آخـر نسیم پرچم تو میکشد مرا
این روضههای ماتم تو میکشد مرا
این روزها به قافلهات فکر میکنم
دلشورهی مـحـرم تـو میکشد مرا
کوفه برای آمدنت در تدارک است
اینگونه خیرمقدم تو میکشد مرا
چشم از تو بر نداشته یک لحظه دخترت
دلشورههای همدم تو میکشد مرا
زلفت مباد اسیر و بهار، دست بادها
وان گیسوان درهم تو میکشد مرا
دارد نگاه خـواهر تو حرف میزند
یعنی حسین ماتم تو میکشد مرا
نوكر نوشت:
حـسـیـن جــان
اول هر صبح با گریه صدایٺ میزنم
ضجه از داغ فراق ڪـربلایٺ میزنم
تـو براٺ اربعینم را بده، مڹ از نجف
تا خود باب الحسیڹ سینه برایٺ میزنم
صلي الله عليک يا سيدناالمظلوم يااباعبدالله الحسين
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
💎ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﻣﻘﺪﺱ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﯾﮏ ﭼﯿﺰ ﻣﻘﺪﺱﺗﺮ ﻣﯽﺷﻨﺎﺳﻢ؛ #ﯾﮏ_ﻓﺎﺻﻠﻪ..!
ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ #ﻓﺎﺻﻠﻪﯼ_ﻣﻘﺪﺱ ﺷﻨﯿﺪه ﺍﻳﺪ؟
ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﻣﻌﺎﺑﺪ ﻭ ﻣﺴﺎﺟﺪ مقدس، ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻓﺎﺻﻠﻪﯼ ﻣﻘﺪﺱ ﺩﺍﺭﻧﺪ!
ﻓﺎﺻﻠﻪﯼ ﻣﻘﺪﺱ ﻳﻌﻨﻰ #ﻭﺍﺭﺩ_ﻧﺸﺪﻥ_ﺑﻪ_ﺣﺮﯾﻤﯽ ﮐﻪ؛
#ﺣﻖّ_ﻣﺴﻠّﻢ_ﻫﺮ_ﺍﻧﺴﺎﻥ_ﺍﺳﺖ!
ﻓﺎﺻﻠﻪﯼ ﻣﻘﺪﺱ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﻣﺘﺮ،
ﻭ ﻫﻢ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﻓﮑﺮ
ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺷﻮﺩ.
ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎ ﺣﻖّ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻫﺮﻃﻮﺭﮐﻪ ﺩﻟﻤﺎﻥ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ، ﺳﺮﮎ ﺑﮑﺸﯿﻢ ﻳﺎ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻛﻨﻴﻢ...!
ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺫﻫﻦﻣﺎﻥ...
دکتر احمد حلت
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 تقسیم کاری نانوشته بین دموکراتهای آمریکا و غربگراهای داخلی!
🔺شاید برایتان جالب باشد بدانید چه قرابتی بین طیفی که در ایران غربگرا نامیده میشود، با دموکراتهای آمریکایی وجود دارد که در قضیه احتمال جنگ اینقدر هماهنگ عمل میکنند!
🔹همانطور که میبینم در دو هفته گذشته دو طیف دموکرات آمریکا و غربگرای داخلی _ هم سیاستمداران هم رسانههایشان _ در عملیاتی مشترک شروع به برجستهسازی احتمال وقوع جنگ بین ایران و و آمریکا کردند.
🚺 غربگراهای داخلی با
1⃣ پررنگ کردن احتمال اقدام نظامی آمریکا
2⃣ بزرگنمایی قدرت و نفوذ نظامی و سیاسی آمریکا
3⃣ کم اهمیت جلوه دادن مولفههای قدرت ج. ا(دفاعی، نفوذ منطقه، ای، هستهای...) و
4⃣ تاکید بر وجود عدهای تندرو، جنگطلب و تنشآفرین در حاکمیت
5⃣ سیاهنمایی وضع موجود و تصویر آیندهی کشور،
دنبال اهداف خود هستند.
🔴 با چه اهدافی؟
🔺بعد از بیاعتبار شدن برجام نزد مردم، برای خود اعتبار آفرینی کنند؛
🔺اقبال مردم را به خود برگردانند؛
🔺با عملیات روانی ذهنیت مردم را به تسلیم شدن برای حل مشکلات مثبت کنند
🔺زمینه وادار شدن نظام به تعامل با آمریکا را فراهم کنند.
🔵 اما دموکراتهای آمریکا... با:
1⃣ تضعیف قدرت نظامی کشورشان
2⃣ ادعای جنگطلبی دولت ترامپ
3⃣ افراط در برجستهسازی نقش امثال بولتون در قدرت و ادعای وجود اختلاف بین وی و پمپئو،
4⃣تقویت احتمال وقوع جنگ بین ایران و آمریکا،
دنبال اهداف خود هستند.
🔵 دموکراتها با این اقدامات دنبال چه هستند؟
🔺به مردم آمریکا القا کنند دولت ترامپ شایستگی حل مسائل آمریکا با کشورهای متخاصم را ندارد.
🔺القا کنند جمهوریخواهان دنبال جنگ هستند و با نزدیک کردن سایه جنگ باعث ضربههای اقتصادی و معیشتی به مردم آمریکا میشوند.
🔺همه اینها برای بازگشت به قدرت در انتخابات ۲۰۲۰ است.
می، بینید چه شباهت واضح و عجیبی بین اهداف و عملکرد این دو طیف هست؟!
🚺 آیا این شباهت نسخه عملکرد ریشه در هماهنگی و #تقسیم_کار_نانوشته بین اين دو طیف دارد؟
🚺 آیا توییت ظریف درباره تیم B و بلافاصله گرفتن این خط توسط نشریات دموکراتها، نشان از بازی ظریف در جهت منافع جناحی و باندی آنان است؟
🚺 آیا ظریف و غربگرایان داخلی با این هماهنگی ميخواهند به دموکراتها برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ کمک کنند؟
🚺 آنان با تکرار نمودن کدهای خبری و رسانهای دموکراتها، به خیال نجات برجام با کمک آنها، خطرات زیادی برای کشور فراهم میکنند. کمترین خطر آن وابسته کردن امور کشور به مسائلي خارج از کنترل و اختیار خودمان مثل انتخابات آمریکاست.
🔵 خطر دموکراتها برای ما بیش از جمهوریخواهان است. چراکه آن ها بقول حضرت آقا روی پنجه چدنی دستکش مخملی میکشند و برای فریب به سمتت دراز میکنند؛ نامه فدایت شوم میفرستند...مقاومت را میشکنند و در نهایت با استفاده از کوچکترین فرصتها، بیشترین فشارها و تحریمها را برای ما به ارمغان میآورند. همانگونه که سختترین تحریمها در دوره اوباما پایهگذاری شد. درحالی که امثال ترامپ، روی واقعی آمریکا را نشان میدهند و باعث نفرت بیشتر از آمریکاییها و ایستادگی میشوند.
🔵 ضمن اینکه دموکراتها بیش از جمهوریخواهان قادرند با بهانههایی هرچند واهی، اجماع بینالمللی علیه جمهوری اسلامی به وجود بیاورند.
❎ وقتی متوجه هماهنگی این دو طیف با یکدیگر باشیم، بهتر درک میکنیم چرا با وجودی که اظهارات قاطع رهبری درباره «جنگ نمیشود، مذاکره نمیکنیم»، معادلات دولت آمریکا را بهم ریخته، غربگراها هنوز بر احتمال جنگ و چاره ساز بودند مذاکره تاکید میکنند.
🖌رها عبداللهی
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آنطور که برجام عمل شد، من خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به رئیس جمهور و وزیر خارجه گفتیم و تذکر دادیم.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 دعوایِ اصالت داری
🔹🔸رهبرانقلاب: "اگر شما جوانان زمینه را برای روی کار آمدن دولت جوان و حزباللهی فراهم کنید، غصههای شما تمام میشود و این غصهها فقط مخصوص شما نیست"
چند نکته در این مورد؛
در مورد مدلی از مدیرانِ جوانِ انقلابی که میتوانند دولتِ جوان را شبیه سازی و جامهی عمل بپوشانند، حرفها دارم.
♦️طیف "شبه امنیتی پر قدرت در دولت فعلی" با رصد دقیق فضای کشور و انزجار از مدیران ارشد فرسوده دولتی(زنگنه، نعمت زاده، آخوندی و ....) زودتر از همه به فکر جایگزینی مدیرانِ پیر با مدیرانِ "ظاهرا جوان" و "باطنا اعتدالی" افتادند.
♦️برآورد این طیف این بود که رهبری دیر یا زود استارت وارد کردن ادبیاتِ حضور مدیران جوان را زده و خود نیز دست به کار خواهد شد(بیانیه گام دوم انقلاب و انتصابات قبل و بعد از آن)، پس لازم بود چندنمونه مدیر جوان_البته با استاندارد حلقه شبه امنیتی_وارد کارزار کلان اجرایی کشور شود.
♦️از ابتدای دولت دوم روحانی برخی جوانانِ پرده نشین گمنام! بهناگاه شدند مدیر و وزیر و مشاور؛ گویا "حلقه شبهه امنیتی" هم می خواست زودتر از رهبری بازی "مدیران جوان" را به نامخود کند و هم دنبال این بود که برند مدیریت جوان، دست خودش بماند، وارد شدن"م ج"،"م ص"،"ح ف" رو در این پازل می بینم.
♦️همه واقفند که باید مدیران جوان انقلابی،عنان کشور را به دست گیرند، حال "دعوایِ اصالت داری" این وسط وجود دارد؛ آیا قراراست طیف جدید مدیران انقلابی که دولت ۱۴۰۰ را از آن خود می کنند همان"حسن روحانیهای جوانی" باشند که چاهِ تلگرام را به کشور تحمیل کردند یا از جنس رییسی و فتاح و قمی؟!
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
💸 شاه داماد بانک معلمان
پرده اول:
برای درخواست وام 40 میلیونی وارد بانک ... شدم و عرض کردم معلمی هستم با 24 سال سابقهی خدمت و به این وام نیاز مبرم دارم. خواهشمندم اقساطش را هم از حقوقم کسر کنید.
آقای رییییییس پوزخندی زدند و فرمودند چنین اعتباری نداریم و بنده پیش کارمندان محترم بانک ضایع شدم و برگشتم و تمام.
پرده دوم:
قهرمان داستان ما "آقا سید محمدهادی رضوی" هستند از خوبای متهم به فساد اقتصادی.
ایشان هم مجاور و زائر حرم امامان و امامزادگان بودهاند و متظاهر به ریش و انگشتر یمانی و از این رهگذر مشمول بیمه تکمیلی سرمایهگذاران معنوی شده و یحتمل بارها شنیدهاند که: طوبی لک ثم طوبی لک. و همچنین سفره خزانه مردم را "سفره انقلاب" دیده و برای کسب مشروعیت جهت برخورداری از این خوان بیپایان، خویشتن را به خلعت دامادی جناب مستطاب سیدمحمدشریعتمداری - وزیر رفاه و اموراجتماعی فعلی و وزیر اموراقتصادی سابق در دولت بنفش شیخ حسن روحانی - مفتخر کردهاند و بیمنت خلق روزگار به سادگی آب خوردن بیش از 100میلیارد تومان از بانک سرمایه - که به نام معلمان و با پول آنان تاسیس شده و فعلا سرمایهاش صدقه سری شاه دامادها و آقازادهها کنار گذاشته شدهاست - به حساب خودشان سرازیر میکنند؛
"دولت آن است که بیخون دل آید به کمند.."
به گمانم حجت عقلی - که دلیل تامه برای حجت شرعی است- را چنین برای خود استنباط کردهاند که اگر معلمان "ویس و رامین" را از رو میخوانند، من "شهرزاد" را خلق میکنم!!
ایشان در دادگاه محاکمه خود افاضه کرده که مرا به عنوان متهم عادی محاکمه کنید و نه به عنوان داماد وزیر!! و چه حیلتی بهتر از این برای خدشه وارد نشدن به حریم سلاطین رانت پدران و پدرزنان؟!
من معلم، منتظر نتیجه دادگاه این شاه داماد بانک معلمان هستم اما چون شغل من شغل انبیاست، آنچه که بیشتر از اتهام فساد و اختلاس سید جوان ۳۶ ساله عذابم میدهد، فضیلت ریش و انگشتر در بروکراسی اداری ماست که داشتم دنبال عصای موسی(ع) میگشتم تا پدر این فضیلتها را درآورم که ناگاه هاتف از غیب خبر داد که در بلاد غریبه به نام"جمهوری چک" دهها هزار نفر به خاطر اختلاس دو میلیون یورویی تظاهرات اعتراضی برگزار کردهاند و این چنین شد که رفتم به دورهی آموزشی حضرت خضر(ع).
✍ علی جعفرزاده
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
📍تئوری دموکراسی کنترلشده هاشمی در ۲ خرداد ۷۶ چگونه شکست خورد؟ / ۲۲ سال پس از شکست مهندسی انتخابات [۱]
سالهاست که رفتار سیاسی مرحوم هاشمیرفسنجانی در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال 76 مورد بحث است؛ انتخاباتی پر چالش که حداقل دو روایت اصلی درمورد نقشآفرینی #هاشمی و #نزدیکانش یعنی اعضای #حزب_کارگزاران در آن وجود دارد.
🔸دیدگاه اول که متعلق به اصلاحطلبان است و میگوید جریانی که بعدا به #دوم_خرداد معروف شد یا بدون همراهی کارگزارانیها توانایی پیروزی در انتخابات را داشت و اساسا همراهی نزدیکان هاشمی، بهخاطر پیشبینی صحیح آنها از #شکست_حتمی_ناطق در انتخابات بوده است.
🔸دومین نظر اما هاشمی را معمار انتخابات و #عامل_پیروزی_خاتمی در انتخابات میداند و معتقد است که هربار اصلاحطلبان وارد مدار قدرت شدهاند از پل کارگزارانیها بوده است.
این درگیری هرچند موضوع مهم و قابل بحثی است اما امروز مساله اصلی ما نیست و در فرصتی مناسب در آینده «فرهیختگان» آن را مرور خواهد کرد.
امروز و به مناسبت سالگرد برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در سال 76 «فرهیختگان» به سراغ نوع نگاه مرحوم هاشمیرفسنجانی در جریان انتخابات همین سال و بعد در انتخابات ریاستجمهوری سال 84 و 92 رفته است و تلاش کرده از دل روایتهای تاریخی، منش سیاسی وی را بررسی کند، روایتهایی که نشان میدهد هاشمی نگاه متفاوتی نسبت به برخی دیگر از مسئولان کشور بهویژه رهبری انقلاب نسبت به انتخابات داشته و بیمیل نبوده که بهنحوی از انحا، انتخابات اداره یا کنترل شود.
او در سال 76 به صراحت میگوید با رهبری درباره دو نوع سیاست انتخاباتی گفتوگو کرده
🔺یکی مسیر رسیدن به کاندیدای دلخواه که باعث حضور کم رنگ مردم در صحنه میشود
🔺و دومی کوتاه آمدن از رئیسجمهور دلخواه که باعث ایجاد رقابت خواهد شد.
او البته خودش در خاطره سوم مهرماه 75 تاکید میکند رهبری از نظر خود کوتاه نیامد و هیچ فردی را بر دیگری ترجیح نداد.
در این میان ناگفته نماند که سخنان آیتالله خامنهای در انتخاباتهای بعد هم موید این نگاه به مساله انتخابات است جایی که هم در سال 92 و هم در سال 94 گفته شد: «حتی کسانی که نظام و رهبری را قبول ندارند پای صندوقها بیایند.» نشان داد که ایشان تا چه حدی به مساله رقابت و اصل مردمسالاری که در دیگر نظامات سیاسی به دموکراسی تعبیر میشود، پایبند هستند.
🔹این میان #هاشمی نشان داده که هربار در انتخابات #پیروز_نشده، نسبت به #صحت_انتخابات_تشکیک_کرده است.
#اعتراض به انتخابات ریاستجمهوری نهم که بعدها چندین بار از سوی نزدیکان وی هم مطرح شد و حتی از قول وی نقل شد که رئیسجمهور وقت عرضه برگزاری یک انتخابات را هم نداشته و در آن انتخابات #تقلب شده، اشارهای به همین نکته است.
🔺۳ پرده از سناریوی مهندسی انتخابات در ۷۶
شاید جدیترین و علنیترین اقدامات هاشمی برای تاثیرگذاری بر سرنوشت انتخابات را بتوان در انتخابات #ریاستجمهوری_هفتم دانست؛ جایی که او باید بعد از ۸سال ریاست بر قوه مجریه، کلید پاستور را به نفر بعد تحویل میداد.
قرائن تاریخی حکایت از آن دارد که هاشمی بهطور کلی میان
#دوگانه_سپردن_نتیجه_به_انتخاب_مردم
و #افزایش_مشارکت_از_سویی
و #انتخاب_رئیسجمهور_دلخواه
و #افت_مشارکت از دیگرسو،
#دومی_را_ترجیح_میداد و اینطور که بهنظر میرسد ابایی هم از علنیشدن آن نداشت.
او در چارچوب همین ایده برای مهندسی انتخابات 76 از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و در این راستا نوعی استراتژی چندمرحلهای را در پیش گفت.
🔻۱) فاز اول این استراتژی را باید طرح زمزمههای #تمدید دوره ریاستجمهوری هاشمی از سوی نزدیکان هاشمی دانست. نخستینبار #عطاءالله_مهاجرانی، معاون حقوقی و پارلمانی رئیسجمهور ۳ سال پیش از انتخابات در مصاحبه با روزنامه انگلیسیزبان «ایراننیوز» به نقد محدودیت قانون اساسی در خصوص عدم امکان حضور مستمر بیش از دو دوره شخصیتهایی چون هاشمی در مسند قوه مجریه پرداخت و ضمن غیراصولی خواندن آن، خواهان رفع این مانع قانونی شد.
مهاجرانی با توضیح اینکه دوره ریاستجمهوری رکن (قانون اساسی) نیست و از این رو میتوانیم درباره انتخاب برای سومینبار یک نفر بهعنوان ریاستجمهوری صحبت کنیم، در پاسخ به این سوال که آیا این اقدام زمینه دیکتاتوری را فراهم نخواهد کرد، آن را یک مغلطه خواند و تاکید کرد در کشور ما، قدرت اصلی رهبری است و رئیسجمهوری هرگز نمیتواند به سمت استبداد گرایش پیدا کند.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist