی دانشآموزان مرتبط شده است؟
قم نیوز: با اعلام رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مبنی بر وجود گاز N2 در سم منتشر شده در مدارس، مسئلهی مسمومیتهای سریالی دانشآموزان وارد مرحلهی جدیدی شده است. اما گاز N2 چیست و استفاده از آن چه آسیبهایی به دنبال دارد؟
گاز N2 چیست و چرا برای مسمومیتهای سریالی دانشآموزان از آن استفاده شده است؟
به گزارش قم نیوز مسمومیتهای سریالی دانشآموزان دیگر خبری نیست که بتوان به سادگی از کنار آن رد شد و میتوان ادعا کرد که هماکنون این موضوع تبدیل به یک مسئله امنیت ملی شده است. بهویژه که امروز و با اعلام رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس مبنی بر وجود گاز N2 در سم منتشر شده در مدارس، ابعاد تازهای از این مسئله مشخص شده است.
اما گاز N2 چیست، عوارض استفاده از این گاز چگونه است و چرا از آن برای مسموم کردن دختران دانشآموزان استفاده شده است؟
گاز N2 چیست؟
گاز نیتروژن(Nitrogen در زبان انگلیسی و Azote در زبان فرانسوی) یکی از عنصرهای موجود در جدول تناوبی عناصر است و با علامت N و عدد اتمی ۷ شناخته می شود. نیتروژن به صورت یک گازِ نافلز، بیرنگ، بی بو، بیمزه و دو اتمی در طبیعت یافت میشود. این گاز حدود چهار پنجم و عبارت دیگر حدود ۸۰ درصد از اتمسفر زمین را تشکیل داده است و بهصورت عادی تنفس آن برای انسان و سایر موجودات زنده آسیبی به دنبال ندارد. همچنین این عنصر جزو عناصر اصلی در بافتهای زنده است و ترکیبهای مهمی مانند آمونیاک، اسید نیتریک و سیانیدها از این عنصر ساخته می شوند.
گاز نیتروژن و کاربردهای گسترده در زندگی ما
از آنجایی که نیتروژن فراوانترین گاز موجود بر روی کره زمین است، یکی از کاربردیترین گازهای مورد استفاده در دنیا نیز به شمار میرود و هم بهصورت گاز و هم با سرد کردن و تبدیل آن به نیتروژن مایع، کاربردهای بسیار زیادی در صنایع مختلف دارد که اجمالاً به بخشهایی از کاربردهای این گاز اشاره میشود.
بهطور خلاصه از جمله کاربردهای نیتروژن به صورت گاز میتوان به استفاده از آن در نگهداری مواد غذایی، داروسازی و پزشکی و نیز صنایع الکترونیک، ساخت و ساز، فولاد، جوشکاری، صنایع نفت و گاز و ساختن فلزهای مختلف اشاره کرد.
همچنین از نیتروژن مایع نیز استفادههای فراوانی میشود، از جمله: برای ذخیره کردن مواد منفجره و مواد اشتعالپذیر نفتی، استفاده در مواد شیمیایی و ساخت کاتالیزورهای مختلف، برای منتقل کردن پودرهای پلیمری و در اگزوزها از این گاز استفاده می شود. حرارت ایجاد شده به وسیله رآکتورهای بستر سیال با گاز نیتروژن کنترل میشود. از نیتروژن مایع در انبار کردن نیز استفاده میشود تا مواد اولیه یا محصولات نهایی از مشکلاتی مانند ایجاد پراکسیدها و آلودگیهای محیطی به وسیله اکسیژن، در امان بمانند.
تا اینجا با کاربردهای گاز نیتروژن آشنا شدیم. اما حالا باید دید که آیا این گازِ پرکاربرد و موجود در همه جا، خطرآفرین نیز هست و در صورت خطرناک بود چه آسیبهایی به دنبال دارد.
خطرات استفاده از گاز N2
نیتروژن گازی کاملاً بیاثر است اما در برخی موارد میتواند خطرآفرین باشد: محصولات تولید شده از نیتروژن مانند کودهای نیتراتی شسته شده، منبع اصلی آلودگی رودها و آبهای زیرزمینی است و سیانور (-CN) حاوی ترکیباتی بسیار سمی است. همچنین نیتروژن اگر بسیار سرد شود، تبدیل به مایع میشود و در این شرایط اگر با پوست و سطح بدن تماس پیدا کند، مانع از رسیدن اکسیژن به آن ناحیه شده و باعث خشکی و ترک خوردن پوست میشود.
اما همانگونه که اشاره شد، این عنصر حدود ۸۰٪ اتمسفر را تشکیل میدهد. ولی اگر این مقدار به ۱۰۰٪ برسد (نیتروژن بسیار زیاد) در اثر فشار و کمبود اکسیژن انسان خفه میشود و در عرض کمتر از ۱۰ دقیقه میمیرد.
قدرت نیتروژن مایع بسیار زیاد است و اگر نکات احتیاطی رعایت نشود، ممکن است باعث ایجاد خسارتها و آسیبهای زیادی شود. برای مثال به علت اینکه نیتروژن مایع سریعاً به جوش میآید، در هنگام منتقل شدن مرحله مایع به گاز میتواند سریعا فشار زیادی را به وجود بیاورد و یا اگر ازت در ظروف سربسته قرار گیرد، ممکن است باعث ترکیدن و یا منفجر شدن ظرف شود.
همچنین با اضافه کردن مقدار قابل توجهی نیتروژن به هوا، مقدار اکسیژن هوا کم شده و ممکن است باعث خفگی و در نهایت مرگ شود. به همین دلیل از این نوع گاز باید در مکانهایی با تهویه مناسب استفاده شود.
✅چرا در مسمومیت از گاز نیتروژن استفاده شده است؟
در نهایت از آنجایی که این گاز بیشتر حجم جو زمین را تشکیل داده است، استفاده از آن به تنهایی و در حجم کم خطرناک نیست. اما استفاده از آن تحت شرایطی که اشاره شد، خصوصاً استفاده به مقدار بسیار زیاد و در مکانهایی با تهویه نامناسب، میتواند به سرعت آسیبهایی به دنبال داشته باشد.
به همین دلیل