9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #نان_تابه_ای_اگردک_قزوین 😍😋
تو تابه نون بپز🍞😍
.
این نونو با طعم هل،گ یا دارچین هم میتونی درست کنی، حتی میتونی توی فر و بدون روغن بپزی.
مواد لازم اگردک قزوین:
✅همه مواد هم دمای محیط باشن و شیر ولرم
پیمانه: لیوان دسته دار فرانسوی
خمیرمایه: ۲ ق چ سر صاف (۶ گرم)
نمک: ۱ پنس (نوک ق چ)
آرد: ۲ پیمانه سر پر (۳۰۰ گرم)
شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
شیر ولرم: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
تخم مرغ: ۱ عدد
زعفران دم شده: ۲ ق غ (یا ۱ ق چ زردچوبه)
.
استراحت خمیر تا زمانیه که حجمش ۲ تا ۲ و نیم برابر بشه. ممکنه بین ۱ الی ۴ ساعت هم طول بکشه (بستگی به دمای محیط داره و رطوبت خمیر)
✅ اگه از سالم بودن خمیرمایه مطمئن نیستید حتما با نصف شیر و ۱ ق چ شکر عمل بیاریدش بعد تخم مرغو اضافه کنید.
اگرم سالمه که خشک بریزید تو ارد.
✅ روغن حدود نصف لیوان کافیه، حتما با حرارت ملایم داغ شده باشه.
✅ شرایط نگهداری نون ها و نکات مهم سرخ کردن در کلیپ گفته شده حتما ببینید.😍👍
با تشکر از همکار محترممون فاطمه فغانیان🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰
کلوچه کنجدی کانالمون رو حتما امتحان کنید چون کلی رضایت داشتیم ازش😍
نوووش جان😘❤️
تشکر میکنم از همکاران محترممون در تولید محتوای کانال🙏🌱
برای دیدن آموزش کلوچه کنجدی وارد لینک زیر شوید😍👇
https://eitaa.com/dehkade_cake_home/8393
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کلوچه_کنجدی 😍😋
تو پونزده دقیقه بدون فر و همزن داخل تابه کلوچه کنجدی درست کن.
🔻مواد لازم👇
ماست شیرین : ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۱ لیوان سر خالی
وانیل : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : سه چهارم لیوان
آرد سفید قنادی : ۳ لیوان
کنجد ، پودر نارگیل : برای تزیین کلوچه
✅️ اگه خمیر چسبناک بود حتما خمیر رو یک ساعت داخل فریزر بزارید بعد دستتونو چرب کنید.
✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید.
✅️داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن.
✅️۱۵ دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست.
✅️خنک که شد از تابه جدا کنید.
✅️برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع .
✅️اگه دوست داشتید با طعم شکلاتی بشه ۱ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
✅️اگه مثل کلیپ مقداری مغز دار درست کردید داخلش مارمالا یا مربا بزارید.
با تشکر از همکار محترممون مرضیه بانو🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰
سینه مرغ شکم پر بچه های کانال🤤😋👌
رضایتتون از دستورهای کانال افتخار ماست عزیزای دلم😘❤️
برای دیدن آموزش سینه مرغ شکم پر وارد لینک زیر شوید👇😍
https://eitaa.com/dehkade_cake_home/24850
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #سینه_مرغ_شکم_پر 😋🍗
سینه ی مرغ شکم پر یا مرغ درباری یه غذای فوقالعاده خوشمزه و مجلسی😋👌که بر خلاف ظاهرش خیلی هم راحت درست میشه😍
اینا لازمه👇
🌈سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان(ترجیحا درشت)
🌈زرشک
🌈خلال پسته و بادام
🌈پیاز داغ
🌈آلو خورشتی
🌈رب
🌈زعفران
🌈روغن
🌈نمک و فلفل سیاه و پاپریکا پودر و سیر و پودر پیاز
🔹️مواد میانی کاملا سلیقه ایه میتونید از گردو و رب انار و سبزیجات .... هم به دلخواه استفاده کنید.
🔸️وقتی میخواین با چاقو حفره ایجاد کنید خیلی به آرومی اینکارو کنید تا سینه ی مرغ پاره نشه.
🔹️از مواد مرینیت داخل حفره ها هم خوب بزنید.
🔸️با انگشت مواد میانی رو خوب فرو کنید تا انتهای حفره کاملا پر بشه و جایی خالی نمونه.
🔸️بعد از مزه دار شدن بهتره که حداقل یک ساعت استراحت کنه.
🔹️داخل روغن حتما کره هم بریزید و بعد مرغها رو توش تفت بدین خیلی خوشمزه تر میشه.
🔸️موقع برش زدن با یه چاقوی تیز و به آرومی اینکارو انجام بدین تا شکل مرغها حفظ بشه.
با تشکر از همکار محترممون نسیم بانو🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز در مورد مهم بودن آموزش و تمرین در ماسوره زنی صحبت کردیم
یه تزیین زیبا و جذاب تو این زمینه ببینیم با هم👌
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰
بچه ها ما آموزشهایی که کانال میذاریم بصورت گلچین شده از منابع معتبر هست و با رضایتهایی که کانال میذاریم دوباره اونا رو گلچین میکنیم تا نمونه کارای دوستاتون رو هم ببینید❤️
نوووش جااان😘❤️
برای دیدن آموزش کاپ کیک شربتی وارد لینک زیر شوید👇😍
https://eitaa.com/dehkade_cake_home/23741
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #ته_چین_مرغ 😋😍🍗
موادلازم
💓سینه مرغ یک عدد
💓برنج سه پیمانه
💓زعفران دم شده ۳ ق غ
💓گردو ۴ تا ۵ عدد
💓ماست سفت ۱ پیمانه
💓روغن مایع ۱/۳ پ
💓تخم مرغ یک عدد کامل + ۲ تا زرده
💓ادویه برای مرغ : پاپریکا،فلفل سیاه ، زردچوبه ،فلفل قرمز و پودر پیاز
نمک
💓زرشک ۱ تا ۲ ق غ
💓پیاز یک عدد متوسط
برای اینکه تهچین بوی زحم تخم مرغ نگیره ، حتما اجازه بدین برنج آبکش شده از داغی بیفته
✅گردو و بادمجون ته چین رو خیلی خوشمزه تر میکنه👌🏻
✅اگه تهچین رو داخل فر گذاشتین دمای فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ دقیقه
✅اگه قابلمه تون خط و خش داشت ممکنه تهچین بچسبه ، پس با کره نرم(ذوب شده نباشه) همه جای قالب رو به خوبی چرب کنید.
✅و نکته خیلی مهم حتمااا اون سفیده کوچولو (نطفه) تخم مرغ رو جدا کنید تا تهچین بو نده🤞🏻
✅موادتهچین حتما از لبه قابلمه فاصله داشته باشه وگرنه بعد از پخت لایه ها از هم جدا میشن و مواد چسبیده به لبه قالب میسوزه
با تشکر از همکار محترممون زینب بانو🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰