eitaa logo
دهکده کدبانو
188 دنبال‌کننده
452 عکس
4هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
1.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
😋 ✍طرزتهیه: برای درست کردنش ابتدا حدود یک پیمانه جو پرک را با یک عدد هویج رنده شده و دو پیمانه قارچ خرد شده مخلوط کرده و حدود سه لیوان آب رویش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا جو پرک بپزه داخلش دو عدد هم استاک مرغ یا گوشت انداختم شما می تونید به جاش از آب مرغ هم استفاده کنید بعد که کمی غلیظ شد حدود دو لیوان شیر بهش اضافه كرده و بیست دقیقه دیگه گذاشتم تا جا بیفته بعد زیرش را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد داخلش چهار قاشق غذاخوری خامه ریختم.اگر از استاک استفاده مي كنيد نمک اضافه نکنید خیلی چون شور می شه و کمی هم فلفل سیاه خوب میشه.این روشیه که سریع حاضر میشه اما می تونید سس بشامل هم درست کنید و در آخر پخت بهش اضافه کنید و یا قارچ را هم می تونید ابتدا کمی با کره تفت داده و در اواسط پخت اضافه کنید.اگر دیدید اون مقدار آب اولیه اش کمه بیشتر کنید.میزان خامه هم دلبخواه هست می تونید بیشتر کنید یا حذف كنيد. بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 دعای فرج - اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَ بَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّء وَ ضاقَتِ الاْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّماَّءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُم وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَر اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّد اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرین 🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفرج🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸
🌼 بِسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم *۞اَللّهُمَّ۞* *۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞* *۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞* *۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞* *۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞* *۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞* *۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞* *۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞* *۞طَویلا۞* 🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
4.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگوپفکی به سبک رستورانی😍😍 باورکنید طعمش محشررررشد😍 از طعمش نگم که این طعم همیشه توی ذهنت میمونه 😋 و من این رسپی رو از بزرگترین سرآشپز غذاهای دریایی در ایران یاد گرفتم🫰🏻 ابتدا دو قاشق زعفرون آب شده و یک قاشق چایخوری پودر کاری، نمک و کمی فلفل قرمز و چند حلقه پیاز برش خورده به میگو ها میزنم و یک ساعت تو یخچال استراحت دادم برای درست کردن خمیر که قسمت اصلی ماجراست نیاز داریم به یک پیمانه آرد نول یا آرد سفیدگندم، یک دوم پیمانه نشاسته ذرت، دو قاشق روغن زیتون، یک قاشق مربا خوری سرخالی بکینگ پودر، نمک و دلستر کلاسیک ،دو قاشق غذاخوری زعفران در حدی که رنگ‌خمیر رو تغییر بده ، همه ی مواد بالا رو طبق ویدئو با هم میکس کنید و ده دقیقه در محیط آشپزخونه به این خمیر به دست اومده استراحت بدید و مثل من میگوها رو به خمیر آغشته کنید و توی روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ کنید😋😍 عزیزان دلستر بدون طعم یا کلاسیک رو سعی کنید از خارجیا استفاده کنید کیفیتش بهتره و با این خمیر میتونید پیاز حلقه ای هم سرخ کنید و لذتش رو ببرید @dehkadebanoo