به روز رسانی لیست موجودی عسل
عسل 🍯
کنار یک کیلو ۳۸۰ هزار تومان
بهاره یک کیلو ۲۸۰ هزار تومان
گون یک کیلو ۲۵۰هزار تومان
زول یک کیلو ۲۹۰ هزار تومان
گشنیز یک کیلو ٢٨٠ هزار تومان
آویشن یک کیلو ۳۰۰ هزار تومان
تا انتهای ماه محرم عسل ها به صورت رایگان ارسال میشوند.
جهت سفارش به آیدی زیر پیام دهید:
@ahmadali
شماره تماس:
+989112988768
برنج طارم هاشمی چیست؟
جزو مشهورترین برنج های ایرانی میباشد که در کنار برنج های طارم و نوبت دوم ( برنج کشت دوم و راتون) از آن به عنوان بهترین برنج های ایرانی یاد میشود، برنج هاشمی به خاطر ویژگی های خاصی مانند دانه های کشیده، عطر و طعم دلنشینی که دارد محبوب اکثر خانوار های ایرانی است.
جهت سفارش به آیدی زیر پیام دهید:
@ahmadali
شماره تماس:
+989112988768
رنگ و طعم عسل طبیعی
🍯رنگ عسل طبیعی تقریبا از بیرنگ، زرد نخودی تا قهوه ای تیره متغیر است.
🟢به طور کلی رنگ و طعم به یکدیگر وابسته اند به طوری که:
✅طعم عسل های روشن: ملایم
✅طعم عسل های تیــــــره: تنـد
❗️عسل بر حسب این که متعلق به کدام منطقه و کدام گل باشد رنگش متفاوت است و به همین دلیل روی طعم عسل نیز تأثیر دارد. طعم عسل بیشتر مبتنی به نظر است، ممکن است بسیاری از طعم های عسل که در یک منطقه مطلوب و خوب چشیده و احساس می شوند، در منطقه دیگر مورد پسند ذائقه نباشند.
🔰اما رنگ عسل به ترکیب شهد گل ها بستگی دارد، و از رنگ شفاف (نظیر آب) تا سیاه، متغیر است. البته، علاوه بر نوع منطقه و گیاهان شهدخیز، زمان تولید و شرایط نگهداری نیز بر رنگ عسل مؤثر است.
✔️شرایط نگهداری عسل در تغییر رنگ آن نیز موثر است. شفافیت عسل نیز به میزان ذرات معلق، بخصوص ذرات گرده گل بستگی دارد. عسل های تیره، معمولا از نظر مواد معدنی و اسیدهای آمینه غنی تر هستند.
⭕️جهت سفارش به آیدی زیر پیام دهید:
@ahmadali
شماره تماس:
+989112988768
747.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی از ما عسل میخرید:
جهت سفارش به آیدی زیر پیام دهید:
@ahmadali
شماره تماس:
+989112988768
یکی از مهمترین نکات قبل از پخت برنج،
انتخاب و تهیه برنج ایرانی خوب و درجه یک است؛ بدیهی است چنین برنجی از لحاظ قیمت گرانتر از برنجهای پر محصول و یا نامرغوب می باشد ولی باید توجه داشت که برنج شمال درجه یک علاوه بر داشتن عطر و طعم، دارای ری (بلندی و کشیدگی برنج در اثر پخت)
زیاد می باشد که این خود سبب آن می شود تا هر کیلو برنج درجه یک برای شش الی هفت نفر کفایت می کند اما هر کیلو برنج پر محصول و یا نامرغوب به چهار الی پنج نفر غذا می دهد، بنابراین تصدیق می فرمایید که عملاً نه تنها برنج درجه یک گران نبوده بلکه به صرفه نیز می باشد.
جهت سفارش برنج مرغوب شمال به آیدی زیر پیام دهید:
@ahmadali
شماره تماس:
+989112988768
تجربه شخصی
🔑برای جلوگیری از شپشک برنج، یک دبه که دارای درب محکم و عایق هست تهیه کنید و برنج را ترجیحا بدون کیسه درون طرف ریخته و روی آن نمک بریزید.
این روش خودمونه😌🤌
صد درصد تضمینی
جهت سفارش برنج مرغوب شمال به آیدی زیر پیام دهید:
@ahmadali
شماره تماس:
+989112988768
سلام سلام
خب بچه ها بیاید بهتون بگم که برنج بعد از برداشت چه اتفاقاتی براش میوفته که تبدیل میشه به چیزی که سر سفره هاتون میاد.
شالی ها به وسیله کمباین درو میشن و تبدیل میشن به چیزی که تو دست من و اون کیسه ها میبینید.
و واسه جداسازی شلتوک از برنج به کارخونه شالیکوبی فرستاده میشن.
تو کارخونه شالیکوبی
اول شالیهایی که تازه درو شده میره تو دستگاه خشککن و بعد
با دستگاه های مخصوصی که وجود داره
پوست شالی ها جدا میشه و تبدیل به سبوس برنج میشه.
از طرف دیگه برنج جدا شده از پوست هم از نیم دونه جدا میشه و در واقع اینجاست که ما دو مرحله از غربال برنج رو پشت سر میذاریم.