تو کارخونه شالیکوبی
اول شالیهایی که تازه درو شده میره تو دستگاه خشککن و بعد
با دستگاه های مخصوصی که وجود داره
پوست شالی ها جدا میشه و تبدیل به سبوس برنج میشه.
از طرف دیگه برنج جدا شده از پوست هم از نیم دونه جدا میشه و در واقع اینجاست که ما دو مرحله از غربال برنج رو پشت سر میذاریم.
و چیزی که به دستمون میرسه برنج غیر بوجاره
یعنی ترکیب برنج کامل با شکسته
که عموم مردم این برنج رو استفاده میکنن.
اما اگه بخوایم برنج بوجار شده داشته باشیم باید برنجها رو به سورتینگ بفرستیم
877.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دستگاه سورتینگه که برنج شکسته رو از برنج کامل جدا میکنه
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینا شکسته س (همون سرلاشه و لاشه)
اینام برنج بوجار شده س که بسته بندی میشه و براتون ارسال میشه🤌