❇️ دو شهرک در حومه حماه سوریه آزاد شد
🔺روزنامه الوطن سوریه نوشت، نیروهای دولتی سوریه کنترل شهرکهای «المناره» و «الفطاطره» در دشت «لغاب» واقع در شمال غربی حماه را ساعاتی بعد از اشغال این مناطق از سوی تروریستها به دست گرفتند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
⭕️ هنری کیسینجر، استراتژیست و مشاور یهودیالاصل رئیسجمهور سابق آمریکا: آیتالله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناختهشده در دنیا، سخن میگفت و عمل میکرد، گویی از جایی دیگر الهام میگرفت.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
⭕️ محمدباقرقالیباف در نخستین روزهای انتخابش بعنوان رئیسمجلس یازدهم، ۴ انتصاب در مجلس داشت؛ بر این اساس #حمیداصلانی به معاونت اجرایی مجلس، #بابکنگاهداری بعنوان رییس حوزه ریاستمجلس، #محمدسعیداحدیان بعنوان دستیار سیاسی و رسانهای رئیسمجلس و #محسن_مکیان بعنوان مشاور و رییس مرکز حراست قوهمقننه منصوب شد.
1⃣ انتصاب ۱چهره علمی و فرهنگی به عنوان رئیس حوزه ریاستمجلس
#بابکنگاهداری که بعنوان رییس حوزه ریاستمجلس منصوب شده؛ دانشیار و مدیرگروه بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی ارشدمطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی، برگزیدۀ نخستین المپیادشیمی سراسری و دارای دکترایتخصصی بیوتکنولوژی پزشکی و دکترای حرفهای پزشکی از دانشگاه علومپزشکیتهران است.
وی تاکنون چندمسئولیت اجرایی در حوزۀ راهبری فرهنگیوعلمی کشور چون دبیری نقشۀجامععلمیکشور، معاونت ارتباطات شورایعالی انقلابفرهنگی و معاونتنظارتوراهبری شورایعالی انقلابفرهنگی برعهده داشتهاست. نگاهداری علاوه بر مدیرکلی حوزۀ ریاست دبیرخانۀ شورایعالی انقلاب فرهنگی، دبیری کمیتۀ تاییدصلاحیت روسای دانشگاههای کشور، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی در دورۀ ریاست تهرانچی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاداسلامی تهران، عضویت در کمیسیونهای نظارت و چشمانداز و امور نخبگان دبیرخانۀ مجمعتشخیص و ریاست مرکزمطالعات و برنامهریزی شهر تهران را نیز در کارنامه دارد.
نگاهداری دارای بیش از ۷٠مقالۀ علمی-پژوهشی در ژورنالهای معتبر بینالمللی و مولف کتابهایی چون «برنامهریزی راهبردی فرهنگی»، «مولفههای فرهنگی پیشرفت»، «توسعه در نگاه اندیشمندان مسلمان، آمایش آموزشعالی در کشور» و نویسندۀ چندین کتاب تخصصی در حوزۀ بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی است.
2⃣ ۱چهره رسانهای دستیار سیاسی و رسانهای قالیباف شد
#محمدسعیداحدیان که بعنوان دستیار سیاسی و رسانهای رئیسمجلس منصوب شده، فعالمطبوعاتی وسیاسی، پیش از این با حکم رهبرمعظمانقلاب ۴ دورۀ پیاپی عضو هیئتامنای موسسه فرهنگی هنری خراسان بودهاست و تنها فردی است که از ابتدای تاسیس موسسۀ فرهنگی هنری خراسان بصورت پیاپی عضو هیئت امنای آن بودهاست؛ موسسه خراسان با صاحب امتیازی رسانههای متعدد ملی و منطقهای، یکی از بزرگترین و پرمخاطبترین مجموعههای رسانهای محسوب میشود.
او همچنین بعنوان مدیرعامل این مجموعۀ رسانهای، سمت مدیرمسئولی رسانههای وابسته به آن موسسه از جمله «روزنامۀ خراسان» و «رسانۀ آخرین خبر» را نیز برعهده دارد.
احدیان علاوه بر این، از موسسین و رئیس شورایمرکزی تشکل سیاسی #جبهۀ_آرمانخواهان_واقعبین است.
در کارنامۀ کاری او علاوه بر فعالیتهای تشکیلاتی دانشجویی، عضویت در شورایمرکزی اتحادیۀ انجمنهایاسلامی دانشآموزان کشور بچشم میخورد. وی دانشآموخته رشته علومسیاسی با گرایش سیاستگذاری عمومی است.
احدیان علاوه بر فعالیتهای اجرایی و روزنامهنگاری در عرصۀ تحقیق و پژوهش سیاسی نیز فعالیتهایی داشته است. کتابهایی چون «چرافتنه؟ چراتقلب؟» و «بررسی ادعای تقلب با پیشفرضهای میرحسینموسوی: اثبات نبود تقلب گسترده با تحلیل نامههای موسوی به شورای نگهبان» ۲ کتابی است که او در زمینۀ بررسی تحلیلی ادعای واهی تقلب در انتخابات سال ۸۸ منتشر کرده است. علاوه بر این، نویسندۀ کتابهای دیگری چون «زیر و بم پهلویها»، «از سعدآباد تا لوزان: تحلیلی بر گذشته، حال و آیندۀ برنامۀ هستهای ایران»، «برجام در تحلیل کلان و خرد»، «انقلاب در گام اول: مروری بر دستاوردهای ۴٠سالۀ انقلاب» و همچنین «تابآوری اقتصاد ایران: چگونگی و الزامات پیادهسازی راهبردهای اقتصادی مقاومتی» نیز هست.
3⃣ اصلانی از معاونت اجرایی سپاه تا معاونت اجرایی مجلس
انتصاب دیگر قالیباف در حوزه معاونت اجرایی مربوط یکی از یادگاران دفاعمقدس و دوستان و همراهان نزدیک سردارشهیدحاج قاسم سلیمانی است. #حمیداصلانی دارای سوابق افتخارآمیزی در سالهای دفاع مقدس بوده است.
از جمله سوابق اصلانی، معاوناجرایی کل سپاهپاسدارانانقلاباسلامی و ریاست مرکزاسنادوتحقیقات دفاع مقدس بوده است.
اصلانی پیش از ریاست بر مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در هیئت مدیره این مرکز و همچنین شورای سیاستگذاری فصلنامه «نگین ایران»، عضویت داشت.
4⃣ انتصاب مشاور و رئیس مرکز حراست قوهمقننه
محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی همچنین در حکمی #محسنمکیان را بعنوان مشاور و رییس مرکز حراست قوهمقننه منصوب کرد.
دفاع همچنان باقیست
⭕️ محمدباقرقالیباف در نخستین روزهای انتخابش بعنوان رئیسمجلس یازدهم، ۴ انتصاب در مجلس داشت؛ بر این ا
در بخشی از این حکم آمده است: "نظر به تعهددینی و انقلابی و تجارب و سوابق ارزنده، جنابعالی را بعنوان «مشاور و رئیس مرکز حراست قوهمقننه» منصوب مینمایم".
در این حکم خطاب به مکیان، حفظ و ارتقای سلامت سازمانی مجلس، حراست از حوزههای مختلف آن با رویکرد اجتماعی و رعایتشان و حرمت مردم در ارتباط با مجلس، حراست از حوزههای مختلف آن با رویکرد اجتماعی و رعایتشان و حرمت مردم در ارتباط با مجلس از یک سو و برنامهریزی هوشمند برای صیانت از نمایندگان، کارکنان و اسناد مجلس و نیز ایجاد هم افزایی و هم گرایی بین نمایندگان از اهم ماموریتهای این حوزه ذکر شده است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حکم #اعدام برای افشاکننده مسیر تردد سردار #قاسمسلیمانی
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔹 #کاریکاتور | حقوق پایهبلند کارگران!
🔸کاریکاتوریست: سیدمحمدجواد طاهری
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🥀 نابودی گونههای جانوری و گیاهی؛ تعمد یا کمکاری!
⁉️آتشسوزی زاگرس چه خساراتی را برجای گذاشت؟
جنگلهای زاگرس با گستردگی در ۱۱ استان کشور با 6 میلیون هکتار مساحت، 40درصد جنگلهای ایران را تشکیل میدهند؛ منطقه حفاظت شده خائیز هم که بخشی از این جنگلها و مراتع آن است زیستگاه جانواران و گیاهان کمیاب و کمنظیری در کشور است
زاگرس در آتش میسوزد! این جمله این روزها خوراک رسانهای بسیاری از سایتها و خبرگزاریهای داخلی و خارجی شده است و هر کسی از قسمتی از این فاجعه و کم کاریها و نبودنهای دولت و مسئولان در وسط این فاجعه میگوید؛ حالا هر کسی به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود آتشسوزی است، اما حقیقت ماجرا این است که زاگرس از عصر پنجشنبه 8 خردادماه در پی درگیریهای دو عشیره از منطقه حفاظت شده خائیز طعمه حریق شده است.
حریقی که اگر در ابتدای امر مورد توجه مسئولان محلی قرار میگرفت از خائیز به بهبهان، دهدشت و کهگیلویه و بویراحمد زبانه نمیکشید و شاید اگر اندکی سرعت عمل در اطفای آن به خرج میرفت و تجهیزات لازم هم در دسترس بود؛ حالا بلای جان زاگرس سربلند و گونههای گیاهی و جانوریش نبود. هر چند هنوز آنطور که باید آتش مهار نشده و به گفته مقامات برخی تنههای درختان نیم سوز در پی گرمای این روزهای خرداد و وزش باد مجدد به آتش کشیده میشود ولی همینقدر اطفای حریق هم اگر هوانیروز و سپاه وارد عرصه نمیشدند رخ نمیداد و باید منتظر فاجعهای عظیمتر از نابودی گونههای حفاظت شده گیاهی و جانوری زاگرس میبودیم.
باید عنوان کرد آتشسوزی جنگلهای زاگرس مراتع و مناطق حفاظت شده در جنوب و غرب زاگرس را شامل میشود. 3 استان کانون اصلی این آتشسوزی هستند و اصلیترین آتشسوزیها در مناطق خائیز در استان کهگیلویه و بویراحمد و منطقه شکارممنوع کوهسیاه در استان بوشهر است.
❓ماجرای کم کاری یا کم تجهیزاتی؟
اما ماجرا چه بود چرا برای اطفاء حریق افتاده به دل زاگرس؛ اینقدر دیر عمل شد؟ به گفته رئیس اداره منابع طبیعی بهبهان در ساعات اولیه تعداد 10 آتشکوب در اختیار جنگلبانان قرار گرفت اما مشکل اینجا بود که آتشسوزی در ارتفاع بود و امکان بردن آتشکوبها وجود نداشت و حتی به گفته جنگلبانان نمیشد، به۵۰ متری شعلهها نزدیک شد. دستگاههای ابتدایی اطفای حریق از جمله دستگاه دمنده آتش و حتی بیل و کلنگ کافی وجود نداشت و به درخواست نیروهای فعال در محل به منظور اعزام بالگرد آبپاش هم کم توجهی شد و همین امر سبب به خطر افتادن جان نیروهایی شد که با دستان خالی به جنگ آتش رفته بودند. این امر حکایت از کمبود شدید تجهیزات لازم برای مقابله با آتشسوزی آن هم در مناطقی میداد که خصوصا در این فصل سال بسیار مستعد آتش هستند.
آتش دیگری هم که در ارتفاعات منطقه شکارممنوع کوهسیاه در بوشکان شهرستان دشتستان استان بوشهر از روز چهارشنبه 7خرداد99 به علت صاعقه آغاز شده بود، همچنان ادامه داشت و حتی دو بالگردی که جمعه 9خرداد از سمت استان فارس برای کمک به منطقه ارسال شده بود هم نتوانستند کوه سیاه را از دهان آتش بیرون بکشند چرا که هر دو دچار نقص فنی شدند و در نهایت آتش به دیگر مناطق نیز سرایت کرد؛ هر چند به گفته مقامات آتش کوه سیاه 10خرداد مهار شد. اما خائیز همچنان در آتش کم توجهیها میسوزد.
♨️ از تعارفات دولتی تا ناهماهنگیهای دستگاهی
دراین میان جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در تماسی تلفنی با استاندار کهگیلویه و بویراحمد از وی خواست از طریق هماهنگی مستمر با وزیردفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیز رییس سازمان مدیریت بحران کشور، امکانات و تجهیزات اطفای حریق از جمله بالگردهای آبپاش را به منطقه اعزام کنند تا آتشسوزی سریعتر مهار و از گسترش حریق در جنگلهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد جلوگیری شود و روحانی هم در ورودی دیر هنگام! و تماسی جداگانه با مقامات یادشده! بر ضرورت بکارگیری تمام امکانات و تجهیزات برای مهار آتشسوزی تاکید کرد.
همچنین جلسهای متشکل از چند تن از نمایندگان و مسئولان حفاظت محیط زیست و ... به همین منظور تشکیل و زوایای این حادثه بررسی شد اما این تعارفات دولتی با واقعیت ماجرا جور در نمیآمد و باید تاکید داشت که آتش باز هم در ناهماهنگیهای دستگاهی بیشتر گسترش یافت.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
🥀 نابودی گونههای جانوری و گیاهی؛ تعمد یا کمکاری! ⁉️آتشسوزی زاگرس چه خساراتی را برجای گذاشت؟ جنگ
‼️چنانچه جلال محمودزاده، نماینده مردم مهاباد هم گفته بود: «دولت کمترین امکانات لازم را برای مهار آتشسوزی جنگلهای زاگرس فراهم نکرده است.» به گفته وی«چارت سازمانی نیروهای منابع طبیعی و محیطزیست به اندازهای تاسفبار است که در آن مناطق، سه چهارم پستهای سازمانی خالی بوده و دولت اقدام به بکارگیری نیرو نمیکند و متاسفانه برای مهار آتشسوزی، ادارات منابع طبیعی حتی یک بیل و کلنگ ندارند و این در حالی است که ادارات مذکور باید به آخرین امکانات مهار آتش از جمله هواپیما مجهز باشند.»
سرانجام صبح دهم خرداد سرهنگ جمشید محبتخانی فرمانده یگان حفاظت محیطزیست ضمن انتقاد از ناهماهنگی دستگاهی در اعزام بالگردهای آبپاش و تجهیزات لازم برای مهار آتش، از اعزام یک بالگرد مجهز به سبد آب سپاه به خائیز خبر داد. اعزامی که هر چند عملیات موفقی داشت اما به تنهایی موجب مهار آتش نمیشد؛ دو بالگرد هوانیروز هم طی دو پرواز برای مهار آتش نیروهای کمکی به مناطق در حال سوختن زاگرس منتقل کردند. اما وزش باد، گرما، پوشش جنگلی و وجود درختان فراوان، مراتع پر پشت و علفهای خشک و نیز سخت گذربودن منطقه، مهار آتش را سخت کرده بود.
♨️ کم توجهی به نابودی گونههای گیاهی و جانوری
نکتهای که در میان این همه آتش و دود شاید خیلی توجهی بدان نشد؛ نابودی گونههای گیاهی و جانوری حفاظت شدهای بود که مثلاً در منطقهای تحت حفاظت قرار گرفته بودند تا از نابودی آنها به دلیل تماس مستمر با انسانها جلوگیری شود. حالا اما این گونهها در معرض خطرات جدی قرار گرفتهاند.
باید به این امر اشاره کرد که جنگلهای زاگرس با گستردگی در ۱۱ استان کشور با ۶ میلیون هکتار مساحت، ۴۰ درصد جنگلهای ایران را تشکیل میدهند؛ منطقه حفاظت شده خائیز هم که بخشی از این جنگلها و مراتع آن است؛ زیستگاه جانواران و گیاهان کمیاب و کمنظیری در کشور است، که از آن جمله میتوان به پلنگ، کفتار، روباه، گرگ، کبک، تیهو، بهری، دلیجه، کاراکال، تشی و شغال اشاره کرد. همچنین، پوشش گیاهی منطقه نیز شامل بلوط (گونه غالب) بنه، زبان گنجشک، گلابی وحشی، کلخنگ، بادام وحشی، ارژن، خوشک، گون، گیاهاندارویی و گونههایی از خانواده گندمیان و شاخصترین گونه جانوری منطقه حفاظت شده خائیز کَل و بز است.
〽️ بنا بر گزارشات ثبت شده در دهههای اخیر، یک ششم مساحت جنگلهای زاگرس به دلایل گوناگون از بین رفتهاست.
🔥 بر طبق آمارهای منابع طبیعی، ۷۵ فقره آتشسوزی در جنگلهای استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۵ رخ داده که در این آتشسوزیها ۹۵۰ هکتار از جنگلهای کهگیلویه وبویراحمد در آتش سوخت.
🔥 همچنین در سال ۹۶ نیز تا پایان آذرماه، ۱۱۰ آتشسوزی در جنگلها و مراتع استان رخ داد که در آنها، ۷۰۰ هکتار از جنگلهای استان در آتش سوخت.
🔥 در سال ۹۸ نیز ۳۶۴ هکتار از جنگلها و مراتع استان دچار آتشسوزی شدهاست.
حالا چقدر از این گونههای کم یاب گیاهی و جانوری در خطر نابودی کامل از زاگرس قرار گرفته خدا میداند؟
خبرها حکایت از مهار آتش دارد، اما روز یکشنبه ۱۱ خرداد، آتشسوزی منطقه حفاظتشده خائیز، دوباره از تنگهای به سمت بهبهان شعلهور شده و در حال پیشروی است. با این حال عصر ۱۴ خرداد حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اعزام نیروهای تخصصی آتشنشانی و تجهیزات شهرداری تهران برای مهار آتشسوزی جنگلها و مراتع کهگیلویه و بویراحمد خبر داده است.
✅ بهره سخن
حالا سوال اینجاست، چرا باید برای خاموش شدن آتشی که شاید در ساعات اولیه به راحتی مهار میشد و گونههای جانوری و گیاهی را در خطر نابودی کامل در منطقه قرار نمیداد! اینقدر تعلل شد؟
جای تامل است اگر به جای خالی تجهیزات اطفای حریق در منطقه بنگریم! آن هم منطقهای که با وجود پوشش گیاهی خاص به ویژه در این ایام سال مستعد آتش سوزی است و لذا باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد!
به گفته مدیرکل حفاظت محیطزیست کهگیلویه و بویراحمد، عامل اغلب آتشسوزیها انسانی بوده و یکی از دلایل اصلی آن آتش زدن کاه و کلش مزارع کشاورزی است؛ وزش باد شدید، دسترسی سخت منطقه، وسعت زیاد، شرایط بالای علوفهای مراتع، در کنار کمبود نیروی انسانی و تجهیزات پشتیبانی در عدم مهار و کنترل حریق نقش بسزایی دارند. هر چند در خبرها آمده است که بودجهای ۱۵ میلیاردی برای تجهیز منطقه به وسایل ضدحریق و کنترل آتش اختصاص یافته اما چرا بعد از وقوع واقعه به دنبال راه درمان میافتیم؟
چرا پیش از این بودجهای برای این منظور تخصیص نیافته است؟
و باز سوال دیگری وجود دارد و آن اینکه آیا این بودجه واقعا در جایی که باید صرف میشود و دیگر شاهد گم شدن بودجههای اینچنینی و آتش به جان زاگرس و گونههای جانوری و گیاهی بیپناه نخواهیم بود؟
✍ ملیحه زرینپور؛ روزنامه نگار
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
با کسی کاری نداریم !!! فقط میخواهیم ببینیم اینبار از کجا داریم میخوریم!
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist