#چیپس_خرما
سلام دوستای نازنینم حالتون چطوره برای تک تکتون شادی و نشاط آرزو میکنم. وقت مدرسه ها شد و همه مادرای مهربون دنبال تغذیه های مناسب و مقوی هستند واسه بچه های گلشون این چیپس خرما بسیار خوشمزه و مقوی هست حتما حتما امتحانش کنید اگه فرزند نازنینتون اهل خوردن خرما نیست این روش گزینه مناسبی میتونه باشه حتی میتونه تو آجیل شب یلدا هم خودنمایی کنه
مواد لازم
خرما بدون شیره نیم کیلو
آرد 1ق.غ پر
پودر دارچین 1 ق.م
پودر هل 1 ق.چ
میتونید فقط از پودر دارچین یا هل یا زنجبیل تنها هم استفاده کنید ولی من مخلوط استفاده کردم
طرز تهیه
از خرمایی باید استفاده بشه که کمی خشک و بدون شیره باشه
ابتدا هسته خرما رو در بیارید بعد خرما رو با قیچی به تکه های کوچک برش دهید هر خرما تقریبا 6 تا 8 تکه میشه
آرد را روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود بعد پودر دارچین و هل را اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی ادویه ها بلند شود حالا حرارت را خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
آرد آماده را روی خرما الک کنید و بعد خرما را با آرد خوب مخلوط کنید تا همه خرما ها با آرد یکدست شود بعد داخل شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
#توپهای_خرما ( معجون عربی ) 😋
▫️خرما 400 گرم
▫️پودر پسته 3 ق غ
▫️پودر نارگیل 3 ق غ
▫️بادام خرد شده 3 ق غ
▫️گردوی خرد شده 3 ق غ
▫️کنجد کمی تفت داده 2 ق غ
▫️پودر گل سرخ 2 ق غ
▫️کره 1 ق غ
▫️هل و دارچین کمی
🔸اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد )(ب دلخواه ب پودر نارگیل زعفران دم کرده اضافه کنید).
💕💕💕
🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خرما_گردو
این نون رو من با خمیر جادویی درست کردم
برای 16 تا 17 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 120 میلی (نصف لیوان)
شکر 30 گرم(2 ق غ)
روغن مایع 30 میلی (3 ق غ)
پودر خمیر مایه 6 گرم (1 ق م)
آرد سفید تقریبا 225 گرم ( حدودا یک و نیم لیوان) (مقدار آرد تقریبی ممکنه بیشتر و یا کمتر لازم باشه)
نمک نصف ق چ
مواد میانی : خرما 10 عدد، گردو ( دلخواه) ، پودر دارچین 1 ق م (به دلخواه) ، گلاب 1 ق غ
یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم ، گذاشتم ده دقیقه تا به عمل بیاد .
توی یه ظرفی تخم مرغ و مابقی شکر و روعن و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و ارد رو کم کم ریختم . میزان آرد خیلی خیلی تقریبی هست برای من اینجا کمی بیشتر از این مقدار استفاده شد ارد تا زمانی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه ریختن آرد زیادی باعث میشه که نونتون لطافتش از بین بره و سنگین و سفت بشه همیشه این نکته مهمه در پخت نون ها .
خوب خمیر رو ورز دادم دو سه دقیقه ورز دادم و بعد 100 بار روی صفحه کار کوبیدم .
داخل طرف تمیزی جزیی چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و خمیر رو دو قسمت کردم و با وردنه باز کردم شکل دایره برش دادم و بعد به صورت کلیپ . پیچیدن کاملا دلخواه هست من مدل کروسان پیچیدم .
برای مواد میامی مواد کاملا دل به خواهی هست . من پوست و هسته خرماها رو گرفتم و له کردم . پنج شش دونه گردو رو هم نیم کوب کردم و گلاب و دارچین و اگر دوست دارین هل هم می تونین بریزین .
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاگینه😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ چهار عدد
ماست سه قاشق غذا خوری
آرد چهار قاشق غذا خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
زعفران یک قاشق غذا خوری
مواد میانی:
گردوی خورد شده سه قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر گل سرخ یک قاشق مربا خوری
شربت به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
گلاب دو قاشق غذا خوری
طر. تهیه:
مواد خاگینه رو با هم ترکیب میکنیم و در ماهیتابه با دو سه قاشق روغن دو طرفش و سرخ می کنیم و با شربت کمی مرطوب کرده اجازه میدیم از داغی بیوفته،مواد میانی رو روی سطح خاگینه پخش میکنیم و رول کرده و بعد با چاقوی تیز برش میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
👩🍳#نان_خرمایی👩🍳
برای خمیر: یک پیمانه شیر ولرم / 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری / دو قاشق غذاخوری تا 3 قاشق غذاخوری شکر / یک عدد تخم مرغ / نصف پیمانه کره به دمای اتاق رسیده/ 3 پیمانه آرد قنادی / 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر / یک پینچ نمک
برای فیلینگ: ۲۵۰ گرم خرما پوره( هسته گرفته و اگر پوست کلفت دارد جدا کنید و له کنید)/ یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره
مواد رومال: زرده تخم مرغ یک عدد / دو قاشق شیر، مقداری کنجد برای تزیین
🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتون کیک خوشمزه میخواست؟
بفرما تقدیم شما 🥰
#کیک_خرما
این کیک علاوه بر مقوی بودن خیلی هم خوش بافت و خوشمزه س👌😋
نکته خاصی هم نداره ، فقط حجم دادن تخم مرغ و شکر خیلی مهمه که بافت خوبی از کیک بگیرید 😍
من برای تزیین روی کیک از سس کارامل استفاده کردم اموزشش اینجا هست 👈 #سس_کارامل
البته میتونید بدون سس هم میل کنید ، خیلی هم خوشمزه س😊
مواد لازم :
خرما هسته گرفته و پوست گرفته یک پیمانه
آب جوش یک فنجان ( یک پیمانه سرخالی)
آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
شکر یک پیمانه سرخالی
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری(قابل حذف)
گردو نگینی ۳ قاشق غذاخوری(قابل حذف)
روی خرماها رو آبجوش بریزید و بزارید نرم بشه بعد پوره کنید .
آرد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط و سه بار الک کنید.
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل بزنید(حدود ۵ دقیقه) تا کاملا کرم رنگ و حجیم بشه . بعد روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنیدپوره خرما رو هم اضافه و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر و دارچین رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه بعد گردو رو اضافه کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید
من از قالب ۲۳ سانت میان تهی استفاده کردم . حتما قالب رو چرب و آرد پاشی کنید یا با روغن جدا کننده چرب کنید.
قالب رو بزارید توی فر با دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط تا کیک پخته و رویه کیک طلایی بشه .حتما برای اطمینان از پخت کیک از خلال دندون کمک بگیرید.
🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
31.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خرمایی با فر دست ساز
✅مواد لازم خمیر نون خرمایی👇🏻
♦شیر ولرم 1+ یک چهارم پیمانه
♦آرد فانتری یا قنادی 2و نیم پیمانه(350گرم)
♦شکر 2قاشق غذاخوری
♦خمیرمایه ۱ ق غ(۵گرم)
♦تخم مرغ 1 عدد
♦کره 2 قاشق غذاخوری
✅مواد میانی👇🏻
خرما ۲۰ عدد(پوست خرما رو جدا کنید، هسته شو در بیارید و با پشت چنگال له ش کنید)
گردوی نگینی شده نصف پیمانه
کره 1قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۴ ق چ
رومال👇🏻
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران غلیظ ۱ ق چ
کنجد به دلخواه
طرز تهیه👇🏻
✅نیمی از شیر ولرم رو داخل ظرف بریزید شکر رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید 15 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد و روش حسابی کف کنه.
✅داخل یه کاسه بزرگ تخم مرغ، شکر و یا عسل
خمیر مایه عمل اومده و مابقی شیر رو بهش اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و به دست تمیز نچسبه
✅ خمیر رو 20 دقیقه ورز بدید و داخل ظرف بزرگی بزارید، روشو بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت و نیم استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه.
✅ بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید
✅به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و از مواد میانی داخلش قرار بدید.
✅خمیرها رو در سینی چرب شده با فاصله از هم قرار بدید و دور تا دورش رو با چاقوی تیز برش بدید.
✅ روی خمیر رو بپوشونید و ۲۰ دقیقه بهش استراحت بدید.
✅ بعد از استراحت روی خمیرها رومال بزنید و به دلخواه کنجد بپاشید.
✅داخل فر دست ساز از نیم ساعت گرم کردید به مدت 30الی 35دقیقه قرار بدید
❌برای فر سینی رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید.
دمای توستر 150
✅ در آخر گریل رو با شعله کم روشن کنید تا روی نون ها خوشرنگ بشه.
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه هسته خرما رو دور نریز!
🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ مارشمالو🍭😍😋
این خوراکی جذاب فقط با دو قلم درست میش😋
✅🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ پاستیل بازاری
مواد لازم :
نصف بسته ژله
پودر ژلاتین ۱ ق غ
گلوکز ۱ ق م
شیر
✅🎀🦋🎀
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo