هدایت شده از اصفهان رضوی
ثمره حیات امام یازدهم (ع) و عصاره خلقت ازلی بشریت، مولودی شد که خداوند ظهور او را از وجود مطهر امام حسن عسکری (ع) و مادری به نام نرجس خاتون به جهانیان وعده کرد.
🌸میلاد یازدهمین سلاله پاک اهل بیت عصمت وطهارت (علیهم السلام) را به پیشگاه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همه شیعیان جهان و همه خادمیاران علی بن موسی الرضا تبریک می گوئیم
#نمایندگی_آستان_قدس_رضوی_اصفهان
#فراخوان
📻قابل توجه خادمیاران متخصص حوزه پادکست و گویندگی
✍🏻باتوجه به راه اندازی بخش #رادیو_رضوی با هدف تولید و پخش محتوای امام رضایی و خادمیاری و با استفاده از ظرفیت نیروهای خادم و خادمیار، خواهشمند است در صورت تمایل #مشخصات (نام و نام خانوادگی، شماره موبایل، کد ملی، تخصص، سابقه کار، نوع نرم افزار استفاده در کار) به همراه چند فایل #نمونه_کار را به آدرس « @iran_razavi » در پیام رسانهای اجتماعی برای ما ارسال فرمایید.
دبیرخانه خادمان رسانهای امام رضا(ع)
#همه_خادم_الرضاییم
هدایت شده از اصفهان رضوی
#گزارش تصویری
🔴کارگاه آموزش مدل "درمان متمرکز بر شفقت"
⚪️ویژه ی روان شناسان و مشاورین
💠 مدرس : سرکار خانم فاطمه شاه علی
👌محتوای دوره:
معرفی نظریه و مدل درمان متمرکز بر شفقت
عناصر فعال سلامت، تعادل و تنظیم
تکنیکهای و تمرینهای درمان متمرکز بر شفقت
مهارتهای کاربردی در درمان متمرکز بر شفقت
مفهوم سازی در درمان متمرکز بر شفقت.
🗓 زمان:شنبه 16آذر ماه 98
ساعت 15 تا 19
💠مرکز مشاوره رضوی اصفهان
@MoshaverRazaviESF
#همه_خادم_الرضاییم
#نمایندگی_آستان_قدس_رضوی_اصفهان
هدایت شده از اصفهان رضوی
🕌پیشینه حرم مطهر رضوی ✨
⚜گنبد حرم مطهر رضوی
درباره پیشینه گنبد بارگاه منور رضوی دو روایت معروف وجود دارد. به یک روایت، مأمون پس از مرگ هارون و دفن او در بقعه هارونی، بر فراز بقعه قبهای بنا کرد و به روایت دیگر، این بنا که یکی از تالارهای باغ منسوب به حمید بن قحطبه بود، خود قبهای داشته است. به عقیده برخی مورخان، این قبه در حوادث خراسان مانند حمله سبکتکین در اواخر قرن چهارم، با آسیب حرم مطهر تخریب شد و پس از آن سلطان محمود غزنوی در سال ۴۰۰ هـ.ق حرم را بازسازی کرد و قبهای بر فراز بقعه ساخت. از آن زمان تا عصر سلجوقیان، حرم مطهر با همان قبه باقی مانده بود تا اینکه در اوایل قرن ششم، در عهد سلطان سنجر سلجوقی، شرف الدین ابو طاهر قمی، وزیر سلطان سنجر سلجوقی، ضمن تعمیر روضه منوره، اقدام به احداث گنبد بر فراز قبه کرد و آن همین گنبدی است که اکنون نهصد سال از احداث آن میگذرد. در زیر کتیبه دور گنبد آمده است: «عمل کمال الدین محمود یزدی» و در جای دیگر نوشته شده: «کتبه علیرضا العباسی»
✨✨✨✨
🔸گنبد منور ابتدا مانند سایر بناها، از آجرهای زرد رنگ ایرانی ساخته شده و پس از آن با کاشی تزیین یافت. تا سال۹۳۲ هـ.ق (روزگار صفویه) با کاشیهای نفیس آراسته بود، تا اینکه در این سال، طهماسب صفوی برای نخستین بار گنبد را با خشتهای طلا زینت داد. او نخست کاشیهای گنبد را برچید و پس از آن، روی گنبد را با ورقهای مسی که رویهای از طلا داشت، زراندود کرد.
پس ازپیروزی انقلاب به دلیل حوادث گوناگون وساییدگی وبدنما شدن خشت های قدیمی،به منظور بازسازی گنبد بارگاه منور رضوی خشتهای قدیمی را از سطح گنبد برداشتند و لایهای از بتون بر سطح آن ریختند. پس از آن با خشتهای مسی روکش طلا، سطح گنبد تزیین شد. این خشتهای زرین حدود هفتصد متر مربع از سطح گنبد را پوشش دادهاند.
✨✨✨✨
🔸گنبد منور امام رضا(ع) از نظر ساختمان و ارتفاع، در نهایت هنرمندی و زیبایی ساخته شده و دو پوشش دارد. پوشش اول، سقف حرم است که مقعر و مقرنس است و به آن قبه گفته میشود. پوشش دوم بر فراز آن و همان گنبد طلاست.
🔸بین دو پوشش، فضایی خالی به بلندای بیش از ۱۳ متر وجود دارد. سنگینی گنبد بر دیوارهای تالار (حرم مطهر) است که ضخامت آن به حدود ۲/۹۰ متر میرسد.
✨✨✨✨
🔸 ارتفاع قبه از کف حرم، ۱۸/۸۰ متر و تا انتهای گنبد یا بلندترین نقطه اوج محدب (رأس گنبد)، حدود ۳۱/۲۰ متر است. دور گنبد از سطح خارج آن، ۴۲/۱۰ متر و ارتفاع آن از اول طلاکاری تا تیزه گنبد، ۱۶/۴۰ متر و ارتفاع سرطوق گنبد، ۳/۵۰ متر است.
#حرم_شناسی
#حرم_رضوی_در_گذر_تاریخ_18
#روضه_منوره
#گنبد_حرم_مطهر_رضوی
#همه_خادم_الرضاییم
#نمایندگی_آستان_قدس_رضوی_اصفهان
#گزارش_تصویری
مراسم روضه خوانی و دعای توسل و سفره اطعام، هفتگی منزل حاج شیخ علیرضا اسماعیلی با مشارکت و حضور خادمین امام رضا علیه السلام، دهاقان
سه شنبه ۱۹ آذرماه نود و هشت
#همه_خادم_الرضاییم
#کانون مرکزی خادم یاران آستان قدس رضوی شهرستان دهاقان