فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه کُنَت آلاله ی گلزار خواهد شد
هرکس غلامت نیست روزی خارخواهد شد
بر زخمهای پیکر تو ما بدهکاریم
کاری به غیر از خدمت تو عار خواهد شد
در روضه ها این سر به زیری علتی دارد
هر سر فدای تو نشد سربار خواهد شد
هرکس میان خانه اش نام تو را بُرده
ازلطف ورحمت،خانه اش سرشارخواهد شد
شب زنده داری پیش اشک روضه ات هیچ است
روزم بدون گریه بر تو تار خواهد شد
روز جزا اعمالْ را وقتی که می سنجند
این قطره قطره اشکهامعیارخواهد شد
گریه کنت همسایه زهراست
مَشْموِل ادعیه ی اَلجّارثَمَّ الدّارخواهد شد
ازقتلگه تاکوچه راهی نیست در روضه
چون نیزه ها یادآور مسمار خواهد شد
#نـوكــر_نـوشــت:
#ارباب_جـان
عاقبتـ ختم #بخیرم میکند این نوکـری
هرکه #اربابش تو باشی سربلند عالم است
صلي الله عليڪ يا سيدناالمظلوم ياابا عبدالله الحسين
سلام عليكم و رحمة الله،صبحتون بخير، روزتون معطر بنام #خامس_آل_عبا
#به_یاد_شهید_مدافع_حرم_حیدرجلیلوند
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
"سلطان دلها " باش ,
اما دل نشکن ...
پله بساز ،
اما از کسی بالا نرو ...
دورت را شلوغ کن ،
اما در شلوغی ها خودت را گم نکن ...
" طلا " باش ،
اما خاکی ....
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
جنگ بیست ساله افغانستان (٢٠٠١ - ٢٠٢١)، که طولانیترین جنگ تاریخ آمریکا نام گرفته، نهایتا با خروج آمریکا از افغانستان با نتایجی بکلی مغایر با آنچه در آغاز تصور میرفت، پایان یافت.
گزارش آوریل ۲۰۲۱ پروژه «هزینههای جنگ» دانشگاه براون هزینه این جنگ را برای دولت آمریکا ۲٫۲۶۱ تریلیون دلار ارزیابی کرده است. طبق این گزارش، جنگ افغانستان به بهای جان حدود ۲۴۱ هزار انسان تمام شد که بیش از ۷۱ هزار نفر آن مردم غیرنظامی، ۶۳۸۴ نفر آن نظامیان و پیمانکاران آمریکایی، ۱۱۴۴ نفر نظامیان متحد آمریکا و ۶۸۵ نفر خبرنگاران و کارکنان نهادهای بشردوستانه بودند!
........
خسته نباشی آمریکائی!!!
#داریوش_سجادی
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
♻️ ردای رهبری اصلاحات در تن لاریجانی
میگویند پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است». سال ۹۲ که حسن روحانی بر صندلی پاستور تکیه زد، در درون جریان اصلاحطلب هرکسی تلاش داشت تا تکهای از این پیروزی را به نام خود بزند، ولی پس از شکست سنگین در انتخابات اخیر، این رفاقت خیلی سریع به رقابت کشیده شد.
صفآرایی دو برآیند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شکستی شد که حالا هیچکس حاضر نیست مسئولیت آن را بر عهده بگیرد؛ کارگزاران (نزدیک به مشی مرحوم هاشمی رفسنجانی) و حزب منحله مشارکت که حالا در قالب حزب اتحاد ملت (از مریدان محمد خاتمی) فعالیت خود را ادامه میدهند، دو سر این نزاع درون گفتمانی هستند.
به نظر میرسد کارگزاران از رئیس دولت اصلاحات عبور کرده و سازوکارهای اجماعی آنها که بلافاصله پس از تشکیل، تسخیر تندروهای این جریان میشود را نیز قبول ندارند، ولی خلأ رهبر معنوی و سیاسی بهشدت در این حزب حس میشود. در این بین برخی معتقدند علی لاریجانی میتواند آن فردی باشد که کارگزارانیها به دنبالش هستند. رئیس سابق مجلس نیز مدتهاست چرخشهای سیاسی خود را آغاز کرده و اکنون البته مشخص نیست در کفه ترازوی کدام تفکر سیاسی و جریانی ایستاده است! اما اینکه لاریجانی در دوره پساروحانی از چنین ظرفیتی برخوردار بوده که بتواند جا پای هاشمی رفسنجانی بگذارد و در قامت پدر معنوی اصلاحطلبان میانهرو ظاهر شود، خود سؤال بزرگی است.
نیاز ابزاری اصلاحطلبان و لاریجانی به همدیگر
حمید رسایی سیاستمدار و نماینده سابق درپاسخ به این پرسش روزنامه قدس میگوید: اصلاحطلبان پس از فتنه سال ۸۸ وقتی متوجه اشتباه خود شدند که کاملاً در آغوش دشمنان قسمخورده این ملت بودند، اما از آنجا که دچار ضعف شدید ایدئولوژیک، مبانی غلط در شیوه حکمرانی و آلوده به برخی مفاسد بودند، جرئت و توان بازگشت از این مسیر را نداشتند، برای همین به دنبال یک رحم اجارهای بودند تا بتوانند در ساختار سیاسی کشور و در ارکان قدرت باقی بمانند. نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس در اینباره افزود: هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی دو شخصیتی بودند که اصلاحطلبان برای مشروعیت سیاسی و بهرهمندی از قدرت درون حاکمیت به آنها نیاز داشتند. پس از مرگ هاشمی، یکی از مهمترین تکیهگاههای آنها از بین رفت اما به دلیل حضور در دولت روحانی، همچنان حضورشان را حفظ کردند. وی افزود: از طرفی علی لاریجانی که در مقابله با دولت احمدینژاد و بعد از آن در حمایت از روحانی، با این طیف سیاسی هممسیر شده بود، وقتی جایگاه خودش را در بدنه اجتماعی همسو با انقلاب، از دسترفته دید و از طرف دیگر با نبود هاشمی، و از طرف دیگر با نبود هاشمی، نیاز اصلاحطلبان به تکیهگاهی که درون نظام جایگاه و پایگاه داشته باشد را حس کرد، کوشید بتواند جایگزین هاشمی در این طیف سیاسی باشد. در حقیقت اصلاحطلبانِ تجدیدنظرطلب به لاریجانی نیاز دارند و لاریجانی به آنها. هر یک از این دو به دیگری نگاه ابزاری دارد و تنها چون رویکرد هر دو دستیابی به قدرت است، یکدیگر را تحمل میکنند. رسایی در انتها تأکید کرد: لاریجانی هرگز نمیتواند یک جایگزین خوب برای جای خالی هاشمی باشد؛ نه از سابقه او برخوردار است و نه ریشه او را در بدنه مدیریتی کشور دارد. مضافاً که هاشمی از حمایت بدنه اجتماعی برخوردار بود و شخصیتی کاریزماتیک داشت، اما لاریجانیها اساساً از این مقبولیت در بدنه جامعه برخوردار نیستند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 روسیه: تهدیدات تروریستی در افغانستان حفظ شده است
"ایگور مارگولوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که تهدیدات تروریستی از سوی افغانستان همچنان حفظ شده و ادامه فعالیت گروه تروریستی داعش که مسئولیت سری انفجارهای هفته گذشته در نزدیکی فرودگاه کابل را برعهده گرفته، همچنان عامل واقعی و مهمی در تشدید وخامت اوضاع در این کشور و ایجاد تهدیدات احتمالی برای کشورهای همسایه است.
این دیپلمات روس در گفتگو با این خبرگزاری ابراز تردید کرد که در شرایط هرج و مرج کنونی در افغانستان، تروریستهای داعشی سلاحهای خود را زمین بگذارند و از نظریه ایجاد خلیفهگری اسلامی تندرو دست بردارند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
آمرلی در محاصره داعش بود
مردم با دست خالی مقاومت کرده بودند
مقاومت در حال شکسته شدن بود
مدافعان شهر گفته بودند ما یک پیام کوتاه برای حاجی داریم: آیا کسی هست ما را یاری کند؟
پیام را که رساندند گریه کرد، گفت : ان شاءالله آمرلی خواهیم بود
رفت و حصر آمرلی شکسته شد ...
به یاد فرمانده ...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist