eitaa logo
دهکده کدبانو
189 دنبال‌کننده
452 عکس
4هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم : تخم مرغ چهار عدد ماست سه قاشق غذا خوری آرد چهار قاشق غذا خوری بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل نصف قاشق مربا خوری زعفران یک قاشق غذا خوری مواد میانی: گردوی خورد شده سه قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق چایخوری پودر گل سرخ یک قاشق مربا خوری شربت به مقدار لازم مواد لازم برای شربت: شکر یک لیوان آب نصف لیوان زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری گلاب دو قاشق غذا خوری طر. تهیه: مواد خاگینه رو با هم ترکیب میکنیم و در ماهیتابه با دو سه قاشق روغن دو طرفش و سرخ می کنیم و با شربت کمی مرطوب کرده اجازه میدیم از داغی بیوفته،مواد میانی رو روی سطح خاگینه پخش میکنیم و رول کرده و بعد با چاقوی تیز برش میزنیم. . 🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo ┏━━━🍃💞🍂━━━┓
👩‍🍳👩‍🍳 برای خمیر: یک پیمانه شیر ولرم / 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری / دو قاشق غذاخوری تا 3 قاشق غذاخوری شکر / یک عدد تخم مرغ / نصف پیمانه کره به دمای اتاق رسیده/ 3 پیمانه آرد قنادی / 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر / یک پینچ نمک برای فیلینگ: ۲۵۰ گرم خرما پوره( هسته گرفته و اگر پوست کلفت دارد جدا کنید و له کنید)/ یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره مواد رومال: زرده تخم مرغ یک عدد / دو قاشق شیر، مقداری کنجد برای تزیین ‌‌🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتون کیک خوشمزه میخواست؟ بفرما تقدیم شما 🥰 این کیک علاوه بر مقوی بودن خیلی هم خوش بافت و خوشمزه س👌😋 نکته خاصی هم نداره ، فقط حجم دادن تخم مرغ و شکر خیلی مهمه که بافت خوبی از کیک بگیرید 😍 من برای تزیین روی کیک از سس کارامل استفاده کردم اموزشش اینجا هست 👈 البته میتونید بدون سس هم میل کنید ، خیلی هم خوشمزه س😊 مواد لازم : خرما هسته گرفته و پوست گرفته یک پیمانه آب جوش یک فنجان ( یک پیمانه سرخالی) آرد یک و نیم پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع نصف پیمانه شکر یک پیمانه سرخالی وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین یک قاشق چایخوری(قابل حذف) گردو نگینی ۳ قاشق غذاخوری(قابل حذف) روی خرماها رو آبجوش بریزید و بزارید نرم بشه بعد پوره کنید . آرد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل بزنید(حدود ۵ دقیقه) تا کاملا کرم رنگ و حجیم بشه . بعد روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید‌پوره خرما رو هم اضافه و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر و دارچین رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه بعد گردو رو اضافه کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید من از قالب ۲۳ سانت میان تهی استفاده کردم . حتما قالب رو چرب و آرد پاشی کنید یا با روغن جدا کننده چرب کنید. قالب رو بزارید توی فر با دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط تا کیک پخته و رویه کیک طلایی بشه .حتما برای اطمینان از پخت کیک از خلال دندون کمک بگیرید. 🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
31.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با فر دست ساز ✅مواد لازم خمیر نون خرمایی👇🏻 ♦شیر ولرم 1+ یک چهارم پیمانه ♦آرد فانتری یا قنادی 2و نیم پیمانه(350گرم) ♦شکر 2قاشق غذاخوری ♦خمیرمایه ۱ ق غ(۵گرم) ♦تخم مرغ 1 عدد ♦کره 2 قاشق غذاخوری ✅مواد میانی👇🏻 خرما ۲۰ عدد(پوست خرما رو جدا کنید، هسته شو در بیارید و با پشت چنگال له ش کنید) گردوی نگینی شده نصف پیمانه کره 1قاشق غذاخوری دارچین ۱/۴ ق چ رومال👇🏻 زرده تخم مرغ ۱ عدد زعفران غلیظ ۱ ق چ کنجد به دلخواه طرز تهیه👇🏻 ✅نیمی از شیر ولرم رو داخل ظرف بریزید شکر رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید 15 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد و روش حسابی کف کنه. ✅داخل یه کاسه بزرگ تخم مرغ، شکر و یا عسل خمیر مایه عمل اومده و مابقی شیر رو بهش اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و به دست تمیز نچسبه ✅ خمیر رو 20 دقیقه ورز بدید و داخل ظرف بزرگی بزارید، روشو بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت و نیم استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه. ✅ بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید ✅به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و از مواد میانی داخلش قرار بدید. ✅خمیرها رو در سینی چرب شده با فاصله از هم قرار بدید و دور تا دورش رو با چاقوی تیز برش بدید. ✅ روی خمیر رو بپوشونید و ۲۰ دقیقه بهش استراحت بدید. ✅ بعد از استراحت روی خمیرها رومال بزنید و به دلخواه کنجد بپاشید. ✅داخل فر دست ساز از نیم ساعت گرم کردید به مدت 30الی 35دقیقه قرار بدید ❌برای فر سینی رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید. دمای توستر 150 ✅ در آخر گریل رو با شعله کم روشن کنید تا روی نون ها خوشرنگ بشه.
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه هسته خرما رو دور نریز! 🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ مارشمالو🍭😍😋 این خوراکی جذاب فقط با دو قلم درست میش😋 ✅🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ پاستیل بازاری مواد لازم : نصف بسته ژله پودر ژلاتین ۱ ق غ گلوکز ۱ ق م شیر ✅🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
⬅️ اگر برنج شفته شد اینجوری نجاتش بده! ✅🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کرم پرتقالی جذاب رو میشه برای تمام کیک و شیرینی ها استفاده کرد 🤩🍊 ✅🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بندری نوستالژی مواد لازم : سوسیس ۸ عدد پیاز درشت ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۲ ق غ فلفل سیاه و قرمز زردچوبه، نمک آب ½ لیوان ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌🌟🎀🦋🎀 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo