1_4913910364397109515.mp3
1.51M
خودمونی بگم
هر کدومتون دلتون هوای امام زمانتون کرده گوش کنه
فقط
#جمعه
❤👌👌😭😭
┄┅─✵🌼▪️🌼✵─┅┄
یارب چه شود زان گلنرگس خبرآید
آن یـار سفر کرده ی ما از سفـر آید
شام سیـه غیبت کبـــری به سر آید
امـیـــد همـه منتظـران منتظـر آیـد
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅─✵🌼▪️🌼✵─┅┄
🌺 أَینَ مُعِزُّ أَلأَولِیَاء وَ مُذِلُّ أَلأَعدَاء 🌺
مرحوم میرزا محمد باقر اصفهانی رحمت الله علیه میفرماید:
شبی در واقعه خدمت #مولایم_امام_مجتبی صلوات الله علیه رسیدم ، ایشان فرمودند : روی "منبر ها" به مسلمین بگوئید که #توبه_کنند و برای #فرج_حضرت_مهدی عجل الله تعالی فرجه #دعا نمایند و بدانید این دعای فرج مثل نماز میّت واجب کفائی نیست بلکه مانند #نمازهای_یومیّه بر تمام مکلّفین #واجب_عینی است.
👈 #عید_جمعه از صدر اسلام #روز_بیعت با امام زمان بوده و مصداق اکمل و اتم بیعت ، #دعای_ندبه است.👉
🌷#بیعت_با_مهدی_فاطمه_سلام_الله_علیهما_فراموش_نشود🌷
🌹بی حد و عدد🌹
🌹یا علی مدد🌹
#جمعه
#لبیک_یا_ثائر_الحسین_عج
@ghasemiun
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
🌺 مباهله،
🌺 روز حق و حقیقت بودن اسلام ناب محمدی گرامی باد.
#روز_مباهله
@ghasemiun
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚🍃💚🍃💚🍃💚🍃
قرائت همگانى حديث كساء
در روز مباهله ٢٤ ذى الحجه (٢٤مرداد)
با توسل به پنج تن آل عبا
به #نيت_تعجيل_درفرج
حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالى فرجه الشريف
عزيزانتان را به اين رويداد_دعوت_نماييد.
نشر_دهید
#جمعه
#مباهله
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج_بحق_حضرت_زینب سلام الله علیها
🌺 مباهله، سند حقانیت شیعه و برترین فضیلت برای امیر المومنین است.
عید مباهله مبارک باد.
@ghasemiun
✅ مباهله و جریان آن چیست⁉️
مباهله پیامبر(ص)با مسیحیان نجران، در روز۲۴ ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد.
پیامبر (ص)برای گزاردن رسالت خویش و ابلاغ پیام الهی، به بسیاری از ممالک و کشورها نامه نوشت یا نماینده فرستاد تا ندای حق پرستی و یکتاپرستی را به گوش جهانیان برساند. هم چنین نامه ای به اسقف نجران، «ابوحارثه»، نوشت و طی آن نامه ساکنان نجران را به آیین اسلام دعوت فرمود.
✍نامه حضرت محمد (ص)به اسقف نجران
مشروح نامه پیامبر (ص)به اسقف نجران چنین بود: «به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع). [این نامه ایست] از محمد (ص)، پیامبر خدا، به اسقف نجران. خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع) را ستایش می کنم و شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا فرا می خوانم. شما را دعوت می کنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت خداوند درآیید و اگر دعوت مرا نپذیرفتید باید به حکومت اسلامی مالیات (جزیه) بپردازید تا در برابر این مبلغ، از جان و مال شما دفاع کند] و در غیر این صورت به شما اعلام خطر می شود»
❎عکس العمل نجرانی ها
نمایندگان پیامبرکه حامل نامه دعوت به اسلام از جانب پیامبر (ص)بودند، وارد نجران شدند و نامه را به اسقف نجران دادند. او نیز شورایی تشکیل داد و با آنان به مشورت پرداخت. یکی از آنان که به عقل و درایت مشهور بود گفت: «ما بارها ازپیشوایان خودشنیده ایم که روزی منصب نبوت ازنسل اسحاق (ع)به فرزندان اسماعیل(ع) انتقال خواهد یافت و هیچ بعید نیست که محمد(ص) که از اولاد اسماعیل (ع) است ـ همان پیامبر موعود باشد». بنابراین شورا نظر داد که گروهی به عنوان هیئت نمایندگان نجران به مدینه بروند تا از نزدیک با محمد (ص)تماس گرفته، دلایل نبوت او را بررسی کنند.
پیامبردر مذاکره ای که با هیئت نجرانی در مدینه به انجام رسانید آنان را به پرستش خدای واحد دعوت کرد. امّا آنان بر ادعای خود اصرار داشتند و دلیل الوهیت مسیح را، تولد عیسی(ع) بدون واسطه پدر می دانستند.
در این هنگام فرشته وحی نازل شد و این سخن خدا را بر قلب پیامبر (ص) جاری ساخت: «به درستی که مَثَل عیسی نزد خداوند مانند آدم است که خدا او را از خاک آفرید». در این آیه، خداوند، با بیان شباهت تولد حضرت عیسی (ع) و حضرت آدم (ع)، یادآوری می کند که آدم(ع) را با قدرت بی پایان خود، بدون این که دارای پدر و مادری باشد، از خاک آفرید و اگر نداشتن پدر گواه این باشد که مسیح(ع) فرزند خداست، پس حضرت آدم(ع) برای این منصب شایسته تر است؛ زیرا او نه پدر داشت و نه مادر.
اما با وجود گفتن این دلیل، آنان قانع نشدند و خداوند به پیامبر خود، دستور مباهله داد تا حقیقت آشکار و دروغ گو رسوا شود.
⏪در میعادگاه چه گذشت؟
پیامبر(ص)و نمایندگان نجران برای مباهله به محل قرار رفتند. ناگاه نمایندگان نجران دیدند که پیامبر (ص) فرزندش حسین (ع)را در آغوش دارد، دست حسن (ع) را در دست گرفته و علی و زهرا علیهما السلام همراه اویند و به آنها سفارش می کند هرگاه من دعا کردم شما آمین بگویید.
«پروردگارا، هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترینِ خلق به او بوده اند. خداوندا، اینها اهل بیت منند. پس شک و گناه را از ایشان برطرف کن و ایشان را پاکِ پاک کن.»
مسیحیان، هنگامی که این صحنه را مشاهد کردند، سخت به وحشت افتادند و از این که پیامبر (ص)، عزیزترین و نزدیک ترین کسانِ خود را به میدان مباهله آورده بود، دریافتند که او نسبت به ادعای خود ایمان راسخ دارد؛ زیرا در غیر این صورت، عزیزان خود را در معرض خطر آسمانی و الهی قرار نمی داد. بنابراین از اقدام به مباهله خودداری کردند و حاضر به مصالحه شدند.