8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه😋
#قهوه_ترک😍😋
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
〰🥦〰🍍〰🌶
ما را به دوستان خود معرفی کنید
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@dehkadekadbanoo
〰🌽〰🥒〰🍤
🌸 دعای فرج -
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَ بَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّء
وَ ضاقَتِ الاْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّماَّءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى
وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّء
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُم
وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَر
اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّد
اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ
السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرین
🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفرج🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸
#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج🌼
بِسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
*۞اَللّهُمَّ۞*
*۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞*
*۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞*
*۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞*
*۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞*
*۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞*
*۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞*
*۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞*
*۞طَویلا۞*
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگوپفکی به سبک رستورانی😍😍
باورکنید طعمش محشررررشد😍
از طعمش نگم که این طعم همیشه توی ذهنت میمونه 😋
و من این رسپی رو از بزرگترین سرآشپز غذاهای دریایی در ایران یاد گرفتم🫰🏻
ابتدا دو قاشق زعفرون آب شده و یک قاشق چایخوری پودر کاری، نمک و کمی فلفل قرمز و چند حلقه پیاز برش خورده به میگو ها میزنم و یک ساعت تو یخچال استراحت دادم
برای درست کردن خمیر که قسمت اصلی ماجراست
نیاز داریم به یک پیمانه آرد نول یا آرد سفیدگندم، یک دوم پیمانه نشاسته ذرت، دو قاشق روغن زیتون، یک قاشق مربا خوری سرخالی بکینگ پودر، نمک و دلستر کلاسیک ،دو قاشق غذاخوری زعفران در حدی که رنگخمیر رو تغییر بده ،
همه ی مواد بالا رو طبق ویدئو با هم میکس کنید و ده دقیقه در محیط آشپزخونه به این خمیر به دست اومده استراحت بدید و مثل من میگوها رو به خمیر آغشته کنید و توی روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ کنید😋😍
عزیزان دلستر بدون طعم یا کلاسیک رو سعی کنید از خارجیا استفاده کنید کیفیتش بهتره
و با این خمیر میتونید پیاز حلقه ای هم سرخ کنید و لذتش رو ببرید
@dehkadebanoo
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی
#لوبیا_پلو
#لوبیاپلو
مواد لازم:
گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم
رب ۲ ق.غ
پیاز داغ نصف پیمانه
ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده)
برنج آبکش شده ۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید ومیگذارید قشنگ بپزه.
در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه.
از طرفی برنج رو در آب ونمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید.
بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه
@dehkadebanoo
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیارشور ترد و فوری
🌶🥒🌶🥒
یه روش آسون و سه سوته برای درست کردن خیارشور
@dehkadebanoo
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#کوکو_شکم_پر👩🏻🍳
#کوکو
سیب زمینی🌹 یک کیلو
قارچ🌹 400 گرم
پیاز🌹 یک عدد متوسط
ادویه برای مواد قارچ 🌹 دارچين، زیره، آویشن، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه، پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری سر خالی
برای مواد سیب زمینی هم همین مقدار ادویه
رب گوجه 🌹یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه🌹 یک عدد متوسط
روغن🌹 برای سرخ کردن
تخم🌹 مرغ دوعدد
پودر سوخاری 🌹دوقاشق غذاخوری
@dehkadebanoo 🌷🌷
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاگینه مغزدار
من تو تابه با قطر 15 سانت درست کردم
تخم مرغ 2عدد، ماست 2 ق غ سرپر، بکینگ پودر 1 ق چ سرپر، آرد نصف لیوان (75 گرم)، وانیل نوک ق چ، زعفران دم کرده 1 ق غ، هل ساییده نصف ق چ، 1_2 ق غ روغن برای سرخ کردن خاگینه
مواد میانی👈گردو خرد شده یا مغز دلخواه دیگه در صورت تمایل
شربت👈نصف لیوان شکر، نصف لیوان آب، 2ق غ گلاب، 1ق غ زعفران دم کرده
⭕️ تمام مواد شربت رو داخل قابلمه میرزیم روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر آب بشه می زاریم سرد بشه تخم مرغ رو با زعفران و هل و وانیل2_3 دقیقه با چنگال میزنیم تا بوی تخم مرغ گرفته بشه ماست رو اضافه در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه و میزنیم تا یکدست بشه. کف تابه نچسب روغن میریزیم روی حرارت ملایم می زاریم داغ بشه نصف مواد رو داخل تابه ریخته درشو می زاریم شعله ملایم و کوچک باشه تا خوب مغز پخت بشه وقتی روی خاگینه حباب زد و روش سفت شد از مواد میانی روش پخش میکنیم و باقی مواد خاگینه رو می ریزیم و دوباره درش رو میبندیم و می زاریم بپزه تا کامل ببنده و سفت بشه بر میگردونیم تا روی اون هم سرخ بشه 5 دقیقه کافیه. خاموش کنید و از شربت روش بریزید.5 دقیقه داخل شربت بمونه و سرو کنید.
@dehkadebanoo 💕